אחרי כל הדחיות - האייפון מגיע לארץ הקודש

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

moti_r כתב:תודה אבי :) בוא לבקר אותנו באתר האחות של HT :)
...
עכשיו נכנסתי לשם, לא ידעתי שהאתר הזה קיים, למה לא פירסמתם?
או שפירסמתם ופיספסתי.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

שליחה

theAman כתב:
...
או שפירסמתם ופיספסתי.
...
לא נתקלת בלינק ל "מקי-אטו"...?
לא יכול להיות..

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

Giliboy כתב:
theAman כתב:
...
או שפירסמתם ופיספסתי.
...
לא נתקלת בלינק ל "מקי-אטו"...?
לא יכול להיות..
...
ראיתי את הלינק אתמול, ומשום מה שכחתי ללחוץ עליו (באמת שרציתי).

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712

שליחה

האתר עלה לאוויר רשמית רק אתמול בערב.
אנחנו ב"השקה רכה".
זה אומר שהיום אנחנו רק מפרסמים בפייסבוק ולינקים כאן באתר.

מחר נגמרת ההשקה הרכה, ואני הולך לרסס גראפיטי של HTCAFE על הרכב של ביבי נתניהו... :lol:
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

אושרוב . אני חושב שהפעם הם נפלו בטעות גדולה של "לי יש יותר גדול " והן עכשיו ינסו למזער נזקים
איך אומרים אם זה מגעגע כברווז והולך כברווז אזי זה ברווז :lol: אם יש להם מכשיר כזה ולכול חברה יש 100K לפזר , וזה במדינה שבה מי שרצה יכול להגיע לאיטליה ולחזור עם מכשיר ב3400 ש"ח אאל"ט . ולדרוש 99 ש"ח על ביטוח שיש לי השתתפות עצמית של 900 ש"ח , זה פשוט צחוק מהעבודה .

ותחשוב , מה הן עושות עם האייפונים שהחזירו המשדרגים בעוד חצי שנה ? הם מוכרים אותם כריפרביש/משומש למישהו אחר ? כי אם כן אותו לקוח לא יסכים לשלם מחיר כזה על החבילה כמו מישהו שקונה חדש (אם הוא מודע עד כדי כך למחיר , המחיר ירתיע אותו ), וחוצמיזה הוא לקוח שלא יקנה את מה שנותר להעיף מה100K

מה יעשו עם החברות עם מישהו שבשבעה ימים הראשונים נתקל עים ITUNES ואין לו מישהו שמומחה בה להסביר לו ? תוך כמה זמן ימאס לו והוא יחזיר ? יש מספיק אנשים שרק המחשבה על התוכנה הזו עושה להם פריחה

מצטער אני לא מצליח לקנות את זה שיש להם אסטרטגיה . ועובדה שהם מנסים את התרגיל של לילה לבן בתקווה שיהיה להם רעש מספיק שייצור ביקוש . הבעיה היחידה עם זה , שזה חרב פיפיות אם מהלך כזה מצליח הוא גורם לביקוש של ME TO , אם הוא לא הצלחה מסחררת , הוא גורם לכך שבודקים את המכשיר יותר בצורה שכלית ולא רגשנית . ואז יכנס האיטיונס ויכנס הביטוח , ותכנס העובדה שניתן לרכוש באיטליה במחיר של שלוש שנים של ביטוח מכשיר שהתשלום החודשי שלו יהיה פחות . ועוד כמה דברים שאני עכשיו לא זוכר , שכולם אומרים לי לא לקנות מהחברות .

אם אני כ"כ ארצה אותו דווקה עכשיו , אני פשוט אמצא סיבה לטייל באיטליה או משהו ואביא אחד בעצמי וזהו . ואני מניח שבעניים של הגיון כמעט כולם יעשו את זה

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

שליחה

moti_r כתב:האתר עלה לאוויר רשמית רק אתמול בערב.
אנחנו ב"השקה רכה".
זה אומר שהיום אנחנו רק מפרסמים בפייסבוק ולינקים כאן באתר.

מחר נגמרת ההשקה הרכה, ואני הולך לרסס גראפיטי של HTCAFE על הרכב של ביבי נתניהו... :lol:
...
מוטי
אני אישית לא כל כך בענף,
אבל הרעיון מגניב, ויש לי שני חבר׳ה שיישמחו מאוד להיות חלק מהפורום הזה. שלחתי להם כבר לינק.
בהצלחה 

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

שליחה

Giliboy - קודם כל, תודה. שנית, האתר לא מיועד רק ל"כבדים". יש בהחלט מקום לכל מי שמתעניין, סתם אוהב קפה או רוצה להגיע לאיכות קפוצ'ינו כמו בבית קפה, אצלו בבית. העלינו שני סרטונים שמראים איך בקלות (ובאמצעים זולים!) אתה מכין בבית קפוצ'ינו ברמה של בית קפה. שווה צפיה.

truejoker - האמת נמצאת איפשהו באמצע. אני מכיר את חברות הסלולר מבפנים טוב מאוד, כבר הרבה שנים. כל חברות הסלולר (טוב, אולי למעט מירס...) מחזיקות מקצוענים אמיתיים, שבונים תוכניות ואסטרטגיה לטווח ארוך, וגם שוקדים על טקטיקה לטווח קצר. צוות השיווק בפרטנר, למשל, מורכב מחלק מהאנשים הכי טובים שיצא לי לפגוש אי פעם. אנשים מבריקים! לא פחות מכך.

אין שום ספק שיש להם אסטרטגיה. אין שום ספק שהם יועדים בדיוק בכמה לתמחר, איך למכור, איך לשווק ומה לעשות. הם נשענים על המון נסיון, המון ידע ואינסוף כלי data mining לקבלת ההחלטות. פרטנר הישראלית, אגב, היא לדעתי אחד הארגונים המתקדמים *בעולם* בכל מה שקשור ל-business intelligence. יש להם צוות מדהים.

לכן, אין שום סיבה לזלזל בהם.

למרות כל האמור לעיל, אפל שיחקה כאן משחק מלוכלך (לטעמי האישי מלוכלך מדי...) ופשוט רימתה את פלאפון ופרטנר.
אותי אישית מפתיע שסלקום, מבחירה, נכנסה לחגיגה. אני הייתי דוחף אותם החוצה ממעגל הקסמים של אפל, ומייעץ להם להצהיר שאייפון זה קקי, והם אוהבים אנדרויד. הימור ענק, אבל עשוי להיות משתלם בטווח הרחוק.

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

moti_r כתב: אותי אישית מפתיע שסלקום, מבחירה, נכנסה לחגיגה. אני הייתי דוחף אותם החוצה ממעגל הקסמים של אפל, ומייעץ להם להצהיר שאייפון זה קקי, והם אוהבים אנדרויד. הימור ענק, אבל עשוי להיות משתלם בטווח הרחוק.
...
(Y)
זה מה שחשבתי שיקרה כאשר פלאפון ואורנג' הכריזו על האייפון וסלקום ישבו בצד.
אבל, הם פחדו מאד מבריחת לקוחות ונכנסו לקלחת הזו בחוסר ברירה.
מכשירי האנדרויד, כמה שהם טובים ומתעתדים להיות אפילו יותר טובים, הם עדיין מכשירי נישה שמדברים למי שקצת מבין.
אם תעשה היום סקר ברחוב, תגלה שפחות מ-10% שמעו בכלל על אנדרואיד ועוד פחות מכך יהיו מוכנים להחזיק מכשיר עם מ"ה זו.
לעומת זאת, תעשה את אותו סקר לגבי אייפון ותראה מה יהיו התוצאות...

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

שליחה

אבי, אני מסכים לגמרי. אין שום ספק שהאנדרוייד היום הוא עדיין לא שם.
אבל היות והוא מתקדם בצעדי ענק (מדהים איך בגרסא 1.6 הוא כבר טוב יותר מ-WM 6.5 !) אני חושב שזה הימור, אבל הימור הגיוני.
שוב, מהיכרותי עם החברות האלה, אני בטוח שהרעיון עלה שם. לא סתם עלה, אלא זכה לאינסוף דיונים ובדיקות בשטח.
כנראה שאתה אכן צודק, וכרגע זה פשוט מוקדם מדי להמר על האנדרויד.

אגב, אני שותף לגמרי להערה הקטנה שלך: "ומתעתדים להיות אפילו יותר טובים" במידה והתכוונת שהם יעברו את האייפון.
יש לי הרגשה שאם אפל לא תזעזע את העולם ביולי הקרוב, עם מכשיר אייפון שישבור את הכלים שוב, האנדרויד יעקוף אותה בסיבוב בשנה שלאחר מכן.

כרגע הפער הענק של האייפון מעל כל השאר הוא ה-appstore. אין לזה תחרות.
אבל אם גוגל ישקיעו בזה מספיק (והם עושים סימנים יפים בכיוון) גם הפער הזה ילך ויצטמצם.

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

moti_r
אני מסכים איתך בכל מה שכתבת.
גם אני חושב שאנדרואיד עושים צעדי ענק לכיבוש הפיסגה, הם עוד לא שם, אבל אם לא נראה משהו מהותי מאפל, אז זה יקרה מהר, יותר מהר ממה שאנחנו חושבים.
ה-APPSTORE זה מה שמחזיק את האייפון, זה מה שעושה את המכשיר למה שהוא, ונותן לו את הערך המוסף (מעבר לחווית המשתמש).
בנוגע להימור של אחת החברות על אנדרואיד, המהלך הזה (אם היה מתבצע) היה בעייתי מאד בשל העובדה שלטווח הקצר, אותה חברה הייתה מפסידה לקוחות (ולא מעט לקוחות), והיא הייתה מפסידה אותם למינימום של 18 חודשים (תקופת התחייבות לחברה).
ז"א שבתקופה הזו של שנה וחצי, החברה הייתה עוברת משבר כלכלי רציני.
עדיף היה להם, ללכת לכיוון של האייפון ולסבסד אותו מאשר לספוג את המהלומה הזו וזה למרות כל ההסכם הדרקוני מול אפל.
ואני בטוח, שכמו שאמרת שישבו ודנו בזה לא מעט אנשים שמבינים בכלכלה ובשוק הרבה יותר ממני, ועובדה היא שזה מה שהם החליטו, זו לא החלטה שהתקבלה על כוס קפה (הייתי חייב להכניס לך את הקפה לפה :) ) בקפיטריה.

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

שליחה

נכון מאוד (Y)

אנחנו מסתכלים מהצד, ולא תמיד רואים את התמונה כולה (למען האמת, תמיד *לא* רואים את התמונה כולה).
בכל אופן - השורה התחתונה היא שיהיה מאוד מעניין. בתקופה הקרובה יהיה מעניין לראות מה יקרה עם האייפון בארץ, ובתקופה שאחריה יהיה מעניין לראות מה יהיה עם האייפון בעולם. כל הכבוד לאפל! :wink:

ולגבי הקפה: אתה מוזמן לסיבוב אפסרסו! (וירטואלי או אמיתי :))

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

moti_r כתב:ולגבי הקפה: אתה מוזמן לסיבוב אפסרסו! (וירטואלי או אמיתי :))
...
תודה רבה, אני יכול להזמין אותך רק לקפה שחור בינתיים :lol:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

המחירים כרגע פורסמו של פלאפון, צפו עדכונים בשניות הקרובות בכל האתרים הגדולים.

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

oferlaor כתב:המחירים כרגע פורסמו של פלאפון, צפו עדכונים בשניות הקרובות בכל האתרים הגדולים.
...
ואנחנו לא אתר גדול??? :)

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

אושרוב - http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 90615_4560
...
הרבה מיים עברו בשרשור מאז הכניסה האחרונה שלי :oops:

מוטי,
גם בקישור שהבאת יש אינפורמציה לגבי זה שהיה משא ומתן שנמשך הרבה מאוד זמן בין שתי החברות לבין אפל, לכן ברור לכולנו שכל אחד מהצדדים ידע על רצונות השני להיכנס לעולם הזה. לכן ההנחה כאילו כל אחד מהצדדים חשב לעצמו שאם יחתום על החוזה , אז מסיבה כלשהי הוא יקבל יתרון של חצי שנה על פני השני פשוט לא נכונה! שום חברה, בטח לא אורנג' ופלאפון, ייקחו הימור כזה, שלא מגובה בשום חוזה, שמניח שיהיה להם יתרון של 6 חודשים על פני המתחרים....הכניסה המאוחרת של סלקום לחוזה מול אפל, למרות שידעה ששתי האחרות כבר בפנים רק מאששות את הטענה שלי והיא שהם ועוד איך לקחו בחשבון שכולם יכנסו לשוק הזה בו זמנית ראש בראש!

אגב, אני אסתכן ואומר שאין לי ספק שלאורך זמן אף אחת מהחברות לא תפסיד בגלל האייפון. עוד יותר מזה שמעניין אותי לדעת מהי האסטרטגיה של החברות עם המוצר הייתי בשמחה מעוניין לקרוא את החוזה עליו חתמו חברות הסלולר שלנו. לדעתי, החוזה לא עד כדי כך דרקוני כמו שמצטייר במחזותינו

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069

שליחה

רק אני חושב שכל העולם וישראל השתגעו מעל מעבר לכל פרופורצייה מגאג'דט שעדיין,הוא רק טלפון חכם? (אומנם הוא
"קול" "ומגניב" :roll: :roll: ) ומכל גרפס של אפל שיש בהם את המילה הקדושה "אייפון".. :roll: :מבולבל: ההשקות המפולצנות האלה,"והלילה הלבן.." :roll: :roll: עוד מעט גם אפל יגידו שבדגם הבא שלו הוא גם יביא שלום עולמי, :D
יפתור את בעיית התחממות כדור הארץ,ואת הסיכסוך הישראלי פלשתיני.וכמובן שאז כולם יאמינו שהוא מסוגל יהיה
לעשות את זה.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

עבורי האייפון הוא ממש לא טלפון.

הוא החיבור שלי לעולם החיצון כשאני לא מול הלפטופ.

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104

שליחה

אנילא מבין...
איפון בארץ באזור ה - 6000 ש"ח
HTC HD2 - 4200 ש"ח

יצא לכן פעם לראות את ה - HTC? זה לא טלפון זה מחשב.... פשוט מדהים.
יצא לי לראות את שניהם... לא מבין את ה - FUSS סביב האיפון.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

Star-Blazer כתב:אנילא מבין...
איפון בארץ באזור ה - 6000 ש"ח
HTC HD2 - 4200 ש"ח

יצא לכן פעם לראות את ה - HTC? זה לא טלפון זה מחשב.... פשוט מדהים.
יצא לי לראות את שניהם... לא מבין את ה - FUSS סביב האיפון.
...
אל תערבב תשלום על תכנים ועל זמן אויר שצריך לרכוש לכל מכשיר מתקדם (כמו ה HTC) לבין מחיר מכשיר האייפון עצמו! זה נכון שכל הרשתות "מערבבות" את מחיר המכשיר ביחד עם תשלום על השירות אבל המחיר של המכשיר הוא בטח לא 6000 ש"ח!
אגב, עכשיו אחרי שכל החברות פירסמו את המחירים שלהם אני חייב להגיד שמצד אחד המחירים לא מטורפים אבל מצד שני הם ממש לא אטרקטיבים. סתאם מחירי פרווה :wink:
סלקום ופלאפון מציגים מסלולים לשנה וחצי בעוד אורנג' מנסה לכון למסלולים של שלוש שנים (אתה מקבל החזר כל חודש במשך 3 שנים). לטעמי, מעניין דווקא מסלול רכישה של האייפון בסלקום (גם למכשיר ה 3GS 32) שם נרשם שבמידה ואתה מדבר מעל 399 ש"ח בחודש אתה לא משלם על המכשיר בכלל! (בהתחיבות של 3 שנים)
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 10/12/2009 10:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”