טופ אודיו ואונקיו 818 מאמזון גרמניה: בעיה בכרטיס HDMI; נפתר לאחר הרבה זמן

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

מאחל את זה לכולם, שלא יהיו במצב כזה.
זה לא אומר שאני לא מבין
כן, הייתי נוהג אחרת.
כמו שנהגתי בעבר מול ניקון והדר היבואנים שלהם בזמנו.
בתכתובות וטרם עידן האינטרנט.

וavirokach,
עדיין מחכה שתגלה מה האינטרסים הנסתרים שיש למי שלא חושב כמוך.
אחרת זו הכפשה וחוצפה מצידך
העם דורש..... כל מיני דברים

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

הבעיה הגדולה היא העושק.

אף אחד לא היה רוכש בחו"ל אם התמחור היה הוגן. טופ אודיו מנסה לאחוז בקרנות המזבח.

עברו הימים שהולכים ללייזר סיטי, מתמקחים על המחיר ומשלמים ביוקר (החנות סתם דוגמא). באמזון עושים ADD TO CART ומשלמים הרבה פחות, אחרי כל המיסים, המכסים והרווח של אמזון (הרי אמזון לא מוכרת במחיר הפסד). ואין סיכון לרכוש מאמזון. בעבר הוחלף לי מכשיר פנסוניק וחודש ימים היו לי שני מכשירים בבית.

מי שרוכש מטופ אודיו וט.ר. הוא בעיניי צרכן גרוע. הוא בטח גם מנוי לאורנג' וסלקום.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

בקשר למקרה הספציפי, טופ אודיו ראויה לכל הגינויים על הטריק המלוכלך. אונקיו אמרו במקום כל המשלוחים, שהתיקון יהיה בארץ. וטופ אודיו ביזתה את היצרן. אפילו טלפון לא החזירו ל-Newboy (n)

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430

שליחה

asaf23 כתב:וטופ אודיו ביזתה את היצרן.
...
·אתה כ"כ צודק לדעתי. זו גם התשובה ל SAM22 שאמר, קצת באופן יהיר אם מותר לי להגיד, שאם הוא טופ אודיו אז הוא היה אומר ללקוח שלא מעניין אותו אונקיו ושאולי הלקוח יחפש להתחשבן עם ברק אובמה - יבואן שככה ידבר על היצרן לדעתי מחר יפסיק להיות היבואן. נראה לך שחברה בינלאומית תיתן ליבואן ככה לה_תין עליה? נראה לך גם SAM22 שחברה כזאת תסכים שככה יתייחסו ללקוח שהיא הבטיחה לו תיקון על חשבונה? שיעשו מההבטחה שלה או מהלקוח צחוק?

אני לא יודע מה היה מאחורי הקלעים בין אונקיו לטופ אודיו. אני מניח, שאונקיו מאוד מאוד לא אהבו בלשון המעטה את הנסיון של טופ אודיו לנער אותי (אני לפחות רוצה ככה לקוות)

כבר אמרתי, במבחן התוצאה טופ אודיו התיישרו בסוף כמו סרגל עם מה שאונקיו אמרה על תיקון ללא עלות.

אז מי בסוף אכל את הכובע? (ואני לצערי אכלתי ואוכל הרבה קש ועוד אין לי את הרסיבר מתוקן ...)

נועם22
טרול
טרול
תגובות: 112

שליחה

@Newboy

אתה אוהב לפטפט
לדעתי זה מה שבעוכריך במקרה הזה
ואל תיפגע
זו דעתי

תחכה בסבלנות להגעת החלק וסיום הטיפול
·

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אכן זו דעתך.

ולא. אני לא נפגע.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

מה יהיר במה שאמרתי?
טופ אודיו יכולים לתקן לך את המכשיר ולתת לך להתחשבן עם מי שאחראי לתת לך שרות
וזה נכון והגיוני.
כולם פה מסיקים מסקנות כאילו הם בנבכי חוזה הייצוג של אונקיו בארץ.
גם אני לא
רק אומר שלא צריך לצלוב בלי לדעת הכל
וכנראה לא נדע

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

היהירות היתה בניסוח וגם בתחושה, שהיבואן באמת יכול ככה להגיד ללקוח (אה סליחה, אני לא לקוח. שכחתי ...)

נ.ב אני מעולם לא צלבתי

אבל היו בשרשור הזה מי שצלבו אותי.
נערך לאחרונה על ידי Newboy ב 30/09/2014 23:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

Newboy כתב:
...
...

אני לא יודע מה היה מאחורי הקלעים בין אונקיו לטופ אודיו. אני מניח, שאונקיו מאוד מאוד לא אהבו בלשון המעטה את הנסיון של טופ אודיו לנער אותי (אני לפחות רוצה ככה לקוות)

כבר אמרתי, במבחן התוצאה טופ אודיו התיישרו בסוף כמו סרגל עם מה שאונקיו אמרה על תיקון ללא עלות.
...
·

סביר להניח שהמקרה שלך תפס במקרה הטוב נתח שולי בסדר היום של איזה פקיד בשירות הלקוחות של אונקיו והתוצאה בהתאם..
מדבריך אפשר בטעות לחשוב שסמנכ״ל התפעול בכבודו ובעצמו ניהל כל בוקר דיון עם מנהלי המחלקות וצוות הדוברות בשביל להתעדכן בטיפול מול הלקוח.
מבחן התוצאה יקבע ( אמן במהרה בימנו ואני באמת מתכוון ומאחל לך שזה כבר יקרה ) כשתקבל את הרסיבר אחרי התיקון.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

תשמע, לא מבין מה הרגישות עם התחושה.
כולם, גם מי שלא מסכים עם כל מה שקרה כאן, כולם רוצים שהסיפור ייגמר ומהר.

ונכון, אתה לא לקוח.
היית לקוח לדיאגנוזה. היה נגמר.

יאללה,
בסוף יבוא אבי רוקח ויגיד שיש לי אינטרס
אז מבחינתי מסכם באיחולי הצלחה מכל הלב.
מקווה שהסיפור המעצבן הזה ייגמר במהרה ועל הצד הטוב ביותר.

לא באתי לחמם אותך
ההפך, לפעמים לראות את הצד השני עוזר להבין מה לעשות ואיך לפעול.
אבל מילא.

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@Lior_M
·

אתה צודק. והפקיד העלוב הזה גרם בסוף לטופ אודיו להסכים. ואו. איזה מזל . ואיזה פקיד קטן ומוכשר

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@sam22
·

אני לא חושב שיש לך אינטרס

אני מאמין שזו הדעה שלך. היא מקוממת אותי אבל זו הדעה שלך. וזכותך להביע אותה כאן כמו שזכותי להביע כאן את דעתי. אלה חוקי המשחק (b)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

שמוליק - אין ספק שצריך לראות את הצד של טופ אודיו, אבל ברגע שיש מכתב מאונקיו העולמית שמציין את טופ אודיו - כלפי הלקוח- - וכן - אם הרסיבר שלו יושב בטופ אודיו לתיקון הוא לקוח של טופ אודיו, בכל מקרה - יש מכתב מאונקיו - תתקן ותשתוק ושלום.
ולא נדבר על זה שלכל הפחות צריך להתייחס לבן אדם - גם אם הוא לא לקוח - "שלום ניובוי, אנחנו לא מכבדים את המכתב שאונקיו כתבו, אנחנו לא נציגות שלהם אלא רק ???, על ה#$@ שלנו, וכד', שיהיה בהצלחה". אבל לא לענות?

הסיפור שאינו נגמר הוא בלתי נתפס. כל מי שאני נפגש איתו מהפורום פה ושם או מדבר פשוט לא מאמין שיש דברים כאלה.

מרטין - תהיה בטוח שאף אחד בפורום שקרא את זה לא יקנה לא טופ אודיו ולא אונקיו בזמן הקרוב. לו בגלל שהדבר המרכזי שבכלל מודגש פה - זה שיש לאונקיו בעיית כרטיסי HDMI - שמתמשכת גם לדגמים יחססית חדשים.

אני לא בעד NEWBOY, אלא בעד התנהגות הגיונית כלפי צרכן. לקוח/לא לקוח זה סמנטיקה. יותר מרתיח שזה גם הפורום בישראל בתחום, וגם זה לא עוזר (אני משער שמרטין ברקע דיבר פעם/פעמיים/שמונה עם טופ אודיו על השרשור הזה) ועדיין לא מטפלים בבחור.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304

שליחה

Itay_Pollak כתב:שמוליק - אין ספק שצריך לראות את הצד של טופ אודיו, אבל ברגע שיש מכתב מאונקיו העולמית שמציין את טופ אודיו - כלפי הלקוח- - וכן - אם הרסיבר שלו יושב בטופ אודיו לתיקון הוא לקוח של טופ אודיו, בכל מקרה - יש מכתב מאונקיו - תתקן ותשתוק ושלום.
ולא נדבר על זה שלכל הפחות צריך להתייחס לבן אדם - גם אם הוא לא לקוח - "שלום ניובוי, אנחנו לא מכבדים את המכתב שאונקיו כתבו, אנחנו לא נציגות שלהם אלא רק ???, על ה#$@ שלנו, וכד', שיהיה בהצלחה". אבל לא לענות?

הסיפור שאינו נגמר הוא בלתי נתפס. כל מי שאני נפגש איתו מהפורום פה ושם או מדבר פשוט לא מאמין שיש דברים כאלה.

מרטין - תהיה בטוח שאף אחד בפורום שקרא את זה לא יקנה לא טופ אודיו ולא אונקיו בזמן הקרוב. לו בגלל שהדבר המרכזי שבכלל מודגש פה - זה שיש לאונקיו בעיית כרטיסי HDMI - שמתמשכת גם לדגמים יחססית חדשים.

אני לא בעד NEWBOY, אלא בעד התנהגות הגיונית כלפי צרכן. לקוח/לא לקוח זה סמנטיקה. יותר מרתיח שזה גם הפורום בישראל בתחום, וגם זה לא עוזר (אני משער שמרטין ברקע דיבר פעם/פעמיים/שמונה עם טופ אודיו על השרשור הזה) ועדיין לא מטפלים בבחור.
...
·
(Y)

בדיוק כמו שאני חושב
טופ אודיו יודעים טוב מאוד שבסופו של דבר הם יתקנו את הרסיבר אבל זה לא מונע בעדם לגרור רגליים "ולעשות את המוות ללקוח" רק בשביל ללמד לקח (לא שזה יעזור להם) את הישראלים על חשבון הגב של ניו בוי שעדיף לקנות בארץ במחיר שלהם ולקבל אחריות.

באונקיו לא מבינים את המשחק שלהם אבל אנחנו מבינים גם מבינים
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218

שליחה

הלקח שלי מהסיפור הוא מאוד פשוט-
1.ברגע שטופ אודיו מקבלים מוצרים מאונקיו העולמית אז הם חייבים לעמוד גם בכללים שונים שהיצרן מבקש.
2.טופ אודיו היא נציגת אונקיו בארץ לכן לקוח של אונקיו הוא גם סוג של לקוח שלהם
3.המטרה בארץ היא להגיע לשרות כמו בארה"ב ומדינות מפותחות שונות בעולם ולטופ אודיו הדרך ארוכה מאוד וברור שרצון אין!!!
4.אונקיו רוכשים באמזון/חול ומקבלים אחריות בארץ מהיום או שמקבלים רסיבר חדש במקום כמו שקרה לחברים רבים שרכשו מאמזון.
5.טופ אודיו יכולים להמשיך ולהציק למי שרוכש חול אבל בסוף הם ילמדו

נועם22
טרול
טרול

שליחה

@claudia5

כנראה *שעדיין* לא למדת שום דבר מהשרשור
המסקנות שלך שגויות מן היסוד (נראה לי שאלו משאלות הלב שלך)
אם אתה חושב שיקרו עוד מיקרים שבהם אונקיו יממנו תיקון של טופ אודיו-אתה כנראה לא מבין מי נגד מי שם
להערכתי,בפעם הבאה הלקוח יצטרך לשלוח את המכשיר לחו"ל כנהוג
מציע לך לקרוא שוב
·

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

אתה אולי לא למדתה

שליחה

@נועם22
·
טופ אודיו לא רצו לתקן את הרסיבר,בעמוד 15 של הפוסט הם עדיין לא רצו לתקן למרות המילים הקשות ומבישות שקיבלו כאן אבל בסופו של דבר קיבלו הודעהפשוטה מאונקיו שאומרת להם לתקן והם עושים את זה.
שאתה רוכש מוצרים מיצרן ברמת אונקיו שמוציאה מוצרים חדשים כל הזמן אתה מחוייב להם כיבואן הרבה הרבה יותר מההפך כי יצרנים יש קצת.
אם לפני מספר שנים היתה צריך לשלוח מוצרים לחול לתיקון ,לאחרונה המגמה השתנתה כי השרות קיבל דגש כבד מאוד בעולם ולכן יש יותר אופציות והאופציה הנוחה יותר ליצרן וללקוחות זה שהיבואן המקומי יתקן וכך היה מקרה הזה וכך יהיה גם בעתיד

נועם22
טרול
טרול

Re: אתה אולי לא למדתה

שליחה

@claudia5
·אתה שוב מסיק מסקנות שגויות וללא ביסוס.
אתה גם מעודד ומכוון אנשים לרכוש מוצרים בחו"ל ומספר להם סיפורים שבמקרה הצורך הם יקבלו שירות תיקונים בארץ ללא עלות.
לדעתי אתה לוקח סיכון במהלך הזה כי במידה ואנשים לא יקבלו את השירות המיוחל(והמוטעה לדעתי)-הם יבואו אליך בטענות

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

jacko-il כתב:@Newboy
·
מאז שאמרו לך שהם ישלחו את החלקים עברו "רק" עשרה ימים. לא חושב שיש צורך לחפור להם עם זה בינתיים.. תן לזה עוד כמה ימים, בכל זאת, שולחים את הרכיבים מחו"ל וכו' ויכול לקחת לזה קצת זמן להגיע.
הייתי מחכה עם "הנדנוד" עוד כמה ימים לסוף השבוע בערך..
...
·

שיחה הבוקר עם טופ אודיו - עדיין לא הגיע הכרטיס

אין מנוס, בהמשך היום אכתוב מייל לאונקיו

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

לנועם22

שליחה

על כל 100 רכישות ל-2 אוליי תהיה תקלה ,כל הרוכשים הנוספים מרוויחים בענק.
לגבי ה2 עם התקלה יש כמה אפשרויות:
1.או ישלחו את המכשיר לחול
2.או יקבלו מכשיר תחליפי
3.או טופ אודיו יתקנו כמו במקרה הזה
4.או ירכשו מכשיר נוסף ועדיין יהיו מורווחים כלכלית ביחס לרכישה מטופ אודיו.
במקרה הטוב מתוך 100 יהיה 1 שיצטרך לשלוח את המכשיר לתיקון וזה ימס פצצה.

מצד שני על 100 רכישות בארץ מטופ אודיו ישנם 98 אנשים שרכשו את המוצר במחיר פי 2 ויותר ו 2 לקוחות שיצטרכו לשלוח את המוצר לטופ אודיו ולקוות שלא יגידו שהם אשמים בתקלה ,או הממיר שלהם או הכלב שלהם.

אם אחרי הפירוט הזה אתה עדיין חושב שאתה צודק אז....
כל הכבוד לך .
ההגיון כאן מאוד פשוט והמספרים ברורים.יכול להיות שה-98 שנדפקים בטוח עדיף על אוליי 1?
אני מעריך שרק טופ אודיו או מישהוא מטעמם יגיד כן

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”