embedded כתב:מישהו קונה בקנקון במודיעין?
קיבלתי המלצה והייתי חייב לבדוק בשרשור הזה
...
·יש שם הרבה פירות ים ושרצים וגם בשר בכמה דרגות . לגבי סטייקים : יש 3 רמות, כאשר הטוב זה מרמת הגולן , במשהו כמו 180 ש"ח לקילו .
אני חושב שב"בשריה" במודיעין הבשר טוב יותר , בפרט למי שלא צורך פירות ים
·יש שם הרבה פירות ים ושרצים וגם בשר בכמה דרגות . לגבי סטייקים : יש 3 רמות, כאשר הטוב זה מרמת הגולן , במשהו כמו 180 ש"ח לקילו .
...
·
תודה, המליצו לי על אנגוס אבל 180 לקילו זה מחירי שחיטה כשרה.
כמה עולה קילו אנטריקוט בבשריה? ויש מקום יותר מומלץ בשפלה לקניית בשר?
...
·קניתי שם את הבשר הטוב שלהם (180 ש"ח או קצת יותר, לא זוכר) והוא היה טוב אבל אם אני רוכש במחיר כזה אני מעדיף להוסיף עוד קצת ולרכוש במו ומו ברחובות בשר טוב יותר לטעמי.
היי,
א. זה רק נדמה לי - או שבצפון יש שילוב של מגוון קצביות גדול, איכותיות ובמחירים סבירים יותר מבשאר הארץ?
ב. יש אטליז בגזרת ת"א-יפו-חולון שמוכר אנטריקוט+סינטה(או רק אנטריקוט) ישראלי במחירים שפויים של 150ש"ח?
תודה רבה.
shaby כתב:היי,
א. זה רק נדמה לי - או שבצפון יש שילוב של מגוון קצביות גדול, איכותיות ובמחירים סבירים יותר מבשאר הארץ?
ב.
...
·
זה לא נדמה לך, זו עובדה. תעבור על התגובות שלי בת'רד ותראה שאני קונה אנטריקוט טרי איכותי ב 90 ש"ח עם עצם ובכ 110 ש"ח ללא עצם, כשפה אנשים קוראים לזה סיפורי אגדות (כנראה אלו שחיים במרכז)