שרשור תיאוריות עבור LOST (ספויילרים!)
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
sam22
אגב, יכול להיות להם מפלט מהעתיד הזה שהם הראו.
הם יכולים בתחילת s04e01 להראות את הפלאשבק האחרון של ג'ק של "אנחנו חייבים לחזור לאי" ,
ואז לראות את דזמונד נבהל... פלאשבק של דזמונד.
כבר ראינו מדזמונד שהוא משהו בסגנון של חזר לעתיד ואחר כך אחורה, אחרי פיצוץ הצוהר.
אגב, יכול להיות להם מפלט מהעתיד הזה שהם הראו.
הם יכולים בתחילת s04e01 להראות את הפלאשבק האחרון של ג'ק של "אנחנו חייבים לחזור לאי" ,
ואז לראות את דזמונד נבהל... פלאשבק של דזמונד.
כבר ראינו מדזמונד שהוא משהו בסגנון של חזר לעתיד ואחר כך אחורה, אחרי פיצוץ הצוהר.
- keyser
- עוסק בתחום

את האמת זה די הגיוני. הוא חסם כל קשר לאי, ולא נתן לאף אחד להכנס או לצאת (למעט וולט ומייקל).olie כתב:אז מה שאני אומר זה שבן התנתק מהם ועכשיו הם חוזרים להשליט סדר....
- keyser
- עוסק בתחום

לא מוזר, בן אמר לכולם שהתחנה הוצפה, ו-2 הבנות יצאו למשימה מיוחדת בקנדה.sam22 כתב:כן,
קצת מוזר שהוא הופתע מזה
הוא שמר על עמדת התקשורת שעל האי...
כשמיכא(י)ל שמר על עמדת התקשורת, עד פיצוץ ההאץ' היתה תקשורת,
עובדה שהוא ובן הראו לג'ולייט את אחותה, וצפו בחדשות על היעלמות המטוס.
כנראה אחרי הפיצוץ בן רקם את המזימה הזו. כנראה כמו שנאמר כבר קודם,
ההאץ' שמר על השדה האלקטרומגנטי הייחודי של האי, ונתן שליטה מוחלטת על העניינים,
ולאחר שהתפוצץ אבדה השליטה, ובן היה צריך לעשות משהו כדי להחזיר את השליטה.
לנושא אחר,
אם הספינה של נעמי היא אכן ספינה "עויינת" , ייתכן ובעולם האמיתי שמחוץ לאי לא באמת יצאה הודעה שהמטוס נמצא ואין ניצולים. יכול להיות שזו סתם מניפולציה של נעמי והממונים עליה.
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יכול להיות שה"flash back" על העתיד של ג'ק (או יותר נכון לקרות לו "flash forward" - הנה מינוח חדש) הוא מוטיב חדש שהולך להופיע בכל הפרקים בעונות הבאות, ולמעשה גם בעונה הבאה הם תקועים באי (במלחמות עם עויינים ג'ייקובים והמצאות חדשות אחרות) ובמקביל מלמדים אותנו באמצעות הפלאש פורוורדס האלה מה אמור להיות בעתיד (כפי שלמדנו מהפלאש בקס).
לא נראה לי שהם יצאו כל כך מהר מהאי. בכלל כל הקטע הזה עם ג'ייקוב שהוא חדש לגמרי לא הוסבר ובכלל גם העניין של העשן.
הערה נוספת למה שנכתב פה לגבי אבא של ג'ק - לא כל כך ברור שהוא חי. אמנם ג'ק אמר לרופא שיקרא לאבא שלו אבל זה היה בהקשר לשתייה וג'ק לא היה במצב כל כך יציב. הרופא לא אמר משהו שמאשר את הקיום של אבא של ג'ק.
לא נראה לי שהם יצאו כל כך מהר מהאי. בכלל כל הקטע הזה עם ג'ייקוב שהוא חדש לגמרי לא הוסבר ובכלל גם העניין של העשן.
הערה נוספת למה שנכתב פה לגבי אבא של ג'ק - לא כל כך ברור שהוא חי. אמנם ג'ק אמר לרופא שיקרא לאבא שלו אבל זה היה בהקשר לשתייה וג'ק לא היה במצב כל כך יציב. הרופא לא אמר משהו שמאשר את הקיום של אבא של ג'ק.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
- keyser
- עוסק בתחום

אני לא חושב שהפלאש פורוורד זה משהו שיהפוך לקטע קבוע.
זה יוריד את כל העוקץ והייחוד של העניין.
אני גם לא חושב שהיה פלאש פורוורד. יוצרי הסידרה הכינו לנו טיזר לכל אורך 2 הפרקים כדי ליצור לנו סוף מעניין.
זה לא שמישהו ראה את הדברים האלה (אלא אם התיאוריה הראשונה שלי לגבי פרק 1 עונה 4 - שדזמונד פתאום יתעורר אחרי כל זה - נכונה...).
גם יכול להיות שבעונה 4 יהיה דבר מאוד אופייני- פרק ראשון יוקדש כולו לספינה "העויינת" שממתינה לאות מנעמי,
ואז בסוף הפרק יקבלו את האות, ויחזרו לסיום של הפרק האחרון של עונה 3 (אם מורידים את הפלאש פורוורד).
אגב, גם כשג'ק התנגד בחירוף נפש לג'ון לוק, ג'ון אמר לו בייאוש "אתה לא אמור לעשות את זה". כלומר יש דברים שאמורים לקרות,
ויש דברים שלא אמורים לקרות.
במחשבה לאחור, יכול להיות שצ'ארלי היה אמור למות כבר בפלאשבק הראשון של דזמונד, לטובת האי.
כשהוא לא מת, האי גזר עליו שוב סוף מר. שוב דזמונד הציל אותו. שוב האי גזר עליו משהו.
הכל, כדי שהוא לא יהיה שם כדי להוריד את המתג של חסימת הקשר החיצוני עם האי.
מה שקרה בסוף , לא היה אמור לקרות.
זה יוריד את כל העוקץ והייחוד של העניין.
אני גם לא חושב שהיה פלאש פורוורד. יוצרי הסידרה הכינו לנו טיזר לכל אורך 2 הפרקים כדי ליצור לנו סוף מעניין.
זה לא שמישהו ראה את הדברים האלה (אלא אם התיאוריה הראשונה שלי לגבי פרק 1 עונה 4 - שדזמונד פתאום יתעורר אחרי כל זה - נכונה...).
גם יכול להיות שבעונה 4 יהיה דבר מאוד אופייני- פרק ראשון יוקדש כולו לספינה "העויינת" שממתינה לאות מנעמי,
ואז בסוף הפרק יקבלו את האות, ויחזרו לסיום של הפרק האחרון של עונה 3 (אם מורידים את הפלאש פורוורד).
אגב, גם כשג'ק התנגד בחירוף נפש לג'ון לוק, ג'ון אמר לו בייאוש "אתה לא אמור לעשות את זה". כלומר יש דברים שאמורים לקרות,
ויש דברים שלא אמורים לקרות.
במחשבה לאחור, יכול להיות שצ'ארלי היה אמור למות כבר בפלאשבק הראשון של דזמונד, לטובת האי.
כשהוא לא מת, האי גזר עליו שוב סוף מר. שוב דזמונד הציל אותו. שוב האי גזר עליו משהו.
הכל, כדי שהוא לא יהיה שם כדי להוריד את המתג של חסימת הקשר החיצוני עם האי.
מה שקרה בסוף , לא היה אמור לקרות.