שרשור תיאוריות עבור LOST (ספויילרים!)
WOW...
- בכוונה עשו אותה יפה, כדי להמחיש את זה שאיך שהיא נראיתה על האי היה "מציאותי" ומתאים לתנאים שם...
- נראה לי העונה הבאה מתחילה בינואר לצערנו....
- בקשר לאבא של ג'ק לדעתי זה היה בציניות: "תביא את אבא שלי, אם הוא יותר שיכור ממני תפטר אותי". לא נראה לי הוא חי...
- ההלוויה היתה בשכונה "הרלמית" כזאת. עשו מאמץ כדי להמחיש את זה, לכן חייב להיות לזה משמעות... אולי מייקל?? מתאים לתגובה של קייט אחרי מה שהוא עשה...
- בכוונה עשו אותה יפה, כדי להמחיש את זה שאיך שהיא נראיתה על האי היה "מציאותי" ומתאים לתנאים שם...
- נראה לי העונה הבאה מתחילה בינואר לצערנו....
- בקשר לאבא של ג'ק לדעתי זה היה בציניות: "תביא את אבא שלי, אם הוא יותר שיכור ממני תפטר אותי". לא נראה לי הוא חי...
- ההלוויה היתה בשכונה "הרלמית" כזאת. עשו מאמץ כדי להמחיש את זה, לכן חייב להיות לזה משמעות... אולי מייקל?? מתאים לתגובה של קייט אחרי מה שהוא עשה...
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
היה גדול!
סוייר גבר כמו תמיד
הרלי הציל את היום
ג'ק גידל ביצים
אקשן טוב
עתיד בעייתי
ובדיוק ההיפך ממה שציפינו: היה ברור שמשהו הולך להשתבש עם ההצלה. עכשיו זה כביכול נראה שהכל בסדר ורק ג'ק בעתיד לא מצליח להתמודד עם העניין. אבל פני לא מכירה את נעמי...
וולט חזר - התגעגענו אליך ילד. נראה לי שוולט הוא ג'ייקוב או להיפך או שהם מחוברים בצורה כלשהי
ג'ון עולה על העצבים עם האג'נדה האישית שלו
יאללה מתי 4X1?
סוייר גבר כמו תמיד
הרלי הציל את היום
ג'ק גידל ביצים
אקשן טוב
עתיד בעייתי
ובדיוק ההיפך ממה שציפינו: היה ברור שמשהו הולך להשתבש עם ההצלה. עכשיו זה כביכול נראה שהכל בסדר ורק ג'ק בעתיד לא מצליח להתמודד עם העניין. אבל פני לא מכירה את נעמי...
וולט חזר - התגעגענו אליך ילד. נראה לי שוולט הוא ג'ייקוב או להיפך או שהם מחוברים בצורה כלשהי
ג'ון עולה על העצבים עם האג'נדה האישית שלו
יאללה מתי 4X1?
Enjoy the Silence
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
תלוי בחוזה של השחקן....josef_he כתב:בהחלט לא ברור מה היה שם. דרך אגב, האי מציל גם מטביעה או רק מיריות?...
דרך אגב,
מתאים לבן פרצוף אדום
הוא כל כך דורש אגרוף
אני מתאפק כי יש לי מסך יקר
סוף סוף ג'ק הראה שהוא גם רופא פלסטיקאי
שיפץ יפה
מ -ה-פ-ך
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
כי על פי ההתגלויות של דזמונד אם הוא לא ימות קלייר והשאר לא יוצלו...sam22 כתב:למה צ'ארלי לא יצא מהתא?
הוא ניטרל
מה אכפת לו שהכל יוצף
היה להם מספיק זמן לקחת ציוד צלילה ולהסתלק משם
לא ברור.......
HiFiMusic IL
הכל יכול להיות באמת.
יכול להיות שהספינה זה באמת "אויבים" של האחרים, אבל הם לא יהרגו את הניצולים אלה יורידו אותם מהאי.
מי יודע, אולי העונה הבאה תתחיל דווקא מהנקודה בה הסתיים הפרק (בשדה התעופה) ויספר על המסע של ג'ק חזרה לאי... אי אפשר לדעת איתם...
שמתם לב כשהוא התקשר לקייט מהבית שלו היה שם מפה של העולם עם מלא נעצים תקועים? הוא ממש אובססיבי לחזור.
יכול להיות שהספינה זה באמת "אויבים" של האחרים, אבל הם לא יהרגו את הניצולים אלה יורידו אותם מהאי.
מי יודע, אולי העונה הבאה תתחיל דווקא מהנקודה בה הסתיים הפרק (בשדה התעופה) ויספר על המסע של ג'ק חזרה לאי... אי אפשר לדעת איתם...
שמתם לב כשהוא התקשר לקייט מהבית שלו היה שם מפה של העולם עם מלא נעצים תקועים? הוא ממש אובססיבי לחזור.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
כבר היו תגליות שהם דאגו לשנותaloni כתב:כי על פי ההתגלויות של דזמונד אם הוא לא ימות קלייר והשאר לא יוצלו...sam22 כתב:למה צ'ארלי לא יצא מהתא?
הוא ניטרל
מה אכפת לו שהכל יוצף
היה להם מספיק זמן לקחת ציוד צלילה ולהסתלק משם
לא ברור..........
כמו הטיול בו מצאו את נעמי
וואו......................................
אלה היו פרקים מתישים נפשית.
בכול מקרה בנוגע לפלאשבקים שהיו לאורך כל הסדרה אני חוש שכול הפלאשבקים של כולם היו באמת מהעבר, לפני שהם התרסקו על האי, הרי רואים בכול מיני פלאשבקים שאחד לא מכיר את השני ולא יודע על השני , גם רואים שכול מה שקורה על האי מתבסס על העבר.
אבל בנוגע לפלאשבק (טוב לא בדיוק פלאשבק כי מדובר על העתיד) של ג'ק מהפרקים האחרונים 22/23
זה ברור שמדובר על העתיד - אחרי היציאה שלהם מהאי.
כנראה שהחברים של נעמי העבירו את האי לבעלותם ועכשיו איכשהו הם מסכנים את כול העולם בניצול של כוחות האי,
יכול להיות שיצילו את כולם בזכות השיחה עם פן (חברה של דזמונד) שהקשר איתה תרם למציאת האי,
אוליי החברים ניצלו מפני חבריה של נעמי, בטח ג'ק מרגיש שוב שהוא צריך לתקן את המצב,
נראה בכול מקרה שמדובר כאן על כניסה למימד אחר של זמן בזמן התרסקות המטוס כי ג'ק מנסה שוב ושוב להגיע למצב שהוא יתרסק במטוס על האי ויוכל לתקן את הדברים שעשה.
אני מאמין שלאט לאט אני אחשוב על עוד תיאוריות - ככה יהיו יותר תיאוריות שינופצו בעונה הבאה - אם בכלל אני לא אזדקן עד אז.
אלה היו פרקים מתישים נפשית.
בכול מקרה בנוגע לפלאשבקים שהיו לאורך כל הסדרה אני חוש שכול הפלאשבקים של כולם היו באמת מהעבר, לפני שהם התרסקו על האי, הרי רואים בכול מיני פלאשבקים שאחד לא מכיר את השני ולא יודע על השני , גם רואים שכול מה שקורה על האי מתבסס על העבר.
אבל בנוגע לפלאשבק (טוב לא בדיוק פלאשבק כי מדובר על העתיד) של ג'ק מהפרקים האחרונים 22/23
זה ברור שמדובר על העתיד - אחרי היציאה שלהם מהאי.
כנראה שהחברים של נעמי העבירו את האי לבעלותם ועכשיו איכשהו הם מסכנים את כול העולם בניצול של כוחות האי,
יכול להיות שיצילו את כולם בזכות השיחה עם פן (חברה של דזמונד) שהקשר איתה תרם למציאת האי,
אוליי החברים ניצלו מפני חבריה של נעמי, בטח ג'ק מרגיש שוב שהוא צריך לתקן את המצב,
נראה בכול מקרה שמדובר כאן על כניסה למימד אחר של זמן בזמן התרסקות המטוס כי ג'ק מנסה שוב ושוב להגיע למצב שהוא יתרסק במטוס על האי ויוכל לתקן את הדברים שעשה.
אני מאמין שלאט לאט אני אחשוב על עוד תיאוריות - ככה יהיו יותר תיאוריות שינופצו בעונה הבאה - אם בכלל אני לא אזדקן עד אז.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
מיד אתן את תגובתי לפרקים,
אבל לפני כן. אם יש כאן מישהו עם תוכנת עצירת תמונה או משהו כזה,
לדעתי בפרק 22 אפשר לתפוס את העיתון ולהגדיל ולראות מי מת ( 1:01 עד 1:05 בערך)
יותר מזה- פרק 23 - ב- 2:18.
שם ממש יהיה אפשר לראות...
מישהו?
אבל לפני כן. אם יש כאן מישהו עם תוכנת עצירת תמונה או משהו כזה,
לדעתי בפרק 22 אפשר לתפוס את העיתון ולהגדיל ולראות מי מת ( 1:01 עד 1:05 בערך)
יותר מזה- פרק 23 - ב- 2:18.
שם ממש יהיה אפשר לראות...
מישהו?
keyser כתב: אם יש כאן מישהו עם תוכנת עצירת תמונה או משהו כזה,
לדעתי בפרק 22 אפשר לתפוס את העיתון ולהגדיל ולראות מי מת ( 1:01 עד 1:05 בערך)...

זה מה שכתוב שם : (מWIKI)
Los Angeles
Man found dead in
downtown loft
"The body of Jo...[unreadable]...[a]ntham of
New York was discovered shortly after 4
a.m. in the...[unreadable]...of Grand
Avenue. Ted...[unreadable]...man at The
Tower...[unreadable]...heard loud
noises...[unreadable]...antham's loft.
[unreadable]... [sa]fety, he
[unreadable]...discovered the
[unreadable]...a beam in the
[unreadable]...[ac]cordin[g]...[unreadable]..."
בעוד אתר:
לא ידוע אם זה אמיתי או סתם מישהו כתב את המילים החסרות
The body of John Lantham of New York was found shortly after 4 am in the 4300 block of Grand Avenue. Ted Worden, a doorman at the Tower Lofts complex, heard loud noises coming from the victim's loft. Concerned for tenants' safety, he entered the loft and found the body hanging from a beam in the living room. According to Jaime Ortiz, a police spokesman, the incident was deemed a suicide after medical tests. Latham (sic) is survived by one teenaged son. Memorial services will be held at the Hoffs-Drawlar Funeral Home tomorrow evening."
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
מי זה John Lantham ?
לוק?
התיאוריה הראשונה שלי לעונה 4.
יגיעו הליקופטרים לאי. יעלו להליקופטרים את ג'ק , קייט , קלייר ובנה, ואולי עוד אחד או 2.
מיד אחרי שהנגלה הזו ממריאה, דזמונד מגיע לחוף, ובמכשיר קשר של הארלי קורה לניצולים שלא עלו על ההליקופטרים,
ואומר להם שהמצילים הם בעצם עויינים.
ג'ק רואה את ההתרחשויות מהאויר, ומאז זה לא עוזב אותו.
לגבי ג'ק - שאמר בטלפון לקייט "אני יודע מה היא אמרה"
ייתכן ומדובר באחת מהעויינים שאמרה שאסור להם להתקשר ביניהם.
לפי הדמעות של קייט בסיום, היא ידעה שהם עשו טעות כשעזבו את האי.
אחרי שאעכל את הפרקים האלה
בטח אכתוב עוד כמה דברים.
לוק?
התיאוריה הראשונה שלי לעונה 4.
יגיעו הליקופטרים לאי. יעלו להליקופטרים את ג'ק , קייט , קלייר ובנה, ואולי עוד אחד או 2.
מיד אחרי שהנגלה הזו ממריאה, דזמונד מגיע לחוף, ובמכשיר קשר של הארלי קורה לניצולים שלא עלו על ההליקופטרים,
ואומר להם שהמצילים הם בעצם עויינים.
ג'ק רואה את ההתרחשויות מהאויר, ומאז זה לא עוזב אותו.
לגבי ג'ק - שאמר בטלפון לקייט "אני יודע מה היא אמרה"
ייתכן ומדובר באחת מהעויינים שאמרה שאסור להם להתקשר ביניהם.
לפי הדמעות של קייט בסיום, היא ידעה שהם עשו טעות כשעזבו את האי.
אחרי שאעכל את הפרקים האלה