שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

א) גם אני כתבתי על "מושכת עיניין". לא כתבתי שום דבר על הערצה או על להיות הקבוצה הטובה יותר. זה אתה כתבת, תוך זה שאתה מייחס לי את הטענה. פעם היית עושה את זה הרבה - קובע לצד השני את טענותיו ומתווכח איתם
ב) אני גם לא כתבתי שהיא לא מקום ראשון בעיניין, למרות שאין לי נתונים וגם לא יודע אם ניתן ממש למדוד זאת. אני התייחסתי ללא מתקרבת שלך (אני מתייחס לציטוטים אמיתיים שלך, לא ממציא מה שאני רוצה). הלא מתקרבת לא יכול להיות נכון בעליל. פרויקט הסופר גלקטיקוס 2 במקומו מונח ואכן יוצר עיניין רב, אבל קבוצות מראש הליגה האנגלית והספרדית וליגת האלופות תמיד יישארו גם בראש טבלת העיניין.
אגב, עכשיו שריאל מחוץ לאלופות, רמת העיניין העולמי בה ירד פלאים.
...
משה,
אני חייב להגיד לך, שיש לך לפעמים הודעות שכנראה נובעות מאיזה צורך לנסות להיות מתוחכם :)
אתה מנסה לנתח הודעות של אחרים ומנסה להסיק מסקנות מתוכן כאילו זה איזה שיר של ביאליק ואתה בדיוק נבחן על זה בבגרות :wink: .
לא מצליח להבין על מה אתה מדבר בהודעה הארוכה האחרונה שלך. תגיד שאתה לא מסכים לדעתי, תנסה לנמק למה וזהו. מאיפה אתה מגיע לזה שיש כאן חוסר בהבנת הנקרא :roll: אני פשוט לא מבין על מה אתה מדבר :wink: אתה שואל שאלות ואח"כ מסיק בעצמך את התשובות לשאלות האלה. אומר שאין לי את הידע לרשום דברים כלשהם אבל בעצמך מסיק ורושם דברים דומים: "דיברנו על ויין רוני הפורח, אני בטוח שהוא בוודאי לא רוצה לשחק במדריד".

ת'כלס רשמתי "ולא...היונטייד 2010 לא מתקרבת ברמת העניין והחשיבות לריאל 2010" לא הסכמת עם זה וניסיתי להסביר לאחרים (כי אתה הרי לא תשתכנע מזה) למה ריאל מדריד 2010, ברמת העניין, נמצאת הרבה מעל היונייטד אפילו אם זאת האחרונה תיקח את ליגת האלופות. כאן כבר החלטת שאני דוחף לך דברים שלא אמרת כאילו אנחנו באיזה דיון בבית משפט, תכלס אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר בסעיפים א' ו ב' (המצוטטים למעלה) ותכלס אין לי כבר כוח לנתח אותם על מנת לרדת לעובי הנקודה שבמילים שלך גם בגלל השעה המאוחרת........לילה טוב :התייאשתי: :sleep:

אגב, אני ממליץ לך להסתכל לפעמים על הודעות ברמת המאקרו (תעשה zoom out) ולא ברמת המיקרו. תפסיק לחפש איפה יש שגיאה תחבירית או חוסר התאמה ואי דיוקים בכל מילה שנרשמת. תנסה להבין מה כוונת כותב ההודעה ולהתייחס לכוונה הזאת אפילו אם משהו מתמטית אצלך לא מסתדר בה.......זאת רק כמובן רק המלצה, אתה לא חייב לקבל אותה :)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

אריה, זה פשוט מאוד.
אתה כותב "היונייטד 2010 לא מתקרבת ברמת העניין והחשיבות לריאל 2010".
אני עונה שזה ממש לא כך, ואז אתה כ"תשובה" מסביר לי שזה לא קשור להערצה, לא קשור למי טובה ומציג שאלות על איזו קבוצה מענינת יותר.

מה בדיוק אני צריך להסיק מכך?

דווקא ההשוואה לניתוח שיר של ביאליק מתאימה בכיוון ההפוך. הרי בניתוח שיר מחפשים דברים נרמזים שלא נכתבו בפרוש. אני אומר בדיוק ההיפך, תתיחס רק למה שנאמר.

לגבי הספקולציה שלי לגבי רצונותיו של רוני, זה לא בר השוואה לספקולציה שלך על לאן שחקנים רוצים ללכת.
הספקולציה שלי מתבססת על ראיונות איתו מצד אחד, ועל מה שנראה לי סביר ששחקן במצבו ירצה ועצם העובדה שהוא פורח עכשיו ביונייטד (עובדה שגם קשורה לזה שרונלדו הלך).
הספקולציה שלך, לא רק שדורשת ניחוש לגבי הרבה שחקנים שונים , אלא מניחה הנחה שגויה ששחקנים שונים יש להם רצונות דומים, ושלשחק במועדון ספציפי שמעורר עיניין (אולי הכי הרבה עיניין) זו שאיפה של רוב השחקנים.
אגב אם העיניין הרב במדריד הוא מסוג "איך המועדון שקנה את רונלדו וקאקה בסכומים אדירים, מצליח לעוף כל כך מהר מהאלופות", לא ברור לי למה זה צריך להיות גורם משיכה לשחקנים. אם הם גם לא יקחו אליפות, אז שוב תהיה התעוררות בעיניין בהם, אבל שוב עיניין לחוד ומשיכה לחוד.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

osherov כתב: אגב, אני ממליץ לך להסתכל לפעמים על הודעות ברמת המאקרו (תעשה zoom out) ולא ברמת המיקרו. תפסיק לחפש איפה יש שגיאה תחבירית או חוסר התאמה ואי דיוקים בכל מילה שנרשמת. תנסה להבין מה כוונת כותב ההודעה ולהתייחס לכוונה הזאת אפילו אם משהו מתמטית אצלך לא מסתדר בה.......זאת רק כמובן רק המלצה, אתה לא חייב לקבל אותה :)
...
נראה לי שהוספת את הקטע הזה אח"כ, כי לא ראיתי אותו מקודם.

מה שאתה אומר לי פה במילים אחרות זה "אל תתיחס למה שכתבתי" (כמו שנראה שאתה נוהג, לפעמים :-) ). תגיד לי פשוט איזה דברים שאתה כותב אמורים להיעלם בzoom out ואיזה אמורים להישאר.
על איזה חוסר התאמות ושגיאות תחביריות אתה מדבר? לא שמתי לב לכאלה. התיחסתי לטענה מפורשת שכתבת.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

זהו, דייויד בקהאם, האיש והמותג,לא ישחק בגביע העולם וכנראה שגם סיים את הקריירה לגמרי לאחר שקרע את גיד אכילס במשחק ליגה .
צר לי ממש על הבחור. :( הוא כל כך רצה.
לזכותו ייאמר, שלמרות ההצלחה האדירה שלו בתחום הידוענות, הוא תמיד התיחס ברצינות ובמקצועיות לכדורגל ולא היה נגוע, מעבר לסביר, בפרימדוניות.
בזה שבמשחק האחרון הוא שיחק באולד טראפורד, יש הרבה סימליות . יצא נחמד.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
משה

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

(n)

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

moco כתב:זהו, דייויד בקהאם, האיש והמותג,לא ישחק בגביע העולם וכנראה שגם סיים את הקריירה לגמרי לאחר שקרע את גיד אכילס במשחק ליגה .
לזכותו ייאמר, שלמרות ההצלחה האדירה שלו בתחום הידוענות, הוא תמיד התיחס ברצינות ובמקצועיות לכדורגל ולא היה נגוע, מעבר לסביר, בפרימדוניות.
...
לא נורא
עכשיו יש סיכוי גבוה יותר שלנבחרת שאני אוהד יהיה סיכוי במונדיאל

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

טוטו שרשור הספורט הגדול-מחזור 13

שליחה

א.סביליה נגד צסק``א מוסקבה (תוצאה אחרי 90 דקות)-יערך ביום שלישי (ליגת אלופות), משחק ראשון 1:1
ב.צ`לסי נגד אינטר (תוצאה אחרי 90 דקות)-יערך ביום שלישי (ליגת אלופות), משחק ראשון 2:1 לאינטר
ג.אורלנדו נגד סן אנטוניו-יערך ביום רביעי (NBA)
ד.ורדר ברמן נגד ולנסיה (תוצאה אחרי 90 דקות)-יערך ביום חמישי (ליגה אירופית), משחק ראשון 1:1
ה.ליברפול נגד ליל (תוצאה אחרי 90 דקות)-יערך ביום חמישי (ליגה אירופית), משחק ראשון 1:0 לליל
ו.פאלרמו נגד אינטר-יערך ביום שבת (ליגה איטלקית)
ז.בורדו נגד ליל-יערך ביום שבת (ליגה צרפתית)
ח.מנצ`סטר יונייטד נגד ליברפול -יערך ביום ראשון (ליגה אנגלית)

השבוע יש מחזור מגוון מאוד של משחקים שמכיל גם משחק מפיסגת הליגה הצרפתית וגם משחק חוץ לא קל של אינטר המקרטעת שהפער בינה לבין מילאן במקום השני ירד לנקודה אחת בלבד! רציתי להכניס את משחק הטניס של שחר פאר שיערך היום בערב אבל אני לא חושב שכולם היו מספיקים לתת הימור עד אז לכן ויתרתי עליו.

-יש להמר על 7 מתוך 8 המשחקים עד מחר בערב.
-מחזור 12 ינעל היום בערב כאשר מכבי חיפה תארח את מכבי ת"א בליגת העל שלנו
-מכבי חיפה ניצחה אתמול בבית את מכבי נתניה בליגת ווינר בכדורסל (ועלתה למקום השני בטבלה אחרי מכבי ת"א) וקליבלנד ניצחה לפנות בוקר בבית את בוסטון סלטיקס ב NBA

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

א. X
ב. 1
ג. 1
ד. NONE
ה. 1
ו. 2
ז. X
ח. 1

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

שח_מט כתב:
moco כתב:זהו, דייויד בקהאם, האיש והמותג,לא ישחק בגביע העולם וכנראה שגם סיים את הקריירה לגמרי לאחר שקרע את גיד אכילס במשחק ליגה .
...
לא נורא
עכשיו יש סיכוי גבוה יותר שלנבחרת שאני אוהד יהיה סיכוי במונדיאל
...
לא ברור אם היה נבחר בכל מקרה, ואם היה נבחר לא ברור איזו השפעה הייתה לו על נבחרת אנגליה (וכמה דקות משחק היה רואה).
אם היה נבחר, זה היה מן הסתם משיקולים סמליים ובשביל שיהיה מבוגר אחראי / מנהיג באזור. למטרה זו אפשר גם לצרף אותו לסגל הנלווה.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

א.סביליה נגד צסק``א מוסקבה - 1
ב.צ`לסי נגד אינטר - 1
ג.אורלנדו נגד סן אנטוניו- 1
ד.ורדר ברמן נגד ולנסיה- X
ה.ליברפול נגד ליל - 1
ו.פאלרמו נגד אינטר- NONE
ז.בורדו נגד ליל- 1
ח.מנצ`סטר יונייטד נגד ליברפול - 1
משה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

אריה,
מה עם הטבלה המעודכנת?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

הימור של הקוף:
א.None
ב.2
ג.2
ד.X
ה.2
ו.1
ז.2
ח.2

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

guyezra כתב:אריה,
מה עם הטבלה המעודכנת?
...
אל חשש,
מייד אחרי המשחק של חיפה הערב אני אעלה את הטבלה המעודכנת (גיא, אתה מוביל, אבל יש לך שותפים לפיסגה)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

כמה נזק יכול כדורגלן אחד לעשות ליחידת זמן?

שליחה

קבלו את הסיפור על סולי מונטרי, מאינטר, שנכנס כמחליף בדקה ה79 ויצא לאחר 85 שניות. הנה מה שהספיק באותם 85 שניות שהיה במשחק:
1) הכשלה של כרטיס צהוב, בעקבותיה הייתה בעיטת עונשין מטווח מסוכן לזכות קטניה.
2) הוא הגן על השער באותה בעיטת עונשין על ידי נגיעה מכוונת ביד. מה שזיכה אותו בכרטיס אדום ואת קטניה בפנדל, פנדל ששם אותה ביתרון 2:1 (בסוף ניצחה 3:1).

משעשע ביותר.
מתוך http://www.offthepost.info/2010/03/vide ... -red-card/

משה

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ענק!

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

:lol:

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999

שליחה

ובנתיים איסינבייבה (קופצת המוט) איבדה גם את התואר בדוחא, ושוקלת לפרוש (או לפחות לקחת פסק זמן).
ערן

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

טניס

דודי סלע כבר בסיבוב שלישי באינדיאן וולס (מול טומי רוברדו).

שחר הלילה נגד פאנטה (9 בטורניר), בסיסוב השלישי.
נצחון והיא משחזרת את שמינית הגמר משנה שעברה.
ערן

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כמה נזק יכול כדורגלן אחד לעשות ליחידת זמן?
...

אני לא חזק בשיפוט, ולדעתי לא ממש היתה הכשלה, והיד לא היתה מכוונת, אבל מי סופר :)
ערן

חזור אל “ספורט”