Lost - עונה 6
רק לפי ההתחלה של 01 הבנתי שאני צריך את 00 להיזכר
חוץ מזה צריך כמה שעות לבד מול המסך הגדול בסלון בלי ילדים...
חוץ מזה צריך כמה שעות לבד מול המסך הגדול בסלון בלי ילדים...
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
לדעתי שני הפרקים היו מעט מרוחים, עד כמה שאני אוהב את הסדרה הזו אני משוכנע שהיוצרים הכניסו את העלילה לכזה פלונטר שאין סיכוי שהם יצליחו ליצור סוף שירצה את הצופים.
גם אני חשבתי על זה, זה פשוט נשמע הגיוני.romanch כתב:אבא של ג'ק? כריסטיאן? תיאוריה מעניינת, יש לך סימוכין לכך?...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בפרקים האחרונים של העונה הקודמת - החיילים של ג'ייקוב שרפו את הביקתה ואמרו "שהוא" השתמש בה.Pavelz כתב:כריסטיאן בהחלט בצד של ג'ייקוב....
אז זה לא בטוח שכריסטיאן בצד של ג'ייקוב.
בכלל הגוף של כריסטיאן שימש בשביל הרשע .
[behave]
נערך על ידי עפר: שימוש בשפה לא ראויה
[/behave]
נמנמתי בפרק הראשון והשני בכלל נרדמתי. למישהו יש אולי לינק לתקציר מפורט?
נערך על ידי עפר: שימוש בשפה לא ראויה
[/behave]
נמנמתי בפרק הראשון והשני בכלל נרדמתי. למישהו יש אולי לינק לתקציר מפורט?
נערך לאחרונה על ידי nimrodg ב 05/02/2010 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
Huber : נשמע הגיוני , אני גם מאמין בתיאוריית הטוב מול הרע, עוד טרם העונה. בפעם הראשונה שהראו את הרגל.
לדעתי הרגל היא של הרע. וביקום אחד הוא מת, אבל באחר הוא שב לשגשג (ג'ייקוב היה רק ההתחלה במסע החיסולים)
נראה לי שהעונה תהיה סביב ניצחון הרע ויכול להיות שג'ייקוב אכן כלא את הרע באי כדי שלא יצא החוצה.
לדעתי הרגל היא של הרע. וביקום אחד הוא מת, אבל באחר הוא שב לשגשג (ג'ייקוב היה רק ההתחלה במסע החיסולים)
נראה לי שהעונה תהיה סביב ניצחון הרע ויכול להיות שג'ייקוב אכן כלא את הרע באי כדי שלא יצא החוצה.
אני צהוב-סגול בנשמה, יאלללה חולון מלחמה!
חולוניה!
חולוניה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78819
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
הרע לדעתי בכלל לא משתמש בגוף אלא מדמה את עצמו לאנשים שמתים.
הוא בעצמו לא יכול להרוג את JACOB, מי שיכול להרוג את ג'ייקוב זה רק ה- "LEADER OF THE OTHERS".
לדעתי כשג'ון לוק דיבר עם ג'ייקוב בבקתה הוא בעצם דיבר עם הרע. כך גם הרבה מהדמויות שראינו בעבר, כולל חלק גדול מהדמויות שהארלי היה רואה כאילו שהן אנשים מתים.
הוא בעצמו לא יכול להרוג את JACOB, מי שיכול להרוג את ג'ייקוב זה רק ה- "LEADER OF THE OTHERS".
לדעתי כשג'ון לוק דיבר עם ג'ייקוב בבקתה הוא בעצם דיבר עם הרע. כך גם הרבה מהדמויות שראינו בעבר, כולל חלק גדול מהדמויות שהארלי היה רואה כאילו שהן אנשים מתים.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
אני לא חושב שיש כאן יקומים מקבילים. זה פשוט מדי כפתרון לתעלומות. כל אי התאמה אפשר להסביר על ידי יקומים מקבילים.
לדעתי הכיוון הוא שתהיה קפיצה נוספת אחורה בזמן לנקודה של הפעלת הפצצה. ג'ולייט נכשלה. אפילו סוייר לא מבין למה דפקה על הפצצה... ממתי מפעילים פצצה גרעינית על ידי דפיקה עם אבן? ובכל זאת היא אמרה שזה הצליח. כלומר הוא חוזר הביתה.
האור הלבן היה קפיצה בזמן ולא פיצוץ. פיצוץ אף אחד לא היה שורד בכזה טווח. בהמשך תהיה קפיצה נוספת אחורה של מישהו "יקריב את עצמו" שוב למען הקבוצה ויפעיל באמת את הפצצה. האי ישקע בים עם CGI גרוע כרגיל (כן זה ממש מזעזע באותה שנה שיוצא אוואטאר...). ותחנת הברבור לא תוקם מעולם. דזמונד לא ייתקע על האי. המטוס לא יתרסק. המסלול של הסידרה יהיה בסך הכל לופ בזמן שייסגר כאילו לא קרה בכלל. במקביל עניין ג'ייקוב והעשן השחור ייפתר סופית.
הטריילר עם השחמט... שוב CGI גרוע... אבל לפחות שיר נהדר של radiohead ברקע. והרעיון ברור כבר מסוף העונה הקודמת. ג'ייקוב והשני משחקים באנשים, בארועים ובזמן כדי לנצח זה את זה. שחקני שחמט לא הולכים מכות למרות מה שגורי אלפי אומר. הבנו. שחמט. הבנו.
לדעתי הכיוון הוא שתהיה קפיצה נוספת אחורה בזמן לנקודה של הפעלת הפצצה. ג'ולייט נכשלה. אפילו סוייר לא מבין למה דפקה על הפצצה... ממתי מפעילים פצצה גרעינית על ידי דפיקה עם אבן? ובכל זאת היא אמרה שזה הצליח. כלומר הוא חוזר הביתה.
האור הלבן היה קפיצה בזמן ולא פיצוץ. פיצוץ אף אחד לא היה שורד בכזה טווח. בהמשך תהיה קפיצה נוספת אחורה של מישהו "יקריב את עצמו" שוב למען הקבוצה ויפעיל באמת את הפצצה. האי ישקע בים עם CGI גרוע כרגיל (כן זה ממש מזעזע באותה שנה שיוצא אוואטאר...). ותחנת הברבור לא תוקם מעולם. דזמונד לא ייתקע על האי. המטוס לא יתרסק. המסלול של הסידרה יהיה בסך הכל לופ בזמן שייסגר כאילו לא קרה בכלל. במקביל עניין ג'ייקוב והעשן השחור ייפתר סופית.
הטריילר עם השחמט... שוב CGI גרוע... אבל לפחות שיר נהדר של radiohead ברקע. והרעיון ברור כבר מסוף העונה הקודמת. ג'ייקוב והשני משחקים באנשים, בארועים ובזמן כדי לנצח זה את זה. שחקני שחמט לא הולכים מכות למרות מה שגורי אלפי אומר. הבנו. שחמט. הבנו.
Enjoy the Silence
קודם כל הפרק היה אדיר, מאוד אהבתי
לגבי היקומים המקבילים, אני חושב שלאורך כל העונה הזאת נראה את קו הזמן על האי במקביל לקו הזמן שבה הטיסה לא התרסקה. בסופו של דבר איכשהו שני קווי הזמן יתלכדו. התוצאה תהיה זהה, כי "מה שקרה קרה" ואי אפשר לשנות. אם משנים את העבר, הוא מתקן את עצמו וחוזר לאותה נקודה, בדרכים אחרות.
לגבי היקומים המקבילים, אני חושב שלאורך כל העונה הזאת נראה את קו הזמן על האי במקביל לקו הזמן שבה הטיסה לא התרסקה. בסופו של דבר איכשהו שני קווי הזמן יתלכדו. התוצאה תהיה זהה, כי "מה שקרה קרה" ואי אפשר לשנות. אם משנים את העבר, הוא מתקן את עצמו וחוזר לאותה נקודה, בדרכים אחרות.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
הייתי חייב.
מה האיכות הכי טובה שמצאתם?
פעם היה 4 גיגה לפרק, עכשיו זה לא עולה את הגיגה...
פעם היה 4 גיגה לפרק, עכשיו זה לא עולה את הגיגה...
הורדתי את הפרק של גרסת 2HD, האיכות הייתה טובה אבל אתמול צפיתי לכמה דקות בפרק ששודר ב HOT HD רק כדי להשוות את האיכויות, ואכן הפרק ב HOT HD היה איכותי יותר, אפשר לומר אפילו הרבה יותר.Nba כתב:מה האיכות הכי טובה שמצאתם?
פעם היה 4 גיגה לפרק, עכשיו זה לא עולה את הגיגה......
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78819
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
הפסל הוא של ג׳ייקוב. במקדש היו ציורים של תנין אנושי נלחם בעשן.
לדעתי האי עצמו הוא כלא לשני אלה, והאנרגיה מתחת לאי, זו שמחביאה אותו היא זו שמונעת מהם לברוח.
העשן רוצה להמלט והמלחמה שדובר עליה בעונות קודמות נועדה למנוע ממנו לברוח מהאי ולהגיע לשאר העולם.
עכשיו אני מבין שהכפתור שלחץ שחרר את האנרגיה שנוצרה בגלל האירוע המקורי ולחיצת הכפתור נועדה לשחרר את האנרגיה בכדי להשאיר את האי חבוי ולמנוע מהשן לברוח. הבריחה הזו כמו השמדת העולם.
אני עדיין לא מבין מדוע בן גרם לג׳ון להמנע מלחיצה על הכפתור.
אני מבין שאבא של פני ניסה להיות בשיתוף
עם העשן ולהשמיד את כל האנשים מהאי, מה שיאפשר בקלות רבה יותר את המלטותו משם.
לדעתי האי עצמו הוא כלא לשני אלה, והאנרגיה מתחת לאי, זו שמחביאה אותו היא זו שמונעת מהם לברוח.
העשן רוצה להמלט והמלחמה שדובר עליה בעונות קודמות נועדה למנוע ממנו לברוח מהאי ולהגיע לשאר העולם.
עכשיו אני מבין שהכפתור שלחץ שחרר את האנרגיה שנוצרה בגלל האירוע המקורי ולחיצת הכפתור נועדה לשחרר את האנרגיה בכדי להשאיר את האי חבוי ולמנוע מהשן לברוח. הבריחה הזו כמו השמדת העולם.
אני עדיין לא מבין מדוע בן גרם לג׳ון להמנע מלחיצה על הכפתור.
אני מבין שאבא של פני ניסה להיות בשיתוף
עם העשן ולהשמיד את כל האנשים מהאי, מה שיאפשר בקלות רבה יותר את המלטותו משם.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
דווקא ייתכן איזשהו רעיון של יקומים מקבילים, אבל בצורה מורכבת... שמתם לב שדזמונד נעלם באמצע הטיסה בלי שאף אחד יודע מה קרה?
גם אבא של ג'ק נעלם. ייתכן וברעידות שהיו במטוס, היתה איזושהי התנגשות בין היקומים, ודזמונד ואבא של ג'ק נפלו לתוך היקום השני.
יהיה מעניין בכל מקרה
גם אבא של ג'ק נעלם. ייתכן וברעידות שהיו במטוס, היתה איזושהי התנגשות בין היקומים, ודזמונד ואבא של ג'ק נפלו לתוך היקום השני.
יהיה מעניין בכל מקרה
ל keyser - אני לא הבנתי איך דזמונד הגיע למטוס
דזמונד יצא להפלגה סביב העולם ונתקע באי
אבל ייתכן שחזר בחזרה
הוא היה צריך לזכור את גק כמו שזכר כשנפגשו באי
אלא אם כן ההיסטורייה השתנתה והם לא נפגשו באיצטדיון
בקיצור - מבולבלים - גם אני
לעופר תיקון קטן - בבבילון 5 ה shadows תמכו בכאוס והוורלונים תמכו בסדר
הם היו הגזעים הבוגרים ורצו שהגזעים החדשים יילכו בדרך שלהם
רק בשלב מאוחר יותר (אחרי הפיגוע בזאהדום) הם התחילו להשמיד גזעים
וגם אז הוורלונים התחילו להשמיד גזעים
אבל ייתכן שחזר בחזרה
הוא היה צריך לזכור את גק כמו שזכר כשנפגשו באי
אלא אם כן ההיסטורייה השתנתה והם לא נפגשו באיצטדיון
בקיצור - מבולבלים - גם אני
לעופר תיקון קטן - בבבילון 5 ה shadows תמכו בכאוס והוורלונים תמכו בסדר
הם היו הגזעים הבוגרים ורצו שהגזעים החדשים יילכו בדרך שלהם
רק בשלב מאוחר יותר (אחרי הפיגוע בזאהדום) הם התחילו להשמיד גזעים
וגם אז הוורלונים התחילו להשמיד גזעים
תיאוריה מעניינת.OferL כתב:אני לא חושב שיש כאן יקומים מקבילים. זה פשוט מדי כפתרון לתעלומות. כל אי התאמה אפשר להסביר על ידי יקומים מקבילים.
הטריילר עם השחמט... שוב CGI גרוע... אבל לפחות שיר נהדר של radiohead ברקע. והרעיון ברור כבר מסוף העונה הקודמת. ג'ייקוב והשני משחקים באנשים, בארועים ובזמן כדי לנצח זה את זה. שחקני שחמט לא הולכים מכות למרות מה שגורי אלפי אומר. הבנו. שחמט. הבנו....
מצד אחד היה לי קשה לא להירדם, מצד שני חלק מהכיף זה לבוא ולקרוא פה ובמקומות אחרים את התיאוריות.
יש לסדרה הרבה איכויות, לוגיקה זה לא אחת מהם אבל 40 דקות של FUN כל שבוע זה מה שאנחנו רוצים.
מי שרוצה אמת פיזיקלית שילך לספרות, יש ספרים של הוקינג ועוד כמה מדענים על הנושאים הללו.
אני שוקל להכניס את אשתי לעניין. אחרי שפחדה בעונה הראשונה ונטשה אחרי 2-3 פרקים, הפרק 00 יכול לתת לה תקציר ראוי ולפחות להנות מהעונה האחרונה.
אוסיף וארחיב למה ששח_מט אמר,
אבודים היא בין הסדרות הבודדות, שבשבילי לפחות, העלאת תיאוריות וניתוח הפרקים לאחר מכן הוא חלק מצפיית הפרק,
כלומר, זה לא רק פרק של 40 דקות וגמרנו, אלא ניתוח וחקירה מעמיקה של הפרקים לאורך כל העונה בפורומים
אבודים היא בין הסדרות הבודדות, שבשבילי לפחות, העלאת תיאוריות וניתוח הפרקים לאחר מכן הוא חלק מצפיית הפרק,
כלומר, זה לא רק פרק של 40 דקות וגמרנו, אלא ניתוח וחקירה מעמיקה של הפרקים לאורך כל העונה בפורומים