מתלבט לגבי מעבר מיס להוט...

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299

שליחה

27 ערוצים חסרים ביס לעומת הוט, אך בהוט חסרים 20 ערוצים לעומת יס.
כרגע הוט יש היצע של ערוצים יותר גדולה.

shaybc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

riji כתב:השוואה מגניבה אם כי לא ממש עוזרת לענייני תוכן, לדוגמא Yes Stars Action HD לא מקביל ל- Bolliwood HD וכן הלאה וכן הלאה, דרך אגב לא היה גם פעם ערוץ מגניב כזה ששידר סדרות כמו מקגייוור, צ'אק נוריס וצוות לעניין בהוט? נדמה לי AXN אני זוכר שהוא עד לא מזמן היה קיים או שאני מדמיין.
...
הי riji,

אני יודע שזה רק נתונים יבשים, ניסיתי להשוות תחנות מקבילות ככל שאפשר,
לפי סיכום שלי:
HD - מבחינת כמות: הוט מובילים, בחינת תוכן: יס מובילים,

השוואות כמות בלבד:
סרטים - זהה
סדרות ובידור - זהה
ילדים - זהה
לייף סטייל - הוט מובילים
מדע - יס מובילים
כלליים - זהה
אינטראקטיב - הוט מובילים
מבוגרים - יס מובילים
מוסיקה - זהה
ספורט - זהה
חדשות - זהה
שפות זרות - הוט מובילים

כמותית נראה שהוט מובילים, בנוסף אי אפשר להשוות את VOD ל DVDBox, לכן גם פה הוט מובילים, ומספקים יותר תוכן לבחור ממנו.

שי.
HTPC זה לא במבה!

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987

שליחה

ניראה לי שאכן ההגדרה שהוט מובילים בכמות נכונה ללא עוררין.
לגבי תוכן במובן של סרטים חדשים וסדרות חדשות ובמיוחד בתוכן חדש ב- HD ניראה לי שיס מובילים.

באופן אישי אין לי ספק שיס חייבים להוסיף תכנים נוספים ובמינימום ערוצי HD נוספים עם תוכן חדש.

shaybc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מישהו יכול לספק רשימת סדרות טובות ביותר (נניח 10 הגדולות) כולל עונה שהוט משדרת, אני יוסיף רשימת סדרות של יס כדי שנוכל להשוות, אני פשוט זוכר שבחודש+ שהם היו אצלי - ממש לא היה מה לראות, ובטח לא משהו חדש ואיכותי,

בכל אופן אם מישהו מעוניין לתרום מזמנו שיזרוק פה רשימה אני יוסיף אותה כטבלה, תודה מראש למי שיעזור,

שי.
HTPC זה לא במבה!

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

shaybc כתב:מישהו יכול לספק רשימת סדרות טובות ביותר (נניח 10 הגדולות) כולל עונה שהוט משדרת, אני יוסיף רשימת סדרות של יס כדי שנוכל להשוות, אני פשוט זוכר שבחודש+ שהם היו אצלי - ממש לא היה מה לראות, ובטח לא משהו חדש ואיכותי,

בכל אופן אם מישהו מעוניין לתרום מזמנו שיזרוק פה רשימה אני יוסיף אותה כטבלה, תודה מראש למי שיעזור,

שי.
...
אין בכלל מקום להשוואה ,הכל אינדיבידואלי לעצמו ,אני למשל לא אוהב בכלל סדרות אמריקאיות ,ישנם ציבורים

שונים ומגוונים ומה שאתה אוהב לא אומר בהכרח שאחרים אוהבים .

alanby
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180

לא להתקרב להוט !!

שליחה

אל תתקרב להוט !!!!! כמנוי שהצליח לעזוב אותם אחרי מסע יסורים בלתי נתפס וחיובים שחרגו מההסכם איתם ללא ידעתי.

הוט משקיעה רק ב VOD ושם כמובן הכל בתשלום , כל שאר הערוצים עמוסים בתוכניות זולות ו שידורים חוזרים.
כמו כן איכות השידור ב HD עלובה לעומת YES.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: לא להתקרב להוט !!

שליחה

alanby כתב:אל תתקרב להוט !!!!! כמנוי שהצליח לעזוב אותם אחרי מסע יסורים בלתי נתפס וחיובים שחרגו מההסכם איתם ללא ידעתי.

הוט משקיעה רק ב VOD ושם כמובן הכל בתשלום , כל שאר הערוצים עמוסים בתוכניות זולות ו שידורים חוזרים.
...
לך תשכנע את 64% מצופי הטלביזייה הרב ערוצית שהם לקחות הוט שלא מושכנעים, בינהם גם אני .

האיכות בהוט בשידורי ה SD טובה וב HD מצויינת כולל דולבי דיגטל 5.1 ,התוכן בסדר גמור .

אני מציע ללקחות\מגיבי\ייחצ"נים של יס להתמקד בדברים הטובים של יס ולא לשכנע אחרים לעבור כי רע בהוט .

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: לא להתקרב להוט !!

שליחה

NEW_WAVE כתב:
alanby כתב:אל תתקרב להוט !!!!! כמנוי שהצליח לעזוב אותם אחרי מסע יסורים בלתי נתפס וחיובים שחרגו מההסכם איתם ללא ידעתי.

...
לך תשכנע את 64% מצופי הטלביזייה הרב ערוצית שהם לקחות הוט שלא מושכנעים, בינהם גם אני .

האיכות בהוט בשידורי ה SD טובה וב HD מצויינת כולל דולבי דיגטל 5.1 ,התוכן בסדר גמור .

אני מציע ללקחות\מגיבי\ייחצ"נים של יס להתמקד בדברים הטובים של יס ולא לשכנע אחרים לעבור כי רע בהוט .
...
ושוב נשאלת השאלה למה אתה מניח שהבחור יחצ"ן או משהו בסגנון?

אני יכול לספר לך סיפור מהיום, בחור בעבודה שהתעצבן שיס לא מוכנים לעשות לו מחיר טוב על יס מקס HD ולכן החליט ללמדם לקח ולעבור להוט, התקשר להוט ביקש הצעה יפה ווידא כי זה חשוב לו שיש כתוביות לרוסית בסרטים כי אחרת אשתו לא רואה סרטים. התחבר להוט והופ מה גילה, אין כתוביות לרוסית בסרטים והמצחיק הוא שכל שיחה שלו עם נציג הוט מתחילה בבטח שיש... עוברת ל... שנייה אני אבדוק ומסתיימת במצטערים אין לנו כתוביות ברוסית רק דיבוב. אז דיבוב הוא לא ממש רוצה כי זה 2 חבר'ה (בחור ובחורה) שמדובבים את כל הסרטים במקביל לפס הקול המקורי ועכשיו הוא רוצה לחזור ליס אבל הוט לא מוכנים לנתק אותו כי הרי בשום מקום לא רשום שהבטיחו לו מה שהבטיחו לו.

מקרה מיוחד?

חבר נוסף מהעבודה התחבר להוט לפני שבוע אחרי שגם הוא התעצבן שיס העלו מחירים ולא היו מוכנים לעשות לו מחיר על יס מקס HD (בסוף קנה סטרימר), סגר על חבילה של טריפל וכל הערוצים (כמו שהוא הבין) והיה מבסוט, כשבאו לחבר הוא גילה שהוא מקבל רק 2 ערוצי HD, כשניסה להבין מה נסגר אמרו לו שעוד ערוצי HD עולה כסף ושיש בסיס ויש תוספות, שוב התעצבן וגילה שלו יוסיף את סכום הכסף הזה למעשה יכול היה להשאר ביס ולשלם אותו דבר וזה היה אפילו מכסה לו את המקס HD.

אז צר לי יש לא מעט לקוחות שסיפרו להם סיפורים בהוט וכאלה שמנסים להתנתק ולא מצליחים, אז אל תניח שכולם יחצ"נים ואם יס כאלה רמאים למה מרבית הסיפורים האלה בסביבתי הקרובה הם סביב הוט ולא סביב יס.

ודרך אגב לשני החבר'ה האלה הציעו בימים האחרונים חבילות של יס ב- 169 (סרטים + 3) או 179 (טופ) ועוד ממירי HD ב- 19.90, חבל שביס לא חשבו על החבילות האלה חודש קודם כי אז שני האנשים האלו לא היו זזים מילימטר.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

riji בפעם ה 1,000 כל מה שאני טוען שלך יש יותר מידיי סיפורים על הוט

ואולי זה לא מקרי ,אני אומר לך סה"כ להפסיק להכפיש ולכן על סמך סיפורך אני בטוח שאתה סוכן של יס, אלא אם

תתן שמות מלאים ואז אני יחזור בי . מצטער על הפונט הגדול ,חד פעמי .

אני בניגוד אלייך אין לי סיפורים על YES וגם היללתי את YES MAX ופתחתי אשכול בנושא ככה שאתה החשוד פה

באשכול ואולי אתה צודק , בשביל מה לי להגיב לכל טענה על הוט גם אם היא מופרכת ,זה לא בעייה שלי .

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

NEW_WAVE כתב:riji בפעם ה 1,000 כל מה שאני טוען שלך יש יותר מידיי סיפורים על הוט

ואולי זה לא מקרי ,אני אומר לך סה"כ להפסיק להכפיש ולכן על סמך סיפורך אני בטוח שאתה סוכן של יס, אלא אם

תתן שמות מלאים ואז אני יחזור בי . מצטער על הפונט הגדול ,חד פעמי .

אני בניגוד אלייך אין לי סיפורים על YES וגם היללתי את YES MAX ופתחתי אשכול בנושא ככה שאתה החשוד פה

באשכול ואולי אתה צודק , בשביל מה לי להגיב לכל טענה על הוט גם אם היא מופרכת ,זה לא בעייה שלי .
...
שוב אני מזמין אותך לקרוא שרשורים אחרים שלי כדי להווכח שאני לקוח של יס בדיוק כמו כל לקוח אחר, אני לא מאמין שנציג של יס היה חושף מחירים נמוכים ובטח לא מתלונן על בעיות כאלה ואחרות. אני מציע לך במיוחד להתמקד בשרשורים שעסקו בתמחור של יס מקס HD ואם אתה עדיין משוכנע שאני קשור באיזושהיא דרך ליס אז שיבושם לך. אפילו עופר פעם פנה אליי כדי שאני ארגע מרוב שקצפי יצא על יס וכל דבר שאני כותב בפורום הוא חוות דעתי האישית ובמטרה לעזור לחברי הפורום האחרים בידע שנמצא ברשותי בדיוק כמו שכולם פה עוזרים לי בידע שהם חולקים.

ולגבי האנשים, שני הסיפורים אמיתיים לגמרי ושניהם מהשבוע האחרון מחברים לעבודה. תשלח לי הודעה בפרטי ואני אשמח לכתוב לך מי האנשים והיכן הם גרים, יתרה מכך, אחד מהם מכיר באופן אישי את אחד המנהלים אז מה לעשות תתמודד עם זה שיש הרבה סיפורים בעייתיים על הוט ואם נוח לך לשכנע את עצמך שזו המצאה של סוכנים או נציגים אז שוב שיבושם לך אני באמת לא יודע מה ישכנע אותך שלקוחות אמיתיים מתלוננים, אם יעזור לך שאני אשלח לך את החשבונית יס שלי בפרטי ואת הכרטיס עובד שלי בחברת היי טק שמראה שאין לי שום קשר ליס, אולי אתה רוצה שאני אצרף עדים כולל אשתי וחברים שיעידו שאני לא עובד ביס, רק שתהיה מרוצה, רק שהחשש שלי שאתה תמשיך לשכנע את עצמך שאין מצב אחר העיקר שלא תהיה ביקורת אמיתית על הוט ושלא תצטרך להתמודד איתה.

אני מציע לך לקרוא שוב את שני הסיפורים ובמקום ולהתמקד בשטויות להסביר מנקודת מבטך מה קרה בשני המקרים ומדוע הלקוחות לא מרוצים והאם ניראה לך שבאמת הבעיה אצל הלקוחות (ייתכן בהחלט) ולא אצל הוט.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ולמקרה שלא היה לך כוח לחפש, הנה ציטוט נבחר ויש עוד המון כאלה...

riji כתב:

rubi כתב:
סקירה יפה מאד,
חיכתי זמן רב למכשיר זה,אך שוב יס מפספסים עם המחיר,
כל הזמן חולבים עוד ועוד ,מי שיש לו ממיר hd צריך להוסיף 30 ש"ח.
על ערוצי הספורט דורשים עוד כסף,
איפה זה ייעצר?

הוא גם זה שאוכל אותה, כי במקרה הגרוע ביותר לקוח של יס מקס בשנתיים האחרונות שילם עליו 45 ש"ח. הרי ברור שלקוחות HD כולם שילמו באופן קבוע עד 40 ש"ח. ומצד שני עכשיו לקוח של יס מקס מקבל את הMAX HD במחיר מופחת ב- 10 ש"ח מלקוח HD, כלומר מה שלא יהיה, איך שלא מסובבים את זה, לקוח שמחזיק HD ישלם יותר מלקוח שמחזיק MAX ולקוח שמחזיק את שניהם ישלם הכי הרבה כדי לעבור לטכנולוגיה החדשה.
מי שהימר על ה- HD שבו גם התמחור היה הכי קשיח באופן יחסי, אוכל אותה, זה פשוט מרגיז.

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 938#805938

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

שלחתי לך את המידע בפרטי, אני מקווה שזה יעזור לך לחזור בך מעל דפי הפורום.

shaybc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני לא מתכוון לעבור להוט לעולם, מי שלא שמע איך הם רימו אותי וגרפו ממני כסף בהבטחות שווא מוזמן לקרוא כאן:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 520#974520

אני חושב שהתכנים שלהם הם כל כך ישנים,
אחרי שהם שברו אמון העפתי מהבית את הטלוויזיה אינטרנט וטלפון, אני ישאר עם ערוץ 11 בלבד לפני שאחזור אליהם,

בכל אופן הנה כתבה ייצוגית בשביל אלו שמשלים את עצמם שהוט רק מתחזקת:

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000434850

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000518586

שי.
HTPC זה לא במבה!

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

...
מהראשונה אני לא מופתע, עשו את זה לאבא שלי וחטפו ממני על הראש, אני חייב לציין שבסוף יצאו סבבה ולמרות שהוא אישר להם הכל, אני אחרי זה אמרתי שזה נעשה בצורה מכוערת והם חזרו בהם, התנצלו, הציעו תוכנית אחרת וגם פיצו את ההורים שלי בכל מה שהם הבטיחו "במתנה" ככה שזה באמת יצא מתנה בסוף (לא שימושית במיוחד אני חייב לציין).

לגבי הכתבה השנייה, ככה בדיוק דברים צריכים לקרות לא מטריד אותי שיש על מה להתלונן, מטריד אותי שאנשים לא מתלוננים וכשהם כבר מתלוננים לא מתייחסים אליהם, בתקווה שכמו שנחתמה הכתבה ככה גם ייחתם הסיפור בכך שיס יתקנו את המעוות בהקדם ואם הם התייחסו לתלונה ברצינות מבחינתי אני מברך.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

riji כתב:
...
מהראשונה אני לא מופתע, עשו את זה לאבא שלי וחטפו ממני על הראש, אני חייב לציין שבסוף יצאו סבבה ולמרות שהוא אישר להם הכל, אני אחרי זה אמרתי שזה נעשה בצורה מכוערת והם חזרו בהם, התנצלו, הציעו תוכנית אחרת וגם פיצו את ההורים שלי בכל מה שהם הבטיחו "במתנה" ככה שזה באמת יצא מתנה בסוף (לא שימושית במיוחד אני חייב לציין).

לגבי הכתבה השנייה, ככה בדיוק דברים צריכים לקרות לא מטריד אותי שיש על מה להתלונן, מטריד אותי שאנשים לא מתלוננים וכשהם כבר מתלוננים לא מתייחסים אליהם, בתקווה שכמו שנחתמה הכתבה ככה גם ייחתם הסיפור בכך שיס יתקנו את המעוות בהקדם ואם הם התייחסו לתלונה ברצינות מבחינתי אני מברך.
...
מעניין riji קרה לך ושכחת לספר לנו.....

shaybc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אויש איזה קישקוש, זה מה שהצלחת למצוא על יס? נו באמת,

אם תחפש בגוגל תמצא כמה מאות מאמרים רעים על הוט
לגבי שיטת השיווק השקרית זה עדין לעומת מה שהוט עשו לי,
אמי לא חושב שיס חברה טובה יותר, כולם גנבים, אבל פשוט הוט גם לא נותנים תמורה,

תראה כמה הם הרגיזו את הבחור הזה:
http://www.ihatehot.com/

שי.
HTPC זה לא במבה!

shaybc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

וואוו האתר הזה גדול אני הולך לשים לינקים מכל האתרים והבלוגים שלי אליו - פשוט גדול, רק מראה שאני לא לבד!
HTPC זה לא במבה!

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

NEW_WAVE כתב:
riji כתב:
...

...
...
NEW_WAVE סחטיין על הציניות, כבר סיפרתי את זה פה בפורום כשזה קרה ואפילו התרעתי מפני התופעה,
אבל יותר קל להסתלבט, אז שיהיה לך לבריאות.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

riji כתב:
NEW_WAVE כתב:
riji כתב:
...

...

...
NEW_WAVE סחטיין על הציניות, כבר סיפרתי את זה פה בפורום כשזה קרה ואפילו התרעתי מפני התופעה,
אבל יותר קל להסתלבט, אז שיהיה לך לבריאות.
...

קצת ציניות :lol: ,אל תתפוס ברצינות יותר מידיי כולה שידורי טלוויזיה . אני מודה לך שלא לקחת את זה קשה :D .

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”