אני חושב שכבר כתבנו והותר מילים על ההסטוריה של Xtreamer ודרכי ההתנהלות שלה.
נותר רק לקוות שהיצרן הפיק לקחים ממה שהיה עם המוצר הראשון והכל יהיה תקין עם דגם ה Pro.

אם אתה כבר שואל-liorreem כתב:אני רואה באתר של פופקורן שהוא תומך בפורמטים החדשים של אודיו. זה בדוק?
איך התמיכה של ה- A200 בעברית?
מלאה כמו באקסטרימר (כולל שמות תיקיות וקבצים, תרגומים בפורמט SRT ללא צורך בהפיכה)?...

שבלול כתב:זה מרגיש כמו התחלה של בדיחה...

לא סיבה לפסול?Irus כתב:אתה צודק שזה מפריע, והובטח שזה יתוקן (כבר הרבה זמן...), אבל אני חושב שזו לא סיבה לפסול את ה-A200/C200.
הם מוצרים מצוינים שנותנים תרומה גבוהה מאוד.
אני מכיר מוצרים שתומכים בשמות קבצים בעברית, אבל שאר הביצועים שלהם והממשק שלהם לא מתקרב לקרסוליים של הפופקורן, ולכן הם לא היו מהווים שיקול מבחינתי......

אז יש לי חדשות בשבילך - זה לא באג.liorreem כתב:אני יודע, אבל אני יודע שגם אי תמיכה בפורמטים המתקדמים של האקסטרימר (הרי לזה אתה מתכוון - נכון?) הוא באג ולא פיצ'ר שקרי שלא היתה כוונה מראש לקיימו.
אני מסכים שהפיצוי לא היה הולם, והיתה הצדקה להחזרה של המוצר ליצרן....

אולי המילה שפה לא מתאימה.ufffnick כתב:mta194
תקרא שוב את ההודע שלי ותראה שאנחנו כן מדברים באותה השפה....

אתה לא מדייק לצערי.ufffnick כתב:אז יש לי חדשות בשבילך - זה לא באג.liorreem כתב:אני יודע, אבל אני יודע שגם אי תמיכה בפורמטים המתקדמים של האקסטרימר (הרי לזה אתה מתכוון - נכון?) הוא באג ולא פיצ'ר שקרי שלא היתה כוונה מראש לקיימו.
אני מסכים שהפיצוי לא היה הולם, והיתה הצדקה להחזרה של המוצר ליצרן....
הצ'יפ לא יכול לתמוך בפורמטים האלה.
זו הסיבה ש PLAY!ON וה 6600 לא טענו בשום שלב שהם יכולים לתמוך בפורמטים האלה (משתמשים באותה חומרה אם אני זוכר נכון).
כך שאנו חוזרים אל אותה הנקודה:
1. החבר'ה באקסטרימר לא ידעו מה היכולו של הצ'יפ ופיזרו הבטחות ללא כיסוי (מאוד לא מקצועי).
או
2. החבר'ה של אקסטרימר פזרו הבטחות בידיעה שאין להם יכולת לתת להן כיסוי כדי לזכות בנתח שוק.
ואני מסכים איתך שהצליח להם, הם לקחו את הסיכון על גב הלקוח ודפקו קופה.
אתה שואל אם זה לא סממן לכך שהמוצר מוצלח?
אני אומר שכן - כנראה שהמוצר ממש מוצלח ביחס למחיר.
זה לא מוריד כהוא זה מכך שההתנהלות של החברה קלוקלת ואני כלקוח לא הייתי מתקרב אליהם.
כעובד בחברה וכמי שמנהל מוצר ו- SPEC, אני יכול לומר לך שהא' ב' שלך מול הלקוח,
לפני שלב הרכישה זו האמינות שלך כספק.
לכן כל פרמטר שאתה רושם ב- SPEC שאתה שולח לחבר'ה מאגף השיווק,
הוא פרמטר שאתה עומד בו או שאתה יודע בוודאות שתעמוד בו.
לגבי עברית בפופקורן - זה פרמטר שלא מצאתי בשום מקום כמובטח ב- SPEC רשום מלבד תפריט מלא בעברית ותמיכה בתרגום....
לכן לא הייתי שופט לחומרה את אקסטרימר.בעצם הפורמטים היחידים שעשו לי בעיות זה פורמטי האודיו החדשים (HD AUDIO, כלומר DTS HD MASTER, DOLBY TRUE HD) אשר עדיין לא נתמכים על ידי REALTEK. הצפי הוא שבשבועות הקרובים REALTEK תוציא SDK חדש ובכך תאפשר להחזיר את השימוש בפורמטים החדשים לא רק ב-TVIX אלא בכל המכשירים המבוססים REALTEK 1283 ו-REALTEK 1073....

1. מאיפה אתה יודע שחברת Xtreamer ביססה את ההבטחות שלה על סמך הנתון הזה?liorreem כתב:ההבטחה של אקסטרימר מבוססת על ההצהרות של יצרן הציפים - RTL שהצהיר על תמיכה בפורמטים אך כשל בכך עקב סיבות כאלו ואחרות....