קופסה קטנה. שינוי דרמטי
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
לאחר יומיים עם הDARBEE, נתקלתי בבעיה מטרידה.
הDARBEE מסבך לי את הHANDSHAKE בשרשרת הוידאו.
כאשר אני מתחיל ניגון של סרט, הזמן שאני צריך להמתין גדול יותר ולפעמים אני צריך לעצור את התהליך ולהתחיל שוב.
ניסיתי שלושה כבלים שונים ובפירוש ישנה השפעה של הכבל. יתכן וכבל קצר מאוד, של כמה עשרות ס"מ יפתור את הבעיה.
יש עוד מישהו שנתקל בבעיות האלו?
כאשר אני מתחיל ניגון של סרט, הזמן שאני צריך להמתין גדול יותר ולפעמים אני צריך לעצור את התהליך ולהתחיל שוב.
ניסיתי שלושה כבלים שונים ובפירוש ישנה השפעה של הכבל. יתכן וכבל קצר מאוד, של כמה עשרות ס"מ יפתור את הבעיה.
יש עוד מישהו שנתקל בבעיות האלו?
No place like home.......... Theater
- steveh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 386
- שם מלא: סטיב הרדר
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
רן אתה יכול לענות על השאלה שלי לגבי המכירה של המוצר?steveh כתב:אתה יודע זאת בוודאות?RanMoyal כתב:לא יודע לגביי רשימה, אבל אני כן יודע שעוד כמה ימים של שימוש הם לא ימכרו את זה לאף אחד.
רן...
אני חושב לחכות קצת, עד שנחליט מתי אני רוכש את הטלויזיה החדשה.
אתה חושב שכדי לרכוש אחד עכשיו ולא לחכות למרות שאני לא צריך כעת.
הטלויזיה הבאה שלי תהיה 70 או 80 ושם אני מאמין שאצטרך את זה.
תודה...
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
עדין לא קיבלתי את המכשיר אבל בעקבות זה שרן דיווח על בעיה בכבל אצלו, שלחתי מייל לחברה ושאלתי לגבי אורכים מומלצים.opv כתב:לאחר יומיים עם הDARBEE, נתקלתי בבעיה מטרידה.
יש עוד מישהו שנתקל בבעיות האלו?...
הם ענו לי שלא מומלץ להשתמש בכבל קצר של 1 מטר(מוזר אבל זה מה שכתבו) . ממליצים על 6FT מינימום (2 מטר) ועד 20FT (כ 7 מטר) מקסימום.
בבדיקה של המכשיר של רן אצלי ,חיברתי אותו לכבל של 10 מטר ועבד . הבדיקה הייתה קצרה ביותר , בגלל חוסר זמן, ולכן לא יודע האם יש השפעות חריגות של הכבל אבל העסק עבד כמו שצריך.
- opv
- חבר מביא חבר

במידה ולא הבנת,steveh כתב:רן אתה יכול לענות על השאלה שלי לגבי המכירה של המוצר?steveh כתב:אתה יודע זאת בוודאות?RanMoyal כתב:לא יודע לגביי רשימה, אבל אני כן יודע שעוד כמה ימים של שימוש הם לא ימכרו את זה לאף אחד.
רן...
אני חושב לחכות קצת, עד שנחליט מתי אני רוכש את הטלויזיה החדשה.
אתה חושב שכדי לרכוש אחד עכשיו ולא לחכות למרות שאני לא צריך כעת.
הטלויזיה הבאה שלי תהיה 70 או 80 ושם אני מאמין שאצטרך את זה.
תודה...
תודה...
רן התכוון שהרוכשים לא ירצו למכור את המכשיר ולא שהחברה תפסיק למכור את המכשירים.
סורי. כנראה פיספסתי את זה steveh.
בכל אופן, כפי שאתה בוודאי קורא , יש כאן גם עניין של העדפה אישית.
לא חושב שיש מחלוקת לגביי השפעת המוצר והעובדה שהוא בפירוש גורם לשינוי שהחברה טוענת שהיא מביאה לו, אלא ישנם משתמשים שטוענים שמבחינתם האפקט לא גדול, או לא דרמטי כפי שאחרים טענו וטוענים. לפיכך קיים קושי לתת לך תשובה חד חד משמעית.
לטעמי כל עוד אתה צופה בתכני בלו ריי, המכשיר הזה הוא בבחינת MUST עבורך ללא קשר לסוג או גודל הטלויזיה שיש ברשותך היום, או הטלויזיה שתהיה לך מחר. בכל מקרה יהיה כאן "רווח" באיכות התמונה.
רן
בכל אופן, כפי שאתה בוודאי קורא , יש כאן גם עניין של העדפה אישית.
לא חושב שיש מחלוקת לגביי השפעת המוצר והעובדה שהוא בפירוש גורם לשינוי שהחברה טוענת שהיא מביאה לו, אלא ישנם משתמשים שטוענים שמבחינתם האפקט לא גדול, או לא דרמטי כפי שאחרים טענו וטוענים. לפיכך קיים קושי לתת לך תשובה חד חד משמעית.
לטעמי כל עוד אתה צופה בתכני בלו ריי, המכשיר הזה הוא בבחינת MUST עבורך ללא קשר לסוג או גודל הטלויזיה שיש ברשותך היום, או הטלויזיה שתהיה לך מחר. בכל מקרה יהיה כאן "רווח" באיכות התמונה.
רן
- opv
- חבר מביא חבר

יואב,
הנקודה היא שיש צורך בשלושה כבלים שונים.
הכבל הארוך אצלי הוא של 15 מטר.
השניים האחרים בערך 2 מטר כל אחד, זה כנראה יותר מדי.
אני קיוויתי שעוד מכשיר בשרשרת, במיוחד כזה שמחובר לחשמל, ישמש כREPEATER וישפר את היציבות, אך לצערי תקן HDMI הוא תקן די דפוק.
אני קיוויתי שעוד מכשיר בשרשרת, במיוחד כזה שמחובר לחשמל, ישמש כREPEATER וישפר את היציבות, אך לצערי תקן HDMI הוא תקן די דפוק.
No place like home.......... Theater
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יואב,istarmini כתב:עדין לא קיבלתי את המכשיר אבל בעקבות זה שרן דיווח על בעיה בכבל אצלו, שלחתי מייל לחברה ושאלתי לגבי אורכים מומלצים.opv כתב:לאחר יומיים עם הDARBEE, נתקלתי בבעיה מטרידה.
הם ענו לי שלא מומלץ להשתמש בכבל קצר של 1 מטר(מוזר אבל זה מה שכתבו) . ממליצים על 6FT מינימום (2 מטר) ועד 20FT (כ 7 מטר) מקסימום.
בבדיקה של המכשיר של רן אצלי ,חיברתי אותו לכבל של 10 מטר ועבד . הבדיקה הייתה קצרה ביותר , בגלל חוסר זמן, ולכן לא יודע האם יש השפעות חריגות של הכבל אבל העסק עבד כמו שצריך....
לא הבנתי לגמרי מה ענו לך מהיצרן.
יש 2 כבלים שחייבים לצורך העניין.
1. יציאה מהרסיבר/מקור לדרבי.
2. יציאה מהדרבי למקרן/מסך.
בדרך כלל 2 הוא יותר מ 2 מטר (למקרן זה לרוב 10-15 מטר)
אבל 1 יכול גם להיות חצי מטר...
- טלHD
- גורו

למה 3 ?opv כתב:יואב,
אני קיוויתי שעוד מכשיר בשרשרת, במיוחד כזה שמחובר לחשמל, ישמש כREPEATER וישפר את היציבות, אך לצערי תקן HDMI הוא תקן די דפוק....
- opv
- חבר מביא חבר

שתי אופציות:טלHD כתב:למה 3 ?opv כתב:יואב,
אני קיוויתי שעוד מכשיר בשרשרת, במיוחד כזה שמחובר לחשמל, ישמש כREPEATER וישפר את היציבות, אך לצערי תקן HDMI הוא תקן די דפוק.......
1) מקור לDARBBE
2) DARBEE לרסיבר
3) רסיבר למקרן
1) מקור לרסיבר
2) רסיבר לDARBEE
3) DARBEE למקרן
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אני אחדדטלHD כתב:יואב,istarmini כתב:עדין לא קיבלתי את המכשיר אבל בעקבות זה שרן דיווח על בעיה בכבל אצלו, שלחתי מייל לחברה ושאלתי לגבי אורכים מומלצים.opv כתב:לאחר יומיים עם הDARBEE, נתקלתי בבעיה מטרידה.
בבדיקה של המכשיר של רן אצלי ,חיברתי אותו לכבל של 10 מטר ועבד . הבדיקה הייתה קצרה ביותר , בגלל חוסר זמן, ולכן לא יודע האם יש השפעות חריגות של הכבל אבל העסק עבד כמו שצריך....
אבל 1 יכול גם להיות חצי מטר......
יש לי מספר מקורות(נגן BD,סטרימר,ממיר) ולמכשיר כניסת HDMI אחת ולכן חשוב לי לחבר אותו דרך הפרוססור ולא ישירות למקור כזה או אחר.
היום יש לי כבל HDMI של 10 מטר שרץ מיציאת הפרוססור למקרן. שאלתי אותם איך עדיף לחבר:
א. כבל של מטר מיציאת הפרוססור לכניסת הדרבי ומיציאת הדרבי 10 מטר כבל HDMI למקרן
ב.למקם את הדרבי ליד המקרן ולחבר לכניסה שלו את ה HDMI של ה 10 מטר ומהיציאה כבל HDMI של מטר למקרן.
התשובה שקיבלתי היא שלא מומלץ להשתמש בכבל של 1 מטר וגם לא של 10 מטר. לדבריהם המינימום זה 2 מטר והמקסימום הוא כ 7 מטר.
בנוסף הדגישו שאין משמעות למיקום הדרבי , כלומר ליד הפרוססור או ליד המקרן.
כמו שכתבתי , מנסיון עם המכשיר של רן שימוש בכבל HDMI לש 10 מטר מיציאת הדרבי למקרן עבד ללא בעיות אבל לא היה לי זמן לבדוק לעומק האם יש אי אילו הפרעות בתמונה.
מדיווחים ברשת קראתי שיש אנשים שכבל HDMI רגיל לא עבד להם ונאלצו להחליף לכבל בעובי של 12AWG ואז הכל עבד אחלה.
- טלHD
- גורו

ההמלצה שלהם (מה שסימנתי באדום) היא לגבי כבל הכניסה לדרבי או לכבל היציאה מהדרבי?istarmini כתב:אני אחדדטלHD כתב:יואב,istarmini כתב:עדין לא קיבלתי את המכשיר אבל בעקבות זה שרן דיווח על בעיה בכבל אצלו, שלחתי מייל לחברה ושאלתי לגבי אורכים מומלצים.opv כתב:לאחר יומיים עם הDARBEE, נתקלתי בבעיה מטרידה.
הם ענו לי שלא מומלץ להשתמש בכבל קצר של 1 מטר(מוזר אבל זה מה שכתבו) . ממליצים על 6FT מינימום (2 מטר) ועד 20FT (כ 7 מטר) מקסימום.בבדיקה של המכשיר של רן אצלי ,חיברתי אותו לכבל של 10 מטר ועבד . הבדיקה הייתה קצרה ביותר , בגלל חוסר זמן, ולכן לא יודע האם יש השפעות חריגות של הכבל אבל העסק עבד כמו שצריך....
אבל 1 יכול גם להיות חצי מטר......
יש לי מספר מקורות(נגן BD,סטרימר,ממיר) ולמכשיר כניסת HDMI אחת ולכן חשוב לי לחבר אותו דרך הפרוססור ולא ישירות למקור כזה או אחר.
היום יש לי כבל HDMI של 10 מטר שרץ מיציאת הפרוססור למקרן. שאלתי אותם איך עדיף לחבר:
א. כבל של מטר מיציאת הפרוססור לכניסת הדרבי ומיציאת הדרבי 10 מטר כבל HDMI למקרן
ב.למקם את הדרבי ליד המקרן ולחבר לכניסה שלו את ה HDMI של ה 10 מטר ומהיציאה כבל HDMI של מטר למקרן.
התשובה שקיבלתי היא שלא מומלץ להשתמש בכבל של 1 מטר וגם לא של 10 מטר. לדבריהם המינימום זה 2 מטר והמקסימום הוא כ 7 מטר.בנוסף הדגישו שאין משמעות למיקום הדרבי , כלומר ליד הפרוססור או ליד המקרן.
כמו שכתבתי , מנסיון עם המכשיר של רן שימוש בכבל HDMI לש 10 מטר מיציאת הדרבי למקרן עבד ללא בעיות אבל לא היה לי זמן לבדוק לעומק האם יש אי אילו הפרעות בתמונה.
מדיווחים ברשת קראתי שיש אנשים שכבל HDMI רגיל לא עבד להם ונאלצו להחליף לכבל בעובי של 12AWG ואז הכל עבד אחלה....
(מכוון שאם זה לגבי גם כניסה וגם יציאה, זה לא הגיוני)
- טלHD
- גורו

opv כתב:שתי אופציות:טלHD כתב:למה 3 ?opv כתב:יואב,
אני קיוויתי שעוד מכשיר בשרשרת, במיוחד כזה שמחובר לחשמל, ישמש כREPEATER וישפר את היציבות, אך לצערי תקן HDMI הוא תקן די דפוק.......
1) מקור לDARBBE
2) DARBEE לרסיבר
3) רסיבר למקרן
1) מקור לרסיבר
2) רסיבר לDARBEE
3) DARBEE למקרן...
האופציה השנייה נראית הרבה יותר טובה בייחוד אם יש הרבה מקורות ואם מעבד תמונה ברסיבר פעיל.
הבעיה היא למי שיש 2 יציאות HDMI מהרסיבר....צריך לבחור את הדרבלט או למסך או למקרן (או לרכוש 2 דרבלט...)
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אצלי כאמור האופציה השניה אצלך עבדה.opv כתב:האופציה השניה לא עבדה אצלי בכלל.
יש עוד בעיה למי שיש מסך תומך בHDMI 1.4 ורסיבר תומך ב1.3.
במקרה כזה גם צריך כמה מכשירי DARBEE....
הפרוססור שלי 1.4 והמקרן 1.3
- opv
- חבר מביא חבר

השילוב הזה הוא לא בעיתי.istarmini כתב:אצלי כאמור האופציה השניה אצלך עבדה.opv כתב:האופציה השניה לא עבדה אצלי בכלל.
יש עוד בעיה למי שיש מסך תומך בHDMI 1.4 ורסיבר תומך ב1.3.
במקרה כזה גם צריך כמה מכשירי DARBEE....
הפרוססור שלי 1.4 והמקרן 1.3...
השילוב ההפוך של רסיבר\פרוססור 1.3 ומסך\מקרן תומך 1.4 הוא הבעיתי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מאחר והדגישו שאין עדיפות לחיבור המכשיר, בין האופציות שהזכרתי, התשובה לשאלתך ברורה.ההמלצה שלהם (מה שסימנתי באדום) היא לגבי כבל הכניסה לדרבי או לכבל היציאה מהדרבי?...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- טלHD