הסיבה שזה לא יעזור היא שהערוץ החליט להפוך את עצמו ליותר מיין סטרים ופחות מד"ב, ושינוי השם מ-SciFi ל-SyFy זה חלק מהעניין, כמו גם הורדת סדרות מד"ב טהור שלא מתאימות למיתוג החדש.Huber כתב:כרגע ישנו קמפיין של המעריצים שכולל בין היתר שליחת קופסאות טישיו שכתוב עליהן Send More! Save SGU, הצפת דפי הפייסבוק והטוויטר של SYFY, הפורומים וכו' בקריאות להחזרת הסדרה, שליחת "אבני תקשורת קדמוניות" עם כיתוב הדורש את החזרת הסדרה, שליחת מכתבים למנהלים ב-MGM, SYFY ועוד ועוד....
Stargate Universe - עונה שנייה התחילה!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73268
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
טיפשות לשמה. לאבד כך את הייחוד, מה בדיוק הם חושבים שזה ישיג? 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
guyezra,
לא מדוייק. גם Star trek המקורי חזר בגלל דרישת הקהל ואני מכיר מספר לא קטן של תוכניות שטקטיקות כאלה עזרו לו.
זוכרים את jericho? היה קמפיין (שבסוף לא עזר) להחזיר את זה על ידי שליחת משאיות מלאות בבוטנים לאולפנים (are you nuts?!).
לא מדוייק. גם Star trek המקורי חזר בגלל דרישת הקהל ואני מכיר מספר לא קטן של תוכניות שטקטיקות כאלה עזרו לו.
זוכרים את jericho? היה קמפיין (שבסוף לא עזר) להחזיר את זה על ידי שליחת משאיות מלאות בבוטנים לאולפנים (are you nuts?!).
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
לא שייך לשרשור, אבל הלוואי והיה סיכוי כלשהו להחזיר את "אבודים", לפחות לעונה נוספת 
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
ביריחו זה דווקא כן עזר, בזכות זה הוציאו את העונה השנייה.oferlaor כתב:guyezra,
זוכרים את jericho? היה קמפיין (שבסוף לא עזר) להחזיר את זה על ידי שליחת משאיות מלאות בבוטנים לאולפנים (are you nuts?!)....
- oferlaor
- מנהל

spacedude
צודק, שכחתי שזה עזר בסוף. יש עוד הרבה דוגמאות לזה, בין היתר החזרה של Farscape לאקרנים.
צודק, שכחתי שזה עזר בסוף. יש עוד הרבה דוגמאות לזה, בין היתר החזרה של Farscape לאקרנים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לא הבנתי אותך, הרי כל התושבים בכוכבים האלה הם צאצאהם של הדסטני השנייה (או המקורית...) שהתיישבו שם לפני 2000 שנה, ברור שהכל יזכיר שם את כדור הארץ ויהיה כתוב באנגלית.Huber כתב:הרבה דברים לא הסתדרו לי בפרק הזה, העובדה שהם מגיעים לכוכב לא "ארצי" והעיר נראית אחד לאחד כמו עיר רגילה, החל מהארכיטקטורה וכלה בציוד (היה שם אפילו מסך CRT מדגם שזיהיתי). קצת הורס את האשליה של כוכב "זר". בנוסף, כשה Drone/מל"ט מחפש אחריהם ברחובות העיר ניסיתי להבין איך למכשיר מתקדם שכזה אין שום אמצעי גילוי בסיסיים כמו גלאי חום או משהו דומה שעוזר לו לזהות את האויב, איך הוא בדיוק מצליח לעבור על פניהם ולא לזהות אותם.
...
אני דווקא חושב שזה סיום סידרה ראוי, לא הייתי רוצה שימציאו משום מקום פתאום איזה חזרה הביתה או משהו לא קשור, ושכל אחד יחשוב לעצמו מה יקרה הלאה (השונאים יגידו שאילי לא מצא פיתרון לתא האחרון, "גנב" זמן והם צפים להם 1000 שנה עד לשער הקרוב)
- Huber
- חבר במועדון HT

העיר הזו נבנתה דורות רבים אחרי שהמתיישבים המקוריים הגיעו לכוכב המקורי אליו הוא שוגרו, ומשם התיישבו בכוכבים אחרים, הייתי מצפה לאיזשהו שינוי אחרי כ"כ הרבה דורות. תסתכל על כל עיר כיום לעומת עיר שנבנתה לפני 2000 שנה ותבין על מה אני מדבר. בנוסף, לשים את אותם המוצרים שיש בכדור הארץ? עד רמת דגם זהה במסך ה CRT שישב שם על אחד השולחנות?
לגבי סיום הסידרה, גם אני אהבתי את הפיתרון ולדעתי הם בחרו בו למקרה שהם יצטרכו מתישהו (נקווה) להחיות את הסידרה
לגבי סיום הסידרה, גם אני אהבתי את הפיתרון ולדעתי הם בחרו בו למקרה שהם יצטרכו מתישהו (נקווה) להחיות את הסידרה
- oferlaor
- מנהל

- Huber
- חבר במועדון HT

אני בספק אם זה ישנה משהו אבל אני כבר רשום שם. למ"למ.