שלום לכל המדיינים ,
ראשית אתחיל במשהו שמאד צורם לי בזמן שאנוכי קורא בפורמים השונים כאן באתר ,
שפת הסלנג והפניה לחברי האתר השונים , מילים כגון : "נשמה", "אחי" וכדומה לא מתאימות כל כך לרמת האנשים הכותבים באתר המושקע שלכם וזה מוריד את החשק לקרוא מה שגם זה נעשה בשרשור זה בהתכתבויות מהולות בביקורות ובתככים .
ומאד נראה כאילו אין באמת יחסי חברות בין השנים או הכרות מעמיקה .
עכשיו פניה קצת אישית ,
נמר אנא הפנה אותי בבקשה לפוסט שמר דוחף-לויתן רשם על חברה ספציפית ?
אולי פספסתי (אני באמת סקרן לראות האם זה מופיע ) אני םשוט עוד לא ראיתי את "החבר" מדבר על שום פריט ספציפי של חברה מסוימת .
נראה כאילו אותו עוסק בתחום יורה לעצמו ברגליים בכמעט כל פוסט שהוא כותב (הכוונה לדוחף לויתן) ודווקא אחת הפוסטים שהוא כתב בסופש האחרון שיעשע אותי מאד ,
הפסוט שמראה בעקיפין איזה פריאר הוא שהוא לא נותן לעצמו להרוויח מוודו שכנראה ובאמת ובתמים הוא לא מאמין בו מכל הלב , ולכן לא מרשה לעצמו להרוויח מכך,
אך אולי אני הנאיבי ואולי אני התמים כאן
איני מכיר את הנפשות הפועלות (עדיין) ואני רואה בזמני המועט שלי כאן באתר המון ויכוחים, ירידה לפרטיות ,הקנטות ותככחים אין סופיים אשר מהולים בדברי דעת וידע של אנשים חכמים ובעלי נסיון לא מועט כלל וכלל .
אני רואה גם התנהלות לא מעטה של הנלהת האתר והזהרות חוזרות ונשנות על התנהלות חבריה .
העיניין הוא בעייתי ללא ספק וכנראה שחברי האתר לא מעריכים מספיק את הקושי ובעיות בתפקוד אתר שכזה ואת העומס האדיר של מנהליו (אני מכיר את הנושא מאתרים שונים בחול שהייתי שותף רציני בהקמתם וניהולם עד היום)
.
איני בא כחוצץ בשום מצב או בעיה כאן בין חברי האתר או בין מנהליה ובין חבריה
רק מדגיש את האוירה שכל "הרוח" הזאת מביאה ל"חברים" חדשים שכמותי .
שיהיה יום טוב לכולכם .