טופ אודיו ואונקיו 818 מאמזון גרמניה: בעיה בכרטיס HDMI; נפתר לאחר הרבה זמן

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

נועם22 כתב:@claudia5
·אתה חי בארץ ועליך להתאים את עצמך למצב.
תאמין לי שטופ אודיו היו מעדיפים לוותר על לקוחות מהסוג שלך-שמחפשים לקנות מוצרים במחירי עלות ומבלי שיישאר לייבואן רווח ואח"כ עוד באים בדרישות נוספות.
ולא,אין לי שום דבר עם טופ אודיו.מעולם לא רכשתי מוצרים שלהם ולעולם גם לא ארכוש.
...
אנחנו קצת חורגים מהדיון אבל נועם היית משלם כפול ואפילו יותר על מוצר שאתה יודע שאפשר להשיג אותו בחצי מחיר רק בגלל אחריות יבואן?
אם כן אז או שיש לך הרבה מאוד כסף ואין לך בעיה לבזבז וזה בסדר
או שאין לך כסף ופוחד לרכוש מוצר בחצי מחיר מפאת המחשבה מה יקרה עם יתקלקל המכשיר ותאלץ למסור אותו לתיקון שזו בעיניי חשיבה לא מציאותית אבל גם זו אפשרות ,אבל מכאן ועד לבוא ולהגיד שאנחנו חיים בארץ ועלינו להתאים את עצמנו לארץ זו קצת יומרנות .

ישנם לא מעט יבואנים מהתחום שמתמחרים את המוצרים שלהם במחיר סביר ביחס לחו"ל עם עוד תוספת לגיטימית שבשביל ההפרש הזה לא כדאי להביא מחו"ל וכדאי לרכוש בארץ עם אחריות יבואן וכל המשתמע מכך .

אבל לא בזה מדובר אלה מדובר ביבואן תאב כסף שמנסה למתג את עצמו גבוה (שזו זכותו) ובנוסף גם לא נותן שירות שצריך, אז אם אתה שואל אותי אני לא חושב שליבואנים כאלו צריך לתת להרוויח את הכסף שלנו שלמענו אנחנו (במציאות של הארץ) עובדים קשה כדי להשיג את הכסף
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430

שליחה

@shay1
·

חבל שרצון טוב שלי מתפרש אצלך לא כהלכה

לא וועדת קבלה ולא כלום. ובטח שלא התנשאות.

היו כאן אנשים שמאוד עודדו אותי בתקופה קשה. אני רוצה לצ'פר אותם. לא בסדר?

ביקשתי שיתייחסו, כי חשבתי שיהיו הרבה קופצים. זה הכל.

נדבה? מאיפה אתה בכלל מביא את זה...

אם טעיתי ולא רוצים, אז לא צריך ... חוזר בי.
נערך לאחרונה על ידי Newboy ב 20/09/2014 9:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

נועם22
טרול
טרול
תגובות: 112

שליחה

@shay1
·בעיקרון אני מסכים עם מה שכתבת.
אכן טופ אודיו הם חריגים,אבל אף אחד כאן לא יצליח לגרום למצב להשתנות.
אבל גם לא צריך לחייב אותם לתת שירות ללא עלות למוצר שנקנה בחו"ל (ע"ע הקלאודייה)

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8143

שליחה

claudia5 כתב:אני חייב לציין כמה עובדות כי נראה לי שיש כאן כמה חברים בעלי עיניין ונורא קשה לי אם זה:
1.כיום ניתן לרכוש רסיבר של אונקיו מכל מקום בעולם ולקבל שרות בכל מקום בעולם מלבד ישראל-האם יתכן שכל המעבדות בעולם מפסידות כסף במתן אחראיות למוצרים שלא נרכשו דרכן ?התשובה היא לא כי התמונה היא גלובלית-חוץ מישראל
2.חברות רבות נותנות אחריות בינלאומית ועדיין זה לא תקף לישראל
3.מרגע שיש לטופ אודיו זכות כלשהיא על מוצרי אונקיו היא צריכה לחשוב על המותג הכללי ולא רק על הכיס שלה.
4.לקבל שרות זאת זכות בעולם בלי קשר מאיפה נרכש המוצר.
5.כפי שהוסבר בפוסט הזה טופ אודיו ידעו כנראה מהיום הראשון את כל התמונה ועדיין החליטו לעכב ולטרטר.היה להם את כל הפרטים ואת כל המיילים.
6.מי שקונה אונקיו ביוון יכול לתקן חינם בכל אירופה ושאר העולם רק בארץ זה בעייתי.
7.זה ברור לכולם שטופ אודיו יצא על הפנים כאן אבל זה לא מקרי כי זאת התנהלות החברה בנושא שרות ,שמענו כבר על לקוחות שרכשו בארץ ונדפק להם הכרטיס HDMI והיו צריכים לתת הסברים למה זה קרה במקום שהיבואן יסביר למה יש כל כך הרבה פגמים זהים של המוצר שלו.
8.טופ אודיו באופן מוצהר רוצה למכור את מוצריה במחיר הגבוה ביותר ,לתת את השרות הזול ביותר ובנוסף לנסות להתריד לקוחות מלרכוש בחול.
9.הצדק יצא לאור ולמרות שהם טרטרו את הלקוח של חברת אונקיו בסוף הוא יעשו את מה שהיו צריכים לעשות מזמן ולכן אם הזמן הם יפנימו את חשיבות השרות אם לא שלהם אז של אונקיו
...
הדברים שאתה אומר הגיוניים והלוואי וזה היה ככה אבל צריך להבדיל בין תקוות לעובדות.
גם פותח השרשור לא חשב שהוא אמור לקבל שירות מטופ-אודיו בלי לערב את אונקיו עצמם. זו עובדה כלומר המצב שבו לא ניתן שירות של היבואן למוצרים שלא נרכשו על ידו היתה ידועה מראש ולכן כל הטענות שלך לא רלוונטיות.
דרך אגב ולצורך הדוגמא, אני לא מכיר יבואן אחד של טלביזיות שנותן אחריות למוצר שלא נרכש דרכו תקן אותי אם אני טועה.
למעשה חוץ ממוצרי אפל אני לא מכיר תקדים שבו מוצר שנרכש בחו״ל מקבל אחריות גם בארץ אבל במקרה הזה מדובר בחנויות שנושאות את שם המותג.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218

שליחה

@Lior_M
·
אתה צודק בדבריך אבל הסיבה היא נטו הרצון של היבואנים הישראלים להתחמק מתחרות מחירים ושרות ולכן תסכים איתי שתפקידנו כצרכנים להילחם כדי לקבל את שלנו.היבואנים עושים כאן את המקסימום לטובת עצמם בכל דרך אפשרית גם אם הדרך לא תמיד פרית ואני כצרכן מצד שני נלחם כדי לקבל את שלי וכל הצרכנים צריכים לדרוש לקבל שרות ומחירים כמו בכל מקום בעולם

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8143

שליחה

claudia5 כתב:@Lior_M
·
אתה צודק בדבריך אבל הסיבה היא נטו הרצון של היבואנים הישראלים להתחמק מתחרות מחירים ושרות ולכן תסכים איתי שתפקידנו כצרכנים להילחם כדי לקבל את שלנו.היבואנים עושים כאן את המקסימום לטובת עצמם בכל דרך אפשרית גם אם הדרך לא תמיד פרית ואני כצרכן מצד שני נלחם כדי לקבל את שלי וכל הצרכנים צריכים לדרוש לקבל שרות ומחירים כמו בכל מקום בעולם
...
זה המסביב, אני משוכנע שבין היבואן ליצרן יש חוזה כתוב שבו מוגדרים בדיוק תחומי האחריות. חוזה שאף אחד מאיתנו לא מכיר.
מסופקני שמישהו פה פעל בניגוד לחוזה. פה כבר אפשר לשאול מה היה משרת את טופ אודיו יותר, להיות חכם או צודק.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218

שליחה

אני לא טוען לרגע שטופ אודיו עברו על החוק אבל אני טוען שהם משתמשים בכל דרך אפשרית כדי לתת כמה שפחות במחיר כמה שיותר גבוה.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304

שליחה

Lior_M כתב:
...
...

למעשה חוץ ממוצרי אפל אני לא מכיר תקדים שבו מוצר שנרכש בחו״ל מקבל אחריות גם בארץ אבל במקרה הזה מדובר בחנויות שנושאות את שם המותג.
...
טושיבה לנובו אסוס יש אחריות בנלאומית גם בארץ ואני בטוח שאם אבדוק יהיו עוד.
·
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

אסוס לא לכל הדגמים.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

epony כתב:אסוס לא לכל הדגמים.
...
·גם ללנובו לא כל הדגמים
זה תגובה למי שאמר שחוץ מאפל אף אחד לא נותן אחריות בנלאומית
John Patrick Mason

נועם22
טרול
טרול
תגובות: 112

שליחה

@of1978
·מה זה קשור לענייננו??
ט.ר מתקנים בחינם מכשיר שנקנה בחו"ל? אס גי מתקנים? ניופאן מתקנים? מכשירי דנון מתוקנים בחינם?
אז מה יעזרו לכם כל הפיטפוטים האלו?

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

נועם22 כתב:@of1978
·מה זה קשור לענייננו??
ט.ר מתקנים בחינם מכשיר שנקנה בחו"ל? אס גי מתקנים? ניופאן מתקנים? מכשירי דנון מתוקנים בחינם?
אז מה יעזרו לכם כל הפיטפוטים האלו?
...
·מה נסגר איתך בנאדם ? מה אתה ישר קופץ ? שתה מים קרים.
משהו אמר שהוא לא מכיר מוצרים כמו אפל שנותנים אחריות בנלאומית ודווקא יש.
John Patrick Mason

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10924

שליחה

Lior_M כתב:
...
·
יש גם יש, אם בהסכם היבואן עם היצרן ובין אם בחוק
הנה דוגמה מעולם הרכב:
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3624247,00.html

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

לדעתי סטיתם לגמרי מהסיפור של הדיון הזה. אתם דנים במשהו מעניין (אחריות בינלאומית), אך הוא לא משקף את מה שקרה כאן.
הסיפור לא התחיל בזה שפותח הדיון פנה לטופ-אודיו כדי לממש אצלהם אחריות על רסיבר שהוא קנה בחו"ל. הוא פנה אל היצרן אונקיו והוא הפנה אותו, לפנים משורת הדין, אל הנציג שלו בארץ טופ-אודיו תוך שהוא מצהיר בפניו שאונקיו ידעו את טופ-אודיו והם יתקנו לו אצלהם את הרסיבר. הובטח לו GOOD WILL REPAIR שישולם על חשבון היצרן ובהתכתבות בין כולם, אונקיו רשמו את מספר הטיקט לציטוט בחשבונית על העבודה, כדי שהם יוכלו לכסות את כל עלות החלפים והעבודה על חשבונם. פותח הדיון הוא כן לקוח של טופ-אודיו, הוא הכניס להם את הרסיבר למעבדה, שילם מכיסו על בדיקה 260 ש"ח וקיבל הצעת מחיר על התיקון. כל הסאגה התחילה כאשר טופ-אודיו התעקשו לגבות את העלות דווקא ממנו במקום להתייחס למס' טיקט שאונקיו נתנו להם כדי לכסות את התיקון. זהו. כאן הכל התחיל וכאן הכל נגמר. הם יכלו לעשות הכל פשוט, ליצור קשר עם אונקיו (במידה ויש להם ספקות לגבי מה מכסה הטיקט וכו') לסגור את כל הפרטים וליידע את הלקוח שלהם מה קורה עם הרסיבר שהושאר אצלהם. הם בחרו לא לעשות כלום. לא ליצור איתו קשר כפי שמצופה מהם, לא טרחו להגיב למיילים ומצאו גם לנכון (זו זכותם המלאה) לא להגיב כאן בפורום ולהסביר את המצב (או לפחות את הצד שלהם בסיפור). בקיצור, הם לא עשו כלום. הם טמנו ראשם בחול וקיוו שיירדו מהם עם כל הסיפור הזה - אולי פותח הדיון יתייאש או אולי אונקיו יוותרו ויירדו מהם.. לא ברור..
מכאן, שכל אחד יעשה את החשבון שלו עם עצמו האם זה שירות שהוא היה מוכן לקבל.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 22/09/2014 13:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

jacko-il כתב:לדעתי סטיתם לגמרי מהסיפור של הדיון הזה. אתם דנים במשהו מעניין, אך הוא לא משקף את מה שקרה כאן.
הסיפור לא התחיל בזה שפותח הדיון פנה לטופ-אודיו כדי לממש אצלהם אחריות על רסיבר שהוא קנה בחו"ל. הוא פנה אל היצרן אונקיו והוא הפנה אותו, לפנים משורת הדין, אל הנציג שלו בארץ טופ-אודיו תוך שהוא מצהיר בפניו שאונקיו ידעו את אונקיו והם יתקנו אצלהם את הרסיבר. הובטח לו GOOD WILL REPAIR שישולם על חשבון היצרן ובהתכתבות בין כולם, אונקיו רשמו את מספר הטיקט לציטוט בחשבונית על העבודה, כדי שהם יוכלו לכסות את כל עלות החלפים והעבודה על חשבונם. פותח הדיון הוא כן לקוח של טופ-אודיו, הוא הכניס להם את הרסיבר למעבדה, שילם מכיסו על בדיקה 260 ש"ח וקיבל הצעת מחיר על התיקון. כל הסאגה התחילה כאשר טופ-אודיו התעקשו לגבות את הכלות דווקא ממנו במקום להתייחס למס' טיקט שאונקיו נתנו להם כדי לכסות את התיקון. זהו. כאן הכל התחיל וכאן הכל נגמר. הם יכלו לעשות הכל פשוט, ליצור קשר עם אונקיו (במידה ויש להם ספקות לגבי מה מכסה הטיקט וכו') לסגור את כל הפרטים וליידע את הלקוח שלהם מה קורה עם הרסיבר שהושאר אצלהם. הם בחרו לא לעשות כלום. לא ליצור איתו קשר כפי שמצופה מהם, לא טרחו להגיב למיילים ומצאו גם לנכון (זו זכותם המלאה) לא להגיב כאן בפורום ולהסביר את המצב (או לפחות את הצד שלהם בסיפור). בקיצור, הם לא עשו כלום. הם טמנו ראשם בחול וקיוו שיירדו מהם עם כל הסיפור הזה - אולי פותח הדיון יתייאש או אולי אונקיו יוותרו ויירדו מהם.. לא ברור..
מכאן, שכל אחד יעשה את החשבון שלו עם עצמו האם זה שירות שהוא היה מוכן לקבל.
...
(Y)
לי היה את אותו מקרה עם מותג אחר (גם רסיבר)... אני לא יכול להגיד שהכל עבר חלק אבל לא הגעתי לרמות האלה של גרירת רגליים מה גם שלא שילמתי על "בדיקת מעבדה".

חוץ מהדלק שבזבזתי לנסוע למרכז פעמיים לא שילמתי שקל.
·
John Patrick Mason

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571

שליחה

@jacko-il
·
סיכמת את זה יפה מאוד!

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@of1978
·

אשריך

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@jacko-il
·

אכן. שפתיים יישקו ...

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729

שליחה

האם יש עדכון כבר עדכון כלשהו? יונת הדואר יצאה כבר עם החלק המיוחל? :D

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לצערי אין עדכון..

שהשנה הבאה תהיה שנה טובה יותר ובלי תקלות בכרטיסי HDMI ... :)

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”