Huber כתב:תסתכל בתגובה שלך שציטטתי מעל, הפעם הדגשתי גם מה שאנחנו רואים ולא רק מה שהצד שלך רואה. אתם "עושים מה שאתם עושים" בלי בכלל להתייחס לתוצאות מכיוון שכרגע אתם "במלחמה" וכל האמצעים כשרים - נכון?
...
כמובן שאנחנו מתייחסים לתוצאות והיינו מעדיפים שלא לעשות זאת, אבל אין דרך אחרת.
Huber כתב:מכיר את הביטוי "במלחמות אין מנצחים, רק מפסידים"? אתם "עושים מה שאתם עושים" משיקוליכם, טורק משיב מלחמה, ואנחנו נקלעים לאש הצולבת. אתם שמים לוגו ענק בצד ימין של המסך עם השם שלכם ו"לא לטורק" שפוגע בנו, טורק משחררים חצאי תרגומים ומיום ליום התרגומים של שני הצדדים הופכים לשדה קרב בו אנחנו הנפגעים המרכזיים.
...
הדיון על כל הנושא הזה ברשת מתחיל להיות מוגזם... לקרוא לזה מלחמה ולהזכיר את הביטוי "במלחמות אין מנצחים, רק מפסידים" זה קצת דמגוגי. זו לא מלחמה, זה אקט הפגנתי של קבוצת אנשים שלא אוהבים שמנצלים אותם וגם יורקים להם בפנים.
Huber כתב:תסתכל על שתי התגובות האחרונות שלי, שים לב לסקרינשוטים שצירפתי. עכשיו תסתכל עליהם רגע בעיניים מפוקחות ובטיפ טיפה של אובייקטיביות (כמו שרובנו שאינם חלק במלחמה הזו עושים) - רואה את המכנה המשותף? שם לב שבשני המיקרים ישנה תגובה של צד אחד ואז מיד תגובה חוזרת של הצד השני, ומה קורה בסוף? הכתוביות נראות כמו פצוע מדמם.
...
כמו שכבר כתבתי, אם הייתה דרך אחרת לפתור את הבעיה הזו, היינו משתמשים בה. אחרי הכל, אנחנו אלה שמייצרים לעצמם עוד עבודה כשהם מפיצים את התרגומים האלו ואנחנו אלה שמקבלים תגובות כמו שלך (וברוב המקרים גרועות יותר). אתה לא צריך לעשות שום דבר מלבד להבין את הצד שלנו ולקבל אותו. ואתה לא חייב... אתה מוזמן להשתמש באיזה תרגום שאתה רוצה או לא להשתמש בכלל. לא מדובר בלחם או חלב.
Huber כתב:לא מקצועי.
...
אנחנו יודעים, אלו תרגומי אינטרנט... תודה.
Huber כתב:מקומם.
...
מצוין, זו המטרה. אם זה לא היה מפריע לאף אחד, היינו מפיצים ככה תרגומים תמיד.
Huber כתב:גורם לקהל שלכם רק לנטור לכם וחבל שאתם לא מבינים את זה.
...
אם זה גורם לקהל שלנו לנטור לנו, חבל. לא ציפינו לשום דבר, אבל כל אדם שיתעניין ב-על מה כל הבלגאן ומחזיק בטיפה של כבוד לתרומה שלנו, יבין מדוע אנו עושים זאת.
Huber כתב:אם אתם מנסים לגייס את הקהל ל"מלחמה" שלכם - הדרך שבחרתם פשוט לא אפקטיבית וגורמת לתוצאות ההפוכות. כיום אני יותר ויותר משתמש באתרים המכילים כתוביות באנגלית. לשמחתי ברב המיקרים אני מסוגל להסתפק בכך, אבל אתם מנצלים את העובדה שרב הקהל שלכם הוא קהל שבוי ועושים בו כרצונכם, קרי גוררים אותו למלחמה שהוא אינו חלק ממנה בעל כורחו - ללא התחשבות בתוצאות.
...
"מנצלים את העובדה שהקהל שלנו הוא קהל שבוי..."? גזר, הקהל שלנו לא שבוי, הוא נהנה מתרומה שאנו נהנים לספק. "עושים בו כרצונכם..."? אני חושב שזו פריבילגיה שהרווחנו במשך השנים וכמו שאמרתי, אף אחד לא מכריח אתכם "לסבול" ולצפות בתרגום שקיבל כמה תוספות קטנות. "גוררים אותו למלחמה שהוא אינו חלק ממנה..."? חביבי, אתה חלק מהמלחמה בדיוק כמונו ואם אתה לא מבין את זה, אין שום דבר שאוכל להגיד שישכנע אותך.
מנהלי אתר טורק מתנהלים מולנו בזלזול ופוגעים בזכות הבסיסית והראשונית שלנו לקבל קרדיט על העבודה שאנו עושים. אם הייתה לנו דרך "לפגוע" בהם ישירות, היינו בוחרים בה, אבל אין כזו. כשפתחנו בפורום שלנו אשכולות שסיפרו לציבור הגולשים שמעשיהם של מנהלי טורק לא תקינים ברמה האתית הכי ברורה, אף אחד לא התייחס. עכשיו מתייחסים - גם אם לא לבעיה עצמה, לסימפטומים שלה. חושב שבחרנו בדרך לא נכונה? נשמח לקבל הצעות לדרכים אחרות. מעוניין שנפסיק עם כל השטויות האלו? גם אנחנו. אתה מוזמן לפנות להנהלת טורק ולבקש שיתנו לנו קרדיט תקין.
סוף שבוע נעים.