הפאנלים המתחלפים של מסכי lcd סמסונג
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8265
טופלינק,
שמע. לפעמים אני פשוט מרים ידיים. מקווה שתקבל לפחות פאנל MVA של AUO ושתהנה מהטלוויזיה.
שמע. לפעמים אני פשוט מרים ידיים. מקווה שתקבל לפחות פאנל MVA של AUO ושתהנה מהטלוויזיה.
- toplink
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
למה אתה מלכלך?
אתה רואה שצדקתי, באמת נפגעת...
אתה רואה שצדקתי, באמת נפגעת...
-
טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
toplink
אם הנושא מעניין אותך,
אני מציע שתקרא את השרשור הזה כולל כל המבחנים/סקירות/חדשות וכד' ותלמד ממנו במקום לנסות להוכיח שבבוקר אולי בכלל לילה והכל שמועות...
אם אין לך מה להוסיף למידע ו/או לנושא אתה לא חייב להגיב.
אם יש לך סימוכין, בבקשה. אם לא, אבקשך לא לזרוק באוויר סיפורי קונספירציה.
ולגופו של עניין,
צרפנו וכתבנו כאן הרבה מידע על פאנלים בכלל ושל סמסונג בפרט למי שמתעניין בנושא.
השרשור נפתח על מנת לעזור, ללמד ולהבהיר את הנושא למתעניינים בו.
נשתדל לענות על כל שאלה עניינית ולשפוך אור על הנושא המורכב הזה.
כל חבר שמשקיע כאן מזמנו בשביל לעזור ולייעץ, (כמו integral ואנוכי לדוגמא)...לא עושה זאת מתוך רצון לפגוע בסמסונג. ההיפך הוא הנכון.
אנחנו מעריכים את המסכים הנפלאים של החברה הזו וכותבים את הדברים מתוך רצון להשפיע ולעזור לחברים לרכוש ולדרוש את האיכות המקסימלית של מסכי סמסונג.
אם נצליח להעלות את המודעות לעניין, ויותר רוכשים ידרשו פנל PVA/SQ...הדרישה הזו תזלוג ליבואן ומשם לייצרן.
כל מהפיכה מתחילה עם מפגין אחד....אם לא היה הראשון, לא היתה מהפיכה.
אם אף אחד לא ידרוש וישאל שאלות, איזו סיבה יש ליבואן/יצרן להביא לכאן את המסכים האיכותיים ?
אם נצליח להשפיע אפילו על ייבוא מס' דגמים (mid range) להגיע עם פנל PVA, זה היה שווה את הכל.
אם הנושא מעניין אותך,
אני מציע שתקרא את השרשור הזה כולל כל המבחנים/סקירות/חדשות וכד' ותלמד ממנו במקום לנסות להוכיח שבבוקר אולי בכלל לילה והכל שמועות...
אם אין לך מה להוסיף למידע ו/או לנושא אתה לא חייב להגיב.
אם יש לך סימוכין, בבקשה. אם לא, אבקשך לא לזרוק באוויר סיפורי קונספירציה.
ולגופו של עניין,
צרפנו וכתבנו כאן הרבה מידע על פאנלים בכלל ושל סמסונג בפרט למי שמתעניין בנושא.
השרשור נפתח על מנת לעזור, ללמד ולהבהיר את הנושא למתעניינים בו.
נשתדל לענות על כל שאלה עניינית ולשפוך אור על הנושא המורכב הזה.
כל חבר שמשקיע כאן מזמנו בשביל לעזור ולייעץ, (כמו integral ואנוכי לדוגמא)...לא עושה זאת מתוך רצון לפגוע בסמסונג. ההיפך הוא הנכון.
אנחנו מעריכים את המסכים הנפלאים של החברה הזו וכותבים את הדברים מתוך רצון להשפיע ולעזור לחברים לרכוש ולדרוש את האיכות המקסימלית של מסכי סמסונג.
אם נצליח להעלות את המודעות לעניין, ויותר רוכשים ידרשו פנל PVA/SQ...הדרישה הזו תזלוג ליבואן ומשם לייצרן.
כל מהפיכה מתחילה עם מפגין אחד....אם לא היה הראשון, לא היתה מהפיכה.
אם אף אחד לא ידרוש וישאל שאלות, איזו סיבה יש ליבואן/יצרן להביא לכאן את המסכים האיכותיים ?
אם נצליח להשפיע אפילו על ייבוא מס' דגמים (mid range) להגיע עם פנל PVA, זה היה שווה את הכל.
- אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
integral . האם יש משהו דומה על מסכי sony ?integral כתב:אם המוכר שם יודע אנגלית אז תן לו לקרוא את זה:
http://www.digitalversus.com/samsung-c6 ... 15_93.html...
נראה לי שגם שם זה קיים ובגדול מאוד.
- toplink
-
- חבר פעיל

תרגעו, מה נכנסתם בי שתיכם מטיפים לי מוסר?
(וכמו ששמתם לב אני חדש פה, ככה מקבלים חדשים?)
כולה שאלתי אם המידע הזה הוא לא בגדר שמועה שמישהו המציא
זה מה שהמוכר טען ובאתי לוודא את זה פה, ואתם באים וחורצים את גורלי
אם המהפיכה תתחיל מכאן בכיף אני הראשון שיצטרף
למען האמת אני כבר התחלתי אותה, התנתי למוכר את הרכישה בפנל SQ
אני מאמין שכולם פה מעריכים את כל אחד שחולק ומשתף כאן מידע ומוקירים תודה (בכל אופן אני)
אחרי הכל זאת מטרת הפורום לא?
מנגד זאת לא צריך לשפוט אדם ששאל שאלה
אני בטוח שלכל אחד מאיתנו יש מה לתרום בפורום
אחד קצת יותר השני קצת פחות, לא חושב שזה אומר על היררכיה מסויימת
בכל מקרה בואו נחזור ונתמקד בנושא שלשמו נפתח השרשור
(וכמו ששמתם לב אני חדש פה, ככה מקבלים חדשים?)
כולה שאלתי אם המידע הזה הוא לא בגדר שמועה שמישהו המציא
זה מה שהמוכר טען ובאתי לוודא את זה פה, ואתם באים וחורצים את גורלי
אם המהפיכה תתחיל מכאן בכיף אני הראשון שיצטרף
למען האמת אני כבר התחלתי אותה, התנתי למוכר את הרכישה בפנל SQ
אני מאמין שכולם פה מעריכים את כל אחד שחולק ומשתף כאן מידע ומוקירים תודה (בכל אופן אני)
אחרי הכל זאת מטרת הפורום לא?
מנגד זאת לא צריך לשפוט אדם ששאל שאלה
אני בטוח שלכל אחד מאיתנו יש מה לתרום בפורום
אחד קצת יותר השני קצת פחות, לא חושב שזה אומר על היררכיה מסויימת
בכל מקרה בואו נחזור ונתמקד בנושא שלשמו נפתח השרשור
- ibl
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
46C650
אני חושב שזה שרשור מאוד חשוב - שלא נקבל חתול בשק
תכל'ס, מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הטלוויזיה ולהשיג SQ?
לחלופין, אם אני מזמין דרך האינטרנט, מישהו מביא לי את הטלוויזיה לבית ולרוב מישהו אחר בא ומתקין אותה. באיזה שלב אני יכול לפתוח ולהסתכל על המדבקה עם סוג המסך? מישהו באמת ביטל עסקה וראה שזה עובד? באיזה שלב?
לחלופין, אם אני מזמין דרך האינטרנט, מישהו מביא לי את הטלוויזיה לבית ולרוב מישהו אחר בא ומתקין אותה. באיזה שלב אני יכול לפתוח ולהסתכל על המדבקה עם סוג המסך? מישהו באמת ביטל עסקה וראה שזה עובד? באיזה שלב?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8265
למיטב ידיעתי סוני השתמשו בפאנלים של סמסונג ושארפ עד לא מזמן חוץ מאשר במקרים מיוחדים (למשל אין פאנל סמסונג ב 37"). בזמן האחרון יש יותר ויותר דווחים ברשת על זה שמתחילים להיכנס יותר פאנלים של AUOאדי44 כתב:integral . האם יש משהו דומה על מסכי sony ?integral כתב:אם המוכר שם יודע אנגלית אז תן לו לקרוא את זה:
http://www.digitalversus.com/samsung-c6 ... 15_93.html...
נראה לי שגם שם זה קיים ובגדול מאוד....
כמו כן, היות והם מפסידים כבר שנים ברצף מהעסק של הטלוויזיות, זה כנראה הולך להשתנות:
http://www.emsnow.com/npps/story.cfm?pg=story&id=43810
- תלתל
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 706
Re: 46C650
תלוי מהיכן אתה רוכש.ibl כתב:אני חושב שזה שרשור מאוד חשוב - שלא נקבל חתול בשק
לחלופין, אם אני מזמין דרך האינטרנט, מישהו מביא לי את הטלוויזיה לבית ולרוב מישהו אחר בא ומתקין אותה. באיזה שלב אני יכול לפתוח ולהסתכל על המדבקה עם סוג המסך? מישהו באמת ביטל עסקה וראה שזה עובד? באיזה שלב?...
אם מהאינטרנט,בד"כ מוביל מביא לך את האריזה שעליה אכן יש מדבקה שמשמת בר קוד אבל היא לא מהווה תעודת ביטוח לידיעה הכללית של סוג המסך.
לאחר שהמסך הגיע ,מגיע הטכנאי.זהו השלב הקריטי-לאחר הוצאת המסך,ולפני ביצוע מהלך ההתקנה,בקש ותראה במו עיניך את המדבקה שמאחורי המסך בה מצויין סוג הפנל.יש בתחילת השרשור תמונה לדוגמה.
הינך יכול להחזיר את המוצר תוך 14 יום מיום הקניה וזכותך להחזירו ואני בספק רב אם יקבלו את טענתך לגבי איכות הפנל שבגינו אתה מחזיר.אבל חוקית,אתה רשאי להחזיר במסגרת הזמן עם כי,אתה הוא שסופג את עלות ההובלה חזרה לספק.
בהצלחה
ליאור
-
טלHD
-
- גורו

לכל מי שרשום לשרשור הזה ....יש המשך והתפתחות בעניין:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
- ibl
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
Re: 46C650
תלתל כתב:תלוי מהיכן אתה רוכש.ibl כתב:אני חושב שזה שרשור מאוד חשוב - שלא נקבל חתול בשק
לחלופין, אם אני מזמין דרך האינטרנט, מישהו מביא לי את הטלוויזיה לבית ולרוב מישהו אחר בא ומתקין אותה. באיזה שלב אני יכול לפתוח ולהסתכל על המדבקה עם סוג המסך? מישהו באמת ביטל עסקה וראה שזה עובד? באיזה שלב?...
אם מהאינטרנט,בד"כ מוביל מביא לך את האריזה שעליה אכן יש מדבקה שמשמת בר קוד אבל היא לא מהווה תעודת ביטוח לידיעה הכללית של סוג המסך.
לאחר שהמסך הגיע ,מגיע הטכנאי.זהו השלב הקריטי-לאחר הוצאת המסך,ולפני ביצוע מהלך ההתקנה,בקש ותראה במו עיניך את המדבקה שמאחורי המסך בה מצויין סוג הפנל.יש בתחילת השרשור תמונה לדוגמה.
הינך יכול להחזיר את המוצר תוך 14 יום מיום הקניה וזכותך להחזירו ואני בספק רב אם יקבלו את טענתך לגבי איכות הפנל שבגינו אתה מחזיר.אבל חוקית,אתה רשאי להחזיר במסגרת הזמן עם כי,אתה הוא שסופג את עלות ההובלה חזרה לספק.
בהצלחה
ליאור...
-
טלHD
-
- גורו

אוקי....הבטחתי עידכונים אז יש לי כמה כאלה על הפנלים בסידרה D החדשה...
ראשית, אין הרבה מסכים כאלו בארץ אז אין לי סטטיסטיקה חזקה...אבל אם תגובת סמסונג ישראל נכונה שכל דגם מגיע/יגיע עם סוג פנל אחד, אז אפשר להסיק מסקנות גם רק ממסך אחד....
LCD:
40D550 פנל SQ
LED
37D5X00 פנל AA (לא הפתעה כי סמסונג לא מייצרת פנלים בגודל הזה)
40D6400 פנל CN
בהחלט חדשות רעות...סידרה 6000 החדשה עם פנל כזה.
הערה:
לא מחייב שגודל אחר באותה סידרה יהיה עם אותו פנל....אז לא להסיק מסקנות גם לגדלים אחרים.
גדלי פנלים שבייצור עצמי של סמסונג:
http://www.samsung.com/global/business/ ... t/lcd.html
ראשית, אין הרבה מסכים כאלו בארץ אז אין לי סטטיסטיקה חזקה...אבל אם תגובת סמסונג ישראל נכונה שכל דגם מגיע/יגיע עם סוג פנל אחד, אז אפשר להסיק מסקנות גם רק ממסך אחד....
LCD:
40D550 פנל SQ
LED
37D5X00 פנל AA (לא הפתעה כי סמסונג לא מייצרת פנלים בגודל הזה)
40D6400 פנל CN
הערה:
לא מחייב שגודל אחר באותה סידרה יהיה עם אותו פנל....אז לא להסיק מסקנות גם לגדלים אחרים.
גדלי פנלים שבייצור עצמי של סמסונג:
http://www.samsung.com/global/business/ ... t/lcd.html
-
טלHD
-
- גורו

עידכון ....
40C630 נבדק היום (רשת גדולה , יבוא רשמי) והוא עם פנל SS02, דהיינו PVA של סמסונג.
ולכן, מי שרוצה לרכוש C650 (פנל CN) מוטב לו שירכוש C630 (פנל SS).
40C630 נבדק היום (רשת גדולה , יבוא רשמי) והוא עם פנל SS02, דהיינו PVA של סמסונג.
ולכן, מי שרוצה לרכוש C650 (פנל CN) מוטב לו שירכוש C630 (פנל SS).
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
טלHDטלHD כתב:עידכון ....
ולכן, מי שרוצה לרכוש C650 (פנל CN) מוטב לו שירכוש C630 (פנל SS)....
הגענו לימים יפים צריך לעבור קורס בילוש בשביל לרכוש מסך .
אני ממליץ ... להעלות את הנושא לתחקירנים של "כלבוטק" רפי גינת ידע בדיוק איך לתת לנושא הזה חשיפה הכי רחבה שיש . כך כל הציבור ידע במה מדובר . מעניין מה תהיה תגובת היבואן הרשמי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- CCHAOSS
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
אני לא מבין מה יש להעלות לכלבוטק.
קיבלתם תשובה מהיבואן הרשמי שעד היום לא הופרכה בכל העמודים כאן ובשרשור השני.
אז מה יש להעלות בדיוק?
אם כבר התלונות שלכם צריכות להיות מופנות ליצרן שמייצר עם כמה סוגי פאנלים בהנחה שזה באמת נכון.
אז מה יש להעלות בדיוק?
אם כבר התלונות שלכם צריכות להיות מופנות ליצרן שמייצר עם כמה סוגי פאנלים בהנחה שזה באמת נכון.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
עדיין לא קיבלנו שום תשובה לנושא הפאנלים .CCHAOSS כתב:אני לא מבין מה יש להעלות לכלבוטק.
אז מה יש להעלות בדיוק?
אם כבר התלונות שלכם צריכות להיות מופנות ליצרן שמייצר עם כמה סוגי פאנלים בהנחה שזה באמת נכון....
כל יצרן בעולם יש לו מלאים של כל מיני דגמים שמיוצרים לכל מיני מדינות בעולם . במחירים שאנחנו משלמים בישראל על מוצרי אלקטרוינה . אנחנו חייבים לקבל את הטוב ביותר מאותה סידרת מוצר .
לכן היבואן הוא זה שאמור ליבא את המסכים המשובחים ביותר של אותו הדגם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
טלHD
-
- גורו

לא קראת בשרשור השני תגובות של 2 חברים שראו 2 מסכים של אותו דגם באותו גודל עם פנאלים שונים?CCHAOSS כתב:אני לא מבין מה יש להעלות לכלבוטק.
אז מה יש להעלות בדיוק?
אם כבר התלונות שלכם צריכות להיות מופנות ליצרן שמייצר עם כמה סוגי פאנלים בהנחה שזה באמת נכון....
אם זו לא הוכחה , אז מה כן?
- toplink
-
- חבר פעיל

טוב רק רציתי לעדכן, שהתנתי למוכר את הקנייה בפנל SQ, הוא כמובן חשב שאני חולה נפש.integral כתב:טופלינק,
שמע. לפעמים אני פשוט מרים ידיים. מקווה שתקבל לפחות פאנל MVA של AUO ושתהנה מהטלוויזיה....
מס' ימים לאחר ההזמנה המוכר מתקשר אליי ודרש תוספת של 100 ש"ח כי הוא לא הצליח להשיג SQ מסוכן המכירות שלו והוא פנה למישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו...
אמרתי לו 100 ש"ח שלך רק תדאג ל-SQ.
לפני שבוע הטלויזיה שלי הגיע ואכן עם פנל SQ
אני מאוד מרוצה, הן מהטלויזיה בכלל הן מהנגן המובנה, והן מהאיכות
מסקנה: התנו ותהנו
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- תלתל
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 706
תתחדש ותיהנה.
ליאור
-
טלHD
-
- גורו

שירשור מעניין המרכז המון אינפורמציה בנושא:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1178897
S = Samsung
A = AUO
C = CMO
הם אפילו שייכו "תכונות" וכינוי לכל אות...
S= Super
A= Average
C= Crap
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1178897
S = Samsung
A = AUO
C = CMO
הם אפילו שייכו "תכונות" וכינוי לכל אות...
S= Super
A= Average
C= Crap
- yzafrir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 113
האם סמסונג העולמי בכלל מחוייבת לפרט את יצרן הפאנל או לצורך העניין יצרני הרכיבים האלקטרונים במוצריה ?
זה ידוע כמעט בכל התעשיות שיש חיפוש מתמיד אחר יצרנים זולים יותר של חומרי גלם אך בכל מקרה אם זה בא על חשבון ירידת איכות של המוצר הסופי , יש פה טעם לפגם .
אני רוצה להאמין (עכשיו אני מבין שהתבדתי) שסמסונג או כל מותג ידוע אחר , שעובד עם קבלני משנה זולים , דואג לוודא שרמת הרכיבים שהוא מקבל תואמת את דרישות האיכות שלו .
כנראה שבמקרה הזה סמסונג מלחתכילה הפחיתה את הדרישות שלה מקבלני המשנה בשביל הוזלה משמעותית .
חבל מאוד שזה כך , ואשמח לשמוע מידע נוסף על עוד יצרנים ידועים שסרחו ולא דאגו להקפיד על רמת הרכיבים שהם קונים מקבלני משנה ...
אחלה שרשור !!!
זה ידוע כמעט בכל התעשיות שיש חיפוש מתמיד אחר יצרנים זולים יותר של חומרי גלם אך בכל מקרה אם זה בא על חשבון ירידת איכות של המוצר הסופי , יש פה טעם לפגם .
אני רוצה להאמין (עכשיו אני מבין שהתבדתי) שסמסונג או כל מותג ידוע אחר , שעובד עם קבלני משנה זולים , דואג לוודא שרמת הרכיבים שהוא מקבל תואמת את דרישות האיכות שלו .
כנראה שבמקרה הזה סמסונג מלחתכילה הפחיתה את הדרישות שלה מקבלני המשנה בשביל הוזלה משמעותית .
חבל מאוד שזה כך , ואשמח לשמוע מידע נוסף על עוד יצרנים ידועים שסרחו ולא דאגו להקפיד על רמת הרכיבים שהם קונים מקבלני משנה ...
אחלה שרשור !!!