בטח מאשר ידידיronensud כתב:ואם נניח יואב מכר לאיתי את הפרוססור, מה זה אומר?
לדעתי, כאחד ששמע את המכשיר, מדובר במוצר פצצה למחירו (בטח למי שהביאו מחו"ל) שנכנע רק למפלצות הכבדות ביותר.
אני חושב שגם הפיונירים מצויינים ולא מבין למה צריך לשלוף ולהראות למי יש יותר גדול.
במיוחד כשאתם יודעים שאין לאף אחד פה סיכוי מול חברינו א' (יואב תאשר)...
רשמים מהאינטגרה 80.2 כפרה-פרוססור והשוואה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 24/01/2011 6:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
sufgi123 כתב:מה לעשות שזהלא בדיוק מסתדר עם זהitay123 כתב:עם ה-81 לאחר כיול מסיבי ואינטנסיבי הצלחתי להגיע לרמה מאוד מאוד גבוהה שעולה או אף משתווה לפרוססורים הייאנד יוקרתיים......itay123 כתב:
וואי וואי כמה שאתם אוהבים להסלים כל דבר...
המבחן היה מול פרוססורים וותיקים, שוב כגון LEXICON DV-2 ו-SUNFIE GRAND 2...בפעם האחרונה שבדקתי מדובר על פרוססורים משני דורות אחורה...וכן עם כיול אינטנסיבי ב-81...הצלחתי להגיע לרמה קולנועית מבחינת האינפורמציה והרזולוציה שנשמעת הייתה עדיפה...אך כדי להגיע למצב זה הכיול הוא מחמיר ביותר..וזה מראה על המוצר..שהוא בסיסו לא כזה משהו..מול פרוססור plug n play...
מבחינה מוזיקלית אני בכלל לא מדבר...
כל מלה סלע!!לאחר ששיחקתי קצת עם הגראפים של הערוצים, איזון הקרוסים כ-שעתיים בלבד! התוצאה בהחלט מאלפת...וכן עדיפה בהרבה על ה-81...עם כיול שערך שבועיים!!...
יאללה באמת כבר שנמאס מהקוריצות האילו...אנונימי כתב:התאור שלו לכל ציוד חדש שהוא רוכש זהה מילה במילה - תמיד הוא יאמר שפתאום יש לו במה, פירוט, שקיפות......התחלתי לחייך מהצליל שבוקע.......... ותמיד הוא יכתוב שמה יש לו טוב פי מאה ממה שהיה לו לפני כן - אף על פי שהוא השתמש באותן המילים בדיוק לתאר את אותו הציוד שהוא החליף. ואחרי כמה חודשים.....ניחשתם, הציוד הזה מוחלף כגרב ישנה והרפרטואר של המילים חוזר על עצמו....
תודה לךזהו זה ...
יאללה, מברוק לאיתי על רכישה החדשה.
תהנה (.........
שגיא כל התחום הזה זה משחק
אנחנו כמו ילדים קטנים שמשחקים בצעצועים
אז אני לא מבין למה להיכנס לפינות הללו
שלא מוסיפות הרבה כבוד
אפשר להיות פחות קטנוני וחריף תגובה
ויותר ליהנות ולפרגן.....
אנחנו כמו ילדים קטנים שמשחקים בצעצועים
אז אני לא מבין למה להיכנס לפינות הללו
שלא מוסיפות הרבה כבוד
אפשר להיות פחות קטנוני וחריף תגובה
ויותר ליהנות ולפרגן.....
אני בהחלט בעד...ושוב רק בשביל הספורט לא בשביל הוכחות שגם ככה...התוצאות כבר ידועות מראש...motilv כתב:למה באו לסיום?9000es כתב:העיקר שאיתי מרוצה מהשדרוג ..... ובזאת באו לסיום כל ההשוואות בין רסיבר לבין פרוססור יעודי .itay123 כתב:ישן, ישן, אבל נשמע לא פי 10 ולא פי 100 אלא מעבר(for my taste) , הרבה יותר טוב ויותר מוזיקלי...מהרבה ציודים "מודרניים" שאני מכיר/יש למכרים/היה לי/התנסיתי בהם...
אמנם הכל גם שאלה של טעם/סינרגיה/העדפה/מוזיקה או ק"ב...מנורות/דגיטילי...חומוס, ציפס וסלטים......
אני מאמין שהפרוססור ישאר שנים רבות וארוכות אצל איתי ....
מחכים להשוואה/מיבחן מול ה-83
יש כאן מישהו שמוכן להרים את הכפפה לביצוע המיבחן הנ"ל ?
איתי-יש מצב שאתה משנע את הפרוססור לבעליו של 83 ומבצע איתו את המיבחן?...
אבל שוב אני מסכים שצריך לעשות השוואה..
במיוחד שאילו הפרוססורים הכי מתקדמים/מומצלים בשוק...במחיר יחסית שפוי...
המבחן יהיה בעיקר בביצועים:
*קדם סטיראו דו-ערוצי
*פרוססור רב-ערוצי (7.1 ערוצים -כי בפיוניר משום מה לא שמעו על 9 ערוצים ושני סאבים)
*יכולות הכיול האוטומטי
*יכולות מיתוג הווידאו ויכולות עיבוד הווידאו.
*איכות מחברים
*כניסות ויציאות
*פרמטרים כיול
*נוחות תצוגה OSD ופרקטיקה.
*איכות בנייה
הטוענים לכתר הם:
PIONEER SC-LX83
vs
INTEGRA DHC 80.2 / ONKYO 5508
(אם מישהו רוצה להוסיף ימאהה או דנון עדכניים בהחלט מוזמן)
ושוב אני בהחלט מנדב את ה-SETUP שלי שמורכב מהגברה 7 ערוצים ו-speakers שבהחלט מתאימים לסוג השוואות מסוג זה...ואפשרי ביום רביעי החל מ-20:00 ויום חמישי החל מ-19:30...
מן הסתם הכי נכון להביא את ה-83 אליי, (18 ק"ג שגם אשתי יכולה להרים-אמנם אני לא אתן לה
ולא אני אסחוב את ההגברה שלי(מעל 100 ק"ג בטוטל) +הרמקולים 801 שלי (לא מומלץ להרים על הגב מסכנת שבר), סנטר עם משקל של 34 ק"ג, סאב עם משקל קרוב ל-50 ק"ג, פרוססור עם משקל של 14.5 ק"ג, להמשיך.............???
מה עוד שהבחינה היא בביצועי הפרוססור ושאר יקרות ולא ההגברה (קשה לי להאמין שמישהו יירצה אפילו לחשוב על השוואה של ההגברה הדיגיטלית בפיוניר 83 מול ההגברה באמתכתי...)
יאללה אז מתי נוח ולמתי קובעים...
איתי אני שלוח לך את הAX10AI בדואר רשום 
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

yarino כתב:השירשור הזה רק מזכיר לי מדוע אני ממעט להכנס לפורום, יש כאן מספר חברים עם "נשמה טובה".
איתי ידידי, נהנתי לקרוא, תתחדש ותהנה....
כיוון שאתה חדש מאוד בפורום, אפשר לסלוח לך על הקביעה שלךmotilv כתב:צרות עין של אנשים קיימת בכל פורום.לא צריך להתרגש מזה.
ולגבי הפרוססור:אפשר לקבל פרטים לגבי מקור אמין לרכישתו בחו'ל(בפרטי)
תודה...
אם היית מכיר טוב יותר את הנפשות הפועלות, ואת העבר של חלק מהן, היית חושב אחרת.
אבל עזבו, שלושת הפוסטים האחרונים נכתבו רק כדי להביא להתחממות מחודשת של השרשור
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
חבר'ה, אולי די?
תפסיקו כבר עם הפוליטיקה הזאת בינכם, זה לא מעניין אף אחד.
תפסיקו כבר עם הפוליטיקה הזאת בינכם, זה לא מעניין אף אחד.
למה תמיד זה קורה בפורום זה??
לא כוונתי הייתה לפתוח פה איזה סכסוך שמשום מה ממשיך לצוץ ולקרוץ...
לא כוונתי הייתה לגרום לצרות עין...
לא כוונתי הייתה להראות כמה סדרת LX של פיוניר היא לא איכותית ...(שלדעתי היא בהחלט ה-next best thing במחיר שפוי יחסית).
מטרת השרשור היא לאילו המתלבטים בין פרוססורים או חברים שלא מכיר את הפרוססור הספיצפי הזה ואת רמות יכולותיו...וכן ההשוואה הייתה מול LX81 כי איתו היה לי את מלא הניסיון בשנה האחרונה ובהחלט ככלי רפרנס...
אני בדר"כ לא רוכש עיוור בטח לא בסכומים שמגרדים את ה-10K...
הרכישה היתה עלות מול תועלת וביסוס מביקורות מאתרים נחשבים והשוואות למינהם וכמובן חוות דעתם של אנשים שאישת אני מאוד מכבד ומוקיר....
וכן הרושם הראשוני (שאצלי בהחלט נותן את האימפקט הראשוני הפתיע אותי לחיוב) צלח מבחינתי..כולל תפקודו ושילובו בשאר הסינרגיה ב-SETUP...וזאת לאחר שפתחתי את הקופסא וחיברתי לשקע...
ז"א איכות נטו הכי ראשוני...ושם בהחלט הרושם הרשים אותי וכמובן גבר בנוקאואט על ה-81.
לגבי ה-83 לא ערכתי השוואה בד בבד...אך אץ ה-81 סחבתי עד זכרון בכדי לערוך השואה בינו לבין ה-83 כי בהחלט (ה-83 עמד על הפרק) חשבתי לרכוש אותו גם במחיר זעום..ועוד אחרי..קבלתי עליו הצעה משמעותית אטרקטיבית יותר...(אמנם תוצאות המבחן בין ה-81 ל-83 לטעמי כבר אמרתי ולכן ה-83 הפך לפחות אטרקטיבי מבחינתי) אמנם עמדתי כרגע בפני הסוגייה (במיוחד עלות מול תועלת) ה-83 במחיר נוח יותר (לא אציין מחיר למניעת אינטרסים ותחרות)...מול ה-ONKYO 5008/5508...שעלה משמעותית יותר..הביקורות שקראתי על -5008 בעיקר מאוד שבחו את המכשיר...והרגשתי שאכן זה הכיוון...(ONKYO)...עד שהגיע הזדמנות הפז לגבי הפרוססור של אינטגרה...במיוחד במחיר המאוד נוח....לא חשבתי פעמיים וחטפתי...(אפילו בעל האינטגרה היה מספיק מנומס והוסיף לנוחות שבמידהו לא אתחבר אליו מאיזו בחינה, הוא מוכן להחזיר את כספי חזרה...ח' ח' לך
)...
ומשם עד לתחילת השרשור ורשמים...
מאחל לכולם הנאה מכל ציוד שתרכשו...די עם התחרויות...ודיי עם השמצות...זה מוריד מהערך המקצועי של האתר...ועוד יותר מוריד מאיתנו...
שיהיה לכולנו שבוע מוצלח, שקט, אופטימי, מלא ברצון טוב...
לא כוונתי הייתה להראות כמה סדרת LX של פיוניר היא לא איכותית ...(שלדעתי היא בהחלט ה-next best thing במחיר שפוי יחסית).
מטרת השרשור היא לאילו המתלבטים בין פרוססורים או חברים שלא מכיר את הפרוססור הספיצפי הזה ואת רמות יכולותיו...וכן ההשוואה הייתה מול LX81 כי איתו היה לי את מלא הניסיון בשנה האחרונה ובהחלט ככלי רפרנס...
הרכישה היתה עלות מול תועלת וביסוס מביקורות מאתרים נחשבים והשוואות למינהם וכמובן חוות דעתם של אנשים שאישת אני מאוד מכבד ומוקיר....
וכן הרושם הראשוני (שאצלי בהחלט נותן את האימפקט הראשוני הפתיע אותי לחיוב) צלח מבחינתי..כולל תפקודו ושילובו בשאר הסינרגיה ב-SETUP...וזאת לאחר שפתחתי את הקופסא וחיברתי לשקע...
ז"א איכות נטו הכי ראשוני...ושם בהחלט הרושם הרשים אותי וכמובן גבר בנוקאואט על ה-81.
לגבי ה-83 לא ערכתי השוואה בד בבד...אך אץ ה-81 סחבתי עד זכרון בכדי לערוך השואה בינו לבין ה-83 כי בהחלט (ה-83 עמד על הפרק) חשבתי לרכוש אותו גם במחיר זעום..ועוד אחרי..קבלתי עליו הצעה משמעותית אטרקטיבית יותר...(אמנם תוצאות המבחן בין ה-81 ל-83 לטעמי כבר אמרתי ולכן ה-83 הפך לפחות אטרקטיבי מבחינתי) אמנם עמדתי כרגע בפני הסוגייה (במיוחד עלות מול תועלת) ה-83 במחיר נוח יותר (לא אציין מחיר למניעת אינטרסים ותחרות)...מול ה-ONKYO 5008/5508...שעלה משמעותית יותר..הביקורות שקראתי על -5008 בעיקר מאוד שבחו את המכשיר...והרגשתי שאכן זה הכיוון...(ONKYO)...עד שהגיע הזדמנות הפז לגבי הפרוססור של אינטגרה...במיוחד במחיר המאוד נוח....לא חשבתי פעמיים וחטפתי...(אפילו בעל האינטגרה היה מספיק מנומס והוסיף לנוחות שבמידהו לא אתחבר אליו מאיזו בחינה, הוא מוכן להחזיר את כספי חזרה...ח' ח' לך
מאחל לכולם הנאה מכל ציוד שתרכשו...די עם התחרויות...ודיי עם השמצות...זה מוריד מהערך המקצועי של האתר...ועוד יותר מוריד מאיתנו...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

Re: למה תמיד זה קורה בפורום זה??
תתחדש ותהנה ידידיitay123 כתב:לא כוונתי הייתה לפתוח פה איזה סכסוך שמשום מה ממשיך לצוץ ולקרוץ...
לגבי ה-83 לא ערכתי השוואה בד בבד...אך אץ ה-81 סחבתי עד זכרון בכדי לערוך השואה בינו לבין ה-83 כי בהחלט (ה-83 עמד על הפרק) חשבתי לרכוש אותו גם במחיר זעום..ועוד אחרי..קבלתי עליו הצעה משמעותית אטרקטיבית יותר...(אמנם תוצאות המבחן בין ה-81 ל-83 לטעמי כבר אמרתי ולכן ה-83 הפך לפחות אטרקטיבי מבחינתי) אמנם עמדתי כרגע בפני הסוגייה (במיוחד עלות מול תועלת) ה-83 במחיר נוח יותר (לא אציין מחיר למניעת אינטרסים ותחרות)...מול ה-ONKYO 5008/5508...שעלה משמעותית יותר..הביקורות שקראתי על -5008 בעיקר מאוד שבחו את המכשיר...והרגשתי שאכן זה הכיוון...(ONKYO)...עד שהגיע הזדמנות הפז לגבי הפרוססור של אינטגרה...במיוחד במחיר המאוד נוח....לא חשבתי פעמיים וחטפתי...(אפילו בעל האינטגרה היה מספיק מנומס והוסיף לנוחות שבמידהו לא אתחבר אליו מאיזו בחינה, הוא מוכן להחזיר את כספי חזרה...ח' ח' לך)...
מאחל לכולם הנאה מכל ציוד שתרכשו...די עם התחרויות...ודיי עם השמצות...זה מוריד מהערך המקצועי של האתר...ועוד יותר מוריד מאיתנו...![]()
שיהיה לכולנו שבוע מוצלח, שקט, אופטימי, מלא ברצון טוב...
...
אני אוהב את ההתלהבות ואת ההשקעה הבלתי פוסקת שלך בתחום , כל הכבוד.
הלוואי עלינו ההתלהבות וההתנסות של איתי כל פעם מחדש עם כל מכשיר ומכשיר שהוא מכניס הבייתה
זה כמו להכניס בחורה חדשה הבייתה .....רק עם אישור מהאישה
נותר לנו רק לקנות בעשייה המבורכת שלו
כי אנחנו כבר לא מכניסים לא מכשירים ולא בחורות הבייתה......
לגבי להגיע אליך איתי כשאתה בקצה הארץ זה קצת לא ריאלי
אז אני מסתפק גם בליהנות מהשרשורים שלך שאתה פותח
וגם בלהאכיל את הרסיוור הזקן שלי שעדיין בועט מרקים ואוכל טחון
ומקווה להזדקן איתו בכבוד

זה כמו להכניס בחורה חדשה הבייתה .....רק עם אישור מהאישה
נותר לנו רק לקנות בעשייה המבורכת שלו
כי אנחנו כבר לא מכניסים לא מכשירים ולא בחורות הבייתה......
לגבי להגיע אליך איתי כשאתה בקצה הארץ זה קצת לא ריאלי
אז אני מסתפק גם בליהנות מהשרשורים שלך שאתה פותח
וגם בלהאכיל את הרסיוור הזקן שלי שעדיין בועט מרקים ואוכל טחון
ומקווה להזדקן איתו בכבוד
אני בהחלט בעד...ושוב רק בשביל הספורט לא בשביל הוכחות שגם ככה...התוצאות כבר ידועות מראש...
אבל שוב אני מסכים שצריך לעשות השוואה..
במיוחד שאילו הפרוססורים הכי מתקדמים/מומצלים בשוק...במחיר יחסית שפוי...
המבחן יהיה בעיקר בביצועים:
*קדם סטיראו דו-ערוצי
*פרוססור רב-ערוצי (7.1 ערוצים -כי בפיוניר משום מה לא שמעו על 9 ערוצים ושני סאבים)
*יכולות הכיול האוטומטי
*יכולות מיתוג הווידאו ויכולות עיבוד הווידאו.
*איכות מחברים
*כניסות ויציאות
*פרמטרים כיול
*נוחות תצוגה OSD ופרקטיקה.
*איכות בנייה
הטוענים לכתר הם:
PIONEER SC-LX83
vs
INTEGRA DHC 80.2 / ONKYO 5508
(אם מישהו רוצה להוסיף ימאהה או דנון עדכניים בהחלט מוזמן)
ושוב אני בהחלט מנדב את ה-SETUP שלי שמורכב מהגברה 7 ערוצים ו-speakers שבהחלט מתאימים לסוג השוואות מסוג זה...ואפשרי ביום רביעי החל מ-20:00 ויום חמישי החל מ-19:30......
לילה טוב לכולם
כפי ש-motilv הציע ואני בהחלט בעד...
אפשרי בהחלט בדיקה/מבחן/השוואה בין שני המוצרים...
האינטגרה שברשותי מול ה-83 של פיוניר...
כפי שאמרתי ברביעי וחמישי....ז"א 26-27 בערב..החל מהשעה 19:30...האישה והילדה לא היו נוכחים בבית, כך שניתן לערוך בדיקה והשוואה אחד מול השני, בשקט וללא לחץ...
הכל מוכן, רק צריך מתנדב שיועיל בטובו להביא את ה-83 איתו...(לא כזה ביג דיל לשנע את המכשיר)...
האמת גם אותי אישית מעניין לשמוע את ה-83 ב-SETUP אצלי (לא יצא לשמוע ולבדוק אותו אצלי).
וכמובן אנחנו עושים יופי של סקירה על המוצרים בארץ, מה שלא קבלנו/ראינו עוד בארץ...
וכמו שאמרתי, אפשרי גם להביא את ה-2067/3067/1067 של ימאהה...ודנונים עדכניים..למי שמעוניין...על הדרך גם לסקור אותם...
בכל אופן ביתי פתוח מחר ומחרתיים, לכל מי שרוצה לערוך השוואה אני בטוח שזה יעניין 95% מהחברים בפורום זה...
שיהיה לכולנו לילה טוב
אין סיכוי שהמבחן הזה יצא לפועל
ואסביר מדוע. נניח שכתב מהאתר היה מנסה לארגן מבחן השוואתי בין 3 רסיברים באותה רמה, בהחלט יש סיכוי שהוא יכול להוציא את זה לפועל. אבל פה זה לא המצב. פה מבקשים מאנשים להביא את הרסיבר שלהם לבית אחר (ולמגרש ביתי של מישהו אחר שעד אז ללא ספק יכייל את האינטגרה בצורה האופטימלית לחלל).motilv כתב:כפפה גדולה מאד נזרקה פה.
אם היה ברשותי רסיבר 83-לא הייתי מהסס וקופץ על ההזמנה/מציאה לעריכת מיבחן ההשוואה.
מה דעתכם-בעלי ה 83?...
הפיוניר הוא קודם כל רסיבר ולא פרוססור ולכן אני לא אתפלא אם כפרוססור נטו הוא יתפקד פחות טוב (כמובן, ייתכן שאני טועה, לא לקפוץ עליי בעלי ה- 83). תוסיף לזה את העובדה שהוא בוודאי לא יהיה שם מכוייל באותה רמה כמו האינטגרה שהיא כבר בבית (הרי אף אחד לא יחכה לא שבועיים ולא שעתיים שאיתי יכייל במדויק את המכשיר. מקסימום 10 דקות שבהן הזכרון ההשוואתי ממילא מתמסמס מעט).
ואחרון חביב, גם אם היה לי בעצמי את ה- 83 לא הייתי מביא אותו למבחן. מדובר במוצג שהוא בהחלט בליגה הגבוהה ביותר. מעבר להנאה ממוזיקה וסרטים הוא גם מספק לבעליו גאוות בעלות שיש להם "הכי טוב" (המרכאות הן לא כי אני אומר שזה לא נכון, אלא פשוט כי זה בעצם מושג - לא באמת קיים הכי טוב בתחום, כי לכל אחד יש יתרונות שונים).
אף בעלים של מוצר כזה לא יטרח להביא את הרסיבר לבית אחר, בשביל במקרה הטוב לקבל אישור למה שהם ממילא יודעים/מרגישים ובמקרה הרע לקבל חוו"ד של חלק / רוב מהבוחנים שהאינטגרה "נותן לו בראש" ושהמוצר שלהם כבר לא בראש הפירמידה.
בוא נסכם שכל אחד יהנה ממה שיש לו וירגיש שזה הכי טוב ושאחרים לא צריכים להתעסק בלקלקל את זה. בשמחה הייתי בא למבחן כזה לו היה נערך, אבל זה בשביל החברה וההזדמנות להקשיב למוצרים הללו. זו לא השוואה שבאמת הייתי לומד ממנה משהו, גם כי לאינטגרה יש את היתרון שהוא כוייל לאורך זמן וגם כי ממילא זה תלוי בגוון ההגברה ואין מגברים של טאג מקלרן ששוכבים בחנויות.
בכל מקרה, אם אטעה ובסוף יהיה, אשמח לבוא ולאכול את הכובע. ואפילו אהיה אובייקטיבי
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
אתה לא היחיד כאן שחושב שהאינטגרה טוב יותר מהפיוניר.
יש הזדמנות להוכיח את זה.
ולגבי עניין הכיול שהצגת-לדעתי אתה טועה בגדול!כל אחד מבעלי המכשירים יבצע כיול אופטימאלי למכשיר שלו,ולא צפוייה שום בעיית 'ביתיות' כדבריך
יש הזדמנות להוכיח את זה.
ולגבי עניין הכיול שהצגת-לדעתי אתה טועה בגדול!כל אחד מבעלי המכשירים יבצע כיול אופטימאלי למכשיר שלו,ולא צפוייה שום בעיית 'ביתיות' כדבריך
צודק בהחלטmotilv כתב:ולגבי עניין הכיול שהצגת-לדעתי אתה טועה בגדול!כל אחד מבעלי המכשירים יבצע כיול אופטימאלי למכשיר שלו,ולא צפוייה שום בעיית 'ביתיות' כדבריך...
המבחן יהיה ראשית ב-mode DIRECT בפיוניר ו-stream direct באינטגרה.
המבחן יהיה כולל, גם כיוון אוטומטי ראשוני...של MCACC מול ה-Audyssey MultEQ XT32 .
כרגע החיבור להגברה שהפרוססורים יחוברו הוא לא רלוונטי מכיוון ששני הפרוססורים ייקבלו את אותם תנאים ואותם ערכים, אותו יחס...המבחן יהיה אך כל פרוססור מביע עצמו בהתאם לסביבה הנתונה בה נמצא...
כמי שחובב וחווה את השוק ואת התחום הזה..לא פעם לא פעמיים, ולא עשר פעמים לקחתי מוצר שלי (נניח pre או CD או power או ה-81 ש"סחבתי" אותו עד לזכרון להשוואה עם ה-83) בהשואה מול מוצר מתחרה באותו מסרת מחיר בשביל הספורט ובשביל ההחשפות למוצר אחר...
אין שום מינוס בדבר...וחלילה זה לא בשביל לומר ש"שלי יותר טוב"...זו לא הכוונה...
יש הרבה קוראים שעומדים באותה הדילמה/החלטה...מול מוצרים מסוג זה...ומבחן כזה יכול סה"כ לעזור ולתרום...