Nissim כתב:Shayosef,
אני חושב שיש מקום לעדן את צורת הכתיבה....
לעדן את מה בידיוק ?

Nissim כתב:Shayosef,
אני חושב שיש מקום לעדן את צורת הכתיבה....

מכל ההודעה שלך לא הצלחתי להבין מה הטענה שלך.....שוב אני חוזר ואומר, אף אחד פה לא עירער לגבי ההצלחה בכלל של אפל בעשור האחרון וההצלחה של הדיקטטור שלה בפרט (זה משהו שצריך ללמד בבתי הספר). מה כל זה קשור לגבי הקרב הנוכחי שמתקיים בשוק הסמארפטונים לא הבנתי........שאלה אחת הצלחתי למצוא בין השורות שרשמת והיא נוגעת לגבי זה שאתה לא מבין מאיפה אני בטוח כל כך שאנדרואיד ישאיר את האייפון מאחור ואני אחזור על זה שוב...הקרב כנראה הוכרע בנקודת הזמן שגוגל הצליחו למשוך אליהם את כל היצרניות הגדולות בשוק (למעט מיקרוסופט, נוקיה, RIM, אפל). המספרים כיום כבר פחות רלוונטים (למרות שגם שם, אנדרואיד כבר כמעט מספר 2 בעולם ומספר 1 בארה"ב). כשהקרב הוא 20 נגד 1 (כאשר גם רוב המפעילות מעדיפות אנדרואיד על אייפון) אין לאחד סיכוי (אני לא מדבר בכלל על כל הסאגה לגבי מכשיר האייפון 4 עם הבעיות שלו)Shayosef כתב: ואני לא יודע בידיוק איך אתה קובע חד משמעית שאת הקרב אפל כבר איבדו בדורות הבאים, אתה באמת חושב שאין שם אנשים שקוראים ומגיבים לשוק כמו שאתה ואני "מנתחים" אותו ? אין ספק שאפל צריכה מהלומת נגד ומהר אם היא רוצה להמשיך לשלוט, אבל לחשוב שהיא לא יודעת שהיא צריכה או שהיא לא מסוגלת זה קצת זלזול לא במקום.
נערך כי המילה "מטומטמים" כנראה לא היתה "מעודנת" מספיק לחלק מחברי הפורום הנאורים יותר......