אם כבר מדברים על אתרי טורנט אז יש לי כמה המלצות
לHD: יש שתי אתרי HD שאני ממליץ עליהם. הראשון הוא HD-TORRENTS לסרטים חדשים, יש הרבה גרסאות לכל סרט ושיחוררי נונ-סצנה איכותים ביותר. האתר השני הוא scene-hd, אתר מצוין לתכמים ישנים. אתה יכול למצוא בו כמעט כל שיחרור HD של הסצנה ואם לא אפשר לבקש שיעלו.
לסדרות: הטראקר הראשון שאני ימליץ עליו הוא BTN. טראקר מצוין לעונות שלמות. יש מבחר ענק של שיחרורים לכל פרק (web-dl hdtv720p sd 1080p 1080i) ולכל עונה. המהריות מצוינת ואחד הדברים הטובים ביותר בו זה שהוא חסר רטיו עם זמני שיתוף אדירים. פרק צריך לשתף 24 שעות ועונה צריך לשתף 5 יום.
סרטים בכל האכיות: passthepopcorn. אתר מצוין, אפשר למצוא בו כמעט כל סרט אפשרי בכמה קידודים שונוים.
מוזיקה: what- כמעט בלתי אפשרי לשמור על רטיו אבל אפשר למצוא שם כמעט כל דבר!
כללים: TL.
יוזר ל torrentleech ?
זה נחמד , אבל להשיג אליו הזמנה זה עוד יותר קשה מTLEladfr1 כתב:אם כבר מדברים על אתרי טורנט אז יש לי כמה המלצות
לHD: יש שתי אתרי HD שאני ממליץ עליהם. הראשון הוא HD-TORRENTS לסרטים חדשים, יש הרבה גרסאות לכל סרט ושיחוררי נונ-סצנה איכותים ביותר....
יש לך מושג אם יש איזשהו זמן שהם פותחים את האתר לכניסה חופשית ?Eladfr1 כתב:האתר השני הוא scene-hd, אתר מצוין לתכמים ישנים. אתה יכול למצוא בו כמעט כל שיחרור HD של הסצנה ואם לא אפשר לבקש שיעלו.
לסדרות: הטראקר הראשון שאני ימליץ עליו הוא BTN. טראקר מצוין לעונות שלמות. יש מבחר ענק של שיחרורים לכל פרק (web-dl hdtv720p sd 1080p 1080i) ולכל עונה. המהריות מצוינת ואחד הדברים הטובים ביותר בו זה שהוא חסר רטיו עם זמני שיתוף אדירים. פרק צריך לשתף 24 שעות ועונה צריך לשתף 5 יום.
....
תרשם לקהילות השיתוף הישראליות ותתחיל משם. יש את ZSC.CO.IL שהיא הטובה יותר ויש גם את PIRATIM.CO.ILtruejoker כתב:זה נחמד , אבל להשיג אליו הזמנה זה עוד יותר קשה מTLEladfr1 כתב:אם כבר מדברים על אתרי טורנט אז יש לי כמה המלצות
לHD: יש שתי אתרי HD שאני ממליץ עליהם. הראשון הוא HD-TORRENTS לסרטים חדשים, יש הרבה גרסאות לכל סרט ושיחוררי נונ-סצנה איכותים ביותר....יש לך מושג אם יש איזשהו זמן שהם פותחים את האתר לכניסה חופשית ?Eladfr1 כתב:האתר השני הוא scene-hd, אתר מצוין לתכמים ישנים. אתה יכול למצוא בו כמעט כל שיחרור HD של הסצנה ואם לא אפשר לבקש שיעלו.
.......
אם אתה רוצה הזמנה לZSC תדבר איתי.