עכשיו נכנסתי לשם, לא ידעתי שהאתר הזה קיים, למה לא פירסמתם?moti_r כתב:תודה אביבוא לבקר אותנו באתר האחות של HT
...
או שפירסמתם ופיספסתי.

עכשיו נכנסתי לשם, לא ידעתי שהאתר הזה קיים, למה לא פירסמתם?moti_r כתב:תודה אביבוא לבקר אותנו באתר האחות של HT
...

לא נתקלת בלינק ל "מקי-אטו"...?theAman כתב:עכשיו נכנסתי לשם, לא ידעתי שהאתר הזה קיים, למה לא פירסמתם?moti_r כתב:תודה אביבוא לבקר אותנו באתר האחות של HT
...
או שפירסמתם ופיספסתי....

ראיתי את הלינק אתמול, ומשום מה שכחתי ללחוץ עליו (באמת שרציתי).Giliboy כתב:לא נתקלת בלינק ל "מקי-אטו"...?theAman כתב:עכשיו נכנסתי לשם, לא ידעתי שהאתר הזה קיים, למה לא פירסמתם?moti_r כתב:תודה אביבוא לבקר אותנו באתר האחות של HT
...
או שפירסמתם ופיספסתי....
לא יכול להיות.....

מוטיmoti_r כתב:האתר עלה לאוויר רשמית רק אתמול בערב.
אנחנו ב"השקה רכה".
זה אומר שהיום אנחנו רק מפרסמים בפייסבוק ולינקים כאן באתר.
מחר נגמרת ההשקה הרכה, ואני הולך לרסס גראפיטי של HTCAFE על הרכב של ביבי נתניהו......

moti_r כתב: אותי אישית מפתיע שסלקום, מבחירה, נכנסה לחגיגה. אני הייתי דוחף אותם החוצה ממעגל הקסמים של אפל, ומייעץ להם להצהיר שאייפון זה קקי, והם אוהבים אנדרויד. הימור ענק, אבל עשוי להיות משתלם בטווח הרחוק....

תודה רבה, אני יכול להזמין אותך רק לקפה שחור בינתייםmoti_r כתב:ולגבי הקפה: אתה מוזמן לסיבוב אפסרסו! (וירטואלי או אמיתי)
...

ואנחנו לא אתר גדול???oferlaor כתב:המחירים כרגע פורסמו של פלאפון, צפו עדכונים בשניות הקרובות בכל האתרים הגדולים....

הרבה מיים עברו בשרשור מאז הכניסה האחרונה שליmoti_r כתב:תודה אביבוא לבקר אותנו באתר האחות של HT
אושרוב - http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 90615_4560...

אל תערבב תשלום על תכנים ועל זמן אויר שצריך לרכוש לכל מכשיר מתקדם (כמו ה HTC) לבין מחיר מכשיר האייפון עצמו! זה נכון שכל הרשתות "מערבבות" את מחיר המכשיר ביחד עם תשלום על השירות אבל המחיר של המכשיר הוא בטח לא 6000 ש"ח!Star-Blazer כתב:אנילא מבין...
איפון בארץ באזור ה - 6000 ש"ח
HTC HD2 - 4200 ש"ח
יצא לכן פעם לראות את ה - HTC? זה לא טלפון זה מחשב.... פשוט מדהים.
יצא לי לראות את שניהם... לא מבין את ה - FUSS סביב האיפון....