משה,א) גם אני כתבתי על "מושכת עיניין". לא כתבתי שום דבר על הערצה או על להיות הקבוצה הטובה יותר. זה אתה כתבת, תוך זה שאתה מייחס לי את הטענה. פעם היית עושה את זה הרבה - קובע לצד השני את טענותיו ומתווכח איתם
ב) אני גם לא כתבתי שהיא לא מקום ראשון בעיניין, למרות שאין לי נתונים וגם לא יודע אם ניתן ממש למדוד זאת. אני התייחסתי ללא מתקרבת שלך (אני מתייחס לציטוטים אמיתיים שלך, לא ממציא מה שאני רוצה). הלא מתקרבת לא יכול להיות נכון בעליל. פרויקט הסופר גלקטיקוס 2 במקומו מונח ואכן יוצר עיניין רב, אבל קבוצות מראש הליגה האנגלית והספרדית וליגת האלופות תמיד יישארו גם בראש טבלת העיניין.
אגב, עכשיו שריאל מחוץ לאלופות, רמת העיניין העולמי בה ירד פלאים....
אני חייב להגיד לך, שיש לך לפעמים הודעות שכנראה נובעות מאיזה צורך לנסות להיות מתוחכם
אתה מנסה לנתח הודעות של אחרים ומנסה להסיק מסקנות מתוכן כאילו זה איזה שיר של ביאליק ואתה בדיוק נבחן על זה בבגרות
לא מצליח להבין על מה אתה מדבר בהודעה הארוכה האחרונה שלך. תגיד שאתה לא מסכים לדעתי, תנסה לנמק למה וזהו. מאיפה אתה מגיע לזה שיש כאן חוסר בהבנת הנקרא
ת'כלס רשמתי "ולא...היונטייד 2010 לא מתקרבת ברמת העניין והחשיבות לריאל 2010" לא הסכמת עם זה וניסיתי להסביר לאחרים (כי אתה הרי לא תשתכנע מזה) למה ריאל מדריד 2010, ברמת העניין, נמצאת הרבה מעל היונייטד אפילו אם זאת האחרונה תיקח את ליגת האלופות. כאן כבר החלטת שאני דוחף לך דברים שלא אמרת כאילו אנחנו באיזה דיון בבית משפט, תכלס אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר בסעיפים א' ו ב' (המצוטטים למעלה) ותכלס אין לי כבר כוח לנתח אותם על מנת לרדת לעובי הנקודה שבמילים שלך גם בגלל השעה המאוחרת........לילה טוב
אגב, אני ממליץ לך להסתכל לפעמים על הודעות ברמת המאקרו (תעשה zoom out) ולא ברמת המיקרו. תפסיק לחפש איפה יש שגיאה תחבירית או חוסר התאמה ואי דיוקים בכל מילה שנרשמת. תנסה להבין מה כוונת כותב ההודעה ולהתייחס לכוונה הזאת אפילו אם משהו מתמטית אצלך לא מסתדר בה.......זאת רק כמובן רק המלצה, אתה לא חייב לקבל אותה