התחדשתי - OPPO BDP-83SE NuForce Edition
אני רק אומר לך משהו אחד . שמעון ממה שהספקתי להתרשם ממנו , הוא אדם ישר שנותן עיצות שהוא חושב שהן נכונות למתיעץ גם אם כרגע הוא לא יכול למכור לו כלום . והיות ויש לו נסיון גדול מאוד , הייתי מציע לך להתחשב בעיצות שלו .
לגבי השאלה הספציפית שלך , לא בדקתי ואני לא יודע , ואם דנילאור יודע אזי אני בטוח שהוא יגיד לך את דעתו . מכול מקום רציתי להניח את דעתך לגבי הייעוץ שקיבלת
לגבי השאלה הספציפית שלך , לא בדקתי ואני לא יודע , ואם דנילאור יודע אזי אני בטוח שהוא יגיד לך את דעתו . מכול מקום רציתי להניח את דעתך לגבי הייעוץ שקיבלת
-
danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
Re: התלבטות לגבי נגן , NUFORCE או CD אחרים
שלום ידידי,Dan1 כתב:שלום לדני ליאור,
לאחר שיחה עם שמעון מור יוסף הוא טוען שלמערכת שלי (מגבר PRIMALUNA DIALOGUE 2 ורמקולים VENUS של דובל) לא נכון לחבר נגן CD שפופרתי אלא טרנזיסטורי כדי לקבל צליל יותר חד ופאנצ'י.
לדעתו ה-NUFORCE הוא אופצייה טובה כמו גם ARCAM, הוצע לי גם CEC (שמעון לא שמע אותו).
שמעון הציע לי ליצור קשר איתך אך כחבר חדש אין לי אפשרות לשלוח הודעה.
אם אתה מוכן ליצור קשר ל [email protected] או לנייד 052-8331519 אשמח ביותר.
אשמח גם לכל משוב של חברים אחרים לחו"ד של שמעון.
תודה לכל העונים עד כה,
דני מובשוביץ...
ראשית אני מתנצל על האיחור שלי בתשובה, אני לא נוהג לפקוד את הפורום הספציפי הזה הרבה ורק עכשיו הבחנתי בהודעותיך.
אני מאוד מסכים עם מה ששמעון מור יוסף אמר לך ואכן הכי ראוי למערכת שלך הוא לחבר CD טרנזיסטורי. מה שלא הבנתי הוא האם נושא הבלו-ריי בכלל חשוב לך. מה שהופך את האופו ליחודי זה השילוב האיכותי שלו כנגן CD, SACD ביחד עם בלו-ריי.
הוא בהחלט עומד בכבוד אם משווים אותו לנגני CD יעודיים בתקציב של 6,000 ש"ח ואף עולה על רבים מהם אך אם נושא הבלו-ריי ו-SACD לא חשוב לך אז לא נראה לי שהוא עומד כאלטרנטיבה ראשונה.
ראשית עליך להבין שכל נגן DVD משולב עם CD לא חשוב כמה איכותי חשוף לבעיה של ג'יטר גבוה, לכן הטרנספורט שלו לעולם לא יוכל להתחרות עם טרנספורט של CD יעודי. מכל מה שהזכרת קרץ לי במיוחד ה--CEC הוא כולל טרנספורט איכותי במיוחד שאם יום אחד תרצה לשדרג ל-DAC חיצוני, תהיה לך קומבינציה משובחת במיוחד. אני שמעתי את הנגן הזה ביחד עם DAC שמחירו גם כ-6K והשילוב היה מטריף. כנגן לבד ה-CEC נתן תוצאה יפה אך אני לא בטוח כמה טובה כי לא היה לי בסיס להשוות.
בהנחה שבלור-ריי ו-SACD לא מענינים אותך הייתי מיעץ לך לרכוש את ה-CEC כהתחלה ואז עם הזמן להוסיף לו DAC חיצוני.
במידה והשילוב עם בלו-ריי כן קורץ לך, אתה מוזמן להתנסות עם האופו אצלי. אתה מוזמן גם להמשיך את הדיון כאן או לפנות אליי בפרטי או בטלפון (אתן לך אותו בפרטי).
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
דני תודה לתשובה,
ההעדפה שלי היא חד משמעית לאודיו. DVD ו BLUERAY יכולים להיות בונוס נחמד רק אם הם לא "על חשבון" האודיו.
ה CEC שאני רוצה לבדוק הוא TL51XR הנעת רצועה - מקווה עוד השבוע. תג מחיר דומה ל- NUFORCE.
יש ל CEC גם טרנספורט ניפרד (קצת יותר זול), אני מבין מתשובתך שזה הכיוון שהיית לוקח.
יש לך המלצה ל-DAC במחיר טוב?
אשמח מאד ליצור גם קשר ישיר.
דני מובשוביץ
ההעדפה שלי היא חד משמעית לאודיו. DVD ו BLUERAY יכולים להיות בונוס נחמד רק אם הם לא "על חשבון" האודיו.
ה CEC שאני רוצה לבדוק הוא TL51XR הנעת רצועה - מקווה עוד השבוע. תג מחיר דומה ל- NUFORCE.
יש ל CEC גם טרנספורט ניפרד (קצת יותר זול), אני מבין מתשובתך שזה הכיוון שהיית לוקח.
יש לך המלצה ל-DAC במחיר טוב?
אשמח מאד ליצור גם קשר ישיר.
דני מובשוביץ
נקודה נוספת למחשבה,
אולי לנצל את ה- OPPO כ-DAC ולחברו לטרספורט של CEC? במצב כזה אין צורך לרכוש NUFORCE ואפשר אולי להסתפק ב OPPO הבסיס ($500 בארה"ב)?
מרויחים כמה ציפורים במכה אחת (DVD,SACD, בלו-ריי) וגם אודיו איכותי.
יש מצב?
דני מובשוביץ
אולי לנצל את ה- OPPO כ-DAC ולחברו לטרספורט של CEC? במצב כזה אין צורך לרכוש NUFORCE ואפשר אולי להסתפק ב OPPO הבסיס ($500 בארה"ב)?
יש מצב?
דני מובשוביץ
-
danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אתה עשית יופי של סלט ירקותDan1 כתב:נקודה נוספת למחשבה,
יש מצב?
דני מובשוביץ...
אני שולח לך את הנייד שלי בפרטי, אשמח לעזור.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Dan1Dan1 כתב:נקודה נוספת למחשבה,
יש מצב?
דני מובשוביץ...
לגבי האופו הבסיסי . הוא נעול על אזור A בבלוריי . וכל שינוי שהוא רק גורם לבעיות של אי תמיכה בעידכונים באתר של אופו .
לכן דגם NUFORCE הוא נגן מושלם במחיר די מכובד לנגן בסדר גודל כזה .
במידה ואתה מחפש נגן אוניברסלי מכובד יותר . יש לך את הדנון 4010 שנחשב לנגן האוניברסלי הטוב ביותר שיש .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
לדעתי אם כבר משקיעים סכומים כאלה אז האופו נותן את התמורה הכי טובה לכסף כך שאם אין לך מסך יקר מאוד ואיכותי ביותר אין שום תועלת בהשקעה יותר גדולה על נגן שלא בהכרח יהיה יותר טוב. אני אישית אם היה לי את הכסף הייתי קונה אותו בלי לחשוב פעמים.
ZEEV ו- 9000ES, ראשית תודה על התגובות.
רציתי להבהיר - אני לא מחפש נגן אוניברסלי. "לא אכפת לי" להרויח נגן אוניברסלי בתנאי ברמת האודיו שלו היא גבוהה ביותר!
כיוון שניתקלתי במיספר מאמרים שטענו ש-OPPO SE או NUFORCE טובים באודיו אף יותר מ-CD יקרים חשבתי שיש כאן הזדמנות לתפוס כמה ציפורים במכה אחת.
מהחבר דני ליאור וגם מאחרים הבנתי שככל שה-NUFORCE הוא טוב הוא לא יעלה על CD יעודי ברמה גבוהה (אם נידרש אז התקציב יעלה על 6K ש"ח שזה מחיר ה-NUFORCE בארץ). האם הבנתי נכון?
מאידך אני שוקל היום שמוש בטרנספורט (למשל של CEC) ו - DAC (למשל של TEDDY PARDO), שמעתי בתצורה כמו שלי (מגבר פרימה לונה ורמקולים דובל-ונוס). נישמע טוב מאד אבל אני עדיין לא סגור.
יש רעיונות ל- DAC-ים שווים וספים? לטרנספורט?
כמו כן ניראה לי שאם בעתיד ארצה בלוריי אפשר לקנות מכשיר פחות יקר (למשל ה- OPPO הכי בסיסי) ולצורך שמיעה "אנאלוגית" טובה (בסטראו - לא בסראונד) לחבר אותו ל- DAC, הלא כן?
רציתי להבהיר - אני לא מחפש נגן אוניברסלי. "לא אכפת לי" להרויח נגן אוניברסלי בתנאי ברמת האודיו שלו היא גבוהה ביותר!
כיוון שניתקלתי במיספר מאמרים שטענו ש-OPPO SE או NUFORCE טובים באודיו אף יותר מ-CD יקרים חשבתי שיש כאן הזדמנות לתפוס כמה ציפורים במכה אחת.
מהחבר דני ליאור וגם מאחרים הבנתי שככל שה-NUFORCE הוא טוב הוא לא יעלה על CD יעודי ברמה גבוהה (אם נידרש אז התקציב יעלה על 6K ש"ח שזה מחיר ה-NUFORCE בארץ). האם הבנתי נכון?
מאידך אני שוקל היום שמוש בטרנספורט (למשל של CEC) ו - DAC (למשל של TEDDY PARDO), שמעתי בתצורה כמו שלי (מגבר פרימה לונה ורמקולים דובל-ונוס). נישמע טוב מאד אבל אני עדיין לא סגור.
כמו כן ניראה לי שאם בעתיד ארצה בלוריי אפשר לקנות מכשיר פחות יקר (למשל ה- OPPO הכי בסיסי) ולצורך שמיעה "אנאלוגית" טובה (בסטראו - לא בסראונד) לחבר אותו ל- DAC, הלא כן?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

Dan1Dan1 כתב:ZEEV ו- 9000ES, ראשית תודה על התגובות.
כמו כן ניראה לי שאם בעתיד ארצה בלוריי אפשר לקנות מכשיר פחות יקר (למשל ה- OPPO הכי בסיסי) ולצורך שמיעה "אנאלוגית" טובה (בסטראו - לא בסראונד) לחבר אותו ל- DAC, הלא כן?...
כדי לרכוש נגן cd יעודי אתה צריך להגדיל את התקציב שלך משמעותית מעבר לסכום ה 6k
- 9000es
- חבר במועדון 10K

אני כבר מחפש זמן מה את הנגן המדהים הזה לרכישה ... ואין בנמצא ...
אשמח לקבל עדכון במידה ויש משהו שעדיין יודע היכן ניתן לרכוש את הנגן המדהים הזה .
יום טוב לכולם.
אשמח לקבל עדכון במידה ויש משהו שעדיין יודע היכן ניתן לרכוש את הנגן המדהים הזה .
יום טוב לכולם.
9000es
אני רכשתי את המכשיר המדהים הזה.. אצל אייל פור מאודיו-פידליטי
את הפרטים תוכל ליראות בפותח השרשור דני לאור .. בזכותו רכשתי את המכשיר הנ"ל..
אצרף לך את הנייד של אייל פור - 050-8564894
אין לי ספק שתהנה מהמכשיר.
אבנר
אבנר
- 9000es
- חבר במועדון 10K

costellocostello כתב:9000es
אבנר...
יצרתי קשר עם אייל פור ...... לא ניתן להשיג את הנגן .
9000 ,
אל תתייאש..
קודם כל אתה כמובן יכול לרכוש דרך איביי כמו שהמליצו לך.
אם לא תוכל להשיג את הNUFORCE 83 תוכל להשיג את הסידרה החדשה של נגני OPPO NUFORCE
שאמורים לצאת ממש בימים אלה.
בלינק הנ"ל תוכל לראות אותם וצריך לציין להם בהזמנה לאיזה איזור את רוצה את המכשיר A\B\C.
http://www.nuforce.com/hi/products/sour ... /index.php
במידה ואתה רוצה נגן מולטי זון אז זה לא אפשרי בנגני NUFORCE החדשים לפי מייל שקיבלתי מהם.
רצ"ב תשובתם לגבי הנ"ל :
Hello ,
I noticed you added in your site the note : "blu ray regions a,b and c are supported"
Is that means your new OPPO NUFORCE players are unlocked and multi region for bluray disks ?
Are they gonna include two chips ?
I really need this information because i want to buy one when they go out next month.
Regards ,
Dor Kleinplatz.
Hi,
The BDP93/95 are not region-free, they have to be ordered per each region, hence A, B, C are supported but not on the same player (you choose which region to purchase). However, the DVD can be made region free with some custom FW on the Internet.
Regards,
Casey
העניין הזה מוריד לפחות בשבילי את האופציה לרכוש נגן NUFORCE ולכן אני מחכה לנגן הBDP-95 שאמור
לצאת בתחילת חודש הבא וימכר כפתוח לכל האיזורים או דרך איביי או דרך אתר אחר שמצאתי.
http://www.audiocominternational.com/pr ... 7f1ba06a08
אני יודע שאתה קצת נגד לרכוש מוצרים דרך חו"ל בצורה כלשהי ומעדיף לרכוש דרך יבואן בארץ אבל במקרה
הזה יש לך פה הזדמנות מצוינת לחרוג מהרגלך ולרכוש בלית ברירה את הנגן הטוב בעולם בצורה קצת שונה...
אל תתייאש..
קודם כל אתה כמובן יכול לרכוש דרך איביי כמו שהמליצו לך.
אם לא תוכל להשיג את הNUFORCE 83 תוכל להשיג את הסידרה החדשה של נגני OPPO NUFORCE
שאמורים לצאת ממש בימים אלה.
בלינק הנ"ל תוכל לראות אותם וצריך לציין להם בהזמנה לאיזה איזור את רוצה את המכשיר A\B\C.
http://www.nuforce.com/hi/products/sour ... /index.php
במידה ואתה רוצה נגן מולטי זון אז זה לא אפשרי בנגני NUFORCE החדשים לפי מייל שקיבלתי מהם.
רצ"ב תשובתם לגבי הנ"ל :
Hello ,
I noticed you added in your site the note : "blu ray regions a,b and c are supported"
Is that means your new OPPO NUFORCE players are unlocked and multi region for bluray disks ?
Are they gonna include two chips ?
I really need this information because i want to buy one when they go out next month.
Regards ,
Dor Kleinplatz.
Hi,
The BDP93/95 are not region-free, they have to be ordered per each region, hence A, B, C are supported but not on the same player (you choose which region to purchase). However, the DVD can be made region free with some custom FW on the Internet.
Regards,
Casey
העניין הזה מוריד לפחות בשבילי את האופציה לרכוש נגן NUFORCE ולכן אני מחכה לנגן הBDP-95 שאמור
לצאת בתחילת חודש הבא וימכר כפתוח לכל האיזורים או דרך איביי או דרך אתר אחר שמצאתי.
http://www.audiocominternational.com/pr ... 7f1ba06a08
אני יודע שאתה קצת נגד לרכוש מוצרים דרך חו"ל בצורה כלשהי ומעדיף לרכוש דרך יבואן בארץ אבל במקרה
הזה יש לך פה הזדמנות מצוינת לחרוג מהרגלך ולרכוש בלית ברירה את הנגן הטוב בעולם בצורה קצת שונה...