סקין ל-Kodi בעברית מלאה - Transparency!
- mikee8
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 877
תומר,
תוכל להעלות בבקשה קישור נוסף להורדה, אצלי לא התעדכן מה REPO ולא ניתן מאתמול להיכנס לאתר של thewiz להורדות.
תוכל להעלות בבקשה קישור נוסף להורדה, אצלי לא התעדכן מה REPO ולא ניתן מאתמול להיכנס לאתר של thewiz להורדות.
- itzikg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2120
- DANBR22
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 802
·tomer953 כתב:האמת שאין לי מקום לזה חחח
תעשה info ותראה......
לעשות INFO לאחר שכבר התחלתי את הסרט? זה לא מייתר בעצם את כל השימוש באייקונים ברשימה?
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
לא, לעשות info לפני שהתחלת את הסרט - שם יש מידע מפורט יותר.
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

·alon24 כתב:כמובן שאת זה כבר עשיתי......
כל השאלה היתה האם המקור לרשימת הסרטים החדשים (שהוא עשה לה SKIN חדש) יכול להיות מהSMARTPLAYLIST ולא כפי שעכשיו מכלל הסרטים החדשים.
חלק ב של השאלה היה האם אפשר את הWIDGET הזה אשר שואב את המידע שלו מהרשימה החדשה אפשר לשדך לתפריט אחר \0לא סרטים) במסך הראשי.
מה שיאפשר בשילוב 1 + 2 -> להציג לילדים רשימת סרטים חדשים שלהם (בWIDGET) על המסך הראשי כאשר עומדים על התפריט שלהם.
בגלל הרשימות החדשות, אני לא משתמש בתפריט "סרטים" הרגיל....
החיים יותר טובים לי ככה.
אני מקווה שכעת אני מובן יותר
·...
@alon24 הצלחתי לעשות זאת ולשאוב מידע מהסמארטפלייליסט.
אשמח לעזור לך ולהציג סרטים אחרונים מהפלייליסט שלך,
רק אצטרך פרטים ממך על השם של הקובץ פלייליסט שלך,
והיכן הוא נמצא בתפריט הראשי, כלומר איך הוספת אותו, דרך (מותאם אישית 1/2/3...)
אני אבנה לך את הקוד
- SilverStone
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
היי תומר גם לי יש את אותה הבעיה כשמעבירים את הסמן על התפריט הוא לא נפתח או שצריך למצוא את הנקודה המתאימה בכדי שהוא יפתח אני עם אנדרואידtomer953 כתב:ועכשיו הצלחתי לעשות את זה גם בסקין שלי (אומנם פחות טוב...)
שים את הסמן בסנטימטר האחרון של התפריט, לא בקצה כמו שהתרגלת, אלא ממש בחלק האחרון שלו.. שחק שם עם העכבר - יפתח לך התת-תפריט.
אני אנסה לשחק בזה כך שזה יניב לך 'תוצאות דומות' למה שהיה לפני.
תודה....
·
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

- SilverStone
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
צודק לא ראיתי את התיקוןtomer953 כתב:אז תשים את התיקון שלי שנתתי פה...
סבבה תודה
- DANBR22
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 802
טוב אני אנסה להסתדר ככה, תודהtomer953 כתב:האמת שאין לי מקום לזה חחח
תעשה info ותראה......
·
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

תיקון קטן שהכנסתי -
כאשר אין יותר מ-0 פריטים, במסך הבית לא יופיע התפריט של "סרטים חדשים\פרקים חדשים וכו'"
למשל מי שאין לו ספריית סרטים בכלל - לא יופיע לו "סרטים חדשים: 0" ותמונות ריקות....
רק כאשר הסה"כ גדול מ-0 התיבה תופיע.
זה כבר 2 תיקונים (התיקון של העכבר שנתתי לאיציק זה הראשון)
כאשר אין יותר מ-0 פריטים, במסך הבית לא יופיע התפריט של "סרטים חדשים\פרקים חדשים וכו'"
למשל מי שאין לו ספריית סרטים בכלל - לא יופיע לו "סרטים חדשים: 0" ותמונות ריקות....
זה כבר 2 תיקונים (התיקון של העכבר שנתתי לאיציק זה הראשון)
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
שאלה : בסקין הקודם היה לי אפשרות ללחוץ על Information ולראות תקציר + רשימת שחקנים + והכי חשוב לחצן טריילר שמציג את הטריילר של הסרט...
יש דרך לעשות את זה כאן ? או לפחות פתרון לנושא של הטריילר ?
יש דרך לעשות את זה כאן ? או לפחות פתרון לנושא של הטריילר ?
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

ניסית בכלל? או שאתה שואל בכללי?
http://i.imgur.com/sWG3loE.jpg
פה ליד המילה 720P בתחתית - יש כפתור מרובע קטן - לוחצים עליו וזה מנגן את הטריילר.
כמובן שאם לוחצים I\INFO\לחצן ימיני\C או כל אופציה אחרת לפתוח את תפריט המידע - מקבלים את המידע שאמרת - שזוהי אופציה מובנית בKODI
פה ליד המילה 720P בתחתית - יש כפתור מרובע קטן - לוחצים עליו וזה מנגן את הטריילר.
כמובן שאם לוחצים I\INFO\לחצן ימיני\C או כל אופציה אחרת לפתוח את תפריט המידע - מקבלים את המידע שאמרת - שזוהי אופציה מובנית בKODI
- itrigalo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
היי תומר,
סקין מדהים, כמו שכבר אמרתי בעבר, אז שוב תודה.

וברשותך בקשות/שאלות קטנות, כולם מופיעים בתמונה שצרפתי:
1. אני חושב שיש להבדיל/להבליט את הטקסט של שם הסרט שמופיע בתקציר. אולי לשים אותו ב-Bold למשל.
2. השורה התחתונה של תקציר הסרט נראית לא מנוצלת וחבל... זה שטח יקר...
נדמה לי ששמתי לב שלפעמים מופיע שם אייקון אם יש תרגום לוקאלי (כקובץ) אבל אני מניח שלרובנו זה לא רלוונטי כי מורידים תרגום אד-הוק. במידה וזה השימוש היחיד של השורה הזו לדעתי שווה להוריד אותה כדי שהתקציר יגלוש גם לשם.
3. בסרטים לוקאליים תמיד מופיע האיקון של הרזולוציה (צד ימין למטה) אבל לא בסרטים שנמשכו עם Movies Feeder Pulsar. מצד שני אולי אתה לא יכול לנבא מה טיב הסרט (SD/720/1080), לכן זו רק שאלה - האם זה מצב תקין?
תמשיך בעבודה המעולה ושוב תודה מראש!

סקין מדהים, כמו שכבר אמרתי בעבר, אז שוב תודה.
וברשותך בקשות/שאלות קטנות, כולם מופיעים בתמונה שצרפתי:
1. אני חושב שיש להבדיל/להבליט את הטקסט של שם הסרט שמופיע בתקציר. אולי לשים אותו ב-Bold למשל.
2. השורה התחתונה של תקציר הסרט נראית לא מנוצלת וחבל... זה שטח יקר...
נדמה לי ששמתי לב שלפעמים מופיע שם אייקון אם יש תרגום לוקאלי (כקובץ) אבל אני מניח שלרובנו זה לא רלוונטי כי מורידים תרגום אד-הוק. במידה וזה השימוש היחיד של השורה הזו לדעתי שווה להוריד אותה כדי שהתקציר יגלוש גם לשם.
3. בסרטים לוקאליים תמיד מופיע האיקון של הרזולוציה (צד ימין למטה) אבל לא בסרטים שנמשכו עם Movies Feeder Pulsar. מצד שני אולי אתה לא יכול לנבא מה טיב הסרט (SD/720/1080), לכן זו רק שאלה - האם זה מצב תקין?
תמשיך בעבודה המעולה ושוב תודה מראש!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

1. כמובן שלא ניתן לעשות זאת כי במקרה התקציר אצלך מופיע עם שם הסרט בהתחלה, זהו מקרי לחלוטין ואצלי למשל התקצירים לא מתחילים בשם הסרט, התיבה כולה מוגדרת להצגת התקציר, ולכן אם התקציר יהיה למשל "אחלה של סרט בעולם שווה לראות" - שם הסרט לא מצוי בו.
2. הקטע המסומן אכן שמור לדגלים - אך קצת התבלבלת ואינו קשור כלל וכלל לתרגום אלא לשפת הסרט בלבד, כלומר סרט שמכיל בתוכו דיבוב עברי\צרפתי אז יופיעו שם דגלי צרפת וישראל... הדבר משמש אותי באופן אישי לדעת אילו סרטים הם בגרמנית\צרפתית או סרטים מצוירים שמכילים דיבוב עברי.
אשקול בעתיד למצוא לזה מקום אחר (אולי למעלה בבאר) כדי להגדיל את התקציר
כמובן שהדגלים לא יעבדו לך מג'נסיס (כמו הרזולוציה)
3. אכן אין דרך להציג רזולוציה כי הסקין לא יודע למשוך את המידע הזה... אפשר לעשות לייבל "שקרי" אבל אני מניח שזה לא יעזור לאף אחד...
תחשוב שהשרת יכול לנגן לך SD או HD ואין דרך לדעת.
2. הקטע המסומן אכן שמור לדגלים - אך קצת התבלבלת ואינו קשור כלל וכלל לתרגום אלא לשפת הסרט בלבד, כלומר סרט שמכיל בתוכו דיבוב עברי\צרפתי אז יופיעו שם דגלי צרפת וישראל... הדבר משמש אותי באופן אישי לדעת אילו סרטים הם בגרמנית\צרפתית או סרטים מצוירים שמכילים דיבוב עברי.
אשקול בעתיד למצוא לזה מקום אחר (אולי למעלה בבאר) כדי להגדיל את התקציר
כמובן שהדגלים לא יעבדו לך מג'נסיס (כמו הרזולוציה)
3. אכן אין דרך להציג רזולוציה כי הסקין לא יודע למשוך את המידע הזה... אפשר לעשות לייבל "שקרי" אבל אני מניח שזה לא יעזור לאף אחד...
תחשוב שהשרת יכול לנגן לך SD או HD ואין דרך לדעת.
- itrigalo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
1. אני כמעט בטוח שבכל התקצירים שם הסרט מופיע בהתחלה (בעברית ואנגלית) - תבדוק בעצמך שוב.
לדוגמה תראה דוגמה שאתה בעצמך נתת מהמחשב שלך - זה כולל את שם הסרט בתחילת התקציר:
בכל מקרה נראה לי ששם הסרט שמופיע בתחילת התקציר הוא פרמטר נפרד מתוכן התקציר עצמו ולכן אפשר להחיל עליו תכונות טקסט שונות מהתקציר עצמו.
מקווה שהייתי יותר ברור עכשיו.
2. OK תודה.
3. הנחתי כך, ברור.
תודה על התשובות
בכל מקרה נראה לי ששם הסרט שמופיע בתחילת התקציר הוא פרמטר נפרד מתוכן התקציר עצמו ולכן אפשר להחיל עליו תכונות טקסט שונות מהתקציר עצמו.
2. OK תודה.
3. הנחתי כך, ברור.
תודה על התשובות
- abeksis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
- שם מלא: אבי אבקסיס
למחוק
נערך לאחרונה על ידי abeksis ב 23/01/2015 18:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

·itrigalo כתב:1. אני כמעט בטוח שבכל התקצירים שם הסרט מופיע בהתחלה (בעברית ואנגלית) - תבדוק בעצמך שוב.
2. OK תודה.
3. הנחתי כך, ברור.
תודה על התשובות...
1. הבנתי מה אתה אומר, אבל שוב - זה אינו פרמטר נפרד, זה מגיע כמשתנה אחד והוא $PLOT (לצורך העניין)
אין שם שום הפרדה, למשל תסתכל בתקציר של פרק מתוך אחת הסדרות שלך, זה לא פותח בשם הסדרה נכון? נטו תקציר...
לכן אין אפשרות לעשות הפרדה (גם אם אני ממש רוצה).
בקשר ל-3, אני אולי אעשה דגל של רזולוציה שבתוכו כתוב N\A רק כדי שלא יהיה ממש ריק האיזור הזה
אבקסיס - תעבור בבקשה אל סקין ברירת המחדל ותראה איך זה מוצג שם - אם גם שם זה מוצג בצורה הנ"ל - זו אינה בעיה של הסקין ותפתח שרשור נפרד על גבי אופן הצורה שבה סורקים הופעות.
תודה
- itzikg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2120
1)בתפריט הראשי -בתפריט וידאו מופיע לי את "הסרטים חדשים"tomer953 כתב:תיקון קטן שהכנסתי -
זה כבר 2 תיקונים (התיקון של העכבר שנתתי לאיציק זה הראשון)...
כמו בתפריט הסרטים ונוצר כפילות האם אפשר לוותר על זה?
2)תפריט וידאו ותפריט הרחבות שניהם משוייכים לאותו רקע ואין אפשרות לשנות כל אחד מהם לרקע אחר.
בעקבות העדכון שעבר הסקין ישנם כמה דברים שהייתי ממליץ לתקן בגלל בילבול מסיום שנוצר.
*בהגדרות מעטפת>רקעים לתקן את בית-הרחבות ל בית-תוכנות
*בהגדרות מעטפת>רקעים להוסיף את בית-הרחבות (הרחבות וידאו לשעבר)
כדי נוכל לקבוע עבורו רקע ולא יווצר מצב כמו שציינתי למעלה.
תודה!
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
שאלה קטנה בנוגע להגדרות המעטפת. אני לא בדיוק הבנתי איך אני מוסיף תיקיית קבצי וידאו לתפריט כדי לגשת מהר אליה.
למשל פה אפשר לראות בתמונה שיש לי תקייה בשם Downloads שהוספתי לוידאו (אגב לא הגדרתי תוכן)

את התיקייה הזאת אני רוצה להוסיף לגישה מהירה דרך התפריט ולכן נכנסתי להגדרות המעטפת ורשמתי בשם המקור את שם התקייה וכנ״ל לשם תווית הכפתור.
[imgbig]http://i58.tinypic.com/20pvogl.png[/imgbig]
כשניגשתי לתפריט וניסיתי להיכנס לתיקייה הוא לא הכניס אותי לשם אלא למקום אחר של בחירת קבצים, סרטים וכו׳.
מה עלי לעשות?
למשל פה אפשר לראות בתמונה שיש לי תקייה בשם Downloads שהוספתי לוידאו (אגב לא הגדרתי תוכן)

את התיקייה הזאת אני רוצה להוסיף לגישה מהירה דרך התפריט ולכן נכנסתי להגדרות המעטפת ורשמתי בשם המקור את שם התקייה וכנ״ל לשם תווית הכפתור.
[imgbig]http://i58.tinypic.com/20pvogl.png[/imgbig]
כשניגשתי לתפריט וניסיתי להיכנס לתיקייה הוא לא הכניס אותי לשם אלא למקום אחר של בחירת קבצים, סרטים וכו׳.
מה עלי לעשות?