אנחנו קצת חורגים מהדיון אבל נועם היית משלם כפול ואפילו יותר על מוצר שאתה יודע שאפשר להשיג אותו בחצי מחיר רק בגלל אחריות יבואן?נועם22 כתב:@claudia5
·אתה חי בארץ ועליך להתאים את עצמך למצב.
תאמין לי שטופ אודיו היו מעדיפים לוותר על לקוחות מהסוג שלך-שמחפשים לקנות מוצרים במחירי עלות ומבלי שיישאר לייבואן רווח ואח"כ עוד באים בדרישות נוספות.
ולא,אין לי שום דבר עם טופ אודיו.מעולם לא רכשתי מוצרים שלהם ולעולם גם לא ארכוש....
אם כן אז או שיש לך הרבה מאוד כסף ואין לך בעיה לבזבז וזה בסדר
או שאין לך כסף ופוחד לרכוש מוצר בחצי מחיר מפאת המחשבה מה יקרה עם יתקלקל המכשיר ותאלץ למסור אותו לתיקון שזו בעיניי חשיבה לא מציאותית אבל גם זו אפשרות ,אבל מכאן ועד לבוא ולהגיד שאנחנו חיים בארץ ועלינו להתאים את עצמנו לארץ זו קצת יומרנות .
ישנם לא מעט יבואנים מהתחום שמתמחרים את המוצרים שלהם במחיר סביר ביחס לחו"ל עם עוד תוספת לגיטימית שבשביל ההפרש הזה לא כדאי להביא מחו"ל וכדאי לרכוש בארץ עם אחריות יבואן וכל המשתמע מכך .
אבל לא בזה מדובר אלה מדובר ביבואן תאב כסף שמנסה למתג את עצמו גבוה (שזו זכותו) ובנוסף גם לא נותן שירות שצריך, אז אם אתה שואל אותי אני לא חושב שליבואנים כאלו צריך לתת להרוויח את הכסף שלנו שלמענו אנחנו (במציאות של הארץ) עובדים קשה כדי להשיג את הכסף