YAMAHA RX-V1067

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #61 

Mistoffelees כתב:קראתי על זה לראשונה בפורומים בחו"ל
...
אצלנו בעולם התצוגה לא ניתקלתי בתופעה ושידרגתי יותר מ 10 דגמים של רסיברים שונים, הדבר היחיד שמצאתי
ב AVSFORUM מקרה אחד ומישהו כאן בפורום, מניסיון עם רסיברים של יצרנים אחרים מדובר בבעייה של כבל HDMI, העדכון האחרון אמור רק לשפר את התאימות מול HDMI CEC ותיקונים נוספים.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #62 

טוב, בהתחשב בעובדה שיש לי אחריות של SG, אני אעדכן ואקווה לטוב.

תודה.

shmliagdol1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

Re: קבל תיקון: התכוונתי לדגמים rx-a3000 rx-a2000 rx-a1000 ולא rx-v

שליחה #63 

arotman כתב:
shmliagdol1 כתב:
arotman כתב:
shmliagdol1 כתב:כפי שרשמתי
...
תיקנתי את עצמי
אתה מוזמן לפנות לאולם התצוגה שיפנה אותך לסוחר המתאים , באולם התצוגה לצערי לא ניתן להאזין בדרך קבע לדגמי ה RXA משום שהדגמים מיועדים בד"כ לפרוייקטים של CONTROL4.
לגבי תמחור זה ממש לא הצד החזק שלי ב SG אתה יכול לפנות גם בנושא זה לאולם התצוגה, אני גם לא רשאי לפרסם כאן מחירים מדוייקים.
03-5265111 שלוחה 2
...
פניתי גם פניתי טלפונית לאולם התצוגה ב sg , אך לצערי איש המכירות לא "התלהב" למסור פרטים. איש המכירות נשמע מאוד לחוץ ושמר על מעטה סודיות כאילו מדובר בסודות האטום של מדינת ישראל. הוא פשוט התעקש שאגיע לאולם התצוגה פיזית ושם הוא ינדב לי פרטים. ממש לא מובן ולא מעיד על שירות לקוחות נאות. רציתי לברר בסך הכל מהם ההבדלים בין דגמי העלית לדגמי ה 1000 2000 3000. האם ההבדלים מתבטאים גם ביכולות הסאונד או רק בנושא בית חכם.
האם יש הבדלי מחיר באחוזים - לא ביקשתי לברר מחירים של הסדרות רק פער באחוזים בין הסדרות

הכי מצחיק זה שלאחר שהבנתי כי הסיכוי שאקבל פרטים מהיבואן זה בדיוק כמו הסיכוי שכל הזוגות הצעירים חסרי הדיור ירכשו דירה ללא משכנתא בלב תל אביב כבר בתחילת שנת תשע"ב
ניסיתי לברר מי מהדילרים\ חנויות שיש ברשותם את דגמי העלית וגם לשאלה זו לא נענתי ונשלחתי על ידי איש המכירות לברר בכוחות עצמי
...
shmliagdol1 אני מתנצל מראש על "החוויה", כפי שכתבתי הרסיברים האלה נמצאים במלאי ונמכרים בד"כ רק לפרוייקטים של CONTROL4 , המטרה של אולם התצוגה בראש ובראשונה היא לתת שרות ללקוחות, לצערנו יש הרבה מאוד לקוחות שמשגעים את האנשים, לעיתים יש לקוחות שמגיעים מחנויות ומנסים לקבל מחיר "טוב יותר אצל היבואן" מדובר במצב הפוך למצב הרגיל שהמוכר לצידך ברכישה ואחריה פחות "קשוב", לכן המליצו לך להגיע לאולם התצוגה.
בגדול כפי שציינתי מדובר במכשירים דומים מאוד עם שיפורים באיכות הרכיבים, רגל חמישית וכו".
אתה מוזמן להשאיר פרטים בפרטי ואני אדאג שיחזרו אליך.
...
אני בסך הכל דיווחתי על חוויה טלפונית של עם היבואן (נאמן להמלצתך) שעוררה בי רושם בלתי חיובי לגבי אופן המענה של מחלקת המכירות ב ס.ג.
אני מאוד מקווה שזה היה חד פעמי ויוצא מהכלל ולא מעיד על הכלל.
בכל אופן ראוי לציין כי אתה מייצג את החברה באופן מאוד מכובד ואדיב. תשובותיך ענייניות, מקצועיות מנומסות ,בלתי מתלהמות ותורמות רבות לחברים כאן יחד עם תרומתך לתדמית החיובית של החברה כאן.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #64 

Mistoffelees כתב:טוב, בהתחשב בעובדה שיש לי אחריות של SG, אני אעדכן ואקווה לטוב.

תודה.
...
(Y)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

Re: קבל תיקון: התכוונתי לדגמים rx-a3000 rx-a2000 rx-a1000 ולא rx-v

שליחה #65 

shmliagdol1 כתב:
arotman כתב:
shmliagdol1 כתב:
arotman כתב:
shmliagdol1 כתב:כפי שרשמתי
...
תיקנתי את עצמי
אתה מוזמן לפנות לאולם התצוגה שיפנה אותך לסוחר המתאים , באולם התצוגה לצערי לא ניתן להאזין בדרך קבע לדגמי ה RXA משום שהדגמים מיועדים בד"כ לפרוייקטים של CONTROL4.
לגבי תמחור זה ממש לא הצד החזק שלי ב SG אתה יכול לפנות גם בנושא זה לאולם התצוגה, אני גם לא רשאי לפרסם כאן מחירים מדוייקים.
03-5265111 שלוחה 2
...
פניתי גם פניתי טלפונית לאולם התצוגה ב sg , אך לצערי איש המכירות לא "התלהב" למסור פרטים. איש המכירות נשמע מאוד לחוץ ושמר על מעטה סודיות כאילו מדובר בסודות האטום של מדינת ישראל. הוא פשוט התעקש שאגיע לאולם התצוגה פיזית ושם הוא ינדב לי פרטים. ממש לא מובן ולא מעיד על שירות לקוחות נאות. רציתי לברר בסך הכל מהם ההבדלים בין דגמי העלית לדגמי ה 1000 2000 3000. האם ההבדלים מתבטאים גם ביכולות הסאונד או רק בנושא בית חכם.
האם יש הבדלי מחיר באחוזים - לא ביקשתי לברר מחירים של הסדרות רק פער באחוזים בין הסדרות

הכי מצחיק זה שלאחר שהבנתי כי הסיכוי שאקבל פרטים מהיבואן זה בדיוק כמו הסיכוי שכל הזוגות הצעירים חסרי הדיור ירכשו דירה ללא משכנתא בלב תל אביב כבר בתחילת שנת תשע"ב
ניסיתי לברר מי מהדילרים\ חנויות שיש ברשותם את דגמי העלית וגם לשאלה זו לא נענתי ונשלחתי על ידי איש המכירות לברר בכוחות עצמי
...
shmliagdol1 אני מתנצל מראש על "החוויה", כפי שכתבתי הרסיברים האלה נמצאים במלאי ונמכרים בד"כ רק לפרוייקטים של CONTROL4 , המטרה של אולם התצוגה בראש ובראשונה היא לתת שרות ללקוחות, לצערנו יש הרבה מאוד לקוחות שמשגעים את האנשים, לעיתים יש לקוחות שמגיעים מחנויות ומנסים לקבל מחיר "טוב יותר אצל היבואן" מדובר במצב הפוך למצב הרגיל שהמוכר לצידך ברכישה ואחריה פחות "קשוב", לכן המליצו לך להגיע לאולם התצוגה.
בגדול כפי שציינתי מדובר במכשירים דומים מאוד עם שיפורים באיכות הרכיבים, רגל חמישית וכו".
אתה מוזמן להשאיר פרטים בפרטי ואני אדאג שיחזרו אליך.
...
אני בסך הכל דיווחתי על חוויה טלפונית של עם היבואן (נאמן להמלצתך) שעוררה בי רושם בלתי חיובי לגבי אופן המענה של מחלקת המכירות ב ס.ג.
אני מאוד מקווה שזה היה חד פעמי ויוצא מהכלל ולא מעיד על הכלל.
בכל אופן ראוי לציין כי אתה מייצג את החברה באופן מאוד מכובד ואדיב. תשובותיך ענייניות, מקצועיות מנומסות ,בלתי מתלהמות ותורמות רבות לחברים כאן יחד עם תרומתך לתדמית החיובית של החברה כאן.
...
(Y) (f)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”