:כותרת: מלחמות המתרגמים QSUBS מול TOREC (היה: תרגום Dinner for schmucks)
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מה כ"כ נוראי בלוגו הזה? בחיי שאני לא מבין.
היום ראיתי את הפרק הראשון של אימפריית ה"פשע" (פחח) ביס, כדי לראות באיזה דברים המתרגם של יס נפל לעומת התרגום שלי (מעין תחביב כזה), ופעמיים במהלך הפרק אני נתקל בפרסומת קופצנית ומעצבנת ל"מרפאה פרטית", בצבע סגול בוהק שמרצדת לי על רבע מהמסך. זאת כמובן חוץ מהלוגו הרגיל שיש בצד ימין, שעכשיו גם מכיל דרך קבע גם "מידע חשוב" כמו שעת השידור של אותה סדרה שבה אני צופה כרגע. למה מול יס אין תלונות?
היום ראיתי את הפרק הראשון של אימפריית ה"פשע" (פחח) ביס, כדי לראות באיזה דברים המתרגם של יס נפל לעומת התרגום שלי (מעין תחביב כזה), ופעמיים במהלך הפרק אני נתקל בפרסומת קופצנית ומעצבנת ל"מרפאה פרטית", בצבע סגול בוהק שמרצדת לי על רבע מהמסך. זאת כמובן חוץ מהלוגו הרגיל שיש בצד ימין, שעכשיו גם מכיל דרך קבע גם "מידע חשוב" כמו שעת השידור של אותה סדרה שבה אני צופה כרגע. למה מול יס אין תלונות?
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כי יס לא מתנהגים כמו ילדים. אם במשך חלק נכבד מסדרות היה כתוב בפינת המסך "אל תעברו להוט", תהיה בטוח שהיו תלונות.
יש לך מושג איך אני רואה את הכתוביות שלכם עם BSPLAYER ? כי הוא נותן לי שחסר לו מקודד , והוא לא מוצא אותו , ואח"כ הוא נופלdebuild כתב:כבר הוסבר, המטרה של ה"לוגו" היא להקשות על קריעה/המרה/OCR של התרגום ל-SRT.snad כתב:אם הרצון שלכם זה להעלות את המודעות של כמה שיותר אנשים - כולל משתמשי טורק, אז אני במקומכם הייתי משחרר את ה SUB/IDX בלי שום השמצות ובלי שום לוגואים נגד טורק. הטענה שלכם שככה אתר טורק לא מעלה את זה, זו בדיוק הבעיה שלכם - אתם יורים לעצמכם ברגל ומפספסים את הקהל הכי חשוב. אתם צריכים לרצות שהוא יעלה את זה לאתר שלו בדיוק בצורה הזו. רק ככה גם הגולשים של טורק יבינו שיש בעיה. נראה אותו מצנזר מאות תגובות של משתמשים ששואלים למה יש את הפורמט המוזר הזה ומה קרה ולמה אי אפשר להוריד SRT רגיל...
במילים אחרות, אם הוא יעלה את זה לאתר שלו, הרווחתם. אם הוא לא מעלה את זה לאתר שלו - גם כן הרווחתם. בכל מקרה ההשמצות והלוגו רק פוגעים במאבק שלכם....
אין לוגו -> נקרע ל-SRT -> עולה לטורק עם העיוותים הרגילים. מה השתנה?
או שאתה מציע לשים "לוגו" אבל לא נגד טורק? איזה?...
- QsubsGodfather
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
בעולם ללא חוק שבו הוט היו גונבים תכנים ליס ומשדרים אותם כשלהם, יס היו מוצאים דרכים לא פחות מקוריות משלנו להילחם בהוט. בכלל לא משנה מה כתוב בלוגו, נראה שמי שמחפש דרכים חדשות להתלונן ימצא תמיד על מה.Malcontent כתב:כי יס לא מתנהגים כמו ילדים. אם במשך חלק נכבד מסדרות היה כתוב בפינת המסך "אל תעברו להוט", תהיה בטוח שהיו תלונות....
ואני לא בטוח שהפורמט מוצג כהלכה ב-BSPLAYER, הוא עובד מעולה ב-MPC (שזה נגן מצוין בלי שום קשר).
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org
WwW.Qsubs.Org
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני חושב שלוגו חצי שקוף של Qsubs (ואולי זו גם הזדמנות ליצירתיות של עיצוב לוגו?...) או פשוט Q כמו שמישהו הציע פה יהיה הרבה יותר מתאים ונעים לעין.
לוגו של "לא לטורק" זה מיותר וילדותי לדעתי.
לוגו של "לא לטורק" זה מיותר וילדותי לדעתי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הקו הילדותי נמשך. שאלת שאלה ולא אהבת את התשובה, אז אתה מתחיל להתפלסף על "עולם ללא חוק".
בסך הכל, המאבק שלכם צודק וגם הדרך צודקת ברובה, אבל אל תצפו שכל העולם ואחותו יחשבו שההתנהגות הילדותית שבה אתם נוקטים היא לגיטימית.
בסך הכל, המאבק שלכם צודק וגם הדרך צודקת ברובה, אבל אל תצפו שכל העולם ואחותו יחשבו שההתנהגות הילדותית שבה אתם נוקטים היא לגיטימית.
אם יש משהו שאני שונא זה את הפרסומות המעצבנות האלו! זה משגע אותי והורס לי את ההנאה מהסדרה או במשחקי כדורגל. אין לי דרך להתחמק מזה אבל אם היתה אחת תאמין לי שהייתי עושה הכל כדי להתחמק מזה. אני שוב אגיד שאני מבין אתכם אבל את המסר עם הלוגו למשל אפשר להעביר בדרך פחות מציקה. אני חושב גם שלוגו עם האות Q בלבד הוא דווקא חיובי בניגוד ש-לא טורק הוא שלילי. תתרכזו בעצמכם ופחות בהם.QsubsGodfather כתב:מה כ"כ נוראי בלוגו הזה? בחיי שאני לא מבין.
היום ראיתי את הפרק הראשון של אימפריית ה"פשע" (פחח) ביס, כדי לראות באיזה דברים המתרגם של יס נפל לעומת התרגום שלי (מעין תחביב כזה), ופעמיים במהלך הפרק אני נתקל בפרסומת קופצנית ומעצבנת ל"מרפאה פרטית", בצבע סגול בוהק שמרצדת לי על רבע מהמסך. זאת כמובן חוץ מהלוגו הרגיל שיש בצד ימין, שעכשיו גם מכיל דרך קבע גם "מידע חשוב" כמו שעת השידור של אותה סדרה שבה אני צופה כרגע. למה מול יס אין תלונות?...
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
השרשור הזה עבר כבר את גבולות הטעם הטוב, אבל עוד מספר תובנות משלי.
1. אני לא רואה איך כל הצעדים של QSUBS יזיזו במילימטר את טורק. כמו ש-QSUBS מבטיחים שכל SRT שטורק יוציא SUBCENTER יעתיקו, כך גם כל כתובית ש-SUBCENTER יוציא טורק יעתיק. לכן כל צעד ש-QSUBS יעשו יפגע רק בצופים, ולא משנה מאיפה הם מורידים. או שיש את הכתובית בכולם, או שאין בכולם.
2. הדרך שאני חושב שיכול לקדם את QSUBS הוא שכלול והפצה של תוכנות הורדת כתוביות אוטומטיות (כמו שכבר קיים בגרסה פשוטה). זאת מכת מוות אמיתית לכל אתר שמתפרנס מפרסומות כמו טורק. כך QSUBS יכולים לשתול את הקרדיט שלהם וגם של האתר שהם חפצים ביקרו וכולם מרוויחים. תוכנה כזו ושה את החיים מאד קלים למשתמש, ולכן תופץ באופן המוני אם רק תפורסם קצת.
3. לכל משתמשי הסטרימרים שתקועים ללא כתוביות - ממליץ להוריד כתוביות באנגלית מאתרים כמו allsubs.org. באמת לא קשה להתרגל לזה אם האנגלית שלכם ברמה תיכונית +.
1. אני לא רואה איך כל הצעדים של QSUBS יזיזו במילימטר את טורק. כמו ש-QSUBS מבטיחים שכל SRT שטורק יוציא SUBCENTER יעתיקו, כך גם כל כתובית ש-SUBCENTER יוציא טורק יעתיק. לכן כל צעד ש-QSUBS יעשו יפגע רק בצופים, ולא משנה מאיפה הם מורידים. או שיש את הכתובית בכולם, או שאין בכולם.
2. הדרך שאני חושב שיכול לקדם את QSUBS הוא שכלול והפצה של תוכנות הורדת כתוביות אוטומטיות (כמו שכבר קיים בגרסה פשוטה). זאת מכת מוות אמיתית לכל אתר שמתפרנס מפרסומות כמו טורק. כך QSUBS יכולים לשתול את הקרדיט שלהם וגם של האתר שהם חפצים ביקרו וכולם מרוויחים. תוכנה כזו ושה את החיים מאד קלים למשתמש, ולכן תופץ באופן המוני אם רק תפורסם קצת.
3. לכל משתמשי הסטרימרים שתקועים ללא כתוביות - ממליץ להוריד כתוביות באנגלית מאתרים כמו allsubs.org. באמת לא קשה להתרגל לזה אם האנגלית שלכם ברמה תיכונית +.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

רעיון מצויין!liorreem כתב:2. הדרך שאני חושב שיכול לקדם את QSUBS הוא שכלול והפצה של תוכנות הורדת כתוביות אוטומטיות (כמו שכבר קיים בגרסה פשוטה). זאת מכת מוות אמיתית לכל אתר שמתפרנס מפרסומות כמו טורק. כך QSUBS יכולים לשתול את הקרדיט שלהם וגם של האתר שהם חפצים ביקרו וכולם מרוויחים. תוכנה כזו ושה את החיים מאד קלים למשתמש, ולכן תופץ באופן המוני אם רק תפורסם קצת....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
liorreem
האמת? צודק !!!
ממשק + API סטנדרטיים שיאפשרו גם התממשקות למזרימדיות (כמו PH, או בוקסי) או פלאגינים להורדות.
זה באמת פי מיליון עדיף מפיתרון האתרים ועבורי לפחות יהווה שדרוג דרמטי מעבר לשיטה הקיימת.
האמת? צודק !!!
ממשק + API סטנדרטיים שיאפשרו גם התממשקות למזרימדיות (כמו PH, או בוקסי) או פלאגינים להורדות.
זה באמת פי מיליון עדיף מפיתרון האתרים ועבורי לפחות יהווה שדרוג דרמטי מעבר לשיטה הקיימת.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יכול מאוד שזה יהיה הפתרון העדיף, טורק יוכל לשנות מה שהוא רוצה כי ממילא אף אחד לא יוריד ממנו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

עופר - אתה יודע שבבוקסי כבר יש את זה?
ברגע שאתה צופה בסרט, אתה יכול להגיד לו לחפש כתוביות והוא הולך ל opensubtitles.org (שמכיל גם כתוביות בעברית), ואפילו מסמן לך אילו כתוביות מסונכרנות לגרסה שלך ואילו, לפחות על הנייר, לא.
ברגע שאתה צופה בסרט, אתה יכול להגיד לו לחפש כתוביות והוא הולך ל opensubtitles.org (שמכיל גם כתוביות בעברית), ואפילו מסמן לך אילו כתוביות מסונכרנות לגרסה שלך ואילו, לפחות על הנייר, לא.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
הלוואי וזה היה המצב והלוואי וזה היה קורה, אבל כל זה רחוק מהמציאות.Catskinner כתב:יכול מאוד שזה יהיה הפתרון העדיף, טורק יוכל לשנות מה שהוא רוצה כי ממילא אף אחד לא יוריד ממנו....
מרבית הצרכנים נכנסים לאתרי הכתוביות ומורידים משם.
תאמין לי שיש בצוות הרבה מתרגמים שמבחינתם לפתח תוכנה כזאת, זה משחק ילדים.
אם הם היו יודעים שזה יכול להיות הפיתרון שלהם, תהיה בטוח שזה כבר היה מופץ מזמן.
עיקר הבעיה של הצוות הזה היא מול אותו אתר. לכן הם צריכים לשבות ולא לעלות אף תרגום לרשת.
רק אחרי שיועלה תרגום לאתר הזה, כמובן עם דגש לבלעדיות, הצוות ישחרר את מרכולתו בשאר האתרים.
בכך הוא יבטיח שתרגומיו לא יפגעו.
ואם לא יעלה תרגום אחר גם אחרי שבוע?
שצוות Q ימתין עוד שבוע.
התרגלנו לטוב, הגיע גם שעת המקל.
גם אחרי 32 עמודים - לא הבנתי איך יגיעו לתוצאה - תכלס גם אם ישכללו את המנגנון או אם יעבדו רק עם מובנה - כמי שמאיימים לעשות (באם יפרצו את כל מנגנוני הפורמט החדש) הכל זמין...
כי תכלס למי שרוצה - התרגום ישנו - לוקחים גירסה באנגלית בשביל הסינכרון (כן כן זה לא מושלם קראתי 32 עמודים...) - יושבים שעתיים מול התוכנית עם המובנה - ומעתיקים את התרגום ידנית ויש SRT ואז גם Q ישחררו את זה - הללויה - צריך רק מתנדב מסוג חדש - לא מתרגם לא מסנכרן אלא "מביא לשיחרור"
ולא לשכוח לתת לו קרדיט כמובן ....
כי תכלס למי שרוצה - התרגום ישנו - לוקחים גירסה באנגלית בשביל הסינכרון (כן כן זה לא מושלם קראתי 32 עמודים...) - יושבים שעתיים מול התוכנית עם המובנה - ומעתיקים את התרגום ידנית ויש SRT ואז גם Q ישחררו את זה - הללויה - צריך רק מתנדב מסוג חדש - לא מתרגם לא מסנכרן אלא "מביא לשיחרור"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Malcontent
אההם. אני חושב שאני הראשון (לא כולל בוקסי) שיש לו מכשיר, כך שאוי ואבוי אם לא ידעתי את זה... הבעיה היא שהמתרגמים לא משתמשים בזה. היו המון בעיות יציבות עם השירות הזה (אם כי הוא מאוד השתפר בחודשים האחרונים).
אבל זה לא מה שאני רוצה. הייתי רוצה תוכנה שרצה (או כל הזמן או כשאגיד לה) וסורקת ספריה. כשהיא רואה קובץ וידאו שיש לו משהו מסונכרן, שתוריד (לא אכפת לי מאיפה) את התרגום ותקרא לשם הקובץ בשם זהה כמו זה של הוידאו. זהו.
danielk
ואתה באמת חושב ששביתה תזיז כהוא זה לאתר שמפריע להם?
אההם. אני חושב שאני הראשון (לא כולל בוקסי) שיש לו מכשיר, כך שאוי ואבוי אם לא ידעתי את זה... הבעיה היא שהמתרגמים לא משתמשים בזה. היו המון בעיות יציבות עם השירות הזה (אם כי הוא מאוד השתפר בחודשים האחרונים).
אבל זה לא מה שאני רוצה. הייתי רוצה תוכנה שרצה (או כל הזמן או כשאגיד לה) וסורקת ספריה. כשהיא רואה קובץ וידאו שיש לו משהו מסונכרן, שתוריד (לא אכפת לי מאיפה) את התרגום ותקרא לשם הקובץ בשם זהה כמו זה של הוידאו. זהו.
danielk
ואתה באמת חושב ששביתה תזיז כהוא זה לאתר שמפריע להם?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
נכון, כבר הזכרתי שיש כזו תוכנה ואני משתמש בה.
צריך לדעתי לפתח אותה הלאה, להתאים אותה לעוד אתרים חוץ מ- sratim.co.il
לעשות לה אולי GUI ידידותי יותר, אבל סך הכל זאת נקודת פתיחה טובה.
וחשוב מכל - צריך בעיקר לפרסם אותה!
צריך לדעתי לפתח אותה הלאה, להתאים אותה לעוד אתרים חוץ מ- sratim.co.il
לעשות לה אולי GUI ידידותי יותר, אבל סך הכל זאת נקודת פתיחה טובה.
וחשוב מכל - צריך בעיקר לפרסם אותה!
אתם לא חושבים שכבר הצענו מספיק הצעות יעילות וטובות שיכולות להביא את הסיפור הזה לסיומו ?
עוד לא הבנתם שזה לא מעניין אותם ? הפתרון היחידי מבחינתם זה שטורק יקבל את התנאים שלהם.
אין להם (וגם לא לטורק) שום עניין ב"משא ומתן" ובוויתורים.
עוד לא הבנתם שזה לא מעניין אותם ? הפתרון היחידי מבחינתם זה שטורק יקבל את התנאים שלהם.
אין להם (וגם לא לטורק) שום עניין ב"משא ומתן" ובוויתורים.