:כותרת: מלחמות המתרגמים QSUBS מול TOREC (היה: תרגום Dinner for schmucks)
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כנראה שמה שמעניין אותי זה בעיקר החמישה אחוז הנוספים
עד לשרשור הזה לא היה לי מושג על מה ולמה נלחמים.. מה שאני יודע זה שעד לא מזמן, אם הייתי מוריד כתוביות בעברית זה היה רק מהאתרים שלכם, והמצב כעת הוא שלא נכנסתי כבר שבועיים לאתרים האלו, ובמקום זה אני מוריד באנגלית או מטורק.
לא ברור לי מה אתם מצפים להשיג במלחמה הזו, מה שברור לי הוא שאתם מנצחים בעיקר את עצמכם... אני מסתדר מעולה עם כתוביות באנגלית, ואחרי שגיליתי את addic7ed.com עם הממשק היחסית הנוח (גם אם פחות נוצץ) וכתוביות לכל מה שאני רואה שצצות כמעט מיידית, אני כבר לא מתגעגע....
לא ברור לי מה אתם מצפים להשיג במלחמה הזו, מה שברור לי הוא שאתם מנצחים בעיקר את עצמכם... אני מסתדר מעולה עם כתוביות באנגלית, ואחרי שגיליתי את addic7ed.com עם הממשק היחסית הנוח (גם אם פחות נוצץ) וכתוביות לכל מה שאני רואה שצצות כמעט מיידית, אני כבר לא מתגעגע....
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
וואו, איזה אתר מדליק - LIKE!קרמריקה כתב:עד לשרשור הזה לא היה לי מושג על מה ולמה נלחמים.. מה שאני יודע זה שעד לא מזמן, אם הייתי מוריד כתוביות בעברית זה היה רק מהאתרים שלכם, והמצב כעת הוא שלא נכנסתי כבר שבועיים לאתרים האלו, ובמקום זה אני מוריד באנגלית או מטורק.
לא ברור לי מה אתם מצפים להשיג במלחמה הזו, מה שברור לי הוא שאתם מנצחים בעיקר את עצמכם... אני מסתדר מעולה עם כתוביות באנגלית, ואחרי שגיליתי את addic7ed.com עם הממשק היחסית הנוח (גם אם פחות נוצץ) וכתוביות לכל מה שאני רואה שצצות כמעט מיידית, אני כבר לא מתגעגע.......
ביי ביי QSUBS
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
אם אני לא טועה בעלי הסטרימרים יכולים לבצע איחוד של SUB/IDX עם הMKV באמצעות MKVTOOLNIX-MKVMERGEGUI
אמור לקחת לא יותר מדקה אחת.
אמור לקחת לא יותר מדקה אחת.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
טורק פרצו את תרגום פרק 11 של פרינג'. הפעם יש לציין זה קרה באותו יום של שחרור התרגום בפורמט הנעול. הם כנראה למדו לעשות את זה מהר. בתגובה קיו שחררו SRT.
אגב, בתרגום הפרוץ טורק לא נותנים קרדיט למתרגם אלא רק ל"מתקן" שנקרא - NOIDX
אגב, בתרגום הפרוץ טורק לא נותנים קרדיט למתרגם אלא רק ל"מתקן" שנקרא - NOIDX
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Qsubs צריכים להתחיל להפיץ את התרגומים שלהם בפורמט HD Subtitles 1:1 זו הדרך היחידה לסגור את הפינה הזו סופית ולהעביר את המסר שלהם כפי שצריך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
למרות שאני חושב שהמלחמה שלהם צודקת, עבר יחסית הרבה זמן מאז ששחרו תרגום לתוכנית "פרקים" ולמפץ הגדול.
אתמול פרסמו תרגום לפרק 3 ב"EPISODES .גם בפורמט החדש ועדיין לא שחררו SRT לפרק 2.
אם אין כוונה לשחרר לSRT יותר, שלפחות יעדכנו.
אתמול פרסמו תרגום לפרק 3 ב"EPISODES .גם בפורמט החדש ועדיין לא שחררו SRT לפרק 2.
אם אין כוונה לשחרר לSRT יותר, שלפחות יעדכנו.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
כן , בדיוק. מאוד פשוט (במידה והכתוביות מסונכרנות לגרסא, אם לא אז צריך לעשות התאמה עם SUBTITLE WORKSHOP ורק אז לאחד)truejoker כתב:שבע , מה זה אומר ? שאם אשתמש בתוכנות האלו אוכל לראות את הכתוביות כשהן "מוטבעות " בסרט ?
האם זה יעבוד גם לTS ?...
אם אני זוכר נכון אז גם עם TS (יש גם TSMUXER רק ששם לא זוכר אם ניתן לעשות את הMERGE עם כתוביות)
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
sheva23 - באמת הצלחת להפעיל בסטרימר את הכתוביות בפורמט שלנו (לא IDX+SUB רגיל), או שהרעיון הוא רק בתאוריה? כי עשינו בדיקה עם התוכנה שאמרת וזה לא עבד (זה כן הוסיף את הכתוביות לקונטיינר ועבד בצפייה במחשב, אבל לא בסטרימר).
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
QsubsGodfather אתה מצפה לתשובה? מה אתה רוצה שהוא יעשה לך QA?sheva23 - באמת הצלחת להפעיל בסטרימר את הכתוביות בפורמט שלנו (לא IDX+SUB רגיל), או שהרעיון הוא רק בתאוריה? כי עשינו בדיקה עם התוכנה שאמרת וזה לא עבד (זה כן הוסיף את הכתוביות לקונטיינר ועבד בצפייה במחשב, אבל לא בסטרימר)....
עד כמה שאני יכול להבין את המאבק שלכם, גם אם הוא הצליח "לעקוף" את ההגבלה שלכם הרי ברור לך
שהוא לא יפרט לך איך עשה זאת מהטעם הפשוט שאתם תסבכו את זה עוד יותר ותכבידו על המשתמשים.
להיפך - אם הבנתי נכון את ה"מאבק" - הוא רוצה לדעת בכדי שיידע את כל בעלי הסטרימרים איך לנגן את זה אצלהם - ואז הוא ימשיך בשלו - וכולנו (הסטרמרים) "נזכה" לצפות בתרגומים עם לוגויים מעצבנים, ופונטים בגדלים וצורות שלא בחרנו.kaplaey2 כתב:QsubsGodfather אתה מצפה לתשובה? מה אתה רוצה שהוא יעשה לך QA?sheva23 - באמת הצלחת להפעיל בסטרימר את הכתוביות בפורמט שלנו (לא IDX+SUB רגיל), או שהרעיון הוא רק בתאוריה? כי עשינו בדיקה עם התוכנה שאמרת וזה לא עבד (זה כן הוסיף את הכתוביות לקונטיינר ועבד בצפייה במחשב, אבל לא בסטרימר)....
עד כמה שאני יכול להבין את המאבק שלכם, גם אם הוא הצליח "לעקוף" את ההגבלה שלכם הרי ברור לך
שהוא לא יפרט לך איך עשה זאת מהטעם הפשוט שאתם תסבכו את זה עוד יותר ותכבידו על המשתמשים....
האמת הפשוטה היא ,שאני בהחלט לא רוצה שיפרסמו איך לפרוץ את זה. אני כן רוצה לדעת איך אני רואה את זה בBSPLAYER , כי רק הקינפוג של התוכנה האחרת שהומלצה HC-MPC , הוא נראה לי בעייתי לשם בדיקה מוצפיה רק בתרגומים כאלו
אני מציע לכול אחד שחושב לפרוץ את הכתוביות , מה היה קורה אם מקום העבודה שלכם היה מפסיק לשלם , ואתם הייתם שובתים , ומישהו היה בא למעביד שלכם ואומר לו " יש לי פתרון שהעבודה תיעשה בלעדיהם "?
אתם הייתם לבטח כועסים
אז כאן שבאה קבוצה ואומרת שהמחיר שלה הוא כבוד , למה אתם חושבים שמותר לשדוד את הכבוד שלהם ?
חלקכם עובדים גם לשם הכבוד , כי ללחם ומיים יש לכם , ואם אתם קונים מותגים אתם רוצים את הכבוד, אז למה להם מותר לעשות מה שלא תרצו שייעשה לכם ?
אני מציע לכול אחד שחושב לפרוץ את הכתוביות , מה היה קורה אם מקום העבודה שלכם היה מפסיק לשלם , ואתם הייתם שובתים , ומישהו היה בא למעביד שלכם ואומר לו " יש לי פתרון שהעבודה תיעשה בלעדיהם "?
אתם הייתם לבטח כועסים
אז כאן שבאה קבוצה ואומרת שהמחיר שלה הוא כבוד , למה אתם חושבים שמותר לשדוד את הכבוד שלהם ?
חלקכם עובדים גם לשם הכבוד , כי ללחם ומיים יש לכם , ואם אתם קונים מותגים אתם רוצים את הכבוד, אז למה להם מותר לעשות מה שלא תרצו שייעשה לכם ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
רק פורמט HD Sub 1:1 יציל את המצב!
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.