·
מחיר מצויין ,אני מזמן שוקל להעיף את המסך המזדקן שלי (DELL 22" 1050*1650) אבל זה יחנוק לי את הכ. מסך (ג'יפה 670).
אני יותר בכיוון של "27 ברזולוצייה 1440 * 2560 .....
רכשתי את ה chromecast באמזון עבור 25$. משלוח דרך shipito.
ברשותכם שתי שאלות:
1. האם ה chromecast משקף את כל מה שרואים על הטלפון/טאבלט/לפטופ לטלוויזיה שאליה הוא מחובר? או שהוא רק סטרימר שמראה את התכנים שהוא תומך בהם? לשם הבהרת השאלה, האם הוא יכול להציג את waze למסך הגדול?
2. כתוב באמזון שזה לגרסה האמריקאית של המכשיר ושיש גם גרסה בינלאומית אחרת של כרומקאסט שתומכת בשאר העולם. מה המשמעות שרכשתי את הגרסא האמריקאית?
·
מחיר מצויין ,אני מזמן שוקל להעיף את המסך המזדקן שלי (DELL 22" 1050*1650) אבל זה יחנוק לי את הכ. מסך (ג'יפה 670).
אני יותר בכיוון של "27 ברזולוצייה 1440 * 2560 .....
...
המסך עם פאנל TN, לא IPS, S-IPS ודומיו. לכן המחיר הזול.
מסך "27 קוריאני עם 1440P ופאנל איכותי עולה אותו דבר או קצת יותר.
תלוי מה אתה מחפש, רזולוציה גבוהה מאוד או מסך איכותי עם צבעים אמיתיים וזווית צפייה מעולה.
ozzz כתב:רכשתי את ה chromecast באמזון עבור 25$. משלוח דרך shipito.
ברשותכם שתי שאלות:
1. האם ה chromecast משקף את כל מה שרואים על הטלפון/טאבלט/לפטופ לטלוויזיה שאליה הוא מחובר? או שהוא רק סטרימר שמראה את התכנים שהוא תומך בהם? לשם הבהרת השאלה, האם הוא יכול להציג את waze למסך הגדול?
2. כתוב באמזון שזה לגרסה האמריקאית של המכשיר ושיש גם גרסה בינלאומית אחרת של כרומקאסט שתומכת בשאר העולם. מה המשמעות שרכשתי את הגרסא האמריקאית?
תודה.
...
·
1. הפונקציה העיקרית בכרומקאסט היא casting לאפליקציות מותאמות. באפליקציה כזו אתה מוצא תוכן בטלפון/טאבלט (נגיד סרטון ביוטיוב) לוחץ על כפתור, ואז הסרטון מופיע בטלויזיה כאשר המכשיר מושך את התוכן מהאינטרנט ולא מהמכשיר שלך.
(רשימה- http://www.google.com/chrome/devices/ch ... /apps.html)
רוב האפלקיציות האלה עובדות רק בארה"ב/אירופה בגלל זכויות יוצרים.
יש אפליקציות כמו PLEX או AVIA ועוד....שיודעות למשוך תוכן מהמחשב/טלפון/טאבלט כמו סטרימר.
טוב כיאה לפורם אודיו ודיאו רכישה מטורפת מלפני כמה דקות כרטיס קול חדש.Sound Blaster Z PCIe
אגב המלאי נגמר הוא יחודש ב 2 לדצמבר באותו מחיר נציג בצאט אישר לי זאת.
אגב בארץ הוא עולה קרוב ל-600 שח רבע מחיר.
·איזה באסה בא לי זוג אחד כזה , אתה אומר שאין מצב שנשאר להם איזה זוג במבצע 300 שח ?
יש לך מספרשלהם בגלילות ?
תודה .
...
שווה לנסות.
כשהגעתי לשם אמרו לי שאין ובמקרה ראיתי שם בפינה מתחת לתצוגה של הטלויזיות ארגזים.
היה גם צריך לשכנע אותם שזה הרמקולים ולא משהו אחר.
למזלי התעקשתי קצת. אולי נשאר להם כי זה היה באיזור אחת בצהריים ואולי לא. אין לי מושג.
יש לי רמקולים משובחים, אבל כששמעי את אלה בפעם הראשונה הייתי בהלם מהאיכות. פשוט מדהימים. גם AUX, גם בלוטות בטכנולוגיית aptX, גם יציאה לסאב וגם הגברה פנימית או אפשרות לחבר לרסיבר חיצוני. אין מה לומר, פשוט מושלם.
נערך לאחרונה על ידי Nir1 ב 30/11/2014 0:16, נערך 3 פעמים בסך הכל.