danlior כתב:istarmini
ממש לא, לצערי המערכת שלי רחוקה מאוד מקצה יכולת ההבחנה שלי. אם היא משקפת משהו זה לצערי רק את עומק כיסי
...
תקשיב
הויכוח שלי איתך זה לא למי יש מערכת טובה יותר /יקרה יותר. כל אחד ירכוש את מה שטוב בעיניו ומתאים ליכולותיו הכלכליות. אני מעולם גם לא ניסיתי לזלזל בציוד שברשותך למרות, שתתפלא, אין לי הערכה גדולה לפחות לאחד מהרכיבים העיקריים, שרשומים ברשימת המכולת שלך, אבל מה זה אומר? כלום.
כל שטענתי הוא, שמנסיוני האישי ומנסיון לא מבוטל של בדיקות שבצעתי, בעזרת חברים שלחלקם יש ציוד שאתה ואני באמת רק יכולים לחלום עליו לא מצאתי אחד, שהצליח להבחין בין מגברים במבחן עיוור. הם פשוט נפלו כולם כמו זבובים ברגעי האמת למרות שהיו מוכנים להשבע ולהתערב לפני הבדיקה.
אני לא צריך להחזיק ציוד כזה או אחר על מנת לקבל הכשר להביע את דעתי . אפילו והייתי מאזין למוזיקה בעזרת טרנזיסטור הייתי טוען את אותה הטענה, שכנראה קשה לך להתמודד איתה אחרי הכסף שהשקעת על הציוד שברשותך וזה לגיטימי.
לשאלתך מדוע אני רוכש ציוד , מעבר לממוצע, במידה ואני לא מבחין בהבדלים? התשובה שלי מאוד פשוטה: ככה מתחשק לי ,כי זה עושה לי טוב ולא בגלל שמגבר כזה או אחר נשמע לי אחרת.
מקווה שהבהרתי את הנקודה ובאמת אין לי ענין להתנצח איתך למי יש יותר גדול ויקר, כמו שרמזת באחת ההודעות האחרונות שלך.
בדוק את עצמך בדיקה עיוורת אמיתית מול הגברה דומה ותגיע למסקנות לבד. במידה וגם לאחר בדיקה כזו תבוא ותגיד שאתה מבחין בהבדלים אני הראשון שיוריד בפניך את הכובע אבל עד אז תרשה לי , לאור נסיוני , להיות קצת סקפטי.
בהצלחה