תגובות לכתבה: קופסת הקסמים של Boxee Box by D-Link!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46438
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
אגב, אם מישהו רוצה שנבדוק משהו שהוא לא ראה שנבדק בביקורת, שיגיד ואני מוכן לעשות זאת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
יופי של ביקורת!
אצלי במחשב של הילדים יש משתמש בשם בוקסי, שמעלה Boxee אוטומטית, הילדים משתמשים בזה כטלויזיה לכל דבר ועניין.
היום הפעלתי גם את חבילת XBMC+Boxee על ATV דור ראשון, אם אגיד שיצא מדהים אני פשוט אחטא לאמת, נותן כל הזמן תחושה כאילו משהו חסר.
בקיצור אני מקווה שה-Boxee Box יותר מוצלח בכל מה שקשור למהירות תגובה.
ושאלה - יש לכם המלצה (מנסיון כמובן) לשרת Proxy שיעבוד טוב ב-Netflix ?
אצלי במחשב של הילדים יש משתמש בשם בוקסי, שמעלה Boxee אוטומטית, הילדים משתמשים בזה כטלויזיה לכל דבר ועניין.
היום הפעלתי גם את חבילת XBMC+Boxee על ATV דור ראשון, אם אגיד שיצא מדהים אני פשוט אחטא לאמת, נותן כל הזמן תחושה כאילו משהו חסר.
בקיצור אני מקווה שה-Boxee Box יותר מוצלח בכל מה שקשור למהירות תגובה.
ושאלה - יש לכם המלצה (מנסיון כמובן) לשרת Proxy שיעבוד טוב ב-Netflix ?
תכנים מארה"ב
היה עופר
אחלה סקירה באמת עושה חשק להזמין את המוצר
רציתי לדעת האם יש דרך לתפוס תכנים מארה"ב בבוקסי?
האם יש דרך לבטל או לעקוף את החסימה באזורנו למרבית התכנים?
תודה
אחלה סקירה באמת עושה חשק להזמין את המוצר
רציתי לדעת האם יש דרך לתפוס תכנים מארה"ב בבוקסי?
האם יש דרך לבטל או לעקוף את החסימה באזורנו למרבית התכנים?
תודה
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

Drazick,
מבין אותך, בהחלט שיקול למי שלא רוצה חיבור רשת ביתי וכו'.
yaronkle,
להם יהיה סיקור משל עצמם, אל חשש...
זה מבוסס על לינוקס ומעליו המערכת של בוקסי.
מבין אותך, בהחלט שיקול למי שלא רוצה חיבור רשת ביתי וכו'.
yaronkle,
להם יהיה סיקור משל עצמם, אל חשש...
זה מבוסס על לינוקס ומעליו המערכת של בוקסי.
תלונות רבות של משתמשים ב-Amazon וב-AVForums...
BD rip מקוטע על גבי רשת קוית, בעיות ב-bitstream, ממשק המשתמש החדש בגירסה 1.0
לא אהוד על חלק גדול מהמשתמשים...
בנוסף, Amazon UK דחתה שוב את תאריך הזמינות של ה-Boxee Box, הפעם ל-17 בדצמבר!
לא נראה מעודד.
אני שוקל לבטל את ההזמנה עד שיהיה יותר ברור מה קורה...
Batnun
.
BD rip מקוטע על גבי רשת קוית, בעיות ב-bitstream, ממשק המשתמש החדש בגירסה 1.0
לא אהוד על חלק גדול מהמשתמשים...
בנוסף, Amazon UK דחתה שוב את תאריך הזמינות של ה-Boxee Box, הפעם ל-17 בדצמבר!
לא נראה מעודד.
אני שוקל לבטל את ההזמנה עד שיהיה יותר ברור מה קורה...
Batnun
.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
Batnun
אתה צריך להבין שברגע שביצעת הזמנה מוקדמת של המוצר אתה מוגדר כ- early adopter, על כל המשתמע מכך.
כלומר, עיכובים במשלוח, מחלות ילדות וכו'...
אם אין לך בעיה עם זה ואתה מוכן לכך, אז אין שום בעיה עם ההזמנה, במידה ואתה מעוניין לקבל מידע מפורט על הביצועים, תצטרך לחכות זמן מה לסקירות והשוואה של משתמשים מול מוצרים אחרים, ולעדכונים ראשונים של היצרן.
אתה צריך להבין שברגע שביצעת הזמנה מוקדמת של המוצר אתה מוגדר כ- early adopter, על כל המשתמע מכך.
אם אין לך בעיה עם זה ואתה מוכן לכך, אז אין שום בעיה עם ההזמנה, במידה ואתה מעוניין לקבל מידע מפורט על הביצועים, תצטרך לחכות זמן מה לסקירות והשוואה של משתמשים מול מוצרים אחרים, ולעדכונים ראשונים של היצרן.
- oferlaor
- מנהל

אני חושב אגב שציינתי גם את הנושאים השונים בסקירה שלי ואת העובדה שיקח זמן עד שכל הבעיות השונות יפתרו.
לגבי הזמנה מוקדמת - 99.999% מתוצרתה של DLINK כרגע מופנה לארה"ב, בשל ביקוש עצום למכשיר. זה ככל הנראה הסיבה לעיכובים ברחבי העולם.
הממשק אכן דורש הסתגלות, בפרט למי שהתרגל לממשק הקודם של BOXEE. אבל בתור מי שהשתמש בממשק של BOXEE גם על גבי ה-BOXEE BOX אני חייב לציין שהממשק החדש נוח בהרבה.
ויזואלית אני מסכים שהוא בהחלט דורש עוד שיפור ואני מאמין שזה יטופל (לדוגמא, גרפיקת הרקע לא יפה לי בכלל).
זו גירסא 1.0 על כל המשתמע בכך ויש עוד עבודה לפני שהמכשיר יהיה מושלם (אם אי פעם יש דבר כזה מושלם - הכל הרי תמיד WORK IN PROGRESS).
לגבי הזמנה מוקדמת - 99.999% מתוצרתה של DLINK כרגע מופנה לארה"ב, בשל ביקוש עצום למכשיר. זה ככל הנראה הסיבה לעיכובים ברחבי העולם.
הממשק אכן דורש הסתגלות, בפרט למי שהתרגל לממשק הקודם של BOXEE. אבל בתור מי שהשתמש בממשק של BOXEE גם על גבי ה-BOXEE BOX אני חייב לציין שהממשק החדש נוח בהרבה.
ויזואלית אני מסכים שהוא בהחלט דורש עוד שיפור ואני מאמין שזה יטופל (לדוגמא, גרפיקת הרקע לא יפה לי בכלל).
זו גירסא 1.0 על כל המשתמע בכך ויש עוד עבודה לפני שהמכשיר יהיה מושלם (אם אי פעם יש דבר כזה מושלם - הכל הרי תמיד WORK IN PROGRESS).
אין שום קשר ל-early adopter. המוצר כבר הושק בארצות הברית, מדובר בבעיות אספקה.Irus כתב:Batnun
אם אין לך בעיה עם זה ואתה מוכן לכך, אז אין שום בעיה עם ההזמנה, במידה ואתה מעוניין לקבל מידע מפורט על הביצועים, תצטרך לחכות זמן מה לסקירות והשוואה של משתמשים מול מוצרים אחרים, ולעדכונים ראשונים של היצרן....
Boxee דיברו על השקה ב-33 מדינות בו-זמנית. כרגע נראה שהמוצר זמין ובמלאי רק בארה"ב.
מחלות ילדות זה משהו אחר. בדרך כלל אני early adopter, אין לי בעיה עם בעיות לא צפויות עם הגירסאות הראשונות,
ואני גם רגיל לזה. הבעיה מתחילה כשמדובר (במקרה הזה) בשינוי פתאומי של ממשק המשתמש (בגירסה 1.0), בבעיות
ביצועים קשות שנפתרות ע"י downgrade לגירסה קודמת (מה שמצביע על QA לא משהו), ובמחסור בתכונות שהיו
בגירסאות בטא, הובטחו ע"י היצרן רשמית, ונעלמו מהגירסה האחרונה.
לפי פורומים שונים, שמשתמשים רבים בהם הם early adopter, נוצר רושם של תוכנה לא בשלה לשחרור...
Batnun
.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Batnun,
קראת פעם על איזה שהוא מזרימדיה שיצא לשוק ולא היה לו את הבעיות הללו?
אין פה שום דבר חריג והרבה מהדברים שהזכרת נאמרו בפירוש בביקורת.
אגב, אני חייב לציין כי אני לפחות, לא נתקל בשום בעיות גמגום דרך ניגון ריפים של Blu-ray - וניגנתי די הרבה, כולל קבצים בעלי קצב נתונים סטטי גבוה יותר ממה שקיים על ריפים כאלו.
אני בעצמי מצאתי כל מיני באגים מעניינים כמו שילוב של כפתורים אשר מבטל את האודיו או הפעלת אפליקציות אשר תוקעת את המכשיר, אבל אלו לא דברים שפוסלים את המכשיר, בטח לא יותר מכל מזרימדיה אחר.
רשמת שניתן לבצע Downgrade לקושחה. כיצד? כי אני לפחות לא מכיר שום דרך כזאת.
מה הובטח על ידי היצרן ונשמט מהגרסה הסופית?
קראת פעם על איזה שהוא מזרימדיה שיצא לשוק ולא היה לו את הבעיות הללו?
אין פה שום דבר חריג והרבה מהדברים שהזכרת נאמרו בפירוש בביקורת.
אגב, אני חייב לציין כי אני לפחות, לא נתקל בשום בעיות גמגום דרך ניגון ריפים של Blu-ray - וניגנתי די הרבה, כולל קבצים בעלי קצב נתונים סטטי גבוה יותר ממה שקיים על ריפים כאלו.
אני בעצמי מצאתי כל מיני באגים מעניינים כמו שילוב של כפתורים אשר מבטל את האודיו או הפעלת אפליקציות אשר תוקעת את המכשיר, אבל אלו לא דברים שפוסלים את המכשיר, בטח לא יותר מכל מזרימדיה אחר.
רשמת שניתן לבצע Downgrade לקושחה. כיצד? כי אני לפחות לא מכיר שום דרך כזאת.
מה הובטח על ידי היצרן ונשמט מהגרסה הסופית?
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 14/11/2010 14:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה יודע מה זה בשביל חולה גאדג'טים כמוני לקבל אימייל מאמזון שהצעצוע החדש שלו יגיע, במקום עוד שלושה ימים, רק עוד חודש??oferlaor כתב:לגבי הזמנה מוקדמת - 99.999% מתוצרתה של DLINK כרגע מופנה לארה"ב, בשל ביקוש עצום למכשיר. זה ככל הנראה הסיבה לעיכובים ברחבי העולם.על כל המשתמע בכך ויש עוד עבודה לפני שהמכשיר יהיה מושלם....
Batnun
.
How To: Restore Boxee Box to 0.9ziv_r כתב: רשמת שניתן לבצע Downgrade לקושחה. כיצד? כי אני לפחות לא מכיר שום דרך כזאת....
http://forums.boxee.tv/showthread.php?t=22087
boxeebox not displaying embedded subtitles in mkv filesziv_r כתב: מה הובטח על ידי היצרן ונשמט מהגרסה הסופית?...
http://forums.boxee.tv/showthread.php?t=22141
Batnun
.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כל כך הרבה תיקונים מוכנסים מגרסה לגרסה שהרעיון של ביצוע Downgrade, במיוחד בשלב הזה כאשר ראיתי את ההבדלים מגרסה לגרסה, נשמע לי לא רעיון טוב.
לגבי כתוביות ב mkv, הן בהחלט מוצגות, לפחות כאלו בפורמט Plain Text. הקישור לדיון אליו הפנת מדבר על כתוביות SSA, לא פורמט נפוץ בארצנו, אך אני מסכים איתך כי אם הדבר פורסם בצורה רישמית באתר היצרן והדבר לא נתמך לאחר הגעת המכשירים ללקוחות, אזי המצב לא תקין.