האם יש תחליף לאודיו אנלוגי?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
זה שטויות במיץ.
זה כמו להגיד שתוכן SD יראה יותר טוב מ-HD עם scaler מתאים (יש לי לצורך העניין מעבד וידאו שעולה 3500$ בארה"ב)..
אגב מה ש-Toshiba ניסו "להמציא" אחרי כישלון של HD-DVD
זה כמו להגיד שתוכן SD יראה יותר טוב מ-HD עם scaler מתאים (יש לי לצורך העניין מעבד וידאו שעולה 3500$ בארה"ב)..
אגב מה ש-Toshiba ניסו "להמציא" אחרי כישלון של HD-DVD
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
אנא ממך אל תסטה מהנושא - דיון מקצועי נטו.michael123 כתב:זה שטויות במיץ.
אגב מה ש-Toshiba ניסו "להמציא" אחרי כישלון של HD-DVD...
- michael123
- חבר מכור קשה

אני דווקא לאמסכם_עניין כתב:אנא ממך אל תסטה מהנושא - דיון מקצועי נטו.michael123 כתב:זה שטויות במיץ.
אגב מה ש-Toshiba ניסו "להמציא" אחרי כישלון של HD-DVD......
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אתה חופשי לנהוג כרצונך.מסכם_עניין כתב: אמרת
מה רע ? למדתי כמה דברים ממך, למדתי מדורון3, אז מה רע שאעזר גם במקצוענים בעלי מוניטין בתחום - לא רלוונטי לדיון ואף הכרחי להעזר במומחים ברשת.נראה לי שאתה מנסה לגבש לעצמך עמדה לגבי העדפת אנלוגי או דיגיטאלי מתוך קריאה ברשת.......
את דעתי הבעתי.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

האם לדעתך קביעת עמדה בנושא המותנה בטעם אישי מתוך קריאה ברשת בלבד זאת גישה מקצועית?מסכם_עניין כתב:אנא ממך אל תסטה מהנושא - דיון מקצועי נטו.michael123 כתב:זה שטויות במיץ.
אגב מה ש-Toshiba ניסו "להמציא" אחרי כישלון של HD-DVD......
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
איתך הסליחה ..מסכם_עניין כתב:איל,Eyal_W כתב:מסכם_עניין
אני מציע שתשים לב לדבריו של המקצוען ...
I have many LPs recorded in the 60's and 70's that sound much better than many CDs made today.
אם זה אני אפילו יכול להסכים וגם לא באופן גורף .
השאלה השאלתית אנחנו כבר לא בשנות השישים .
נגנים להקות וזמרים מקליטים חומר חדש ומה עכשיו?
![]()
אם הסגנונות להם אתה מאזין הם בתחום שציין המקצוען ניראה שעליך ללכת לכיוון פטיפון .
אגב אני מקווה שאתה מודע לרימסטורים שעושים גם לשנות ה 60 אולי כדאי שתאל את המקצוען מה דעתו בנושא דיסקים מול LP שעברו רימסטריניג ....
הדגשתי משהו חשוב בדבריו ולכיוון הזה אני חותר
BK: I have many LPs recorded in the 60's and 70's that sound much better than many CDs made today. But, this is a matter of the quality of the technology and the recording techniques used. So many CDs made today have been ruined by over-processing; it's no wonder the old LPs sound better than most. But, I have in my mastering room and have made many, many CDs that sound better than any LP that was ever made. It's a matter of having the right equipment and orientation....
ניראה שמיהרתי להגיב ופיספסתי את השורה הזו .
אני מסכים עם כל טענותיו של BK .
נערך לאחרונה על ידי Eyal_W ב 04/08/2009 20:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- michael123
- חבר מכור קשה

the proof of the pudding is in the eating
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

רק קפצת מאודיו לוידאו - לא סטית ?michael123 כתב:אני דווקא לאמסכם_עניין כתב:אנא ממך אל תסטה מהנושא - דיון מקצועי נטו.michael123 כתב:זה שטויות במיץ.
אגב מה ש-Toshiba ניסו "להמציא" אחרי כישלון של HD-DVD.........
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

תודה.Joshua_G כתב:אתה חופשי לנהוג כרצונך.מסכם_עניין כתב: אמרת
מה רע ? למדתי כמה דברים ממך, למדתי מדורון3, אז מה רע שאעזר גם במקצוענים בעלי מוניטין בתחום - לא רלוונטי לדיון ואף הכרחי להעזר במומחים ברשת.נראה לי שאתה מנסה לגבש לעצמך עמדה לגבי העדפת אנלוגי או דיגיטאלי מתוך קריאה ברשת.......
את דעתי הבעתי....
רק ששאלתי:
לצורך המשך הדיון, האם בשלב זה אתה מודע שיכול להיות שמסקנתך הראשונית תתגלה בסוף כתקפה אך ורק לציוד שלך בהשוואה של מקור אנלוגי אודיופילי עם הדפס אודיופילי מול sacd ו cd שברשותך ולציוד שברשותך ?...
ואני עדיין מחכה לתשובתך.
- michael123
- חבר מכור קשה

לא, מדובר על signal processingמסכם_עניין כתב:רק קפצת מאודיו לוידאו - לא סטית ?michael123 כתב:אני דווקא לאמסכם_עניין כתב:אנא ממך אל תסטה מהנושא - דיון מקצועי נטו.michael123 כתב:זה שטויות במיץ.
אגב מה ש-Toshiba ניסו "להמציא" אחרי כישלון של HD-DVD............
בשני המקרים מדובר על אינטרפולציה של סיגנל.
red book - הוא פורמט מוגבל מאוד, איכות צליל לרוב תלוייה באיכות ה-DAC
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

תשובה:Joshua_G כתב:האם לדעתך קביעת עמדה בנושא המותנה בטעם אישי מתוך קריאה ברשת בלבד זאת גישה מקצועית?מסכם_עניין כתב:אנא ממך אל תסטה מהנושא - דיון מקצועי נטו.michael123 כתב:זה שטויות במיץ.
אנחנו מנסים לברר כרגע עם הנושא בכלל מותנה בטעם אישי ולכן כרגע כל עוד אין תשובה מוסמכת כל צד רשאי להעזר ב "מקצוענים ברשת".
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

Miguel de Cervantes ?michael123 כתב:the proof of the pudding is in the eating...
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

התשובה היא: "לא".מסכם_עניין כתב: רק ששאלתי:
לצורך המשך הדיון, האם בשלב זה אתה מודע שיכול להיות שמסקנתך הראשונית תתגלה בסוף כתקפה אך ורק לציוד שלך בהשוואה של מקור אנלוגי אודיופילי עם הדפס אודיופילי מול sacd ו cd שברשותך ולציוד שברשותך ?...
ואני עדיין מחכה לתשובתך....
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אתה רשאי לעשות מה שתבחר.מסכם_עניין כתב:תשובה:Joshua_G כתב:האם לדעתך קביעת עמדה בנושא המותנה בטעם אישי מתוך קריאה ברשת בלבד זאת גישה מקצועית?מסכם_עניין כתב:אנא ממך אל תסטה מהנושא - דיון מקצועי נטו.michael123 כתב:זה שטויות במיץ.
אנחנו מנסים לברר כרגע עם הנושא בכלל מותנה בטעם אישי ולכן כרגע כל עוד אין תשובה מוסמכת כל צד רשאי להעזר ב "מקצוענים ברשת"....
מה שלא קלטת עדיין הוא שהתשובה לשאלה זאת, התשובה עבורך, נמצאת רק בך – לא ברשת.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

אם כך קבל את סליחתי.michael123 כתב:לא, מדובר על signal processingמסכם_עניין כתב:רק קפצת מאודיו לוידאו - לא סטית ?michael123 כתב:אני דווקא לאמסכם_עניין כתב:אנא ממך אל תסטה מהנושא - דיון מקצועי נטו.michael123 כתב:זה שטויות במיץ.
red book - הוא פורמט מוגבל מאוד, איכות צליל לרוב תלוייה באיכות ה-DAC...
האם אתה רוצה לצאת בהצהרה כלשהיא לפה או לפה ואם כן האם מבחינתך ההצהרה נכונה ב 100% ולא יכול להיות שאתה טועה ?
- michael123
- חבר מכור קשה

לא ברורמסכם_עניין כתב:Miguel de Cervantes ?michael123 כתב:the proof of the pudding is in the eating......
http://ask.yahoo.com/20020903.html
It means that the true value or quality of something can only be judged when it's put to use
- michael123
- חבר מכור קשה

ההצהרה ש-CD פורמט מוגבל - כן!!מסכם_עניין כתב:אם כך קבל את סליחתי.michael123 כתב:לא, מדובר על signal processingמסכם_עניין כתב:רק קפצת מאודיו לוידאו - לא סטית ?michael123 כתב:אני דווקא לאמסכם_עניין כתב:אנא ממך אל תסטה מהנושא - דיון מקצועי נטו.michael123 כתב:זה שטויות במיץ.
red book - הוא פורמט מוגבל מאוד, איכות צליל לרוב תלוייה באיכות ה-DAC...
האם אתה רוצה לצאת בהצהרה כלשהיא לפה או לפה ואם כן האם מבחינתך ההצהרה נכונה ב 100% ולא יכול להיות שאתה טועה ?...
ההצהרה שאודיו דיגיטלי מוגבל - לא!!
אין בעיה טכנית לקבל איכות זהה ל-LP ואף הרבה יותר טובה ב-SACD, DVD-A וקבצי MASTER דיגיטליים ברזולוציה גבוהה
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

כתבתJoshua_G כתב:התשובה היא: "לא".מסכם_עניין כתב: רק ששאלתי:
ואני עדיין מחכה לתשובתך.......
אנא פרט את הגדרתך לתחליף לאודיו אנאלוגי."לקבלת צליל טבעי, נכון להיום – אין תחליף לתקליטים אנלוגיים. לפחות לא בציוד שברשותי."
אוסיף: לאוזני ולהעדפות ההאזנה שלי, עד היום לא שמעתי ציוד דיגיטאלי המגיע, או מתקרב, באיכותו לציוד אנלוגי. עם זה, אני ממשיך לבחון ציוד דיגיטאלי, למקרה שאמצא משהו שיוכל להוות תחליף לאנלוגי....
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

את זה נגלה, יכול להיות שאתה צודק.Joshua_G כתב:אתה רשאי לעשות מה שתבחר.מסכם_עניין כתב:תשובה:Joshua_G כתב:האם לדעתך קביעת עמדה בנושא המותנה בטעם אישי מתוך קריאה ברשת בלבד זאת גישה מקצועית?מסכם_עניין כתב:אנא ממך אל תסטה מהנושא - דיון מקצועי נטו.michael123 כתב:זה שטויות במיץ.
אנחנו מנסים לברר כרגע עם הנושא בכלל מותנה בטעם אישי ולכן כרגע כל עוד אין תשובה מוסמכת כל צד רשאי להעזר ב "מקצוענים ברשת"....
מה שלא קלטת עדיין הוא שהתשובה לשאלה זאת, התשובה עבורך, נמצאת רק בך – לא ברשת....
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

מי אמר את המשפט ?michael123 כתב:לא ברורמסכם_עניין כתב:Miguel de Cervantes ?michael123 כתב:the proof of the pudding is in the eating......![]()
http://ask.yahoo.com/20020903.html
It means that the true value or quality of something can only be judged when it's put to use...