ה-Xtreamer Pro לא יועד להיות NAS או המשכו של ה-eTRAYz
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
MrMoris,
קראת את ההודעה שלי מהעמוד הקודם?
זו בו מוצג מפורשות ציטוט מהאתר של אקסטרימר בו הם אומרים שהפרו כולל NAS מובנה?
במידה ולא קראת - קח קישור מתנה - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 90#1170190
במידה ולא קראת - קח קישור מתנה - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 90#1170190
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
יש פה כזה בילבול! גם לאקסטרימר המקורי יש משהו שנקרא NAS MODE. זה לא אומר שחייב להיות לו חיבור גיגה, וחייב להיות לו RAID. כל מה ש NAS אומר זה שיש אמצעי איחסון שהינו נגיש דרך הרשת. לא מאמינים לי? תבדקו בוויקיפדיה.
משום מה פה החליטו להתקרצץ עם אקסטרימר. זה היה נחמד אם היו לו בקר RAID, זה היה נחמד אם היה לו גיגה, מדובר על מכשיר שעולה 180 דולר אם הבנתי נכון. במחיר הזה הוא נותן המון, וזה המוטו של החברה - why pay more ?
תמוהה בעיני העובדה שכאן באתר אין ביקורת קשה כל כך על מכשיר אח שאין לו תמיכה בגיגה.
כבר אמרתי משהו על גרגר של מלח?
משום מה פה החליטו להתקרצץ עם אקסטרימר. זה היה נחמד אם היו לו בקר RAID, זה היה נחמד אם היה לו גיגה, מדובר על מכשיר שעולה 180 דולר אם הבנתי נכון. במחיר הזה הוא נותן המון, וזה המוטו של החברה - why pay more ?
תמוהה בעיני העובדה שכאן באתר אין ביקורת קשה כל כך על מכשיר אח שאין לו תמיכה בגיגה.
כבר אמרתי משהו על גרגר של מלח?
- nir11
-
- חבר מביא חבר

A NAS unit is a computer connected to a network that only provides file-based data storage services to other devices on the network. Although it may technically be possible to run other software on a NAS unit, it is not designed to be a general purpose server. For example, NAS units usually do not have a keyboard or display, and are controlled and configured over the network, often using a browser.[citation needed]
A fully-featured operating system is not needed on a NAS device, so often a stripped-down operating system is used. For example, FreeNAS, an open source NAS solution designed for commodity PC hardware, is implemented as a stripped-down version of FreeBSD.
NAS systems contain one or more hard disks, often arranged into logical, redundant storage containers or RAID arrays (redundant arrays of inexpensive/independent disks). NAS removes the responsibility of file serving from other servers on the network.
NAS uses file-based protocols such as NFS (popular on UNIX systems), SMB/CIFS (Server Message Block/Common Internet File System) (used with MS Windows systems), or AFP (used with Apple Macintosh computers). NAS units rarely limit clients to a single protocol.
A fully-featured operating system is not needed on a NAS device, so often a stripped-down operating system is used. For example, FreeNAS, an open source NAS solution designed for commodity PC hardware, is implemented as a stripped-down version of FreeBSD.
NAS systems contain one or more hard disks, often arranged into logical, redundant storage containers or RAID arrays (redundant arrays of inexpensive/independent disks). NAS removes the responsibility of file serving from other servers on the network.
NAS uses file-based protocols such as NFS (popular on UNIX systems), SMB/CIFS (Server Message Block/Common Internet File System) (used with MS Windows systems), or AFP (used with Apple Macintosh computers). NAS units rarely limit clients to a single protocol.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

nir11,
אף אחד לא אומר שזו לא ההגדרה של NAS, וסמנטית - אתה צודק.
אבל, כמשתמשים מתקדמים יותר, אפשר להניח שכשמדברים על NAS מתכוונים להתקן שהוא יותר מרק כונן רשת.
הסכמנו כבר שכנראה עופר צודק והרעיון של אקסטרימר היה משהו אחד שלא יצא לפועל, אבל העובדה היא שיש הרבה מקור לבלבול בנושא של אנשים שבטוחים שהפרו הוא גם NAS, והציטוט שהראיתי מה FAQ (שמשום מה כולכם מתעלמים ממנו) תומך בזה.
אף אחד לא אומר שזו לא ההגדרה של NAS, וסמנטית - אתה צודק.
אבל, כמשתמשים מתקדמים יותר, אפשר להניח שכשמדברים על NAS מתכוונים להתקן שהוא יותר מרק כונן רשת.
הסכמנו כבר שכנראה עופר צודק והרעיון של אקסטרימר היה משהו אחד שלא יצא לפועל, אבל העובדה היא שיש הרבה מקור לבלבול בנושא של אנשים שבטוחים שהפרו הוא גם NAS, והציטוט שהראיתי מה FAQ (שמשום מה כולכם מתעלמים ממנו) תומך בזה.
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אורי ועופר,uriler כתב:MrMoris,
במידה ולא קראת - קח קישור מתנה - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 90#1170190...
מצטער להגיד שאני מרגיש שאתם מבינים בדיוק איפה הבעייה בכל השרשור הזה ומה הבעייה בביקורת על הפרו וכל מה שאתם מנסים לעשות זה ליישר קו עם זיו שמקובע בעמדה העקשנית שלו. העניין הזה מרגיש לי מגוחך לגמרי ולטעמי זה לא מוציא אתכם טוב......אורי אני חוזר ורושם את תשובתו הישירה של היצרן בנוגע לתיפקודו של המכשיר כ NAS ובנוגע לזיווגו של המכשיר עם NAS החברה ה eTRAYz
אם התשובה הזאת לא מספקת אתכם, אז זיו בשלוש שניות היה יכול לפנות ליצרן על מנת לקבל ממנו הבהרות. אבל בניגוד לספק היצרן החלטתם להתייחס אליו כ NAS אמיתי לכל דבר, כמכשיר שיוצר כזיווג של מכשיר ה NAS של החברה, ה eTRAYz (על סמך הבטחה ישנה של היצרן שאם בכלל היתה כזאת זכותו הרי לשנות את המוצר לפני שהוא מופץ לקהל הרחב) וכתוצאה מההנחה השגויה הזאת, המכשיר כשל במבחן ה NAS וכל מי שקורא את הביקורת של זיו מקבל תחושה לא טובה שאחת התכונות של המכשיר לא מומשה באופן תקין, תכונה שהיצרן רושם שהיא לא קיימת. בשום סטרימר אחר שנבדק (והיו כאן הרבה) לא נבדקה יכולת ה NAS שלו ובטח לא באופן שלילי כל כך. הכי מדהים בעיני הוא שעל דעת עצמכם החלטתם שכל מכשיר בעל 2 דיסקים פנימים חייב להיבדק כ NASאפילו אם היצרן "סתאם" דחף 2 דיסקים כדי שהמכשיר "רק" יתמוך ב 4 טרה (משהו שמעט מאוד סטרימרים אחרים תומכים כיום שלא לדבר על מחירם הגבוה בהרבה משל מחירו ה PRO), מדהים בעיני שאנשים כאן אוכלים את ההגדרה שלכם ומשתכנעים שמכשיר בעל 2 דיסקים צריך לשמש כ NAS, מדהים בעיני לא פחות שאנשים פה משתכנעים ש RAID0 או RAID1 זאת תכונה חשובה במזרים מדייה. המהות המרכזית של RAID0 בכלל לא קשורה לעובדה ש 2 כוננים מוצגים ככונן אחד, זה תוצר נלווה של היכולת הזאת. כל יצרן סטרימרים יכול לממש די בקלות ממשק שמחביא את הצורך לשוטט בדיסקים שונים. הסיבות שהם לא עושים זאת:[left]Is the Xtreamer Pro is the result of eTRAYz and Xtreamer Media Player in 1 device ?
NO. The Xtreamer Pro only utilize the compact, screw-less aluminum case of the eTRAYZ . But it is a media player only and not a NAS [/left]...
1. זה בדיוק תפקידו של ה JB
2. אין דרישה לזה (בכל מקרה, רובנו מחלקים הכל לתקיות ותתי תקיות אז לא כזה נורא שתיקיית סרטים תופיע בדיסק 1 ותייקיית סדרות תופיע בדיסק 2 ותיקיית סרטי ילדים תופיע בדיסק 3 ואז דרך תפריט המעודפים מגיעים לתקייה הרצויה בדיוק בקליק אחד.......אבל חבר'ה זה לא מהות RAID0 ולא לצורך זה הוא נועד
ועוד דבר קטן מכשיר ה PRO לא תומך ב RAID (שום RAID) מהיום הראשון שלו (היצרן לעולם לא התחייב על זה)
אתם באמת רוצים להגיד לי שרק nir11, MrMoris ואנוכי מבינים מה כל כך בעייתי כאן?! אני לא קונה את זה
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 27/07/2010 20:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

אריה,
אתה מקובע בדעתך, אני בדעתי - חבל לשפוך כ"כ הרבה דיו וירטואלי על הנושא הזה...
אני מבחינתי מיציתי, זה חסר טעם.
תרגיש חופשי להגיב כל פעם שמעלים את הפרו שהוא לא NAS, בדיוק כפי שנהגתם לעשות בזמנו עוד לפני שהוא יצא עם ההבטחות של החברה.
כמו שלא הפריעו אז להביע דעה, זה משהו שתמיד יהיה מותר.
אתה מקובע בדעתך, אני בדעתי - חבל לשפוך כ"כ הרבה דיו וירטואלי על הנושא הזה...
אני מבחינתי מיציתי, זה חסר טעם.
תרגיש חופשי להגיב כל פעם שמעלים את הפרו שהוא לא NAS, בדיוק כפי שנהגתם לעשות בזמנו עוד לפני שהוא יצא עם ההבטחות של החברה.
כמו שלא הפריעו אז להביע דעה, זה משהו שתמיד יהיה מותר.
- ufffnick
-
- גורו

- תגובות: 4894
מה יהיה?nir11 כתב:שים לב, במידה ואתה משתמש ב RAID 0, אתה אומנם מקבל כונן אחד, אבל אם אחד משני הכוננים הפיזיים כושל - כל המידע שלך הלך לאיבוד. זה חיסרון משמעותי.ufffnick כתב:nir11
כן.
באותה מידה אני יכול לומר (ובאותה מידה של בוטות) שאני לא מבין למה אתם מודדים בהתלהבות יתר ביצועי סטרימר ע"י ממשק של קיר של סרטים.
הרי מלבד ליצור בלאגן בעיניים, עומס עיבוד של המעבד, קשיים ומורכבות קינפוג, איטיות בתגובת המכשיר וחוסר שימושיות מובנת,
אין לזה שום טעם מלבד לבהות בפוסטרים ולהגיד לעצמך "מגניב".
לי חשוב שהאיכסון שמחובר לרשת יהיה HDD עם שם בודד - אם מישהו מכיר אפשרות לעשות זאת ללא RAID אשמח לשמוע.
![]()
השרידות ממש לא עקרונית מאחר וזה מכיל קבצים שלרוב נמחקים אחרי שימוש (אך לא תמיד), עם רמת חשיבות שלא תגרום לי לפרוץ בבכי אם יקרוס.
![]()
זה הכל עניין של זמינות מקום ברשת תחת כותרת אחת וקישור אחד.
כל הקטע של לנהל את הכוננים מבחינת מקום, תוכן ונושאים די מעייף.......
- nir11
-
- חבר מביא חבר

מה שאתה אולי לא מבין זה שיש לך פחות שרידות מאשר שני דיסקים נפרדים.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78964
- שם מלא: עפר לאור
osherov,
אם אתה מתכוון שאני מיישר קו עם זיו אך ורק בגלל מי שהוא (חבר שלי/עורך באתר) אז אתה טועה. אני עקשן בגלל שאני חושב שאני צודק...
זה שאתה עושה כאן חפירה ארכיאולוגית במטרה לשכנע, לא אומר שתצליח
בסופו של דבר מדובר בדעה סובייקטיבית לחלוטין - אז פשוט נסכים שלא להסכים. אתה מאמין שמכשיר כזה לא צריך להיות מסווג כ-NAS, אני מאמין שזה בדיוק מה שחסר בנישה הזו ושזה מה שהיה יכול להפוך את המכשיר ממזרימדיה עם שני דיסקים קשיחים, לקטגוריה חדשה ומתבקשת בפני עצמה.
אם אתה שואל אותי, אני הייתי מעוניין במכשיר עוד יותר מתוחכם שכולל 4 דיסקים בתצורת RAID 5 עם אפשרויות מלאות של NAS ומזרימדיה.
אפשר לקרוא לקטגוריה הזו מאגרמדיה.
אם אתה מתכוון שאני מיישר קו עם זיו אך ורק בגלל מי שהוא (חבר שלי/עורך באתר) אז אתה טועה. אני עקשן בגלל שאני חושב שאני צודק...
בסופו של דבר מדובר בדעה סובייקטיבית לחלוטין - אז פשוט נסכים שלא להסכים. אתה מאמין שמכשיר כזה לא צריך להיות מסווג כ-NAS, אני מאמין שזה בדיוק מה שחסר בנישה הזו ושזה מה שהיה יכול להפוך את המכשיר ממזרימדיה עם שני דיסקים קשיחים, לקטגוריה חדשה ומתבקשת בפני עצמה.
אם אתה שואל אותי, אני הייתי מעוניין במכשיר עוד יותר מתוחכם שכולל 4 דיסקים בתצורת RAID 5 עם אפשרויות מלאות של NAS ומזרימדיה.
אפשר לקרוא לקטגוריה הזו מאגרמדיה.
-
osherov
-
- גורו Android

עופר,
התגובה שלך מעניינת מאוד אבל ממש לא מתייחסת לנושא השרשור. אולי אפשר לפתוח שרשור אחר שמתייחס ל-האם ועד כמה חשובה יכולת NAS בסטרימר. דעתי הפוכה משלך במקרה הזה אבל זה עניין סובייקטיבי. אתה רושם שאתה צודק אבל עדיין לא הצגת את הסיבות המרכזיות לדעה שלך
אני אנסה להיות דטרמניסיטי בשאלות שלי כדי להבין את דעתך בנושא הזה:
-"באיזה זכות" יש לכם לקחת מוצר שהיצרן הגדיר בספק שלו (מהיום הראשון) שהוא לא מבוסס על NAS החברה ושהוא לא יועד לתפקד ב NAS אמיתי אלא רק כנגן מדייה ולרשום דברים הפוכים בביקורת? "באיזה זכות" אתם רושמים שהמכשיר הוא כן זיווג עם מכשיר NAS החברה ואח"כ עוד לבחון אותו ככזה ולרשום בביקורת דעה שלילית על היכולת הזאת, ועוד המסקנה שלכם היא שהמכשיר הוא לא באמת NAS אמיתי ושהוא לא באמת זיווג עם המכשיר האחר (הרי זה בדיוק מה שהיצרן רשם בהתחלה)
-במידה ואתם עדיין לא הייתם בטוחים בפירסומי היצרן, אז למה אתם לא הלכתם ושאלתם אותו לפני הבדיקה, האם באמת ה PRO מבוסס על מכשיר NAS החברה? אותו יצרן שיש לכם קשר ישיר אליו, אותו יצרן ששלח לכם את המכשיר שלו לבדיקה
-למה לא נבדקה אף פעם יכולת NAS במכשירי סטרימר אחרים? (לדוגמה ב C-200) הרי גם לחלקם יש תמיכה ביותר מכונן פנימי אחד (שלא לדבר על כונן חיצוני). במילים אחרות למה החלטתם להפוך דווקא את מכשיר ה Xtreamer PRO "לשעיר לעזאזל" שעליו החלטתם להוציא את האג'נדה שלכם: סטרימר+2 כוננים=צריך להיות גם NAS
-האם אין שום הגיון במכשיר שיש בו תמיכה ב 2 כוננים פנימים אבל אין לו תמיכה ברשת 1G ואין לו תמיכה ב RAID? האם מכשיר שתומך ב 4T זה לא יתרון מספיק? (בטח במכשיר שעלותו היא מהנמוכים כיום בשוק)
-האם בשיא הרצינות ציפתם שמכשיר שעלותו היא 149 יורו, יכיל גם תמיכה אמיתית ברשת 1 ג'יגה+RAID+יציבות של NAS? (ה C-200 עלה עד לא מזמן פי 4 ממכשיר ה PRO אבל שם לא קיבלתי את הרושם שציפתם ממנו להציג יכולת כזאת....אין לו RAID, אין לו רשת 1 ג'יגה ובטח שאין לו יציבות של NAS אמיתי)
התגובה שלך מעניינת מאוד אבל ממש לא מתייחסת לנושא השרשור. אולי אפשר לפתוח שרשור אחר שמתייחס ל-האם ועד כמה חשובה יכולת NAS בסטרימר. דעתי הפוכה משלך במקרה הזה אבל זה עניין סובייקטיבי. אתה רושם שאתה צודק אבל עדיין לא הצגת את הסיבות המרכזיות לדעה שלך
אני אנסה להיות דטרמניסיטי בשאלות שלי כדי להבין את דעתך בנושא הזה:
-"באיזה זכות" יש לכם לקחת מוצר שהיצרן הגדיר בספק שלו (מהיום הראשון) שהוא לא מבוסס על NAS החברה ושהוא לא יועד לתפקד ב NAS אמיתי אלא רק כנגן מדייה ולרשום דברים הפוכים בביקורת? "באיזה זכות" אתם רושמים שהמכשיר הוא כן זיווג עם מכשיר NAS החברה ואח"כ עוד לבחון אותו ככזה ולרשום בביקורת דעה שלילית על היכולת הזאת, ועוד המסקנה שלכם היא שהמכשיר הוא לא באמת NAS אמיתי ושהוא לא באמת זיווג עם המכשיר האחר (הרי זה בדיוק מה שהיצרן רשם בהתחלה)
-במידה ואתם עדיין לא הייתם בטוחים בפירסומי היצרן, אז למה אתם לא הלכתם ושאלתם אותו לפני הבדיקה, האם באמת ה PRO מבוסס על מכשיר NAS החברה? אותו יצרן שיש לכם קשר ישיר אליו, אותו יצרן ששלח לכם את המכשיר שלו לבדיקה
-למה לא נבדקה אף פעם יכולת NAS במכשירי סטרימר אחרים? (לדוגמה ב C-200) הרי גם לחלקם יש תמיכה ביותר מכונן פנימי אחד (שלא לדבר על כונן חיצוני). במילים אחרות למה החלטתם להפוך דווקא את מכשיר ה Xtreamer PRO "לשעיר לעזאזל" שעליו החלטתם להוציא את האג'נדה שלכם: סטרימר+2 כוננים=צריך להיות גם NAS
-האם אין שום הגיון במכשיר שיש בו תמיכה ב 2 כוננים פנימים אבל אין לו תמיכה ברשת 1G ואין לו תמיכה ב RAID? האם מכשיר שתומך ב 4T זה לא יתרון מספיק? (בטח במכשיר שעלותו היא מהנמוכים כיום בשוק)
-האם בשיא הרצינות ציפתם שמכשיר שעלותו היא 149 יורו, יכיל גם תמיכה אמיתית ברשת 1 ג'יגה+RAID+יציבות של NAS? (ה C-200 עלה עד לא מזמן פי 4 ממכשיר ה PRO אבל שם לא קיבלתי את הרושם שציפתם ממנו להציג יכולת כזאת....אין לו RAID, אין לו רשת 1 ג'יגה ובטח שאין לו יציבות של NAS אמיתי)
- nir11
-
- חבר מביא חבר

אני רוצה לחלק איתך את ההתרשמות שלי.oferlaor כתב:osherov,
...
1) שמתי לב, ככה לפחות נראה, שאתה תמיד נותן גיבוי. זה באמת ניראה כמו גיבוי כזה שתארת - "חבר שלי\עורך". לא ראיתי מעולם חוסר הסכמה, בהחלט יתכן שפיספסתי.
2) בכל פעם שיש פה כמה טראבל מייקרים שלא מוותרים, ונכנסים לויכוח בנושא שנראה להם (לנו..) עקרוני - מהר מאוד אתה עובר להשתמש בהטייה כלשהיא של הפעל ח.פ.ר. לנו חורה שיש פה דברים שנראים כמו ביקורות לא מוצדקות, זה מפריע לנו, ובגלל זה אנחנו לא מוותרים. לי נשמע שהאיזוכרים של חפירה נועדו רק כדי להשתיק.
אני חושב שכדאי שתסתכל קצת על התגובות של זיו, בכל פעם שמישהו לא מסכים איתו - מקבלים ממנו תשובות אגרסיביות ומאוד לא סימפטיות.
לאחרונה הוא כתב לי משהו בסגנון "גם אם תמשיך לכתוב כאן עוד 10 הודעות - אני לא אשנה את הביקורת". הציטוט אינו מדויק - הוא מזכרון. תגובות מסוג זה (ויש לא מעט) גורמות לאנשים לחשוב שהויכוח הוא כבר לא טכני, הוא על אגו, על זה ש"אני" לא טעיתי וכו'. הייתי שמח אם אפשר היה לשים את האגו בצד ולהיות עניני. זה רק יגרום לקרדביליות של האתר להיות אפילו טובה יותר.
אולי זה לא נשמע לך ככה, אבל הכוונה שלי היא לא להתנצח כאן, אלא לתת ביקורת בונה. אף אחד לא חייב להסכים עם אף אחד, רק רצוי להתייחס בכבוד, ולא לבוז לנו, כמו שקורה כאן לעיתים.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78964
- שם מלא: עפר לאור
nir11,
1. אז פספסת. אני וזיו לא אותו אדם ואנחנו לא בכל דבר מסכימים (דוגמא קלסית - DUNE מול NMT) אז מה? אני לא חופר לו והוא לא חופר לי. אני יודע שהוא מאמין במשהו, ואני לא מאמין שהצדק והאמת נמצאים רק איתי.
2. נו, וזה עוזר? לצערי יש אנשים (אתה אחד מהם) שממשיכים לחפור ללא לאות גם אחרי שהם מבינים שהם לא מצליחים לשכנע.
אין לי את האמת הצרופה וכשמדובר בדברים שהם דעתניים - אין שום סיבה שאחד יצא משרשור "צודק" והשני "טועה". לא מצליחים להגיע להסכמה, אז יופי - מסכמים את זה בכך שלא הצלחתם להשכנע זה את זה וזה הכל.
אם הייתי רוצה להשתיק הייתי יכול לעשות את זה יותר מהר מכפי שאתה אומר ג'ק רובינסון. העובדה שאתה כותב כאן רק מראה שאין לנו עניין בסתימת פיות.
אני פשוט לא חושב שדיונים אין סופיים על חודו של קוץ, שבכל מקרה אין להם שום משמעות או ערך מעבר לסמנטיקה או דעה אישית סובייקטיבית, אין טעם להאריך בדיונים בהם.
כלומר, אם זה דיון שמוסיף משהו (ידע, דעה חדשה וכו') זה משהו אחד. אבל אם זה מזוקק ל "זה כן NAS", "לא, זה לא NAS" , אז זה לא בדיוק סוג הדיונים שאני מחפש כאן ובמקרה כזה אני בהחלט אשים לזה קץ (כפי שההודעה שלי הסבירה).
3. אם מפריע לך איך שהאתר הזה מנוהל, אז צר לי, אבל זו בעיה שלך ולא בעיה שלנו. את האתר נמשיך לנהל באותה צורה שניהלנו אותו מאז שהוא קם.
זכור לי כמה דיונים איתך שבהחלט גלשו מעבר ל "ביקורת בונה" (קוקה קולה, NMT מול XTREAMER) וכמובן הפנינה הנפלאה הזו, כך שאני לא ממש קונה את זה, סורי.
1. אז פספסת. אני וזיו לא אותו אדם ואנחנו לא בכל דבר מסכימים (דוגמא קלסית - DUNE מול NMT) אז מה? אני לא חופר לו והוא לא חופר לי. אני יודע שהוא מאמין במשהו, ואני לא מאמין שהצדק והאמת נמצאים רק איתי.
2. נו, וזה עוזר? לצערי יש אנשים (אתה אחד מהם) שממשיכים לחפור ללא לאות גם אחרי שהם מבינים שהם לא מצליחים לשכנע.
אין לי את האמת הצרופה וכשמדובר בדברים שהם דעתניים - אין שום סיבה שאחד יצא משרשור "צודק" והשני "טועה". לא מצליחים להגיע להסכמה, אז יופי - מסכמים את זה בכך שלא הצלחתם להשכנע זה את זה וזה הכל.
אם הייתי רוצה להשתיק הייתי יכול לעשות את זה יותר מהר מכפי שאתה אומר ג'ק רובינסון. העובדה שאתה כותב כאן רק מראה שאין לנו עניין בסתימת פיות.
אני פשוט לא חושב שדיונים אין סופיים על חודו של קוץ, שבכל מקרה אין להם שום משמעות או ערך מעבר לסמנטיקה או דעה אישית סובייקטיבית, אין טעם להאריך בדיונים בהם.
כלומר, אם זה דיון שמוסיף משהו (ידע, דעה חדשה וכו') זה משהו אחד. אבל אם זה מזוקק ל "זה כן NAS", "לא, זה לא NAS" , אז זה לא בדיוק סוג הדיונים שאני מחפש כאן ובמקרה כזה אני בהחלט אשים לזה קץ (כפי שההודעה שלי הסבירה).
3. אם מפריע לך איך שהאתר הזה מנוהל, אז צר לי, אבל זו בעיה שלך ולא בעיה שלנו. את האתר נמשיך לנהל באותה צורה שניהלנו אותו מאז שהוא קם.
זכור לי כמה דיונים איתך שבהחלט גלשו מעבר ל "ביקורת בונה" (קוקה קולה, NMT מול XTREAMER) וכמובן הפנינה הנפלאה הזו, כך שאני לא ממש קונה את זה, סורי.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

צר לי, אינני מסכים ואינני מקבל אף מילה שכתבת בהודעה הזו, אבל אני בהחלט מבין את המסר.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

אריה,
זו יופי של שיטה לערוך את ההודעה הראשונה בשרשור ולהציג רק את הדעה שלך.
אתה מתעלם (שוב) מהציטוט מה FAQ של הפרו שהצגתי, וקשה לי להבין למה אתה לא מנסה אפילו להתייחס לזה אבל מתעקש שנתייחס לציטוט שאתה מראה.
אל תשכח שאתה לא היחיד שיכול לערוך הודעות באתר...
אתה מתעלם (שוב) מהציטוט מה FAQ של הפרו שהצגתי, וקשה לי להבין למה אתה לא מנסה אפילו להתייחס לזה אבל מתעקש שנתייחס לציטוט שאתה מראה.
אל תשכח שאתה לא היחיד שיכול לערוך הודעות באתר...
-
osherov
-
- גורו Android

השרשור הזה נפתח בהודעה אותה אני כתבתי ולכן לא מן הנמנע שאני אקבע את הכותרת שלה. לדעתי אני מציג כבר בהודעה הראשונה הסבר מניח את הדעת לכותרת (אתה אולי לא מסכים לכותרת אבל אני לא זוכר שכל כותרת שהמנהלים לא מסכימים לה, הם הולכים ועורכים אותה)uriler כתב:אריה,
אל תשכח שאתה לא היחיד שיכול לערוך הודעות באתר......
בקשר לציטוט שלך, חפש תגובה שלי לציטוט ותראה שהסברתי את דעתי עלייה (הנה ההסבר: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 25#1170225 ) שזה הרבה יותר ממה שאני יכול להגיד עליכם (זיו, עופר ואתה). יתרה מכך גם שאלתי לאחרייה שאם אתם לא בטוחים מהי כוונתו של המשורר אז למה לא שלחתם לו מייל על מנת שיבהיר את זה (כאילו שהתשובה שלו לא ידועה לכם מראש), שאלתי איך ייתכן שהחלטתם על דעת עצמכם מה מהות המכשיר.
שאלתי את עופר ואתכם מספר שאלות שאחת מהן היא "באיזה זכות" אתם רושמים שהמכשיר הוא זיווג עם מכשיר ה NAS של החברה אבל לא נענתי על ידכם...
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 28/07/2010 19:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
וואיי וואי הגזמתם ...ניחא אם היה מדובר על נושא אמוציונלי (פולטיקה דת וכו') כולה סטרימר ....nas או לא nas ....חצי nas .....נו באמת.
הקוראים כאן מספיק חכמים ומנוסים טכנולוגית להחליט אם זה nas "ועד כמה" ....
נסחפתם bigtime.
הקוראים כאן מספיק חכמים ומנוסים טכנולוגית להחליט אם זה nas "ועד כמה" ....
נסחפתם bigtime.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

שני דברים:
1. סלח לי, אבל לא הגבת לעובדה שכתוב שם שהמכשיר כולל בקר NAS. הגבת לזה שהחברה כותבת בדרכים עקומות, בלי להתייחס ספציפית לתוכן.
2. בשום מקום לא "איימתי" לערוך את ההודעה שלך. זה לא משהו שעושים באתר ובצדק, וביום שיעשו זאת - אני מבטיח לך שלא אהיה חלק ממנו.
כל כוונתי הייתה שלערוך הודעות קודמות זה כלי בעייתי מכיוון שהוא פוגע בקשר להודעות עוקבות.
יכולת העריכה לא מיועדת ככלי להצגת "אני יותר חזק, ההודעה הראשונה היא שלי והיא תקבע את אופי השרשור".
כשהשרשור הזה פוצל מהמקורי הוא קיבל כותרת שתיארה את הדיון פה, ולא את הדיעה של אחד הצדדים (אתה פתחת את הדיון במקורו ולכן זו הודעה שלך).
באופן אישי - אתה מספיק זמן מכיר אותי מהודעותיי בפורום וממש חבל לי שזה הרושם שקיבלת, עליי או על כל אחד מבעלי התפקידים הותיקים עוד יותר ממני.
1. סלח לי, אבל לא הגבת לעובדה שכתוב שם שהמכשיר כולל בקר NAS. הגבת לזה שהחברה כותבת בדרכים עקומות, בלי להתייחס ספציפית לתוכן.
2. בשום מקום לא "איימתי" לערוך את ההודעה שלך. זה לא משהו שעושים באתר ובצדק, וביום שיעשו זאת - אני מבטיח לך שלא אהיה חלק ממנו.
כל כוונתי הייתה שלערוך הודעות קודמות זה כלי בעייתי מכיוון שהוא פוגע בקשר להודעות עוקבות.
יכולת העריכה לא מיועדת ככלי להצגת "אני יותר חזק, ההודעה הראשונה היא שלי והיא תקבע את אופי השרשור".
כשהשרשור הזה פוצל מהמקורי הוא קיבל כותרת שתיארה את הדיון פה, ולא את הדיעה של אחד הצדדים (אתה פתחת את הדיון במקורו ולכן זו הודעה שלך).
באופן אישי - אתה מספיק זמן מכיר אותי מהודעותיי בפורום וממש חבל לי שזה הרושם שקיבלת, עליי או על כל אחד מבעלי התפקידים הותיקים עוד יותר ממני.
-
osherov
-
- גורו Android

אורי,
2. ראשית, ערכתי את ההודעה הקודמת שלי (חשבתי שאתה הולך לערוך את הכותרת ולכן הגבתי כך). שנית, הסיבה שערכתי את הכותרת קשורה לכך שהיא לא נכתבה על ידי במקור (השרשור נפתח כפיצול על ידכם משרשור אחר) ולכן הכותרת המקורית, שנרשמה על ידכם בזמן העריכה, לא שיקפה את כוונתי בהודעה הראשונה של השרשור (לא תכננתי לפתוח דיון לגבי האם מכשיר ה PRO יכול לשמש גם כ NAS אלא כוונתי הייתה להציג את דעתי בקשר לכך שהביקורת על ה PRO מתארת בשליליות תכונות שהיצרן הצהיר שהם במקור לא תוכננו למכשיר)
1. זה שהמכשיר מכיל בקר NAS לא הופך אותו למכשיר NAS אמיתי*. הראייה הכי ברורה לכך היא שהיצרן עצמו רשם את זה (מה הסיבות לכך שהוא ויתר על זה, זה כבר עניין אחר אבל זאת זכותו של היצרן לא לממש את זה). יותר מכך הוא רשם שהמכשיר הוא לא המשכו של NAS החברה ולזה אפילו סימוכין לעובדה שזה לא כך, אין לכם (פשוט החלטתם שזה כך על סמך הבטחת עבר שלו וזהו)...יותר מזה רשמתי שאם אתם עדיין חושבים שכוונתו לא הייתה ברורה, אז למה לא שאלתם אותו לגבי הסתירה לכאורה בהצגת הדברים באתר שלו לפני כתיבת הביקורת....הסיבה שאני כל כך בטוח בדעתי, נובעת לא רק מהעובדה שהצגתי לכם את תשובת היצרן אלא גם בגלל שיטוט בפורום שלהם בתקופה שהמכשיר הושק לרכישה מוקדמת ושם במספר מקומות, היצרן הודיע שהמכשיר הוא נגן עם 2 כוננים פנימים ולא NAS ולא זיווג עם NAS החברה
*קח לדוגמה את מכשיר הסלולאר שלי, הנקסוס 1. הנקסוס מכיל רכיב רדיו FM פנימי מובנה בתוכו...אבל למרות שיש למכשיר תמיכה חומרתית ברדיו, חברת גוגל (בעלת המכשיר) החליטה לא להוסיף תמיכה ברדיו במערכת ההפעלה שלה (דווקא במכשיר הדייזר שיש לו חומרה זהה לגמרי, ממשק רדיו ה FM מומש ועובד יפה על ידי בעלת המכשיר, חברת HTC). עכשיו האם הגיוני שאם הייתי הולך וכותב ביקורת על מכשיר הנקסוס, הייתי בודק וקוטל את יכולת האין רדיו של המכשיר רק כי החומרה שלו תומכת בכך? או כי החלטתי שכל מכשיר סלולארי צריך להכיל תמיכה ברדיו FM?
2. ראשית, ערכתי את ההודעה הקודמת שלי (חשבתי שאתה הולך לערוך את הכותרת ולכן הגבתי כך). שנית, הסיבה שערכתי את הכותרת קשורה לכך שהיא לא נכתבה על ידי במקור (השרשור נפתח כפיצול על ידכם משרשור אחר) ולכן הכותרת המקורית, שנרשמה על ידכם בזמן העריכה, לא שיקפה את כוונתי בהודעה הראשונה של השרשור (לא תכננתי לפתוח דיון לגבי האם מכשיר ה PRO יכול לשמש גם כ NAS אלא כוונתי הייתה להציג את דעתי בקשר לכך שהביקורת על ה PRO מתארת בשליליות תכונות שהיצרן הצהיר שהם במקור לא תוכננו למכשיר)
1. זה שהמכשיר מכיל בקר NAS לא הופך אותו למכשיר NAS אמיתי*. הראייה הכי ברורה לכך היא שהיצרן עצמו רשם את זה (מה הסיבות לכך שהוא ויתר על זה, זה כבר עניין אחר אבל זאת זכותו של היצרן לא לממש את זה). יותר מכך הוא רשם שהמכשיר הוא לא המשכו של NAS החברה ולזה אפילו סימוכין לעובדה שזה לא כך, אין לכם (פשוט החלטתם שזה כך על סמך הבטחת עבר שלו וזהו)...יותר מזה רשמתי שאם אתם עדיין חושבים שכוונתו לא הייתה ברורה, אז למה לא שאלתם אותו לגבי הסתירה לכאורה בהצגת הדברים באתר שלו לפני כתיבת הביקורת....הסיבה שאני כל כך בטוח בדעתי, נובעת לא רק מהעובדה שהצגתי לכם את תשובת היצרן אלא גם בגלל שיטוט בפורום שלהם בתקופה שהמכשיר הושק לרכישה מוקדמת ושם במספר מקומות, היצרן הודיע שהמכשיר הוא נגן עם 2 כוננים פנימים ולא NAS ולא זיווג עם NAS החברה
*קח לדוגמה את מכשיר הסלולאר שלי, הנקסוס 1. הנקסוס מכיל רכיב רדיו FM פנימי מובנה בתוכו...אבל למרות שיש למכשיר תמיכה חומרתית ברדיו, חברת גוגל (בעלת המכשיר) החליטה לא להוסיף תמיכה ברדיו במערכת ההפעלה שלה (דווקא במכשיר הדייזר שיש לו חומרה זהה לגמרי, ממשק רדיו ה FM מומש ועובד יפה על ידי בעלת המכשיר, חברת HTC). עכשיו האם הגיוני שאם הייתי הולך וכותב ביקורת על מכשיר הנקסוס, הייתי בודק וקוטל את יכולת האין רדיו של המכשיר רק כי החומרה שלו תומכת בכך? או כי החלטתי שכל מכשיר סלולארי צריך להכיל תמיכה ברדיו FM?
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

טוב, אני חושב שזה באמת חסר טעם להמשיך ולהציג את הדעות לכאן ולכאן, כי אנחנו לא נשכנע אחד את השני.
מה שכן, הדוגמה האחרונה שלך רק מחזקת את דעתי - אם הייתי רוכש מכשיר בעל רכיב FM לא פעיל זה בהחלט היה מכעיס אותי והייתי מתייחס לכך בביקורת, בדיוק כפי שמי שהתייעץ איתי לגבי טאץ' דור שני שמע ממני שיש לו שבב BT לא פעיל וזה לא במקום.
מה שכן, הדוגמה האחרונה שלך רק מחזקת את דעתי - אם הייתי רוכש מכשיר בעל רכיב FM לא פעיל זה בהחלט היה מכעיס אותי והייתי מתייחס לכך בביקורת, בדיוק כפי שמי שהתייעץ איתי לגבי טאץ' דור שני שמע ממני שיש לו שבב BT לא פעיל וזה לא במקום.
- נדב
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1020
זה לא מוזר שיש לחברה 2 מוצרים, האחד בשם Xtreamer Sidewinder והשני Xtreamer PRO, שההבדל היחיד ביניהם זה מראה חיצוני והיכולת לשלב 2 HDD במקום miniHDD ?
על פי הראיות שהוצגו בשרשור זה ברור שהחברה ייעדה בתחילה את ה-PRO שישמש גם כ-NAS וייתכן שהרבה סמכו על האפשרות הזו ואפילו רכשו את המכשיר על סמך זה.
זה שזיו בא בכוח ותייג את ה-PRO כסטרימר + NAS זה דיי נכון ואם לא אז לפחות הוא "העניש" את החברה ושתלמד להבא לעמוד מאחורי מה שהיא אומרת.
אני אתייחס למכשיר כסטרימר בלבד אבל איפה פה ה-PRO? חיכינו שנה בשביל שיוציאו מכשיר שיודע רק לקבל HDD נוסף?
לדעתי האישית זיו היה צריך פשוט להחזיר את המכשיר ליצרן.
על פי הראיות שהוצגו בשרשור זה ברור שהחברה ייעדה בתחילה את ה-PRO שישמש גם כ-NAS וייתכן שהרבה סמכו על האפשרות הזו ואפילו רכשו את המכשיר על סמך זה.
זה שזיו בא בכוח ותייג את ה-PRO כסטרימר + NAS זה דיי נכון ואם לא אז לפחות הוא "העניש" את החברה ושתלמד להבא לעמוד מאחורי מה שהיא אומרת.
אני אתייחס למכשיר כסטרימר בלבד אבל איפה פה ה-PRO? חיכינו שנה בשביל שיוציאו מכשיר שיודע רק לקבל HDD נוסף?
לדעתי האישית זיו היה צריך פשוט להחזיר את המכשיר ליצרן.