האצת חומרה בניגון קבצי mkv
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אם כבר השירשור הזה קפץ
(תודה זיו, חסכת לי חיפוש...)
ניסיתי להריץ 2 סרטים מקודדים ב-LEVEL 5.1
כרגיל עם הקודק של CYBERLINK זה לא עבד.
אולם כאשר ניסיתי להרץ עם MPCHC, להפתעתי, סרט אחד רץ, אם כי לא חלק והשני רץ חלק לחלוטין.
יתכן שהאצת החומרה שם יעילה יותר?
אולם כאשר ניסיתי להרץ עם MPCHC, להפתעתי, סרט אחד רץ, אם כי לא חלק והשני רץ חלק לחלוטין.
יתכן שהאצת החומרה שם יעילה יותר?
זיו,ziv_r כתב: עבור HDMI 1.3 קיימים 2 צ'יפים מרכזיים לשידור ואלו ההבדלים העיקריים בינהם אשר קשורים לנושא שרשור זה:
Sil9132 - חסר יכולות Bitstream לפורמטי האודיו החדשים.
Sil9134 - גרסה משופרת של הדגם הקודם אשר בעלת יכולות Bitstream.
בקונסולת ה PlayStation 3 נעשה שימוש ב Sil9132 מכיוון שה Sil9134 פשוט לא היה זמין באותה עת.
לא קיימת הטעייה בפרסומים של ה PlayStation 3 מכיוון שעבור HDMI 1.3, התמיכה בפורמטי האודיו החדשים הינה אופציונאלית.
נ.ב
מצטער שהערתי מהמתים את השרשור הזה, בזמנו סימנתי את הנושא הזה לבדיקה ורק עכשיו קיבלתי תשובות וסיימתי קריאה של חומר רלוונטי....
כמעט שיכנעת אותי אבל:
-בתקופה שההודעה שלי נרשמה לא היה עדיין עידכון חומרה שהוסיף את התמיכה בחלק מהדברים למרות שבכל מקום כבר היה רשום שהוא תומך
-ההבדל שאתה מתאר בין 2 הצ'יפים הוא לא רלוונטי ללקוח הסופי שמשש לא מכיר ולא מעניין אותו מה הצ'יפ שמותקן. הוא סה"כ רוצה לקבל את מה שרשום וזה תמיכה בפורמטים החדשים !
-לא הבנתי את העניין שזה דבר אופציונאלי. בתקופתו לא הייתה שום אופצייה להשתמש בזה כי הדבר הזה פשוט לא נתמך
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
ב Spec של הקונסולה רשום HDMI 1.3
אתה טענת כי מכיוון שרשום 1.3, הוא אמור לתמוך ב Bitstream של הפורמטים החדשים. מכיוון שאין תמיכה רשמת שזאת הונאה.
מטרת ההודעה שלי הייתה להראות כי אין כאן שום הטעייה.
אתה טענת כי מכיוון שרשום 1.3, הוא אמור לתמוך ב Bitstream של הפורמטים החדשים. מכיוון שאין תמיכה רשמת שזאת הונאה.
מטרת ההודעה שלי הייתה להראות כי אין כאן שום הטעייה.
אכן ל MPCHC יש תמיכה פנימית בהאצת חומרה דרך שימוש בקודק פנימי שלהם ל H.264guyezra כתב:אם כבר השירשור הזה קפץ
יתכן שהאצת החומרה שם יעילה יותר?...
העניין הוא שהעסק עדיין לא עובד בצורה טובה על כל המערכות ועל כל כרטיסי המסך:
מה שכן זה נשמע לי מוזר שאתה מצליח לקבל האצה בסרט מקודד ל 5.1 ראה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... A&start=45
אתה יכול לשלוח לי בפרטי על איזה סרט אתה מדבר
osherov כתב: זה בולשיט בגלל שאין לו תמיכה ב Dolby Digital Plus ו DTS-HD למרות שבכל מקום רשום שהוא תומך ב HDMI 1.3 וזה פשוט לא נכון.
-זה בולשיט מכיוון שהעניין הזה ידוע יותר מ 10 חודשים ועדיין אין עידכון חומרה ולא קראתי על שום הבטחה שזה בכלל אמור להגיע
-בקשר לנגן BR יעודי אז שני דברים:
ראשית ה PS3 הוא נגן BR יעודי
ושנית ומי אומר שבנגן היעודי הנוסף יש תמיכה מלאה בזה ?! אני כבר לא מאמין לכלום חוץ ממראה עיניים (ואוזניים)
בקיצור לדעתי זה ממש עבודה בעיניים...
osherov כתב: ה PS3 (שעד לפני 30 דקות החזקתי ממנו) לא יודע להעביר As Is שום פורמט חדש:
Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD ,DTS-HD !!!!
הוא כן יודע לפענח פורמט Dolby TrueHD ולשלוח אותו כ LPCM אבל זה הכול !!!
זה שיום אחד אולי הם יעדכנו גירסה ,לטעמי, לא מספיק
אני שוב חוזר ומדגיש איך יכול להיות שהם מתהדרים בתמיכה ב HDMI 1.3 ?! זה פשוט לא נכון !...
זה לא בדיוק מה שרשמתי,ziv_r כתב:ב Spec של הקונסולה רשום HDMI 1.3
מטרת ההודעה שלי הייתה להראות כי אין כאן שום הטעייה....
מה שרשמתי הוא שהדבר היחיד שהם ידעו לעשות זה לפענח פורמט Dolby TrueHD ולשלוח אותו כ LPCM ותו לא !
מילא החוסר תמיכה ב bitstream אבל מה עם שאר הפורמטים ?
האם התמיכה בפורמט אחד נראית לך מספיקה להגיד שהמוצר הוא HDMI 1.3
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אפילו תמיכה ב 0 פורמטים מספיקה.
ההגדרה של HDMI 1.3 איננה מחייבת כלל תמיכה בפורמטי האודיו החדשים ולכן אין כאן שום הטעייה.
ההגדרה של HDMI 1.3 איננה מחייבת כלל תמיכה בפורמטי האודיו החדשים ולכן אין כאן שום הטעייה.
אתה נשמע לי כמו עורך דין שמנסה לשכנע שהכול פה אולי מסריח אבל עדיין כשר (חוקי)ziv_r כתב:אפילו תמיכה ב 0 פורמטים מספיקה.
ההגדרה של HDMI 1.3 איננה מחייבת כלל תמיכה בפורמטי האודיו החדשים ולכן אין כאן שום הטעייה....
http://formatwarcentral.com/index.php/2 ... e-hdmi-13/
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חבל ש Tyler Pruitt לא קרא את Spec ה HDMI 1.3 לפני שהוא מוציא כתבה שלילית כזאת.
אגב, מצאת אי פעם מסמך רישמי או פרסום מ Sony אשר בכלל טוען כי הם מסוגלים לפענח את פורמטי האודיו המדוברים? סביר להניח כי לא תמצא גם כזה. הבעיה שקיימת היא שאנשים עושים את ההשלכה של מחבר HDMI 1.3 עם הפורמטים החדשים - וזאת הטעות.
אגב, מצאת אי פעם מסמך רישמי או פרסום מ Sony אשר בכלל טוען כי הם מסוגלים לפענח את פורמטי האודיו המדוברים? סביר להניח כי לא תמצא גם כזה. הבעיה שקיימת היא שאנשים עושים את ההשלכה של מחבר HDMI 1.3 עם הפורמטים החדשים - וזאת הטעות.
לא נעשתה פה שום טעות !!ziv_r כתב: אגב, מצאת אי פעם מסמך רישמי או פרסום מ Sony אשר בכלל טוען כי הם מסוגלים לפענח את פורמטי האודיו המדוברים? סביר להניח כי לא תמצא גם כזה. הבעיה שקיימת היא שאנשים עושים את ההשלכה של מחבר HDMI 1.3 עם הפורמטים החדשים - וזאת הטעות....
הכוונה היא שאנשים יחשבו שזה חלק אינטגרלי מהספק ולכן ירכשו מכשירים תומכי 1.3
ראה אינפורמציה שנכתבה באתר המקור של HDMI:
http://www.hdmi.org/learningcenter/faq.aspx#15
זה לא פשוט להבין ממה שהם רושמים שם שהפורמטים החדשים הם לא חלק הספק
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה מסכים איתי שקיום מחבר HDMI 1.3 איננו מחייב Bitstream של פורמטי האודיו החדשים?
מה זה מחבר HDMI 1.3 ?ziv_r כתב:אתה מסכים איתי שקיום מחבר HDMI 1.3 איננו מחייב Bitstream של פורמטי האודיו החדשים?...
אם כוונתך למכשיר שתומך HDMI 1.3
אז מישפטית אני מסכים איתך, למרות שלדעתי יש פה הטעייה מכוונת של ציבור הרוכשים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם נהיה מדוייקים, Transmitter של HDMI 1.3
אין כאן שום הטעיה, בדיוק בגלל מה שרשמתי 4 הודעות למעלה.
אין כאן שום הטעיה, בדיוק בגלל מה שרשמתי 4 הודעות למעלה.
מעטים הם האנשים שיש להם את ההבנה הזאת !.FIRE_WIRE כתב:מסכים . מי שלא מבין במה הוא הולך להתעסק שלא יתעסק.הבעיה שקיימת היא שאנשים עושים את ההשלכה של מחבר HDMI 1.3 עם הפורמטים החדשים - וזאת הטעות.......
אגב, עד לא מזמן גם אני נפלתי בפח וחשבתי לתומי שיש שימוש ברוחב פס הגבוה שמוגדר בספק של 1.3 על מנת לשדר את פורמטי האודיו החדשים,
מתברר שלא כך הדבר. כלומר אין צורך בכבילה תומכת HDMI 1.3 אלא רק ברכיבי קצה שתומכים בכך (כגון נגנים ורסיברים)
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3864
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
אריה אני מסכים איתך בנקודה הזו בהחלט,מעטים הם האנשים שיש להם את ההבנה הזאת !....
אבל שוב תמיד רצוי לברר לראות וליבדוק
עד כמה שאפשר לפני הרכישה ,כדי למנוע אכזבה אח"כ .
לדוגמא שאלתי את זיו בנושא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=58316
FIRE_WIRE :
-לא הבנתי האם תהיה תמיכה בDTS או לא ?. HDMI 1.3, Component, Svideo & Composite
(If decided to support DTS decoding, will add USD20...
ziv_r :
.בדיוק כמו שרשום, תמיכה ב Downmix DTS תחייב תוספת עלות של $20 מכיוון שמתקיימת הרכבה של כרטיס פענוח חומרתי פנימי.
במידה ונעשה שימוש ברסיבר בעל תמיכה בפענוח DTS (כל הרסיברים הבסיסיים שנמכרו ב 8~ שנים האחרונות בעלי תמיכה כזאת), אין צורך בעלות הנוספת שהוזכרה...
And the meek shall inherit the earth
...
...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

osherov,
למה חשבת שקיום מחבר HDMI 1.3 מבטיח העברת פורמטי האודיו המדוברים?
למה חשבת שקיום מחבר HDMI 1.3 מבטיח העברת פורמטי האודיו המדוברים?
אני לא מבין על איזה מחבר את מדבר ?!ziv_r כתב:osherov,
למה חשבת שקיום מחבר HDMI 1.3 מבטיח העברת פורמטי האודיו המדוברים?...
אני מכיר 3 רכיבים:
HDMI source - לדוגמה ה PS3
HDMI sink - לדוגמה מסך LCD
HDMI Repeater - לדוגמא רסיבר או ממתג אחר
כל רסיבר שמצהיר על עצמו כאחד שתומך ב HDMI 1.3 יודע לקבל (ולפענח) את הפורמטים החדשים (כ bitstream או LPCM).
אז אותו הדבר אני מצפה מנגן שמצהיר על עצמו כתומך ב HDMI 1.3 כגון ה PS3
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אז הציפיות שלך לא נכונות, לא ניתן לבצע השלכות כאלו ממוצר אחד למוצר אחר.
אני אדייק שוב, Transmitter של HDMI 1.3.
לא נכון. למה אתה מניח הנחות כאלו?כל רסיבר שמצהיר על עצמו כאחד שתומך ב HDMI 1.3 יודע לקבל (ולפענח) את הפורמטים החדשים (כ bitstream או LPCM)....
-HDMI source זה משהו שנלקח על ידי מהספק של HDMI 1.3 (ניתן להורדה באתר ה org)ziv_r כתב:אז הציפיות שלך לא נכונות, לא ניתן לבצע השלכות כאלו ממוצר אחד למוצר אחר.
לא נכון. למה אתה מניח הנחות כאלו?כל רסיבר שמצהיר על עצמו כאחד שתומך ב HDMI 1.3 יודע לקבל (ולפענח) את הפורמטים החדשים (כ bitstream או LPCM).......
-הסיבה שאני מניח הנחות אלו היא פשוטה ונובעת מהעובדה שכמעט כל אדם מהשורה שמבין קצת ב HDMI ויישאל על מהם הדברים החדשים ב HDMI 1.3 ,בין השאר, יגיד לך שזה תוספת התמיכה בפורמטי האודיו החדשים !