רק מלראות את התמונות , מחמם את הלב ונראה שממש נהנתם,
מקווה להיות חלק פעיל בפגישות הבאות, פה בגולה אני נאלץ להסתפק בתמונות ובקריאת החוויות שלכם
בינתיים נאלץ להסתפק בשתיית אספרסו של אילי שדרך אגב לא רע בכלל אם עושים אותו כמו שצריך
חבל שרובנו כתבנו את השמות-כינויים שלנו בכתב כל כך קטן,ואני כדרכי בקודש שכחתי את המשקפיים,ולכן נאלצתי לכרוע ברך על מנת לנסות ולזהות,ולצערי לא הצלחתי לזהות את רובכם,מקווה ליותר במפגש הבא.
תודה שוב לכל מי שטרח עבור עוד מפגש מוצלח ומהנה.
נערך לאחרונה על ידי יוסיסופר ב 24/11/2010 16:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
חברים יקרים!
קודם כל תודה למארחים, למרצה ולמארגנים. היה כיף, כרגיל, למדתי והתנסיתי בכליאת עשן אחרי נסיעה ארוכה, הסקתי מסקנות ויבואו שיפורים לכולא של הקולה. נהניתי לראות את כולכם.
אדי
היה מעולה, תודה לכל מי שארגן וגם למי שהשתתף ושיתף בידע ובנסיון.
אחרי כפול של הבוקר (לא הצלחתי להתאפק), 2 כוסות תה במהלך היום, ו-3 סינגלים באירוע - מצפו תופעות לוואי במהלך הלילה (שכבתי במיטה ער לחלוטין עם עיניים פקוחות לרווחה, מאזין ללב שלי עושה דופק של 90) והיום שאחרי, כמעט אפשר להתרגל לזה
מצטרף לברכות,
למרות שהביקור היה קצר מדי מבחינתי וגם לא הייתי פנוי לגמרי, מאוד נהנתי. תודה על הארוח הלבבי והמושקע ועל המתנה הנאה (עוד לא יצא לטעום).
התרשמתי מאוד מהמקום והאוירה ותודה רבה למארגנים ולמארחים.
להתראות,
ראובן
שלום לכולם,
בטעות פרסמתי בשירשור הלא נכון אז הנה פעם נוספת תודה גדולה למוטי ולקסטלו קפה היה כיף המקום נעים ומזמין בטוח שאני חוזרת לשם וממליצה עליו לחברים. חברי הפורום שיצא לי להכיר מאד נחמדים עזרו לי ולמדתי הרבה בזכותם. כמו כן תודה על התמונות שהועלו בפורום .