טופ אודיו ואונקיו 818 מאמזון גרמניה: בעיה בכרטיס HDMI; נפתר לאחר הרבה זמן

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
נועם22
טרול
טרול
תגובות: 112

שליחה

@Newboy

אתה חוזר על דבריך בשרשור הזה שוב ושוב.

המסר שלך לטופ אודיו אולי הובן אבל לא התקבל.
וזה גם לא משנה מה חושבים אלו שקוראים את המיקרה שלך.
כל מה שנשאר לך זה לחכות למענה המיוחל בסבלנות.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

ענין הכניסות לא קשור
זה דיון שרבים מאיתנו פוקדים אותו שוב ושב.

אם יש קצר בין אאודי ולבין המוסך
ואם אין למוסך התחיבות לתיקון ממני או מאאודי
אני לא לקוח.
אני אולי לקוח שביקש דיאגנוזה.

עכשיו אם המוסך מתנהל בדרכים עקלקלות( אולי כי הוא היבואן)
זו זכותו.
הוא אולי יעצבן אותך ויהיו כאן 100,000 כניסות
אבל הוא עומד על דעתו וזכותו העסקית שלא לתקן רכב שנקנה בחול עם התחיבות היצרן
זה ענין עסקי בינו לבין היצרן ומי אנחנו שנקבע להם מה לעשות

אגב,
אם אני טופ אודיו הייתי אומר לך,
איש יקר ונכבד, מכבד את בחירתך לרכוש בחו״ל
נשמח לתקן לך את הרסביר בתשלום
לא מענין אותי אונקיו
נשמח לתת לך פירוט מלא ובאנגלית לגבי התיקון על מנת שתוכל להתחשבן עם אונקיו /אמזון או ברק אובמה.
זו הטעות שלהם.
הגמגום
העם דורש..... כל מיני דברים

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

בדיוק באתי להציע את מה ש-sam22 כתב.
תשלם על התיקון ותתחשבן עם אונקיו, לא יותר פשוט?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304

שליחה

MartinHSabag כתב:בדיוק באתי להציע את מה ש-sam22 כתב.
תשלם על התיקון ותתחשבן עם אונקיו, לא יותר פשוט
...
בעייה קטנה
הסכום שאונקיו תשלם לטופ אודיו זה לא הסכום שניובוי ישלם לטופ אודיו.
הוא יכול להציע לאונקיו את זה אבל לא לעשות את זה ללא אישורה.
אני מציע לניובוי לעשות את מה שאונקיו אמרה לו.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

למה שזה לא יהיה אותו סכום!?
לטופ אודיו לא מגיע להרוויח על העבודה הזו?
ובכל מקרה, אונקיו לא אמרו כמה הם יישלמו והם הם יכסו חלק מהתשלום, אמרו שהם ייכסו את העלות, זה מה שאני הבנתי ממה ש-Newboy כתב....
About.me

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

claudia5 כתב:@avirokach
·
לשאלתך "אני מתפלא למה אנשים כאן מגינים ומסבירים את הצד של טופ אודיו ומנסים להצדיק את ההתנהגות שלהם?"
התשובה ברור -כי הם בעלי עיניין.
גם אם תרשום שהטכנאים הרביצו ללקוח עדיין לאותם בעלי עיניין סמויים יהיו תשובות
...
·

לא רק שהם בעלי עניין הם גם מרגלים סורים מסווים שהצטרפו לפני כשבועיים לדע״ש.
עוד משהו שאתה רוצה להגיד עלי רק בגלל שאני לא חושב כמוך ?

לקוח הוא מי שקנה מוצר או שירות. פותח השירות הוא לקוח של אמאזון ולא של טופ אודיו.
פותח השירות יגיד שהוא לקוח של טופ אודיו מכיוון שהוא הכניס את הרסיבר שלו לתיקון במעבדה שלהם.
נכון, הוא שילם מאתיים ומשהו שקלים עבור הערכת מחיר לתיקון אותה הוא קיבל.
על התיקון הוא ( או אונקיו או אמאזון ) עדיין לא שילמו ולכן הוא לא קיבל את השירות.
כדיי להיות ניטרלי, גם טופ אודיו לא יוצאים נקיים מהסיפור הזה. אפשר ורצוי להתנהג גם לכאלה שאינם לקוחות בכבוד גם אם חושבים שלא מגיע להם כלום.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

Newboy פעל כפי שאונקיו הנחו אותו לפעול מתוך אמונה שלמה שליצרן יש מושג על מה הוא מדבר ושיש להם סידור לגבי התשלום עם טופ-אודיו, הנציגה הבלעדית/רשמית שלהם בארץ ולא תתעוררנה בעיות. אם היצרן היה מנחה אותי אל הנציג שלו בארץ, רושם לי במפורש שהם יצרו איתם קשר במייל לגבי זה ובנוסף מצטט עבורי את מספר הטיקט למקרה שיתעוררו שאלות/ספקות - לא הייתי חושב פעמיים והייתי מסיק, בתום לב ואולי נאיביות, שיש להם מושג על הם פאקינג מדברים.
Newboy, אולי לא רכש אצל טופ-אודיו את הרסיבר, אבל הוא בהחלט לקוח שלהם. הוא לקוח של שירותי המעבדה שלהם - זה שירות שטופ-אודיו נותנים בארץ למוצרי אונקיו. (בתשלום עבור לקוחות שאינם באחריות של טופ-אודיו בארץ - בין אם האחריות פגה ובין אם המוצר נרכש שלא דרכם). הוא שילם להם כסף מהכיס שלו על הבדיקה של הרסיבר כדי לקבל הצעת מחיר על התיקון. את החשבון של התיקון הם פשוט היו צריכים להעביר אל אונקיו - בשביל זה בדיוק העבירו להם מספר טיקט. כן, עד כדי כך פשוט.
זה לא כזה פשוט? יש בעיות? לגיטימי - אז תגידו ללקוח שלכם! תיידעו אותו שאין לכם מושג מה זה "טיקט" של אונקיו או שאתם לא יודעים מי המקור שהעביר את הטיקט או שהוא לא מכסה את התיקון או לא יודע מה.. אבל תגידו מה הבעיה בחיוב ולמה הדברים לא זזים.
נראה לכם הגיוני להחזיר ללקוח תשובות לקוניות ברמה של ילדים בגן המתעלמות לגמרי מכל המיילים והפניות שהועברו להם מהיצרן ושולחים אותו לממש את האחריות בחנות ממנו הוא רכש. מה זה רלוונטי בכלל מאיפה הוא רכש? מישהו ביקש מהם בכלל לממש אצלהם את האחריות?! לא הוא ולא היצרן ביקשו מהם לממש את האחריות על מוצר שלא נקנה דרכם. היצרן ביקש מהם, כנותן השירות והנציג שלו בארץ, לבצע לפנים משורת הדין, תיקון לרסיבר ולהגיש את החשבון אליו. זהו.
צורת ההתנהלות של טופ-אודיו, לדעתי, היא פשוט בדיחה לאורך כל הסיפור הזה כשברור לכולנו מאיפה היא נובעת - "לא ליצור תקדים". מה אומר לכם, ממש תקדים שלא נשמע כמוהו בעולם - לתת שירות על מוצר שלא רכשו אצלך. זה כל כך חריג, חדשני ומוזר שאולי הם בכלל מעקבים את כל הסיפור כי הם מנסים לרשום על זה פטנט.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 30/09/2014 17:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571

שליחה

Newboy, תתעלם מהתגובות האחרונות כי יש כאן כמה בעלי אינטרסים. אם אחד המנהלים מציע כאן שתשלם ואז תתחשבן עם אונקיו אז במקרה הטוב זו עצת אחיתופל ובמקרה הרע הוא בעל אינטרס ולא מתכוון באמת לעזור לך. חבל שלא הציעו לך גם לכתוב מכתב תודה לאחר מכן לאונקיו ותשבח את טופ אודיו על השירות הנפלא שלהם.

ישנם כמה אנשים כאן שמתעקשים להגן על תודעת שירות גרועה ויחס מזלזל לאנשים. המצחיק הוא שאם היית גר בארה"ב למשל והיית קונה רסיבר מאירופה שאין עליו אחריות בארה"ב, ברור לך ולכולם שהרסיבר שלך היה מתוקן יום אחרי המייל הראשון מאונקיו וגם אם לא אז היית מקבל יחס שונה ואדיב והיה לוקח שבוע לתקן. אבל זה בארה"ב ושם מקובל לתת שירות טוב ולהתאמץ הרבה מעבר למה שחייבים לפי החוק או החוזה. לפי התשובות של האנשים כאן אפשר להבין למה השירות כאן גרוע, כי פשוט לא מצפים ו/או מבקשים שירות טוב.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

MartinHSabag כתב:למה שזה לא יהיה אותו סכום!?
לטופ אודיו לא מגיע להרוויח על העבודה הזו?
ובכל מקרה, אונקיו לא אמרו כמה הם יישלמו והם הם יכסו חלק מהתשלום, אמרו שהם ייכסו את העלות, זה מה שאני הבנתי ממה ש-Newboy כתב....
...
·

אמרו שישלחו את החלק אבל לא אמרו שישלמו על הזמן ( עבודה )
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

avirokach כתב:Newboy, תתעלם מהתגובות האחרונות כי יש כאן כמה בעלי אינטרסים. אם אחד המנהלים מציע כאן שתשלם ואז תתחשבן עם אונקיו אז במקרה הטוב זו עצת אחיתופל ובמקרה הרע הוא בעל אינטרס ולא מתכוון באמת לעזור לך. חבל שלא הציעו לך גם לכתוב מכתב תודה לאחר מכן לאונקיו ותשבח את טופ אודיו על השירות הנפלא שלהם.

ישנם כמה אנשים כאן שמתעקשים להגן על תודעת שירות גרועה ויחס מזלזל לאנשים. המצחיק הוא שאם היית גר בארה"ב למשל והיית קונה רסיבר מאירופה שאין עליו אחריות בארה"ב, ברור לך ולכולם שהרסיבר שלך היה מתוקן יום אחרי המייל הראשון מאונקיו וגם אם לא אז היית מקבל יחס שונה ואדיב והיה לוקח שבוע לתקן. אבל זה בארה"ב ושם מקובל לתת שירות טוב ולהתאמץ הרבה מעבר למה שחייבים לפי החוק או החוזה. לפי התשובות של האנשים כאן אפשר להבין למה השירות כאן גרוע, כי פשוט לא מצפים ו/או מבקשים שירות טוב.
...
לפני שאתה יוצא בהאשמות ודיבה עלי, כדאי שתקרא שוב את כל השירשור ואת כל ההתנהלות שלי בעיניין הזה....
בסה"כ מנסים להסביר את הצד השני גם כן.

טופ-אודיו פשוט דואגים לעצמם. עכשיו, אפשר להתווכח אם הם יותר פוגעים או יותר דואגים בהתנהלות הזו.
אני לא בטוח שאתה, במקומם, כעסק שמתקיים ממכירה של מוצרים (ולא ממעבדת תיקונים.....) היית יוצא מגידרך כדי הראות כמה זה פשוט להזמין מחו"ל ואז גם לקבל אחריות בינלאומית (גם אם זה במימון מלא של היצרן).

אני מבין לגמרי את ה"נזק התדמיתי" שכמה מהגולשים פה מדברים עליו, מצד שני, אני גם בטוח שאחרי המסע ייסורים הזה ש-Newboy עובר, אנשים יחשבו גם פעמיים לפני שהם מזמינים אונקיו מחו"ל, לפחות מוצרים שטופ-אודיו מייבאת....

שוב, אפשר להתווכח איפה הנזק או ה"הגנה" היותר גדולה, אבל זה לגמרי לא שחור ולבן....
·
About.me

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

Avirokach,
אתה קצת נסחף, לא?
אני לא מסכים לדעתך אז יש לי או לליאור אינטרסים?
אשמח שתגלה מה האינטרס הנסתר שלי

ואם אין לך כזה, תערוך את ההודעה.

לגבי מה שמרטין כתב
לא נראה לך הפיתרון.... אז זו כבר קונספיציה?
באמת, אל תגזים
העם דורש..... כל מיני דברים

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מרטין, מההיכרות כאן בפורומים אני יודע שאתה מבין עניין ולכן אם אתה מציע לבן אדם פיתרון כזה זה נראה מאוד תמוה.

קראתי את כל התגובות כאן וציינתי מלא פעמים שאני מבין למה טופ אודיו מתנהגים אבל אני לא מקבל את ההתנהגות הזו. דבר ראשון אני כן מצפה מהם להתייחס לכל אדם בצורה אדיבה, להחזיר תשובות לעניין ולהיות יותר שירותיים. כן, גם אם הם לא רוצים לתקן ורוצים להבהיר נקודה ישנם 1000 דרכים טובות יותר לעשות את זה. אני גם כן מצפה שגם אם הם לא אוהבים את הפיתרון של אונקיו שהם צריכים לשבור איתם את הראש ולא לטרטר את הלקוח בכוונה בשביל להבהיר את הנקודה. מן הסתם זה לא קורה כל יום, לא כל יום אונקיו מבקשים מטופ אודיו לתקן משהו בחינם.

שוב, ברמה האישית שלי, זה הוריד את החשיבה מפעמיים לאין מה בכלל לחשוב אם אקנה אונקיו בחו"ל. אני מאמין ששירות טוב זה משהו שטבוע בחברה ואנשים. אני פשוט אקח את הסיכון של לאבד אחריות ולשלם על תיקון.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אני מסביר שוב, זה היה כדי להעביר נקודה, אבל מפה ועד לתיאוריות הקונספירציה והרמיזות כאילו יש לי איזה אינטרס פה, המרחק גדול אבל המרחק קטן מאוד לפגיעה בשם שלנו ודיבה....
About.me

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

avirokach כתב:... אז במקרה הטוב זו עצת אחיתופל...
...
·אם זה היה רק בשביל להבהיר נקודה, למרות שאני ממש לא הבנתי את זה ממה שכתבת, אז זה נופל לחלק הראשון של ההודעה שלי שזו עצה דיי גרועה.

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו

שליחה

Newboy כתב:@sam22
·

בוא ניקח את הדוגמא שלך. קנית אאודי ביבוא אישי. יש שאלה, אם יש אחריות עולמית ואם היבון המקומי / המוסך שלו צריך לתקן בתקופת האחריות ללא תשלום או לא.

אתה פונה לאאודי והם שולחים לך מייל בו הם מפנים אותך ליבואן המקומי/ מוסך בארץ וגם מודיעים, שהם ישאו בעלות התיקון.

אתה מכניס את הרכב למוסך.

המוסך לא אמר לך, מה פתאום הבאת לכאן את הרכב.

מהרגע הזה אתה לקוח שלו. כמובן שעל עבודה צריך לשלם אם זה לא באחריות.

אם תתעורר אצלו השאלה, אם צריך לחייב אותך או לא, למרות הנחיית היצרן החד משמעית, אז לדעתי ראוי שהמוסך יפנה אליך, יסביר לך איפה יש עם זה בעיה ומדוע, וגם ינסה להסדיר את זה מול אאודי.

המעבדה של טופ אודיו נותנת שירותי תיקון למוצרי אונקיו. היא בוחרת לתת אותם לא רק למי שקנה בארץ אלא גם למי שקנה בחו"ל.
אל תערבב בין השאלה של היותי לקוח של אונקיו אירופה או אמזון, מהם קניתי את הרסיבר בחו"ל, ובין השאלה אם עכשיו שהרסיבר שלי במעבדה אני לקוח של טופ אודיו או שלא. אלה 2 שאלות נפרדות ...

אני גם לא אומר, שבגלל שאני עכשיו לקוח שלהם, זה אומר שאני כמו לקוח שיש לו אחריות בארץ ושהם צריכים לתקן ללא עלות.

אין מחלוקת, שטופ אודיו לא צריכה לעבוד בחינם. אף אחד לא דרש זאת מהם. בטח שלא אני.

אני פשוט בא ואומר להם, תראו יש התחייבות כתובה של אונקיו עם מספר טיקט ותיעוד מלא.

מכאן, לדעתי, אפשר היה לנהל את זה אחרת. או לפחות לנסות לפתור את זה ...

האם הם עשו את זה או לא? ישפטו הקוראים מעל 37 אלף כניסות לשרשור הזה. נתתי לכם את כל הסיפור כדי להחליט, כל אחד לפי מה שהוא חושב.
...
·

טעות בידך.
באודי רכשת ביבוא אישי וחלק התקלקל
אודי מפרקים את החלק שולחים אותו לגרמניה
ורק אחרי שיש אישור חוזר החלק התקין לארץ.
לא מקנא ברוכש שמכוניתו עומדת מעל חודשיים במוסך
חוצמיזה אין גם שרות פרימיום ליבוא אישי
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430

שליחה

MartinHSabag כתב:בדיוק באתי להציע את מה ש-sam22 כתב.
תשלם על התיקון ותתחשבן עם אונקיו, לא יותר פשוט?
...
·לא יכול, כי לפי אונקיו החלק כבר נשלח לטופ אודיו

אם טופ אודיו היו מציעים לי זאת מראש, אז בהחלט יתכן שהייתי כותב לאונקיו והייתי שואל אותם אם אפשרי

היום זה כבר מאוחר מדי ...

וכל שנותר לי הוא רק להמתין שהחלק יגיע והם יתקנו

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@חיים
·

חיים לקחתי את אאודי סתם בתור דוגמא. אני לא יודע מה הולך באאודי

נדמה לי ש SAM22 הזכיר אותם ולכן המשכתי את הדוגמא שלו

זה היה כדי להסביר את הנקודה מבחינת המבט שלי וזהו.

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

נועם22 כתב:@Newboy

אתה חוזר על דבריך בשרשור הזה שוב ושוב.

המסר שלך לטופ אודיו אולי הובן אבל לא התקבל.
וזה גם לא משנה מה חושבים אלו שקוראים את המיקרה שלך.
כל מה שנשאר לך זה לחכות למענה המיוחל בסבלנות.
...
·חוזר? כן, כשמישהו כותב אז אני מתייחס. אסור?

לא התקבל? על ידך אולי לא. על ידי רבים אחרים - כן

קצת צניעות חבר. אני הראשון שאמרתי - איש באמונתו יחיה, אז תרגיע בבקשה

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תעזבו בבקשה את מרטין. הוא ניסה לעזור לי.

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

sam22 כתב:
אגב,
אם אני טופ אודיו הייתי אומר לך,
איש יקר ונכבד, מכבד את בחירתך לרכוש בחו״ל
נשמח לתקן לך את הרסביר בתשלום
לא מענין אותי אונקיו
נשמח לתת לך פירוט מלא ובאנגלית לגבי התיקון על מנת שתוכל להתחשבן עם אונקיו /אמזון או ברק אובמה.
זו הטעות שלהם.
הגמגום
...
אני מאחל לך, שלעולם לעולם לא תיתקל בסיטואציה כמו שלי. אולי רק מי שזה קרה לו יבין.
·

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”