צור עימי קשר...bariko כתב: כמעט בטוח שיש אצלי בעיה של כיול, למרות שעזרת לי רבות בתחום הזה. ועדיין הכיול שלי חובבני מאוד.
אין לי ספק שאם יגיע אליי הביתה אחד המומחים של הפורום, הוא יקבל חום, מהכיוונים שעשיתי.
אבל מעבר לעניין הכיול, אני חושב שרמקולים איכותיים יותר ו/או רסיבר איכותי יותר, היו משפרים אצלי לעין ערוך את חווית הסאונד...
......
וישנם הבדלים רבים בין ה-70 ל-81 במיוחד בתחום הפרוססינג...
ה-70 כבר היה לי, והצלחתי להוציא ממנו את ה-best שאפשר...והוא בהחלט נשמע נהדר, אבל צר לי הוא נופל מה-81 במיוחד בתום הפרוססינג..בתחום הפרה הדו-ערוצי שלו, ההבדלים מאוד זנימחים...לגבי הגברה כפי שכבר טענו...אני מוצא את החסרון של ה-ICE POWER רק בחזית הקדמית, כאשר מתחברים עם שני קדמיים וסנטר, לגבי תחום הסראאטונד הוא עושה עבודה נהדרת, מאוד מפורט ומאוד דינאמי...ומאוד שקוף...
למשל את התחום הזה אהבתי הרבה יותר ב-81 מאשר ב-70, שם הסראאונד יחסית לא בולטים בחוצה ונשמעים היטב כמו ב-81, שמליח להביא קולנוע אמיתי לבית.
שוב לגבי הסטיראו ואיכות הסנטר, אני מסכים עם האחרים..שם ההיתרון היה עדיף ל-70...אך למי שמשתמש בפאואר חיצוני זה הדבר האחרון שצריך לעניין אותו...
איכות הפרוססור היא מה שבאמת משתלמת ב-81, שהוא בהחלט פנומנאלי...
ותמיד יהיו את אילו שלא מבחינים בין רסיברים, כמו כבלים, כמו רמקולים, כמו נגנים...על טעם וריח תמיד אפשר להתווכח...
יש לי מכר טוב שהוא מוזיקאי במקצועו...ובעל (יש אומרים) אוזן מעולה..
והוא מספר לי שהוא לא הצליח למצא הבדלים בין ימאהה 361 לימאהה 3800...
(לגבי האוזן המעולה, את הערעור שלי הוא כבר שמע)
מה שאומר, שתמיד יהיו אנשים כאילו..
שבוע מקסים לכולם.