הילד שטבע ,מת!!ציפיתי לרפאה מלמעלה-כלום כצפוי

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949

שליחה

ילדיעפים כתב:אתה סוטה מהשירשור-הוא לא עלי ואם אני מצטער במקום הראשון ואתה במקום השני

זה על הילדים האלה והבאתי רק דוגמא,דןגמא,,,דוגמאאאא!!!!
...
אני מגיב למה שאתה כותב.
ועדיין לא התיחסת באופן עניני לתגובה הזאת:
"ומה עוזר למישהו שאתה מצטער בהפגנתיות?
זה בכלל עוזר למישהו אם אתה או אני מצטערים, בשקט או בפומבי?
למי זה עוזר?".

ארז

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318

שליחה

מה שאתה כותב מתאים לאדם מאמין. אדם לא מאמין לא כותב ככה ולא חושב ככה. למה אתה נכנס לזה אם אתה לא מאמין בעצמך?

לא כתבתי בשום מקום שאני לא מאמין-פשוט כיוונתי לאוזלת ידו,או לכך שלמעשה אנחנו שנואי נפשו
אמן מייסר

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ילדיעפים כתב:אני לא חושב הפוך ממך בכלל-איך הבנת את זה?מחלקת הילדים בשניידר דוגמא מצויינת-אני בכלל לא בוויכוח איתך על זה
...
נו, אז הצלחנו להסכים על משהו.
לפחות נסיים את הדיון הזה בהסכמה:
שנינו לא מאמינים אלא שאתה מוצא לנכון להביע מחאה בפני מי שאתה לא מאמין בקיומו ואתה מוצא לנכון להביע צער בפומבי (שלא מובן לי מדוע אתה חושב שזה משנה למישהו).
היות ואני לא מאמין (כמוך), אני לא מוצא טעם להביע מחאה בפני מי שאני לא מאמין בו ואני גם לא מוצא טעם להתנצח עם אנשים מאמינים.
אני גם סבור שהבעת צער זה עניין אישי וזה לא נמדד במספר השרשורים שפותחים בנושא וגם לא נמדד בהבעת צער בפומבי.

האם עד כאן אתה מסכים?

ארז

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ילדיעפים כתב:
לא כתבתי בשום מקום שאני לא מאמין-פשוט כיוונתי לאוזלת ידו,או לכך שלמעשה אנחנו שנואי נפשו
...
וואלה, עכשיו בלבלת אותי.

אם אתה מאמין אז איך אתה מסביר את האטימות, אוזלת היד והאכזריות?

ארז

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

תיאוריה-למעלה יש לא אחד אלה כמה כמו במוסד הבטחון של ארצנו-והם נכנסים אחד בשני חופשי גם לפעמים בתגובות שלנו נראות כמאות ואולי אלפי שנים ואלם ענין הזמן שונה לגמרי

כמו בענין מהירות האור-כלומר הזמן עוצר מלכת-ההוא שלנו כביכול מכניס מדי פעם וגם חוטף על ימין ועל שמאל

סתם דוגמא?ששת הימים ויום כיפור

הכניסה המוצלחת לארץ ישראל וההגליה לגלות-אין סוף דוגמאות

כל זה רק תיאוריה-אם היה לי הסבר הייתי מסביר יש לי רק את העובדות ההיסטוריות שהן הדבר היחיד האמיתי בעיני
אמן מייסר

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אגב הבעת צער בפומבי או לא-או מי פתח לא אומרת כלום-אבל חובה לעשות משהו

ברטינה שקטה בטוח שלא נשיג דבר
אמן מייסר

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ילדיעפים כתב:אגב הבעת צער בפומבי או לא-או מי פתח לא אומרת כלום-אבל חובה לעשות משהו
...
הבעת צער זה משהו אנושי אבל זה לא נקרא "לעשות משהו".

לעשות משהו זה לחקור את המקרה הטרגי, להסיק מסקנות ולתקן ליקויים.
לעשות משהו זה לארגן הפגנה לפני רשויות על מנת שמשהו ישתנה ומקרים כאלה לא יקרו שוב. איך אפשר למנוע מקרים כאלה?
לדוגמא, אם המשרד הממשלתי הממונה יגדיל את מספר הפקחים ובכך מספר הביקורות יגדל.

ארז

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246

שליחה

אני לא ראיתי חדשות אבל שמעתי על אחד המקרים עם הילד - בריכה - חשמל - זה נורא שהוא לא שרד אבל האשם הוא בטח לא אלוהים אלא חשמלאים או משהו . ולעשות משהו ילדעיפים? אין מה לעשות פשוט להעניש את האשמים , ולחכות לטרגדיה הבאה .
הגינת משחקים שלנו יפה וגדולה אך הפכה למסלול קיצור לטוסטוסים מהחנות פיצה הקרובה , זה מאוד מסוכן , התקשרתי למשטרה , אמרו לי "אין חוק נגד זה" (אין חוק נגד טוסטוסים שמקצרים את הדרך באופן יום יומיבגינה מלאה ילדים 8O ) ככה זה . ארץ אוכלת יושביה .
אולי תחזרו לריב על קאבלים ומגברים ולא על אלוהים?
GO VEGAN

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

ילדעפים , אני מצטער על הטרגדיות שלך, ואני בהחלט מצטער על השואה , גם לי קרו שם מקרים ,(אני רק לא הופך את זה למשהו שאני מדבר עליו ), ואני לא חושב שאלוקים אשם או לא .
הנקודה שנסיתי להבהיר לך היא פשוטה מאוד
1 - אם אתה מאמין , אז זה לא משנה שניידר או כול בית חולים אחר (ולצערי ביליתי יותר מידי זמן בבתי חולים כדי לראות טרגדיות שאתה ואולי גם ארז וחני לא חושבים שאפשריים בכלל ), זה ברור לך שזה לטובה בצורה זו או אחרת
2 - אם אתה לא מאמין , אזי גם אין טעם בלכעוס על משהו שאתה לא מאמין בו

במקרה הספציפי שלך אני מזהה כעס עצום על אלוקים , ומה שניסיתי להראות לך , ואתה לא קיבלת , זה שאתה חייב לצאת מהכעס הזה .
זה יכול להיות בלהיות אתאיסט וזה יכול להיות בלדבר ולקבל משמעות לאסונות

ד"א אני לא יודע אם אתה מכיר , אבל יש ספר של שמואל פרנקל אאל"ט על השואה ועל המשמעות של החיים , אני קראתי אותו מזמן , והוא היה מושאל כך שאני לא זוכר את שמו , אבל אני יכול לומר לך שהוא נתן לי פרספקטיבה אחרת על החיים ועל התמודדות עם מצבים מאוד קשים .
אני מציע לך בידידות מרובה למצוא אותו ולקרוא אותו

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

הטרגדיות שלי הן גם שלך

אני לא אתאיסט אני יותר סוג של ארכיאולוג
אמן מייסר

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Eff כתב:אני לא ראיתי חדשות אבל שמעתי על אחד המקרים עם הילד - בריכה - חשמל - זה נורא שהוא לא שרד אבל האשם הוא בטח לא אלוהים אלא חשמלאים או משהו . ולעשות משהו ילדעיפים? אין מה לעשות פשוט להעניש את האשמים , ולחכות לטרגדיה הבאה .
הגינת משחקים שלנו יפה וגדולה אך הפכה למסלול קיצור לטוסטוסים מהחנות פיצה הקרובה , זה מאוד מסוכן , התקשרתי למשטרה , אמרו לי "אין חוק נגד זה" (אין חוק נגד טוסטוסים שמקצרים את הדרך באופן יום יומיבגינה מלאה ילדים 8O ) ככה זה . ארץ אוכלת יושביה .
אולי תחזרו לריב על קאבלים ומגברים ולא על אלוהים?
...
eff-לא אמרתי שאלוהים חישמל אותו-אמרתי שהילד גסס כמה ימים והיתה לו אפשרות לרפא אותו

אם הוא קיים-ואם הוא קיים ולא ריפא,,,בכל מיקרה הוא יוצא בעיני רע מאד בשני המקרים
אמן מייסר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78953
שם מלא: עפר לאור

שליחה

חברים, תודה על ההשתתפות, אבל כזכור שרשורים בנוגע לדת, מין, סעד וכלכלה הם מחוץ לטווח הדיונים שאנחנו מתירים כאן.

חזור אל “ללא קשר”