אתה מביא פה שרשור מלפני יותר מחצי שנה, פעם גם בזק בינ"ל היו טובים.
אין לי אחוזים אצלם.
12 מגה עולה 55.9 ש"ח, ההתחייבות היא לכל חודש בחודשו.
כלומר ברגע שתתנתק הם יפסיקו לחייב, אין אצלם חיוב על חלק מהחודש.
מתלבט בין בזק בינ"ל ל CCC
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
מה זה ה-Akamai הזה? סוג של caching?jpost כתב:ההורדה בסוף היא מהאתר xpsp.dlservice.microsoft.com שהוא אתר Akamai.
כך שבספקים הגדולים כגון בזק בין לאומי ונטוויזן ההורדה היא משרת ה Akamai המקומי בספק.
אני מקבל לדוגמה 8.71MB/Sec בהורדה של הקובץ הזה......
גם כשאני גולש ל-Ynet, אני מנותב בפועל לכתובת a39.g.akamai.co.il
אגב, שאלתי 2 תומכים של בזק בינלאומי ולא היה להם מושג מה זה.
ציטוט מכתבה ב-Ynet:
פתרונות המיחשוב המבוזרים של אקמאי מאפשרים למפעילי אתרים להעזר באלפי שרתי פרוקסי (DNS ותכנים) של החברה הפזורים ברחבי העולם ולהפיץ את התכנים המקוונים שלהם באמצעותם. כך, כל גולש המופנה לצפייה באתר מאחד השרתים הקרובים למחשבו נהנה מתכנים שיורדים מהר יותר. החברה אף מבטיחה ללקוחות זמינות של 100 אחוז מהזמן, מתוך הנחה כי השרתים הרבים והפצת התכנים המבוזרת תאפשר זאת.
אקמאי טוענת כי היא רשת הפצת התכנים הגדולה בעולם, המורכבת מלמעלה מ-15,000 שרתים בכ-60 מדינות. בשעות השיא, המערכת שלה מתמודדת עם 15% מתעבורת האינטרנט הכוללת בעולם, על פי החברה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2932905,00.html
פתרונות המיחשוב המבוזרים של אקמאי מאפשרים למפעילי אתרים להעזר באלפי שרתי פרוקסי (DNS ותכנים) של החברה הפזורים ברחבי העולם ולהפיץ את התכנים המקוונים שלהם באמצעותם. כך, כל גולש המופנה לצפייה באתר מאחד השרתים הקרובים למחשבו נהנה מתכנים שיורדים מהר יותר. החברה אף מבטיחה ללקוחות זמינות של 100 אחוז מהזמן, מתוך הנחה כי השרתים הרבים והפצת התכנים המבוזרת תאפשר זאת.
אקמאי טוענת כי היא רשת הפצת התכנים הגדולה בעולם, המורכבת מלמעלה מ-15,000 שרתים בכ-60 מדינות. בשעות השיא, המערכת שלה מתמודדת עם 15% מתעבורת האינטרנט הכוללת בעולם, על פי החברה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2932905,00.html