Pioneer SC-LX 85.
אם אתה שוקל רכישה נראה לי ששווה גם להשוות את הפיוניר 95 ואת הארקאם בסראונד.
ארקאם גם הוציאו רסיבר עם HDMI 1.4
http://www.arcam.co.uk/products,fmj,av- ... AVR400.htm
מאוד יעניין אותי אם גם בסראונד הארקאם התבלט לטובה ?
מאוד יעניין אותי אם גם בסראונד הארקאם התבלט לטובה ?
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
היי בוסbossgt6 כתב:.
התוצאה - הלם טוטאלי ההבדלים היו שמיים וארץ , פתאום קבלתי ישר לפנים מיד ולואו מיד , צליל עם הרבה בשר.... הרבה שומן.... הרמקול העיף עלי כמויות של כולסטרול שנדהמתי וקיבל באלאנס אחר לגמרי , גם בדאלי זה נשמע אחרת לגמרי , ואז הוא אומר לי :" עכשיו אתה מבין מה ההבדל בין הצעצועים היפניים האלה לבין מכשיר עם פרה והגברה אמיתיים" ??? נשארתי המום . ונזכרתי בכל אותם החברים שמתעקשים על שרשור מגבר סטראו יעודי לסט –אפ שלהם במיוחד בשידוך עם רמקולים איכותיים יותר / יוקרתיים /תובעניים ........
...
אותה חוויה בדיוק עברתי גם אני,ממש הלם טוטאלי.
רק שאצלי ההשוואה היתה עם פיוניר 83 וימהה מסדרה נמוכה יותר .
ואז עברנו למגבר סטריאו דל תקציב שעשה צחוק מכל הרסיברים הללו.
זה מה שגרם לי לאחרונה לעשות מבחנים למגברי סטריאו לשיפור הסאונד
בדו ערוצי אצלי.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
Almogc כתב:חבל שאתם הורסים פוסט שהתחיל יפה ומאוד מעניין, באמת קשה להתאפק ולשמור את הערות הללו לעצמכם? לא תורם לכלום ולמען האמת כבר מאוס, כל פעם אותו וויכוח עילג כל פעם אותם עקיצות, ממש גנון...
בן אדם רשם את ההתרשמות שלו בצורה ניטראלית ויפה עוד רגע ירצו לראות תחקיר שב״כ אם הוא ניטראלי, שחררו לחץ ותהנו מחוות דעת די ראשונית בפורום מבן אדם שחווה זאת ושיתף אתכם.
כל טוב לכולם....
תאמין לי צודק מילה במילה
ממש פעוטון
איציק הגיע הזמן להפנים שיש עוד רסיברים בעולם שהם לא פחות טובים
ואולי יותר טובים,וכן גם אני חולה פיוניר,אבל אני תמיד שמח לשמוע
גם מה יש בחברות אחרות.
יואב היתנצחות אישית לגופו של אדם לא תורמת לפוסט.
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
Re: תודה על השיתוף בחוויה
theezway כתב:אם אתה שוקל רכישה נראה לי ששווה גם להשוות את הפיוניר 95 ואת הארקאם בסראונד.
מאוד יעניין אותי אם גם בסראונד הארקאם התבלט לטובה ?...
הארקאם זה לא נראה פרייר בכלל
באמת מעניין איך הוא נשמע בסראונד
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
bossgt6 הגזמת קצת עם ההשווה בין ה 3067 ל LX85. גם אני עשיתי בדיקות לפני קניה של הרסיברים RX-V3067 , LX-83 , אונקיו שכחתי את הדגם, ולדעתי כולם טובים אבל עם צבע קצת שונה. לדעתי האונקיו ניטרלים הימהה יותר בשרניים והפיונר קצת צועקים מידי בגבוהים.
בשבילי הדילמה היתה בין האונקיו ל 3067
דגם האונקיו היה נראה לי 875.
אבל ממש הגזמת בניסוח שהימהה על הפנים, אבל זה גם עיניין של טעם יש כאלה שאוהבים שהטוויטר קורע להם את האוזן ויש את כאלה שאוהבים באסים מטורפים הכל עיניין של טעם.
אבל ממש הגזמת בניסוח שהימהה על הפנים, אבל זה גם עיניין של טעם יש כאלה שאוהבים שהטוויטר קורע להם את האוזן ויש את כאלה שאוהבים באסים מטורפים הכל עיניין של טעם.
שנה טובה,
אני מאזין כבר שנים למוזיקה וק"ב באמצעות מגבר של ימהה, ולדעתי הקטילה של הימהה מוגזמת.
כמה ריר מעלה פוסט על מגבר מכל סוג שהוא, דיברו כאן על שרשור מגבר ק"ב למגבר סטריאו.
מישהוא יכול להסביר איך משרשרים שני מגברים שכאלה?
האם השרשור נותן הגברה/כוח?
האם השרשור מאפשר למתג כל מגבר בזמנו לאותו סט רמקולים?
תודה.
אני מאזין כבר שנים למוזיקה וק"ב באמצעות מגבר של ימהה, ולדעתי הקטילה של הימהה מוגזמת.
כמה ריר מעלה פוסט על מגבר מכל סוג שהוא, דיברו כאן על שרשור מגבר ק"ב למגבר סטריאו.
תודה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
פשוט מחברים מגבר כח בעזרת היציאות פרה האוט שיש לך ברסיבר,במידה ויש כמובן.N1957 כתב:שנה טובה,
תודה....
מאוד פשוט.
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
1. על מנת לשרשר 2 מגברים, צריך שיהיה ברסיבר יציאות pre-out .
מחברים 2 כבלי קומפוננט ליציאות ה pre-out של הקדמיים (בהנחה שאתה רוצה להגביר את הקדמיים) , ואת הצד השני של הכבלים מחברים לכניסות
ה input של מגבר הסטריאו (בדומה ל CD) .
את הרמקולים יש לחבר למגבר הסטריאו.
2. בד"כ משרשרים מגבר סטריאו על מנת לקבל יותר כח, ובמוסיקה לקבל "במה" .
3. מגבר הסטריאו יהיה תמיד חייב להיות דולק, כיוון שהוא מזין את הרמקולים. לעומת זה הרסיבר צריך להיות דולק רק במקרה שהוא מקבל את אות השמע.
למשל, אצלי מחובר מגבר אינטיגרייטד לרסיבר. כשאני צופה בסרטים,הופעות וכד' , אז גם הרסיבר וגם המגבר עובדים.
אבל בשמיעת מוסיקה דרך CD , חיברתי את ה CD ישירות למגבר האינטיגרייטד (לכניסת אחרת שלו) , וכך במצב זה הרסיבר כבוי ולא מהווה חלק מהמערכת.
מחברים 2 כבלי קומפוננט ליציאות ה pre-out של הקדמיים (בהנחה שאתה רוצה להגביר את הקדמיים) , ואת הצד השני של הכבלים מחברים לכניסות
ה input של מגבר הסטריאו (בדומה ל CD) .
את הרמקולים יש לחבר למגבר הסטריאו.
2. בד"כ משרשרים מגבר סטריאו על מנת לקבל יותר כח, ובמוסיקה לקבל "במה" .
3. מגבר הסטריאו יהיה תמיד חייב להיות דולק, כיוון שהוא מזין את הרמקולים. לעומת זה הרסיבר צריך להיות דולק רק במקרה שהוא מקבל את אות השמע.
למשל, אצלי מחובר מגבר אינטיגרייטד לרסיבר. כשאני צופה בסרטים,הופעות וכד' , אז גם הרסיבר וגם המגבר עובדים.
אבל בשמיעת מוסיקה דרך CD , חיברתי את ה CD ישירות למגבר האינטיגרייטד (לכניסת אחרת שלו) , וכך במצב זה הרסיבר כבוי ולא מהווה חלק מהמערכת.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
iveleliiveleli כתב:bossgt6 הגזמת קצת עם ההשווה בין ה 3067 ל LX85. גם אני עשיתי בדיקות לפני קניה של הרסיברים RX-V3067 , LX-83 , אונקיו שכחתי את הדגם, ולדעתי כולם טובים אבל עם צבע קצת שונה. לדעתי האונקיו ניטרלים הימהה יותר בשרניים והפיונר קצת צועקים מידי בגבוהים.
אבל ממש הגזמת בניסוח שהימהה על הפנים, אבל זה גם עיניין של טעם יש כאלה שאוהבים שהטוויטר קורע להם את האוזן ויש את כאלה שאוהבים באסים מטורפים הכל עיניין של טעם....
לא מסתדר לי להשוות אונקיו 875 לימהה 3067 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
צודק אבל זה מה שהיה בחנות והאונקיו 875 ממש לא פרייר, צבע הצליל בטווח המחירים האלה לא ממש משתנה בצורה דרסטית והמוכר בחנות אמר לי שהסאונד לא השתנה בצורה כזאת שאני אשמע כאילו זה מגבר אחר. לדעתי לכל חברה יש את הסוג סאונד שהם רוצים לקבל פחות או יותר, ואני מדבר על טווח המחירים של הרסיברים המדוברים לא על רסיברים ב 1000 שקל. אז ההשווה לא היתה מדוייקת אבל מספיק טובה בשביל לדעת איזה צליל אני רוצה מהרסיבר9000es כתב:iveleliiveleli כתב:bossgt6 הגזמת קצת עם ההשווה בין ה 3067 ל LX85. גם אני עשיתי בדיקות לפני קניה של הרסיברים RX-V3067 , LX-83 , אונקיו שכחתי את הדגם, ולדעתי כולם טובים אבל עם צבע קצת שונה. לדעתי האונקיו ניטרלים הימהה יותר בשרניים והפיונר קצת צועקים מידי בגבוהים.
אבל ממש הגזמת בניסוח שהימהה על הפנים, אבל זה גם עיניין של טעם יש כאלה שאוהבים שהטוויטר קורע להם את האוזן ויש את כאלה שאוהבים באסים מטורפים הכל עיניין של טעם....
לא מסתדר לי להשוות אונקיו 875 לימהה 3067 ....
מאיזה בחינה לא מסתדרת ההשוואה?9000es כתב:iveleliiveleli כתב:bossgt6 הגזמת קצת עם ההשווה בין ה 3067 ל LX85. גם אני עשיתי בדיקות לפני קניה של הרסיברים RX-V3067 , LX-83 , אונקיו שכחתי את הדגם, ולדעתי כולם טובים אבל עם צבע קצת שונה. לדעתי האונקיו ניטרלים הימהה יותר בשרניים והפיונר קצת צועקים מידי בגבוהים.
לא מסתדר לי להשוות אונקיו 875 לימהה 3067 ....
שני המוצרים ברמה גבוהה מאוד.zeev78 כתב:מאיזה בחינה לא מסתדרת ההשוואה?9000es כתב:iveleliiveleli כתב:bossgt6 הגזמת קצת עם ההשווה בין ה 3067 ל LX85. גם אני עשיתי בדיקות לפני קניה של הרסיברים RX-V3067 , LX-83 , אונקיו שכחתי את הדגם, ולדעתי כולם טובים אבל עם צבע קצת שונה. לדעתי האונקיו ניטרלים הימהה יותר בשרניים והפיונר קצת צועקים מידי בגבוהים.
לא מסתדר לי להשוות אונקיו 875 לימהה 3067 .......
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
Re: תודה על השיתוף בחוויה
אהלן איש !theezway כתב:אם אתה שוקל רכישה נראה לי ששווה גם להשוות את הפיוניר 95 ואת הארקאם בסראונד.
מאוד יעניין אותי אם גם בסראונד הארקאם התבלט לטובה ?...
אני לא יודע מה מחירו ,אבל כששאלתי על ה 600 הוא זורק לי משהו בסביבות 4000 יורו !!! , חשבתי לעצמי שילך ינענע את הנענע שבכוס התה שלו , אני מגדיל את הסכום מעט ואני רוכש את הרסיבר ומגבר כמו Stello AI 500 אתה מבין .......
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

הייRainbow כתב:היי בוסbossgt6 כתב:.
התוצאה - הלם טוטאלי ההבדלים היו שמיים וארץ , פתאום קבלתי ישר לפנים מיד ולואו מיד , צליל עם הרבה בשר.... הרבה שומן.... הרמקול העיף עלי כמויות של כולסטרול שנדהמתי וקיבל באלאנס אחר לגמרי , גם בדאלי זה נשמע אחרת לגמרי , ואז הוא אומר לי :" עכשיו אתה מבין מה ההבדל בין הצעצועים היפניים האלה לבין מכשיר עם פרה והגברה אמיתיים" ??? נשארתי המום . ונזכרתי בכל אותם החברים שמתעקשים על שרשור מגבר סטראו יעודי לסט –אפ שלהם במיוחד בשידוך עם רמקולים איכותיים יותר / יוקרתיים /תובעניים ........
...
אותה חוויה בדיוק עברתי גם אני,ממש הלם טוטאלי.
רק שאצלי ההשוואה היתה עם פיוניר 83 וימהה מסדרה נמוכה יותר .
ואז עברנו למגבר סטריאו דל תקציב שעשה צחוק מכל הרסיברים הללו.
זה מה שגרם לי לאחרונה לעשות מבחנים למגברי סטריאו לשיפור הסאונד
בדו ערוצי אצלי....
כנראה שיש כאן גם את עניין הרמקולים, אולי לא על כל רמקול הדברים הנ''ל יבואו לידי ביטוי בצורה קיצונית .
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

מבין אותך לחלוטין , אך אני חושב שמבחינת בשר אין לאף אחד מהם ! זה פשוט לא קיים שם , זה כנראה נמצא במקומות אחרים בכללiveleli כתב:bossgt6 הגזמת קצת עם ההשווה בין ה 3067 ל LX85. גם אני עשיתי בדיקות לפני קניה של הרסיברים RX-V3067 , LX-83 , אונקיו שכחתי את הדגם, ולדעתי כולם טובים אבל עם צבע קצת שונה. לדעתי האונקיו ניטרלים הימהה יותר בשרניים והפיונר קצת צועקים מידי בגבוהים.
ולדעתי הפיוניר לא צועק , אלא הסאונד שלו באופן כללי נשמע לי הרבה יותר מלוטש , ושוב לא יודע איפה שמעת ועם איזה רמקולים וכו'......
ראה , אני חוזר לשם בשבוע הבא ואני אעשה את אותה בדיקה על רמקולים אחרים לחלוטין , ומעניין אם התוצאה תחזור על עצמה .
וקחו את זה קליל , אני רוצה שוב להזכיר שיש לי ימהה בבית ועדיין בפיוניר לא החליטו לשלם לי על פוסטים
אני לא רואה את עצמי מחליף את ה875 שלי בקרובitay123 כתב:שני המוצרים ברמה גבוהה מאוד.zeev78 כתב:מאיזה בחינה לא מסתדרת ההשוואה?9000es כתב:iveleliiveleli כתב:bossgt6 הגזמת קצת עם ההשווה בין ה 3067 ל LX85. גם אני עשיתי בדיקות לפני קניה של הרסיברים RX-V3067 , LX-83 , אונקיו שכחתי את הדגם, ולדעתי כולם טובים אבל עם צבע קצת שונה. לדעתי האונקיו ניטרלים הימהה יותר בשרניים והפיונר קצת צועקים מידי בגבוהים.
לא מסתדר לי להשוות אונקיו 875 לימהה 3067 ..........
zeev78 כתב:אני לא רואה את עצמי מחליף את ה875 שלי בקרובitay123 כתב:שני המוצרים ברמה גבוהה מאוד.zeev78 כתב:מאיזה בחינה לא מסתדרת ההשוואה?9000es כתב:iveleliiveleli כתב:bossgt6 הגזמת קצת עם ההשווה בין ה 3067 ל LX85. גם אני עשיתי בדיקות לפני קניה של הרסיברים RX-V3067 , LX-83 , אונקיו שכחתי את הדגם, ולדעתי כולם טובים אבל עם צבע קצת שונה. לדעתי האונקיו ניטרלים הימהה יותר בשרניים והפיונר קצת צועקים מידי בגבוהים.
לא מסתדר לי להשוות אונקיו 875 לימהה 3067 .............
אם לא חשוב לך מיתוג 3D או 9.2 אני לא רואה גם כן סיבה לשדרוג...
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

Zeev
אם היה לי את ה 875 גם אני לא הייתי מחליף ,לא רואה שום צורך כזה
אם היה לי את ה 875 גם אני לא הייתי מחליף ,לא רואה שום צורך כזה