נינטנדו חושפת את הקונסולה החדשה - WiiU

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73272
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #61 

אוזס - צודק בהכל, השאלה המרכזית היא האם הם יצליחו לגרום למפתחי המשחקים לשלב את הפיטצ'ר הזה במשחקים שלהם. אם יהיו רק קומץ של משחקים שתומכים בזה, לא משנה כמה זה מדהים זה פשוט לא יהיה מעניין. ע"ע ה MOVE שעל הנייר היה מדהים אבל עקב העובדה שלא מפתחים לו מספיק משחקים יעודיים הפך למוצר נישה שרב האנשים לא שוקלים בכלל לרכוש.

אני מהמר שלא, לא נראה את זה ביישום נרחב מספיק בדור הנוכחי. נקווה שאני טועה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #62 

ד"א, הדבר הכי מרגש בהכרזה הזו היא שוספסוף אחרי שנים יש לקונסולה דפדפן. בהתחשב בזה שמיקרוסופט היא זו שמפתחת גם את החומרה (ה XBOX) וגם את התונכה (IE) בהחלט לקח להם ה ר ב ה זמן להגיע לנקודה הזו. אבל היי, מוטב מאוחר מאשר אף פעם. מה שכן, לא הראו שם האם ניתן להשתמש בסמארטפון כמקלדת (להזין טקסט בדפדפן או באופן כללי בקונסולה). אם לא הראו את זה אני מניח שלא איפשרו את זה וזה די מגוחך. דבר נוסף - האם זה יעבוד רק עם סמארטפונים/טאבלטים שמריצים ווינדוס 8? או האם יש גם תמיכה באנדרואיד? ההימור שלי - ווינדוס 8 בלבד, מה שיהפוך את זה ללא נגיש לרב האנשים בהתחלה.

אוזס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #63 

הכל תלוי בעיקר בהצלחת הווי יו. אם זה יצליח מייקרוסופט תחייב את החברות להטמיע זאת גם אצלם. ולדעתי אין שום סיבה שזה לא יוטמע- זה נשמע ממש מהנה ופשוט ולא מצריך כאמור משאבים יקרים ורכישת ציוד נוסף. אין גבול לאפשרויות שזה מציע ובמיוחד כשנשלב זאת עם הקינקט והדור הבא של הקינקט...אולי בהתחלה זה ייושם בצורה קלה אך עם הזמן זה ילך וייתפוס תאוצה- כמו כל מה שענקית התוכנה רוצה לדחוף בכח ללקוחות!

אוזס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #64 

זה כבר אושר- ניתן יהיה לרשום את הטקסט דרך הטלפון...זה הרי חלק עיקרי מהגלישה דרך הסמארטפון..

ולגבי התמיכה- להפתעת רבים כמוך שחשבו שזה יתמוך רק בווינדואס פון- הם הכריזו בחכמה שזה יהיה זמין לכל המכשירים כולל אנדרואיד וios - למרות שאני מאמין שלווינדואס תהיה עדיפות קלה שאין למתחרים..

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #65 

מיקרוסופט יכולה לחייב רק בתי פיתוח בבעלותה, לא אף אחד אחר. ברור שזה מייקר את הפקת המשחק, צריך להעסיק אנשים שיודעים איך לעבוד עם הפלטפורמה הזו (מתכנתים למשל) מה שמעלה את עלויות הפיתוח וזמן הפיתוח.

שוב, אני מאוד מקווה שאני טועה, אבל אני אישית לא רואה את זה תופס יותר מידיי.

לגבי התמיכה באנדרואיד והאפשרות להשתמש במקלדת של המארטפון - מעולה. בהחלט קפיטצה קדימה הפונקציונאליות של הקונסולה.

לפי דעתי זו ההכרזה הכי מעניינת ב E3 השנה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #66 

ד"א - ככה נראה הבקר ה"רגיל" של הקונסולה בפעולה:

http://www.joystiq.com/2012/06/07/engad ... ontroller/

לא יגיע עם המכשיר, יש צורך לרכוש בנפרד.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #67 

קצת מובן מאליו האמת אבל:

[left]Expect SmartGlass support in every Microsoft Studios game going forward[/left]

http://www.joystiq.com/2012/06/09/expec ... ame-going/

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #68 

http://www.tomshardware.com/news/Wii-U- ... 17365.html

הקונסולה תגיע ב 11/11 וכנראה תשווק בהתחלה ב 3 באנדלים.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #69 

מחיר מגוחך ביותר , אף על פי שניתן לנתק את השלט מהטלויזיה ולהמשיך לשחק, הערך המוסף של שלט מיוחד יותר מול הטלויזיה לא שווה 250$
אם כבר הייתי רוצה קונסולה ניידת הייתי קונה את הויטה...

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”