טופ אודיו ואונקיו 818 מאמזון גרמניה: בעיה בכרטיס HDMI; נפתר לאחר הרבה זמן

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
נועם22
טרול
טרול
תגובות: 112
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #541 

@claudia5
·ההשערות שלך הן חובבניות למדיי.הבנתי שאתה גם החלטת להמציא מיספרים,או שאולי עשית הסבה לסטטיסטיקאות.
תיסלח לי אבל אין שום ביסוס לדבריך.הכל השערות אישיות שלך.
ואתה ממשיך בעידוד לרכישת מוצרים בחו"ל בדגש על הטעייה בדמות קבלת אחריות ושירות תיקונים בארץ

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1657 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

Re: לנועם22

שליחה #542 

@נועם22
·
חובבני אוליי אבל גם עם שינוי של כמה אחוזים עדיין הרווחים ענקיים למי שרוכש מחול מוצרים שטופ אודיו מביא.
בא נראה אותך נותן מספרים-על כל 100 מכשירים כמה באמת מצריכים טיפול בזמן האחריות ,את לא חייב לדייק אבל כך בחשבון שעל 5 % תלות ומעלה עוצרים מכירת מוצרים.
כמה לדעתך מתוך 100 מכשירים שנרכשים של אונקיו מצריכים תיקון בזמן אחריות?
אם אני רוכש 2 מכשירים מחול ועדיין חסכתי כסף על רכישה בארץ מה הסיכוי ש-2 מכשירים נדפקים בזמן אחריות?
תן תשובה אמיתי ואם אפשר בלי להתחמק בבקשה

נועם22
טרול
טרול

שליחה #543 

@claudia5
·תגיד,מאיפה לי לדעת נתונים??? אני עדיין לא ייבואן או טכנאי במעבדה ובטח לא נביא.
מציע לך גם לחדול מהשערות ללא ביסוס

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #544 

@נועם22
·
העובדה אחת היא שניתן לרכוש 2 בחול במחיר של 1 בארץ

נועם22
טרול
טרול

שליחה #545 

@claudia5
אז תקנה בחו"ל
אתה גם לא נראה לי הטיפוס שיעבור את המסכת שעובר פותח השרשור
אולי זו גם הסיבה שהצעת את האונקיו שלך למכירה(אם אינני טועה זה אתה)
אבל אל תעודד אחרים להיכנס להרפתקאה הזו
·

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #546 

@נועם22
·
אני עברתי סיפור דומה מאוד ויצאתי מחוזק כי כיום יש לי רסיבר חדש טוב יותר ואם אני מחשבת את מה שהשקעתי סה"כ עדיין אני מורווח בגדול ויש לי רסיבר חדש טב יותר.
מה גם שהרסיבר שלי נדפק אחרי האחריות ועלות התיקון היתה גבוהה בטופ אודיו.
תחשוב שיכל להיות מצב שהיתי רוכש רסיבר בארץ במחיר גבוה ואז משלם הרבה כסף על תיקון ונשאר עם רסיבר מתוקן במקום להיות כמו היום עם יותר כסף בכיס בסיום המהלך ועם רסיבר חדש שנתיים יותר חדש ורמה אחת מעל מה שהיה לי.
נועם דעותיך מאוד ברורות אתה לא רק מוכן לשלם כפול ויותר על מוצר אתה גם מאמין שכל אחד צריך לנהוג כמוך ואני חושב שאתה טועה .
אני ימשיך לרכוש בחול מה שמשתלם לי כלכלית ואני ימליץ לחברים רבים לרכוש כל עוד אני חושב שהבדלי המחירים מצדיקים ובעיניין מחיר כפול מצדיק בענק

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #547 

claudia5 כתב:@נועם22
·
העובדה אחת היא שניתן לרכוש 2 בחול במחיר של 1 בארץ
...
מאוד כלכלי וגם חסכוני בזמן.
תקנה מראש שניים בזול ולא תצטרך למצוא את עצמך בשרשור על מימוש אחריות בארץ למוצר שרכשת בחו"ל..
מה שאתה מנסה זה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. גם לקנות בחצי מחיר בחו"ל וגם לקבל שירות מהיבואן בארץ.
גאוני רק שכמו שאתה רואה זה לא ממש קורה בטח לא בקבועי הזמן שהיית מצפה שזה יקרה.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

נועם22
טרול
טרול

שליחה #548 

Lior_M כתב:
...
...
מאוד כלכלי וגם חסכוני בזמן.
תקנה מראש שניים בזול ולא תצטרך למצוא את עצמך בשרשור על מימוש אחריות בארץ למוצר שרכשת בחו"ל..
מה שאתה מנסה זה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. גם לקנות בחצי מחיר בחו"ל וגם לקבל שירות מהיבואן בארץ.
גאוני רק שכמו שאתה רואה זה לא ממש קורה בטח לא בקבועי הזמן שהיית מצפה שזה יקרה.
...
·

אכן כך
ואני דיי בטוח שבעלי החנויות שאותם הוא פוקד בחיפוש אחרי מוצרים שמראש הוא החליט שיזמין מחו"ל "מתים" עליו

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #549 

@Lior_M
·
אם בכל העולם המחיר הוא חצי והשרות הוא בינלאומי אז מה בדיוק מוזר בדרישה שלי

נועם22
טרול
טרול

שליחה #550 

claudia5 כתב:@Lior_M
·
והשרות הוא בינלאומי
...
·

תגיד,קראת שוב את השרשור ?
נראה לי שלא

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #551 

בואו נסכם את זה שלא כולם מסכימים כאן וזה לגיטימי.

אנחנו ניפגש בעוד כמה שנים ונראה מה יקרה. דעתי האישית היא שהקנייה דרך האינטרנט כולל מוצרים יקרים וגדולים רק תלך ותגבר, יבואנים שלא יתאימו את עצמם לשוק המשתנה יעלמו, ואלה שיתאימו יצטרכו להוריד מחירים ולהיות הרבה יותר קרובים למחירים בחו"ל ובנוסף יצטרכו לתת שירות וערך מוסף שמצדיק את הפער.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #552 

ברור שזו המגמה.
וברור שההתנהלות של טופ אודיו היא... בוא נאמר.. לא בטופ.

העולם משתנה וחברות צריכות לזוז איתו ולא להתקע כמו דינוזאורים

זה לא אומר שהם נותנים שרות גרוע ללקוחות שרכשו אצלם.
את זה צריך להפריד
העם דורש..... כל מיני דברים

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #553 

claudia5 כתב:@Lior_M
·
אם בכל העולם המחיר הוא חצי והשרות הוא בינלאומי אז מה בדיוק מוזר בדרישה שלי
...
היא לא מוזרה ואפילו לגיטימית אבל אתה לא יכול לדרוש מטופ אודיו לממש אחריות שלא קיימת.
בקיצור הדרישה הגיונית רק שהמציאות קצת מקלקלת.
הקולנוע שלי

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #554 

שוב ושוב ושוב חוזרים פה על סוגיית האחריות הבינלאומית.. איך הגעתם לזה ואיך זה שייך לדיון? פותח הדיון מעולם לא ניסה לבקש לממש אחריות בינלאומית כאן בארץ.
זה בהחלט נושא מעניין וראוי לדיון בפני עצמו, אך הוא לא רלוונטי לסיפור הנוכחי.
לא משנה איך הסיפור שלו מול אונקיו וטופ אודיו יסתיים בסוף, אני סמוך ובטוח שלא יווצר ממנו תקדים לכלום. במקרה האופטימאלי, Newboy יקבל תיקון FOC על חשבון אונקיו כפי שהובטח לו ותו לא. מקרה חד פעמי שאונקיו כנראה לא ינסו לבצע כאן שוב. אולי טופ אודיו הצליחו להרתיע בכך ציבור אשר חשש לרכוש בחו"ל. אולי לא. לא ברור מה הם בוודאות השיגו מכל הקטנת הראש הזו והטרטור של הצרכן (אני כבר לא רושם לקוח מחשש לתגובות מכל מיני עורכי דין שכנראה יש פה שינסו להסביר מדוע בעינהם הוא כלל לא לקוח) אבל אני די בטוח שתיקון כרטיס ה HDMI הזה זולה לאין שיעור אל מול הנזק התדמיתי שהם יצרו כאן לעצמם. אפשר להתווכח על זה כמה שרוצים, אבל מספיק שתריסר חברים כאן בפורום החליטו להמליץ לא לקנות מהם וזה כבר משהו ששווה התייחסות רצינית. קשה לבנות דעת קהל חיובית לגבי משהו אבל מאד קל להרוס וליצור דעה שלילית. רק תראו מה שהולך כאן בפורום לגבי המלצות על מוצרי פיליפס מייבוא של אלקטרה. אתם חושבים שטופ אודיו לא סופרים את הפורום הזה והוא לא מהווה נתח חשוב מהעסק שלהם? מעניין, אז למה הם מפרסמים את עצמם כאן, בשביל הכיף?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

נועם22
טרול
טרול

שליחה #555 

בשביל הפיצוחים

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #556 

בעיה הזו קיימת רק בארץ. במדינות אחרות המחירים הוגנים ואף אחד לא מחפש לרכוש ממדינה אחרת..... הבעיה היא העושק...

אבל יש פתגם שאומר סוף גנב לתלייה......

Lior_M, אתה כל הזמן חוזר על המשפט רכשו שניים מההתחלה... למה שנרכוש שניים? נרכוש אחד ואם מתישהו תהיה תקלה נחליט אם לשלוח ליצרן, לתקן ליד הבית או לרכוש מכשיר חדש ועדכני ועדיין נשלם פחות מהבחור שמממש אחריות ומקבל מכשיר מתוקן... זה נראה לך הגיוני שבלוריי פיוניר עולה באמזון 950 שקל כולל משלוח אקספרס וכל המיסים, לעומת 2,990 שקל בישראל, זה פשוט עושק.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #557 

asaf23 כתב:בעיה הזו קיימת רק בארץ. במדינות אחרות המחירים הוגנים ואף אחד לא מחפש לרכוש ממדינה אחרת..... הבעיה היא העושק...

אבל יש פתגם שאומר סוף גנב לתלייה......

Lior_M, אתה כל הזמן חוזר על המשפט רכשו שניים מההתחלה... למה שנרכוש שניים? נרכוש אחד ואם מתישהו תהיה תקלה נחליט אם לשלוח ליצרן, לתקן ליד הבית או לרכוש מכשיר חדש ועדכני ועדיין נשלם פחות מהבחור שמממש אחריות ומקבל מכשיר מתוקן... זה נראה לך הגיוני שבלוריי פיוניר עולה באמזון 950 שקל כולל משלוח אקספרס וכל המיסים, לעומת 2,990 שקל בישראל, זה פשוט עושק.
...
·

לא אני אמרתי. אתה אמרת שבמחיר של הארץ אתה קונה שניים בחול. אני היתי ציני ושלחתי אותך לקנות 2 מראש.
ובכן, יש כאלו שמעדיפים להתמקח על המחיר ( בדרך כלל משיגים בין 25-30% פחות מהמחיר המוצהר ) ולקנות אחד פלוס אחריות 10 דקות מהבית.
נכון זה יעלה להם יותר מיבוא אישי ( אבל לא כפול ) ויחסוך להם כאב ראש. כל אחד והבחירה שלו.
המחירים של טופ-אודיו הם שערוריה אבל בוא לא נשכח שלא מדובר על קרטון חלב ולא על גבינה צהובה.
זכותם לתמחר איך שבא להם כמו שזו זכותנו לא לרכוש דרכם. המשפט שלך סוף גנב לתליה מיותר ולא קשור. אף אחד לא גנב ממך. לא מתאים לך המחיר חפש אלטרנטיבה.
מזכיר קצת את הויכוח על הליסינג התפעולי.כן משתלם או לא משתלם. יש אנשים שיום עבודה שווה להם 1000 שקלים ויש כאלה שגם 2000 ויותר. נראה אותך משכנע אחד כזה שליסינג תפעולי לא משתלם לו אחרי יום במוסך.
הקולנוע שלי

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #558 

Lior_M כתב:
...
...
·

המחירים של טופ-אודיו הם שערוריה אבל בוא לא נשכח שלא מדובר על קרטון חלב ולא על גבינה צהובה.
זכותם לתמחר איך שבא להם כמו שזו זכותנו לא לרכוש דרכם. המשפט שלך סוף גנב לתליה מיותר ולא קשור. אף אחד לא גנב ממך. לא מתאים לך המחיר חפש אלטרנטיבה.
מזכיר קצת את הויכוח על הליסינג התפעולי.כן משתלם או לא משתלם. יש אנשים שיום עבודה שווה להם 1000 שקלים ויש כאלה שגם 2000 ויותר. נראה אותך משכנע אחד כזה שליסינג תפעולי לא משתלם לו אחרי יום במוסך.
...
·

טופ אודיו היא יבואן יחיד במדינתו, בניגוד לאירופה או ארה"ב ששם יש דילרים רבים ויש תחרות לכן לצרכן שאוהב את מוצרי אונקיו או כל חברה אחרת שטופ אודיו היא נציגתה נמצא בבעיה כי אין לו אלטרנטיבה של יבואן אחר.עם מחירים שפויים יותר ואם הוא לא בקיא ופוחד להתעסק עם יבוא אישי האלטרנטיבה היחידה שלו זה לעבור ליצרן אחר ומבחינת הלקוח זה עלול להיות בעיה לכן אני חושב שיש לעודד ולתת הסברים והדרכה כמה שיותר על מנת שאנשים יפתחו לעניין היבוא האישי
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 02/10/2014 8:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #559 

shay1 כתב:
...
...
·

טופ אודיו היא יבואן יחיד במדינתו, בניגוד לאירופה או ארה"ב ששם יש דילרים רבים ויש תחרות לכן לצרכן שאוהב את מוצרי אונקיו או כל חברה אחרת שטופ אודיו היא נציגתה נמצא בבעיה כי אין לא אלטרנטיבה של יבואן אחר.עם מחירים שפויים יותר ואם הוא לא בקיא ופוחד להתעסק עם יבוא אישי האלטרנטיבה היחידה שלו זה לעבור ליצרן אחר ומבחינת הלקוח זה עלול להיות בעיה לכן אני חושב שיש לעודד ולתת הסברים והדרכה כמה שיותר על מנת שאנשים יפתחו לעניין היבוא האישי
...
·
צודק 100% רק לפני שמטפלים בשוק האלקטרוניקה הבידורית אולי כדאי שנטפל קודם בנמלים, ברשות שדות התעופה, ברכבת ובעוד אי אלו מונופולים בישראל שמשפיעים קצת יותר על הכיס שלנו.
הקולנוע שלי

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #560 

Lior_M כתב:
...
...
·
צודק 100% רק לפני שמטפלים בשוק האלקטרוניקה הבידורית אולי כדאי שנטפל קודם בנמלים, ברשות שדות התעופה, ברכבת ובעוד אי אלו מונופולים בישראל שמשפיעים קצת יותר על הכיס שלנו.
...
·
מה הכנסת עכשיו את כול העולם ואישתו לעניין טופ אודיו ???
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”