חיסול בדובאי

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

אור שפע ואהבה

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

tiptip כתב:טוב נו הם עלו עלי :wink:
...
חשבתי שדודי ביקש להרגיע עם הסטיות :lol:

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

המחיר עלה לך עכשיו ל 25% :D
אור שפע ואהבה

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

שבועות אחרונים של תחקרי מאומץ שערכתי העלו: רוצחי מבחוח אינם ולא יכלו להיות ישראלים.

1. הברזים בחדרי המלון בדובאי נותרו במקומם
2. שום מגבת לא נלקחה
3. המחסלים שילמו על המיניבר מראש ובמזומן, מבלי להתווכח אם הייתה שקית פיסטוקים או לא
4. נשארו בחדר חלק מדוגמיות הסבון, השמפו, הקרם פנים ומשחת השיניים.
5. המחסלים הלכו לשחק טניס ולא לרקוד אגדו-דו-דו בבריכה
6. גם כששיחקו טניס, הם לא הלכו מכות כשאחד מהם צעק "נט".
7. הם השתינו בתוך האסלה ולא מסביב
8. בארוחת הבוקר הם יצאו בלי סנדוויצ'ים להמשך היום

נראה לי שמפקד משטרת דובאי פספס בגדול הפעם.

האם יש לכם הוכחות תומכות או סותרות לממצאי התחקיר שערכתי?
דעותיי אמנם יכולות להשתנות אך לא העובדה שאני צודק
אור שפע ואהבה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

ועכשיו השיר
משה

Obi-Wan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 428

שליחה

מה היה חיסול בדובאי ולא אמרו לי?
מה נמכר שם LCD, רמקולים
מה חיסול זה לא סוף עונה, נו תגידו אך היו המחירים מישהו נסע, ניתן לראות את חיסול האודיו ברשת?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

אתמול היה מערכון טוב בתוכנית 'שבוע סוף' על החיסול בדובאי!!
למרות שאני לא מזדהה עם התוכן זה עדיין מאוד מצחיק (רן מאוד יאהב את זה :wink: )
http://reshet.ynet.co.il/12613.aspx
תפתחו את המערכון שנקרא "מה קורה במסדרונות השגרירות?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

...
האמת היא שראיתי באיזה עיתון , שהם התגאו שהם הצליחו להגיע לדמשק ללא התערבות של המוסד וללא שהוא יוכל לעשות דבר לנאסראללה . כך שלמעשה זה כן נכון , הם כן פוחדים על חייהם
למרות שאני לא מבין מדוע , הרי בתור מנהיגים של הג'יהאד , אם הם ירצחו , הם בטח יקבלו תנאים עוד יותר טובים מהמחבלים שהם שולחים למות לגן עדן ? אז ממה הם מפחדים ? :lol: :lol:

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

טוב העלילה מסתבכת 8O
"האוסטרלים באו לחקור על דובאי, פגעו וברחו"
רשת חדשות אוסטרלית דיווחה כי שלושה שוטרים אוסטרלים שבאו לחקור את הישראלים שבדרכוניהם נעשה כביכול שימוש לחיסול בדובאי פגעו ברוכבת אופניים בתל-אביב, ולא עצרו. שגרירות אוסטרליה: אנחנו בודקים

הרוכבת עצמה לא נפצעה אמנם, אולם לפי הדיווח היא דורשת כעת מהשגרירות האוסטרלית להתנצל על המקרה, ולצייד אותה בגלגל חדש עבור אופניה. לדבריה, היא כבר יצרה קשר עם עורך דין. משגרירות אוסטרליה נמסר כי היא חוקרת את האירוע. לדברי השגרירות, האשה טרם הגישה תלונה רשמית, ולפיכך אינה יכולה לאשר שהתאונה אכן התרחשה. עד כה לא התקבלה תגובה ממשטרת אוסטרליה. עיתון באוסטרליה דיווח כי השלושה נסעו ברכב כסוף מסוג טויוטה.
...
והשאלות שלי:
1-האם רוכבת האופניים קשורה באיזה שהיא צורה למוסד?!
2-האם קו ההגנה של השוטרים אוסטרלים יהיה שהבעייה הייתה בכלל ברכב הטויוטה שפשוט לא היה מוכן לעצור :wink:

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

אושרוב , אתה צוחק נכון ? כי אני לא מאמין לזה , זה פשוט לא יכול להיות

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

ההגה משמאל משגע אותם
העם דורש..... כל מיני דברים

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

sam22 כתב:ההגה משמאל משגע אותם
...
:D
גם זה שהשמיים למעלה ולא למטה
משה

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976

שליחה

osherov כתב:טוב העלילה מסתבכת 8O
"האוסטרלים באו לחקור על דובאי, פגעו וברחו"
רשת חדשות אוסטרלית דיווחה כי שלושה שוטרים אוסטרלים שבאו לחקור את הישראלים שבדרכוניהם נעשה כביכול שימוש לחיסול בדובאי פגעו ברוכבת אופניים בתל-אביב, ולא עצרו. שגרירות אוסטרליה: אנחנו בודקים

הרוכבת עצמה לא נפצעה אמנם, אולם לפי הדיווח היא דורשת כעת מהשגרירות האוסטרלית להתנצל על המקרה, ולצייד אותה בגלגל חדש עבור אופניה. לדבריה, היא כבר יצרה קשר עם עורך דין. משגרירות אוסטרליה נמסר כי היא חוקרת את האירוע. לדברי השגרירות, האשה טרם הגישה תלונה רשמית, ולפיכך אינה יכולה לאשר שהתאונה אכן התרחשה. עד כה לא התקבלה תגובה ממשטרת אוסטרליה. עיתון באוסטרליה דיווח כי השלושה נסעו ברכב כסוף מסוג טויוטה.
...
והשאלות שלי:
1-האם רוכבת האופניים קשורה באיזה שהיא צורה למוסד?!
2-האם קו ההגנה של השוטרים אוסטרלים יהיה שהבעייה הייתה בכלל ברכב הטויוטה שפשוט לא היה מוכן לעצור :wink:
...
היא לא קשורה :wink: , אבל יש לה יד. מקרה קלאסי של "שיכור", "הומלס / מקבץ נדבות", "הולך רגל", "איך אני יכול הלגיע לספריה עירונית?" וכו'. יש אין ספור דוגמאות בכל ספר אוטוביוגרפי של כל סוכן מכל ארגון ביון מעולם.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

truejoker כתב:אושרוב , אתה צוחק נכון ? כי אני לא מאמין לזה , זה פשוט לא יכול להיות
...
רציני לגמרי!!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3857853,00.html

http://www.mako.co.il/news-israel/local ... 1703146783

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Shed כתב: הנתונים המתפרסמים אינם חדשים, ובוודאי לא מפתיעים איש.האם אתה באמת חושב שמצבע כזה יוצא לדרך ללא תיאום עם גורמי ביון אחרים? בשנים האחרונות אנחנו רואים (לפחות לפי פרסומים זרים) שיתוף פעולה הדוק בין זרועות המודיעין של ישראל, ארה"ב ובריטניה, במיוחד בנושאי איראן וטרור. עיתונים בבריטניה אף פרסמו כי בריטניה קיבלה דיווח מוקדם שיהיה שימוש בדרכונים הנ"ל.
כל זימוני השגרירים וכל צקצוקי הלשון באים לשרת מטרה אחת בלבד: לעשות "כאילו". השתמשו בדרכונים בריטיים? אז בריטניה קוראת לשגריר לשיחת "הבהרה" (הרי השגריר אמר שאין לו מושג קרה שם בכלל).
...
אז מה רן, זה כנראה לא רק ציקצוקים ו"כאילו", זה יותר רציני וסבוך מזה. הסתבכנו בפרשייה הזאת. עכשיו הבריטים הגיעו למסקנה חד משמעית פומבית שזה אנחנו, הם גירשו נציג דיפלומטי בכיר שלנו אצלם (ראש שלוחת המוסד בלונדון), הם הוציאו הזהרה לאזרחים שלהם שיהיו מודעים לכך שפרטי הדרכון שלהם יכולים "להיגנב" מהם על ידנו וייתכן שיעשה בהם שימוש לא ראוי. ת'כלס הם זועמים על זיוף הדרכונים של האזרחים שלהם. למרבה הצער, כמו שטענתי בהתחלה, זאת עדיין רק ההתחלה. הבריטים הציבו רף שמדינות כמו צרפת, אוסטרלייה, אירלנד וגרמניה יצטרכו לעמוד בו. מי שחושב שזה עדיין רק מס שפתיים פשוט ממשיך להשלות את עצמו

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אריה,
משחק שכולם משחקים
אתה באמת חושב שהבריטים לא צריכים את המוסד?
אל תשכח שהם נלחמים יומיומית בטרור איסלמי, מופרע לא פחות מזה שאנו פוגשים.
לא אחת אוזכר שת"פ בטחוני בין הארגונים.

כולם משחקים את המשחק
עושים רוח כלפי חוץ והעסקים ממשיכים כרגיל

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

SAM22 צודק.
הבעיה היא שכולם עכשיו מתחרים מי "לא אוהב " אותנו יותר....בסוף הכל יתפוצץ לאירופה ולארהב בפנים....

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

פעם קראתי איזה מאמר מטורף על דיפלומטיה גלויה וחסויה
"מיטב שונאינו בחוץ הם מיטב אוהבינו בחדרי חדרים

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

תבינו, לא משנה מה קורה מתחת לפני השטח כלפי חוץ המדינות החברות שלנו תמיד ישחקו את הדיפלומטיה. העניין הוא לשים לב בין השורות האם הכל נעשה כמס שפתיים או שיש משהו עמוק יותר שמסתתר שבאמת גרם לפגיעה ביחסים. לי זה כבר ברור (והיה כך) שיש כעס עצום כלפינו, בעיקר, בגלל זיוף התעודות. כל המהלכים האלה שנעשים הם אמיתיים לגמרי ופוגעים בצורה כזאת או אחרת במערכת היחסים המודיעינית בין המדינות. מה ציפיתם, שאנגליה תגרש את השגריר שלנו?!

הנה עוד נתון שהתפרסם וממחיש שהעסק הזה באמת הכעיס אותם:
אוסטרליה תיעזר בדוח שחיברה בריטניה במסגרת חקירת זיוף הדרכונים ששימשו לחיסול בכיר חמאס מחמוד אל-מבחוח? שר החוץ האוסטרלי אמר כי עמיתו הבריטי הציע לו את תיק החקירה, שהפלילה את ישראל בחיסול.
...
ברור לכולם שהמקרה הזה לא יביא לקרע בין מדינות אבל אי אפשר לזלזל בחשיבות שלו, זה מחזיר אותי לדברים שנאמרו לגבי כישלון המבצע בגלל ההשלכות שיש לחיסול של המרצח ההוא! אין לי ספק, שאם היה ניתן "החבר'ה" במוסד היו מוותרים על החיסול אם רק היו יודעים מה יתפתח מהפרשה הזאת!

חזור אל “ללא קשר”