Pioneer SC-LX 85.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #61 

אם אתה שוקל רכישה נראה לי ששווה גם להשוות את הפיוניר 95 ואת הארקאם בסראונד.
ארקאם גם הוציאו רסיבר עם HDMI 1.4
http://www.arcam.co.uk/products,fmj,av- ... AVR400.htm

מאוד יעניין אותי אם גם בסראונד הארקאם התבלט לטובה ?
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

Rainbow
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #62 

bossgt6 כתב:.
התוצאה - הלם טוטאלי ההבדלים היו שמיים וארץ , פתאום קבלתי ישר לפנים מיד ולואו מיד , צליל עם הרבה בשר.... הרבה שומן.... הרמקול העיף עלי כמויות של כולסטרול שנדהמתי וקיבל באלאנס אחר לגמרי , גם בדאלי זה נשמע אחרת לגמרי , ואז הוא אומר לי :" עכשיו אתה מבין מה ההבדל בין הצעצועים היפניים האלה לבין מכשיר עם פרה והגברה אמיתיים" ??? נשארתי המום . ונזכרתי בכל אותם החברים שמתעקשים על שרשור מגבר סטראו יעודי לסט –אפ שלהם במיוחד בשידוך עם רמקולים איכותיים יותר / יוקרתיים /תובעניים ........
...
היי בוס
אותה חוויה בדיוק עברתי גם אני,ממש הלם טוטאלי.
רק שאצלי ההשוואה היתה עם פיוניר 83 וימהה מסדרה נמוכה יותר .
ואז עברנו למגבר סטריאו דל תקציב שעשה צחוק מכל הרסיברים הללו.
זה מה שגרם לי לאחרונה לעשות מבחנים למגברי סטריאו לשיפור הסאונד
בדו ערוצי אצלי.

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #63 

Almogc כתב:חבל שאתם הורסים פוסט שהתחיל יפה ומאוד מעניין, באמת קשה להתאפק ולשמור את הערות הללו לעצמכם? לא תורם לכלום ולמען האמת כבר מאוס, כל פעם אותו וויכוח עילג כל פעם אותם עקיצות, ממש גנון...

בן אדם רשם את ההתרשמות שלו בצורה ניטראלית ויפה עוד רגע ירצו לראות תחקיר שב״כ אם הוא ניטראלי, שחררו לחץ ותהנו מחוות דעת די ראשונית בפורום מבן אדם שחווה זאת ושיתף אתכם.

כל טוב לכולם.
...

תאמין לי צודק מילה במילה
ממש פעוטון

איציק הגיע הזמן להפנים שיש עוד רסיברים בעולם שהם לא פחות טובים
ואולי יותר טובים,וכן גם אני חולה פיוניר,אבל אני תמיד שמח לשמוע
גם מה יש בחברות אחרות.

יואב היתנצחות אישית לגופו של אדם לא תורמת לפוסט.
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

Re: תודה על השיתוף בחוויה

שליחה #64 

theezway כתב:אם אתה שוקל רכישה נראה לי ששווה גם להשוות את הפיוניר 95 ואת הארקאם בסראונד.

...

הארקאם זה לא נראה פרייר בכלל
באמת מעניין איך הוא נשמע בסראונד
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

iveleli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #65 

bossgt6 הגזמת קצת עם ההשווה בין ה 3067 ל LX85. גם אני עשיתי בדיקות לפני קניה של הרסיברים RX-V3067 , LX-83 , אונקיו שכחתי את הדגם, ולדעתי כולם טובים אבל עם צבע קצת שונה. לדעתי האונקיו ניטרלים הימהה יותר בשרניים והפיונר קצת צועקים מידי בגבוהים.
בשבילי הדילמה היתה בין האונקיו ל 3067
דגם האונקיו היה נראה לי 875.
אבל ממש הגזמת בניסוח שהימהה על הפנים, אבל זה גם עיניין של טעם יש כאלה שאוהבים שהטוויטר קורע להם את האוזן ויש את כאלה שאוהבים באסים מטורפים הכל עיניין של טעם.

N1957
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #66 

שנה טובה,
אני מאזין כבר שנים למוזיקה וק"ב באמצעות מגבר של ימהה, ולדעתי הקטילה של הימהה מוגזמת.
כמה ריר מעלה פוסט על מגבר מכל סוג שהוא, דיברו כאן על שרשור מגבר ק"ב למגבר סטריאו.
מישהוא יכול להסביר איך משרשרים שני מגברים שכאלה?
האם השרשור נותן הגברה/כוח?
האם השרשור מאפשר למתג כל מגבר בזמנו לאותו סט רמקולים?
תודה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #67 

N1957 כתב:שנה טובה,
אני מאזין כבר שנים למוזיקה וק"ב באמצעות מגבר של ימהה, ולדעתי הקטילה של הימהה מוגזמת.
כמה ריר מעלה פוסט על מגבר מכל סוג שהוא, דיברו כאן על שרשור מגבר ק"ב למגבר סטריאו.
מישהוא יכול להסביר איך משרשרים שני מגברים שכאלה?
האם השרשור נותן הגברה/כוח?
האם השרשור מאפשר למתג כל מגבר בזמנו לאותו סט רמקולים?
תודה.
...
פשוט מחברים מגבר כח בעזרת היציאות פרה האוט שיש לך ברסיבר,במידה ויש כמובן.

מאוד פשוט.

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 216 פעמים

שליחה #68 

1. על מנת לשרשר 2 מגברים, צריך שיהיה ברסיבר יציאות pre-out .
מחברים 2 כבלי קומפוננט ליציאות ה pre-out של הקדמיים (בהנחה שאתה רוצה להגביר את הקדמיים) , ואת הצד השני של הכבלים מחברים לכניסות
ה input של מגבר הסטריאו (בדומה ל CD) .
את הרמקולים יש לחבר למגבר הסטריאו.
2. בד"כ משרשרים מגבר סטריאו על מנת לקבל יותר כח, ובמוסיקה לקבל "במה" .
3. מגבר הסטריאו יהיה תמיד חייב להיות דולק, כיוון שהוא מזין את הרמקולים. לעומת זה הרסיבר צריך להיות דולק רק במקרה שהוא מקבל את אות השמע.

למשל, אצלי מחובר מגבר אינטיגרייטד לרסיבר. כשאני צופה בסרטים,הופעות וכד' , אז גם הרסיבר וגם המגבר עובדים.
אבל בשמיעת מוסיקה דרך CD , חיברתי את ה CD ישירות למגבר האינטיגרייטד (לכניסת אחרת שלו) , וכך במצב זה הרסיבר כבוי ולא מהווה חלק מהמערכת.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #69 

iveleli כתב:bossgt6 הגזמת קצת עם ההשווה בין ה 3067 ל LX85. גם אני עשיתי בדיקות לפני קניה של הרסיברים RX-V3067 , LX-83 , אונקיו שכחתי את הדגם, ולדעתי כולם טובים אבל עם צבע קצת שונה. לדעתי האונקיו ניטרלים הימהה יותר בשרניים והפיונר קצת צועקים מידי בגבוהים.
אבל ממש הגזמת בניסוח שהימהה על הפנים, אבל זה גם עיניין של טעם יש כאלה שאוהבים שהטוויטר קורע להם את האוזן ויש את כאלה שאוהבים באסים מטורפים הכל עיניין של טעם.
...
iveleli

לא מסתדר לי להשוות אונקיו 875 לימהה 3067 . :roll:
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

iveleli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #70 

9000es כתב:
iveleli כתב:bossgt6 הגזמת קצת עם ההשווה בין ה 3067 ל LX85. גם אני עשיתי בדיקות לפני קניה של הרסיברים RX-V3067 , LX-83 , אונקיו שכחתי את הדגם, ולדעתי כולם טובים אבל עם צבע קצת שונה. לדעתי האונקיו ניטרלים הימהה יותר בשרניים והפיונר קצת צועקים מידי בגבוהים.
...
iveleli

...
צודק אבל זה מה שהיה בחנות והאונקיו 875 ממש לא פרייר, צבע הצליל בטווח המחירים האלה לא ממש משתנה בצורה דרסטית והמוכר בחנות אמר לי שהסאונד לא השתנה בצורה כזאת שאני אשמע כאילו זה מגבר אחר. לדעתי לכל חברה יש את הסוג סאונד שהם רוצים לקבל פחות או יותר, ואני מדבר על טווח המחירים של הרסיברים המדוברים לא על רסיברים ב 1000 שקל. אז ההשווה לא היתה מדוייקת אבל מספיק טובה בשביל לדעת איזה צליל אני רוצה מהרסיבר

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #71 

9000es כתב:
...
iveleli

...
מאיזה בחינה לא מסתדרת ההשוואה?

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #72 

zeev78 כתב:
9000es כתב:
...
iveleli

...
...
שני המוצרים ברמה גבוהה מאוד.

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

Re: תודה על השיתוף בחוויה

שליחה #73 

theezway כתב:אם אתה שוקל רכישה נראה לי ששווה גם להשוות את הפיוניר 95 ואת הארקאם בסראונד.

...
אהלן איש !

אני לא יודע מה מחירו ,אבל כששאלתי על ה 600 הוא זורק לי משהו בסביבות 4000 יורו !!! , חשבתי לעצמי שילך ינענע את הנענע שבכוס התה שלו , אני מגדיל את הסכום מעט ואני רוכש את הרסיבר ומגבר כמו Stello AI 500 אתה מבין .......
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #74 

Rainbow כתב:
bossgt6 כתב:.
התוצאה - הלם טוטאלי ההבדלים היו שמיים וארץ , פתאום קבלתי ישר לפנים מיד ולואו מיד , צליל עם הרבה בשר.... הרבה שומן.... הרמקול העיף עלי כמויות של כולסטרול שנדהמתי וקיבל באלאנס אחר לגמרי , גם בדאלי זה נשמע אחרת לגמרי , ואז הוא אומר לי :" עכשיו אתה מבין מה ההבדל בין הצעצועים היפניים האלה לבין מכשיר עם פרה והגברה אמיתיים" ??? נשארתי המום . ונזכרתי בכל אותם החברים שמתעקשים על שרשור מגבר סטראו יעודי לסט –אפ שלהם במיוחד בשידוך עם רמקולים איכותיים יותר / יוקרתיים /תובעניים ........
...
היי בוס
אותה חוויה בדיוק עברתי גם אני,ממש הלם טוטאלי.
רק שאצלי ההשוואה היתה עם פיוניר 83 וימהה מסדרה נמוכה יותר .
ואז עברנו למגבר סטריאו דל תקציב שעשה צחוק מכל הרסיברים הללו.
זה מה שגרם לי לאחרונה לעשות מבחנים למגברי סטריאו לשיפור הסאונד
בדו ערוצי אצלי.
...
היי
כנראה שיש כאן גם את עניין הרמקולים, אולי לא על כל רמקול הדברים הנ''ל יבואו לידי ביטוי בצורה קיצונית .

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #75 

...
מבין אותך לחלוטין , אך אני חושב שמבחינת בשר אין לאף אחד מהם ! זה פשוט לא קיים שם , זה כנראה נמצא במקומות אחרים בכלל

ולדעתי הפיוניר לא צועק , אלא הסאונד שלו באופן כללי נשמע לי הרבה יותר מלוטש , ושוב לא יודע איפה שמעת ועם איזה רמקולים וכו'......

ראה , אני חוזר לשם בשבוע הבא ואני אעשה את אותה בדיקה על רמקולים אחרים לחלוטין , ומעניין אם התוצאה תחזור על עצמה .

וקחו את זה קליל , אני רוצה שוב להזכיר שיש לי ימהה בבית ועדיין בפיוניר לא החליטו לשלם לי על פוסטים

iveleli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #76 

והכי חשוב שהכיוונים היו שווים פחות או יותר. כי יש הרבה מוכרים שכך הם מקדמים מוצרים בחנות שלהם

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #77 

itay123 כתב:
zeev78 כתב:
9000es כתב:
...
iveleli

...
...
...
אני לא רואה את עצמי מחליף את ה875 שלי בקרוב (Y)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #78 

zeev78 כתב:
itay123 כתב:
zeev78 כתב:
9000es כתב:
...
iveleli

...
...
...
אני לא רואה את עצמי מחליף את ה875 שלי בקרוב (Y)
...
(Y)
אם לא חשוב לך מיתוג 3D או 9.2 אני לא רואה גם כן סיבה לשדרוג... (b)

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #79 

Zeev
אם היה לי את ה 875 גם אני לא הייתי מחליף ,לא רואה שום צורך כזה

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #80 

bossgt6 כתב:Zeev
אם היה לי את ה 875 גם אני לא הייתי מחליף ,לא רואה שום צורך כזה
...
(Y)