מה קרה ל HEBEPG?
אורן,
עזוב האם הם יעשו או לא, רק שאלתי האם ביקשנו. אם לא, אני אעשה את זה בשמחה.
עכשיו, אתה צודק בהחלט לגבי ממשק עברי מלא, וזה מביא אותי לשאלה המתבקשת: האם עשית את העבודה הזאת גם ב-SAGE 5?
כולנו מחכים בכליון עיניים...
עזוב האם הם יעשו או לא, רק שאלתי האם ביקשנו. אם לא, אני אעשה את זה בשמחה.
עכשיו, אתה צודק בהחלט לגבי ממשק עברי מלא, וזה מביא אותי לשאלה המתבקשת: האם עשית את העבודה הזאת גם ב-SAGE 5?
כולנו מחכים בכליון עיניים...
לגבי SAGEMC - גם אני מחכה כמו שאר משתמשי ה-STV המדהים הזה לעדכון. לפי הפורום של SAGETV הוא אמר כי אין לו זמן עד סוף יוני, ורק אחרי כן הוא ימשיך לפתח.
אני התחלתי לתרגם מחדש את הגרסה האחרונה שלו (גרסת הפתוח) לעברית...
אין שום מניעה להשתמש בגרסאות בעברית שנבנו בגרסה 4 - בגרסה 5. בשוטף - אין שינויים מהותיים. מה שכן, צריך לחזור ל-STV המקורי כדי לשנות קונפיגורציות חדשות שנוספו.
לגבי השינויי - צריך להכיר את ערכת הפיתוח - זה לא כלכך טריויאלי...כדי לשנות את ה-STV.
למי שרוצה להתנסות - ללחוץ CTRL-F12 כאשר SAGETV או SAGETV CLIENT עובדים ואז יפתח החלון של STUDIO לשינוי ה-STV שבו משתמשים.
יש כמובן מדריכים/טוטוריאלים ל-STUDIO.
אורן.
אני התחלתי לתרגם מחדש את הגרסה האחרונה שלו (גרסת הפתוח) לעברית...
אין שום מניעה להשתמש בגרסאות בעברית שנבנו בגרסה 4 - בגרסה 5. בשוטף - אין שינויים מהותיים. מה שכן, צריך לחזור ל-STV המקורי כדי לשנות קונפיגורציות חדשות שנוספו.
לגבי השינויי - צריך להכיר את ערכת הפיתוח - זה לא כלכך טריויאלי...כדי לשנות את ה-STV.
למי שרוצה להתנסות - ללחוץ CTRL-F12 כאשר SAGETV או SAGETV CLIENT עובדים ואז יפתח החלון של STUDIO לשינוי ה-STV שבו משתמשים.
יש כמובן מדריכים/טוטוריאלים ל-STUDIO.
אורן.