השוואה בין extreamer pro לבין a-200 פופקורן
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
סבבה, תודה על המידע.Irus כתב:אין בעיות בתפריט, הממשק והכתוביות מוצגים בעברית באופן תקין.
שמות הקבצים מוצגים בעברית הפוכה, ובקרוב ייצא עדכון שיסדר את זה....
לפי הסרטונים שאני רואה ותלונות של אנשים זה שבפופקורן A200 המאוורר מתקלקל ועושה רעש.
זה נכון?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני קניתי מכשיר אחד כזה לאבא שלי ובינתיים אין שום בעיות (לי אין בעיה עם רעשים).
דרך אגב, לי באופן אישי לא הפריע הרעש מהאקסטרימר הרגיל, אשר רבים התלוננו עליו, אצלי המאוורר של היס-מקס דומיננטי יותר...
בכל אופן, זה נכון שיש תלונות על התחממות של המכשיר, במידה ומתקינים דיסק פנימי, אך בנושא הזה גם ה-PRO לא חף מתלונות, ויש פתרונות לכך.
דרך אגב, לי באופן אישי לא הפריע הרעש מהאקסטרימר הרגיל, אשר רבים התלוננו עליו, אצלי המאוורר של היס-מקס דומיננטי יותר...
בכל אופן, זה נכון שיש תלונות על התחממות של המכשיר, במידה ומתקינים דיסק פנימי, אך בנושא הזה גם ה-PRO לא חף מתלונות, ויש פתרונות לכך.
הבנתי תודה.Irus כתב:אני קניתי מכשיר אחד כזה לאבא שלי ובינתיים אין שום בעיות (לי אין בעיה עם רעשים).
דרך אגב, לי באופן אישי לא הפריע הרעש מהאקסטרימר הרגיל, אשר רבים התלוננו עליו, אצלי המאוורר של היס-מקס דומיננטי יותר...![]()
בכל אופן, זה נכון שיש תלונות על התחממות של המכשיר, במידה ומתקינים דיסק פנימי, אך בנושא הזה גם ה-PRO לא חף מתלונות, ויש פתרונות לכך....
אז מבחינת הביצועים ותפריטי הבלו ריי עדיף POPCORN A200 או שעדיף XTREAMER PRO?
חוץ מזה גם ראיתי בסיקור פה באתר שבA200 התרגום בסרט נראה מטושטש מדי ולא באיכות גבוהה כמו בסטרימרים אחרים.
זה גם תוקן בעדכון שלהם?
תתחדש. נראה לי שבסוף גם אני אלך על הפופקורן A200(או הC200).lilo123 כתב:מאז שפתחתי את השירשור
רכשתי כבר 3 מזרימים של A-200
ואני מאד מאד מרוצה
סוף שבוע נעים...
שמעתי שלפופקורן אין YOUTUBE שזה חבל והאם הוא קולט 7.1 ערוצים?
דרך אגב, מאיפה קנית?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17938
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במידה ואתה יכול אז רק C200 .kk123 כתב:בסוף ירדתי מהXTREAMER PRO ואני מתלבט אם לקנות את הC200 או את הA200.הC200 שמעתי מעולה אבל יקר והA200 יש לו כמה בעיות טכניות....
אין מה להשוות בניהם:
1.ה A200 נראה פושטי מאוד לעומת עיצוב מרשים יותר ל C200 .
2.ל C200 צג שמאפשר לתפעל אותו גם ללא הדלקת המסך.
3.ה C200 מאפשר להכניס בתוכו כונן BD מה שהופך אותו למכשיר רב תכליתי בבית.
4.יש לי הרושם שה C200 מקבל עדיפות מבחינת פתרון בעיות ,ע"י חברת פופקורן. הכוונה שקודם מטפלים בבעיות ב C200 ולאחר מכן ב A200 מה שאומר שמשתמשי ה C200 מקבלים יתרון במהירות התגובה לפתרון הבעיות.
תבדוק באתר של פופקורן כמה שידרוגי קושחה יש ל C200 לעומת ה A200 .
תתחדש
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17938
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא שכחתי פשוט עבורי זה היווה חיסרון, בגלל ההרמוני ONE מה שאילץ אותי לרכוש את המתאם.Irus כתב:שכחת גם שלט RF....
- Arielbimba
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
גם אני מצוי כרגע באותה התלבטות אבל אחרי קריאה פה החלטתי כנראה על הA200 (לא רואה לו חסרונות מול הXT SW למעט מעט יקר יותר). יש לי בעיקרון 2 שאלות:
1. הבנתי שעברית מוצגת תקין בA200 חוץ משמות קבצים וגם עניין זה כנראה בקרוב יסודר. השאלה שלי היא האם כתוביות בעברית מוצגות באופן מושלם כמו בXTREAMER (כך לפי הביקורת לפחות)? מבחינת סימני פיסוק, יישור לימין, אפשרות לבחור בכתוביות שונות מאלה הבאות ביחד עם עם הMKV וכל הדברים האלה...
2. מישהו יודע אם הוא כבר במלאי בבאג דיוטי פרי? ואם כן כמה הוא עולה שם?
תודה!
גם אני מצוי כרגע באותה התלבטות אבל אחרי קריאה פה החלטתי כנראה על הA200 (לא רואה לו חסרונות מול הXT SW למעט מעט יקר יותר). יש לי בעיקרון 2 שאלות:
1. הבנתי שעברית מוצגת תקין בA200 חוץ משמות קבצים וגם עניין זה כנראה בקרוב יסודר. השאלה שלי היא האם כתוביות בעברית מוצגות באופן מושלם כמו בXTREAMER (כך לפי הביקורת לפחות)? מבחינת סימני פיסוק, יישור לימין, אפשרות לבחור בכתוביות שונות מאלה הבאות ביחד עם עם הMKV וכל הדברים האלה...
2. מישהו יודע אם הוא כבר במלאי בבאג דיוטי פרי? ואם כן כמה הוא עולה שם?
תודה!