אצלי יש A210 שעובד נקי ללא תקלות.
לטעמי האישי הייתי מעדיף HTPC, אבל אז לא היה סיכוי שמישהו היה מצליח לתפעל אותו מלבדי.
הסטרימר הביא נוחות שכזו שאם אעלים אותו זה ייגמר בגט

רק לזכור שה-JB מסוג סביח זה לעיראקים בלבד!kingikra כתב:לא כל כך ברור לי למה אמרו שהקמת JB זה על גבול הסיוט. ב A210 מדובר על לחיצת כפתור או טיפה עבודה בשביל ה ZAPATTI או הסביח (SABISH)....

dima_vydima_vy כתב:לי יש שני סטרימרים (HDX1000 ו-c200). שניהם מחוברים ל-NAS ברשת של 100 מס"ש. אני מריץ YAMJ בתוך ה-NAS עצמו, הכל עובד כמו שעון (טפו-טפו-טפו). אגב בשני הסטרימרים שלי יש דיסקים פנימיים, בהם אני משתמש לצורכי איחסון, ולא מריץ עליהם שום JB
...

אתה צודק פרט להתעסקויות עם באגים ופרט לקינפוג מאוד מקצועי הכול בסדר.אלא רק כי פשוט הייתי מעדכן גרסה בגלל תיקוני באגים...

אתה הוצאת את חלק מהמפשט שלי, ולא נכון לעשות את זה. ההמשך אמר שמדובר בבאגים שגם כך לא שמתי לב אליהם. אפשר לראות את הנטיה לשידרוג התוכנה כמו אחד הסוגי של מחלת שדרגת, הנפוצה בין משתמשי האתרmolvy כתב:אתה צודק פרט להתעסקויות עם באגים ופרט לקינפוג מאוד מקצועי הכול בסדר.אלא רק כי פשוט הייתי מעדכן גרסה בגלל תיקוני באגים...
הרי זאת היתה התלונה הראשונה שמי שקונה סטרימר צריך פתאום להוציא BA במדעי הסטרימר עם טונות של קינפוגים ולמידה של איזה FW יתן תוצאות יותר טובות ובאיזה צורה לשדרג בלו לאבד תוכן שכבר קיים.
אני ניסיתי. קראתי את האשכולות הארוכות וניסיתי וחיברתי והפסיק לעבוד ועדכנתי קושחה ולא הסכים לעבוד והזעתי המון עד שהצלחתי להחזיר אותו למצב הראשוני שהוא כן מנגן אבל אני צריך לנווט בספריות ובקבצים ושם הפסקתי.
אז נכון יש לי שלושה סטרימרים ושלושתם עובדים אבל בצורה מאוד פרימיטיבית בלי JB ובלי תקצירים ופוסטרים
איזהו מאושר השמח בחלקו.......

לא רק 6500....כל משפחת הסטרימרים של DVICO יציבה כמו סלע וקרירה כמו קרח...uris כתב:+1erezsolan כתב:מסכים או לא - נהניתי לקרוא...
ושימו לב שכמעט בכל שרשור בנושא בעלי ה הtvix6500 (שאני בניהם) מרוצים מאוד.......

שמתי את הסרטים זמנית על דיסק USB שמחובר למחשב הנייח. אני מפרמט כרגע את הדיסק שהיה הדיסק הפנימי. תוך כדי, ניסיתי להריץ סרט 40 ג'יגה וזה מאבד את השמע מידי פעם. בזמן פירמוט הדיסר המעבד נמצא על עד 5% ובזכרון יש עוד הרבה מקום. האם יכול להיות שפירמוט הדיסק הוא הצואר בקבוק?knazi כתב:אחד הדברים שלמדתי בפורום פה בשנה וחצי האחרונות זה שמה שעובד אצל אחד לא תמיד יעבוד אצל האחר...מה יכול להיות שונה...תשתית לא טובה ראוטר לא טוב כרטיס רשת לא טוב בעיות שיתוף שונות לפי אנטיוירוס או פיירוול ועוד כל מיני דברים מציקים אחרים..בעיקרון זה לא אמור להיות בעייתי
מציע לך גם להציץ במדריך של עופר על איך להגדיר שיתוף SMB...