:כותרת: הפגנות צדק חברתי (אלי מריאנו כלומר ביבי עם המפגינים)
-
ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
אמן מייסר
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- ufffnick
-
- גורו

- תגובות: 4894
AviBiton
http://www.htmag.co.il/modules.php?name ... 69#1473069
עכשיו אני כבר פחות בטוח שזה הופנה אליי...
http://www.htmag.co.il/modules.php?name ... 69#1473069
עכשיו אני כבר פחות בטוח שזה הופנה אליי...
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

ufffnick,
לא, ממש לא אליך.
nir11 כתב:
http://www.htmag.co.il/modules.php?name ... 51#1473051
אני רק כתבתי מה זה.
לא, ממש לא אליך.
nir11 כתב:
בהודעה הזו:עדיף להיות ציניקן מאשר פוליאנה? מה עם עודף שביעות רצון עצמית וזחיחות דעת מופרזת? ומי זאת בכלל פוליאנה?...
http://www.htmag.co.il/modules.php?name ... 51#1473051
אני רק כתבתי מה זה.
-
ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא מזמן סיפרתי על אירוע גיבושון של הקואליציה שבו ניגנתי עם עוד שני כלייזמרים ידועים-כמובן שבסיום נתניהו ניגש אליהם
ולחץ את ידיהם,את שלי לא-מה לא ניגנתי טוב?
הוא מבין?????לא משנה,,,אחרי כמה שבועות אני רואה בחדשות של וואלה
את השניים האלה הולכים עם המפגינים ומגנים בהתלהבות גדולה-ואני מבין שההפגנות הם נגד הקואליציה,לא????
אני לא יודע אם לבכות או למרר בבכי,,,מה אתם אומרים??
ולחץ את ידיהם,את שלי לא-מה לא ניגנתי טוב?
את השניים האלה הולכים עם המפגינים ומגנים בהתלהבות גדולה-ואני מבין שההפגנות הם נגד הקואליציה,לא????
אני לא יודע אם לבכות או למרר בבכי,,,מה אתם אומרים??
אמן מייסר
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
לא מבין, זה שהם מתפרנסים מנגינה מונע מהם להפגין?
-
ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הם לא התפרנסו!הם ניגנו לקואליציה בהתנדבות ובמוטיבציה גדולה ואחרי כן עשו הפוך באותה מוטיבציה-מה לא רשמתי את זה?
אמן מייסר
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
ברוסיה לא היו מחכים 10 שנים מתי שעולה מחיר אוכל ,דירות, מכוניות , כמו בישראל.
בפעם ראשונה שעולה מחיר - מיד הפגנה ומלחמה , ואז זה לא היה מגיע למה שזה הגיע עד היום.
בפעם ראשונה שעולה מחיר - מיד הפגנה ומלחמה , ואז זה לא היה מגיע למה שזה הגיע עד היום.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
כלומר, להפנות את מנהל ביה"ח ברזילי ל"כוחות השוק" בפעם הבאה שהוא מתלונן שלא נותנים לבנות את חדר המיון הממוגן?שמעון_ד כתב:הממשלות אחראיות רק לעצם הקמת מערכות ציבוריות, במקום להשאיר את מתן השירותים לכוחות השוק. למצב בלתי-ראוי מערכות אלה מגיעות לבד, ואין ממשלה שתוכל לשנות את זה.Catskinner כתב:
אבל כל אלו אינם הנושא כאן וגם אם היו הם אינם בגדר מתן היתר לממשלה לרחוץ בנקיון כפיה. היא, יחד עם ממשלות העבר, אחריות באופן ישיר לכך שאין מערכת ציבורית אחת שנשארה כאן במצב ראוי.......
-
ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

חלילה-אני דומע-אגב בפניות לציבור לראש הממשלה כתבתי לי(לי)מה שרשמתי פהAviBiton כתב:יורם, אל תתעצבן....
בטח הוא יענה לו
אמן מייסר
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
מהפכה : "שינוי מהיר, עמוק ואלים, המשפיע על הערכים הדומיננטיים בחברה, על המוסדות הפוליטיים ועל המבנה החברתי"Catskinner כתב:כלומר חוסר ההסכמה ביננו הוא על העקרון האם מהפכה היא כן או לא הליך דמוקרטי? לדעתי היא כן, גם אם אני לא מאמין גדול במהפכות זהו הביטוי הקיצוני ביותר לרצון העם....
הפיכה : "החלפת הקבוצה השלטת ולעתים, גם של המשטר, במדינה"
השאלה היא האם החברה ברוטשילד רוצים מהפכה או הפיכה ..
לי יש את התשובות שלי. שכל אחד יחליט לעצמו.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אחרי כל מה שנכתב כאן על מי עומד מאחורי המחאה הזו, מי מניע אותה מאחורי הקלעים, התקשורת שמפמפמת לנו ועוד....
צריך להבין שמאות אלפי האנשים שיצאו לרחובות (לא נתווכח שוב אם היו אלה 300,000 או 100,000, הנקודה היא שלא מעט אנשים יצאו), וכמויות האנשים במאהלים בכל רחבי המדינה, הם לא תוצר של מה שהוזכר פה, אלא אנשים שבאמת מאסו, שרוצים לומר אמירה, שרוצים להרגיש שהם יכולים להביא שינוי.
התקשורת מפמפמת - נכון.
קדימה ומפלגות השמאל מממנות חלק מהפעילות - גם כנראה נכון.
אבל האם זה אומר שהטענות הן פחות מוצדקות כי מי שהתחיל בכל זה היה שמאל קיצוני?
אם כך היה הדבר, המחאה הזו הייתה דועכת אחרי מספר ימים ובוודאי שלא הולכת ומתעצמת, אנשים לא היו מטריחים את עצמם לצאת לרחובות בימים החמים הללו (לעזאזל, אפילו כשיש בחירות אין היענות כזו).
אז משהו כן קורה פה, ושינוי מסויים חייב להתרחש פה.
כולנו כבר יודעים שרבים מהשרים והחכ"ים בשנים האחרונות תיפקדו בעיקר כמחממי כיסאות, הרבה ממה שניסו לבנות כאן במשך שנים פשוט קרס, אם זה מערכת הבריאות, אם זה מעמד הביניים, אם זה הרווחה, החינוך והיד עוד נטויה, האם זה מה שאנחנו רוצים שימשיך להיות?
אני לא רוצה, אני רוצה שמי שיושב שם ומחמם את הכיסא יעשה את עבודתו ולא ייתן לשכבות שלמות באוכלוסיה להיחנק.
צריך להבין שמאות אלפי האנשים שיצאו לרחובות (לא נתווכח שוב אם היו אלה 300,000 או 100,000, הנקודה היא שלא מעט אנשים יצאו), וכמויות האנשים במאהלים בכל רחבי המדינה, הם לא תוצר של מה שהוזכר פה, אלא אנשים שבאמת מאסו, שרוצים לומר אמירה, שרוצים להרגיש שהם יכולים להביא שינוי.
התקשורת מפמפמת - נכון.
קדימה ומפלגות השמאל מממנות חלק מהפעילות - גם כנראה נכון.
אבל האם זה אומר שהטענות הן פחות מוצדקות כי מי שהתחיל בכל זה היה שמאל קיצוני?
אם כך היה הדבר, המחאה הזו הייתה דועכת אחרי מספר ימים ובוודאי שלא הולכת ומתעצמת, אנשים לא היו מטריחים את עצמם לצאת לרחובות בימים החמים הללו (לעזאזל, אפילו כשיש בחירות אין היענות כזו).
אז משהו כן קורה פה, ושינוי מסויים חייב להתרחש פה.
כולנו כבר יודעים שרבים מהשרים והחכ"ים בשנים האחרונות תיפקדו בעיקר כמחממי כיסאות, הרבה ממה שניסו לבנות כאן במשך שנים פשוט קרס, אם זה מערכת הבריאות, אם זה מעמד הביניים, אם זה הרווחה, החינוך והיד עוד נטויה, האם זה מה שאנחנו רוצים שימשיך להיות?
אני לא רוצה, אני רוצה שמי שיושב שם ומחמם את הכיסא יעשה את עבודתו ולא ייתן לשכבות שלמות באוכלוסיה להיחנק.
- Eff
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
הבעייה נעוצה בכך שבכל דבר שזקוק לשינוי מהותי לוקח כמה שנים מרגע שמתחילים אותו עד רגע גזירת החבל . הבעייה היא שX מחמם כיסא באשר הוא , לא יתחיל רפורמה גם אם היא נכונה ונחוצה אם בחשבון פשוט הוא יגיע לעובדה שלא הוא זה שיגזור את החבל . יש להם תקופה מסויימת עד סיום הכהונה בתפקיד?הם יבצעו רק דברים שבטוח שיושלמו בזמן כהונתם ,והם אלו שיגזרו את החבל , ויקבלו את התמונה בעיתון או בטיוי .AviBiton כתב:אני רוצה שמי שיושב שם ומחמם את הכיסא יעשה את עבודתו ולא ייתן לשכבות שלמות באוכלוסיה להיחנק....
מי מאמין בחברי הכנסת? הנוכחיים או העתידיים? לא אני . אין לי אפילו מושג מיהם . וטוב שכך .
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
GO VEGAN
- ufffnick
-
- גורו

AviBiton
זה אפילו גרוע מזה.
בערים הגדולות זו לא מחאה ספונטנית,
זה מאורגן ממש כמו ברוטשילד.
הכאב הוא אמיתי ונכון, אבל מי שמניע את הגל ה-עוד-מעט-אלים הוא מי שמעוניין בשילטון,
מי שרואה עצמו כשמאל מדיני ומי שלא נקף אצבע לטובת הכלכלה ומעמד הביניים כשהיה עצמו בשילטון.
העם אולי אידיוט מועיל שבאמת כואב לו,
המטרה של המארגנים רחוקה שנות אור מזו של העם,
אבל ה"אוייב" הוא משותף.
זה אפילו גרוע מזה.
הכאב הוא אמיתי ונכון, אבל מי שמניע את הגל ה-עוד-מעט-אלים הוא מי שמעוניין בשילטון,
מי שרואה עצמו כשמאל מדיני ומי שלא נקף אצבע לטובת הכלכלה ומעמד הביניים כשהיה עצמו בשילטון.
אבל ה"אוייב" הוא משותף.
- שמעון_ד
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
ולדימיר יקירי, האם הגענו משתי רוסיות שונות?vladimir71 כתב:ברוסיה לא היו מחכים 10 שנים מתי שעולה מחיר אוכל ,דירות, מכוניות , כמו בישראל.
בפעם ראשונה שעולה מחיר - מיד הפגנה ומלחמה , ואז זה לא היה מגיע למה שזה הגיע עד היום....
- שמעון_ד
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
אנחנו מדברים על איזה פגם נקודתי או על כך שהמערכות הציבוריות רקובות מן היסוד? אם מדובר רק על חדר מיון ממוגן בברזילי אני מוכן להשתתף בהפגנה בעד בנייתו. מצד שני, הייתי משתתף גם בהפגנה בעד הפרטה רבתי, משום שלדעתי זה הפתרון הראוי.Catskinner כתב:כלומר, להפנות את מנהל ביה"ח ברזילי ל"כוחות השוק" בפעם הבאה שהוא מתלונן שלא נותנים לבנות את חדר המיון הממוגן?שמעון_ד כתב:הממשלות אחראיות רק לעצם הקמת מערכות ציבוריות, במקום להשאיר את מתן השירותים לכוחות השוק. למצב בלתי-ראוי מערכות אלה מגיעות לבד, ואין ממשלה שתוכל לשנות את זה.Catskinner כתב:
אבל כל אלו אינם הנושא כאן וגם אם היו הם אינם בגדר מתן היתר לממשלה לרחוץ בנקיון כפיה. היא, יחד עם ממשלות העבר, אחריות באופן ישיר לכך שאין מערכת ציבורית אחת שנשארה כאן במצב ראוי..........
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
אני חושב שכולם כאן מפספסים נקודה חשובה מאוד:
ההצבעה בישראל היא בדרך כלל הצבעה מדינית\ ביטחונית, לא הצבעה כלכלית.
השמאל המדיני בישראל מחוק. בתמיכה שלו בציבור נמוכה מאוד.
כל האינטיפאדות והבעיות שלהן השיגו את מטרתן - רוב הציבור בישראל איבד כל אמון שהיה לו בערבים, ואנשים לא מוכנים לעשות שום ויתור.
לא רק זה, חמור מכך, *על זה ההצבעה לכנסת*.
אנשים, רוב האנשים, מפחדים ממשלה שמאלנית ותרנית שתמכור אותנו עבור כלום, פחות או יותר.
ולכן, רוב האנשים מצביעים בעד מפלגות שמחזיקות בעמדה ימנית כמו הליכוד וישראל ביתנו. אולי לא רוב המצביעים, אבל שתי המפלגות האלה ביחד הן שותף טבעי של הדתיים למיניהם, ומכאן הדרך לממשלה ימנית קצרה מאוד.
ישראל ביתנו היא אולי מפלגה חילונית, אבל בתכלס הם ששים לחלק את השלל עם הדתיים.
ומה עם מפלגת מרכז חברתי?
הנה הקאץ' - תמיד נשאלת השאלה איך מפלגה כזו תצביע בענינים מדיניים (או בעברית פשוטה - האם תהיה מוכנה לותר על שטחים). אם היא תציג עמדה יונית - אין לה סיכוי להבחר. אם היא תציג עמדה ימנית, ובכן, נשארנו עם קוליציה ימנית.
השורה התחתונה היא שביבי ישאר בשילטון, הוא למד את הלקח הגדול מטעויות העבר שלו - הוא למד לשתוק.
הוא ממעט להתבטא, אבל ממשיך בשקט לפעול בשם כל מני דעות קיצוניות כמו שיש לאבא שלו ולגיסו.
זו הסיבה שכל המוחים עושים מאמץ לא להגרר למאבק פוליטי- הם יודעים שבשניה שיסמנו אותם כשמאלנים - המאבק נגמר.
בתכלס לי ברור לגמרי שלפחות באזור תל אביב רוב המוחים הם מצביעי שמאל.
אין כאן שום עניים של קונספירציה, או של תמיכה מאחור של כל מני גורמי שמאל, פשוט רוב הציבור הצעיר והחופשי שממלא את הדירות השכירות בתל אביב מחזיק בדעות שמלאניות ומסתייג מממשלה הימנית שיש לנו.
זו גם הסיבה שכולם מנסים להדביק את השמאלניות למחאה - ברגע שזה ידבק - היא תיגמר.
דפני וחבריה יודעים את זה, ומשתיקים כל קול שמדבר נגד ביבי אישית.
ההצבעה בישראל היא בדרך כלל הצבעה מדינית\ ביטחונית, לא הצבעה כלכלית.
השמאל המדיני בישראל מחוק. בתמיכה שלו בציבור נמוכה מאוד.
כל האינטיפאדות והבעיות שלהן השיגו את מטרתן - רוב הציבור בישראל איבד כל אמון שהיה לו בערבים, ואנשים לא מוכנים לעשות שום ויתור.
לא רק זה, חמור מכך, *על זה ההצבעה לכנסת*.
אנשים, רוב האנשים, מפחדים ממשלה שמאלנית ותרנית שתמכור אותנו עבור כלום, פחות או יותר.
ולכן, רוב האנשים מצביעים בעד מפלגות שמחזיקות בעמדה ימנית כמו הליכוד וישראל ביתנו. אולי לא רוב המצביעים, אבל שתי המפלגות האלה ביחד הן שותף טבעי של הדתיים למיניהם, ומכאן הדרך לממשלה ימנית קצרה מאוד.
ישראל ביתנו היא אולי מפלגה חילונית, אבל בתכלס הם ששים לחלק את השלל עם הדתיים.
ומה עם מפלגת מרכז חברתי?
הנה הקאץ' - תמיד נשאלת השאלה איך מפלגה כזו תצביע בענינים מדיניים (או בעברית פשוטה - האם תהיה מוכנה לותר על שטחים). אם היא תציג עמדה יונית - אין לה סיכוי להבחר. אם היא תציג עמדה ימנית, ובכן, נשארנו עם קוליציה ימנית.
השורה התחתונה היא שביבי ישאר בשילטון, הוא למד את הלקח הגדול מטעויות העבר שלו - הוא למד לשתוק.
הוא ממעט להתבטא, אבל ממשיך בשקט לפעול בשם כל מני דעות קיצוניות כמו שיש לאבא שלו ולגיסו.
זו הסיבה שכל המוחים עושים מאמץ לא להגרר למאבק פוליטי- הם יודעים שבשניה שיסמנו אותם כשמאלנים - המאבק נגמר.
בתכלס לי ברור לגמרי שלפחות באזור תל אביב רוב המוחים הם מצביעי שמאל.
אין כאן שום עניים של קונספירציה, או של תמיכה מאחור של כל מני גורמי שמאל, פשוט רוב הציבור הצעיר והחופשי שממלא את הדירות השכירות בתל אביב מחזיק בדעות שמלאניות ומסתייג מממשלה הימנית שיש לנו.
זו גם הסיבה שכולם מנסים להדביק את השמאלניות למחאה - ברגע שזה ידבק - היא תיגמר.
דפני וחבריה יודעים את זה, ומשתיקים כל קול שמדבר נגד ביבי אישית.
- ufffnick
-
- גורו

nir11
מסכים עם רוב המוחלט של דבריך.
מלבד הנקודות הבאות:
דפני וחבריה, רובם לפחות, פעילים באירגוני שמאל כאלה ואחרים. משום מה זה נשמט בתיקשורת ועיני הציבור (גוגל). מעניין שפעילי שמאל מארגנים מחאה שמטרתה ממש לא להחליף את השילטון ומתעקשים לומר את זה בכל הזדמנות על המסך, שוב ושוב העיקר שנבין שהם לא נציגי השמאל ולא באו להחליף את השילטון. אם יגידו את זה מספיק פעמים אז אאמין להם? מזכיר לי התנהגות של ילד בן 4 שמנסה להסתיר מעשה שעשה ומדווח שלא הוא שעשה את זה.
רוב הציבור הצעיר והחופשי שממלא את דירות השכירות בתל אביב אין לו שום תפישה מדינית. הוא מדקלם את מה שאופנתי, מתוקשר ומצטלם באותו הרגע, ואם זה מה שיקרב אותו לברנז'ה - מה טוב.
מסכים עם רוב המוחלט של דבריך.
מלבד הנקודות הבאות:
דפני וחבריה, רובם לפחות, פעילים באירגוני שמאל כאלה ואחרים. משום מה זה נשמט בתיקשורת ועיני הציבור (גוגל). מעניין שפעילי שמאל מארגנים מחאה שמטרתה ממש לא להחליף את השילטון ומתעקשים לומר את זה בכל הזדמנות על המסך, שוב ושוב העיקר שנבין שהם לא נציגי השמאל ולא באו להחליף את השילטון. אם יגידו את זה מספיק פעמים אז אאמין להם? מזכיר לי התנהגות של ילד בן 4 שמנסה להסתיר מעשה שעשה ומדווח שלא הוא שעשה את זה.
רוב הציבור הצעיר והחופשי שממלא את דירות השכירות בתל אביב אין לו שום תפישה מדינית. הוא מדקלם את מה שאופנתי, מתוקשר ומצטלם באותו הרגע, ואם זה מה שיקרב אותו לברנז'ה - מה טוב.
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
לא יודע,ufffnick כתב:AviBiton
זה אפילו גרוע מזה.
אבל ה"אוייב" הוא משותף....
אי אפשר לחשוד בי שאני ממצדדי המחאה, אבל בנס-ציונה זה לא היה ממומן ולא מאורגן מקצועית.
זה אורגן על ידי אחת האמהות מהגן שבו הבת שלי לומדת. הגיעו 400 איש ( שזה יפה ביחס לגודל האוכלוסיה כ 35 אלף תושבים ).
עם שאר הדברים שלך אני פחות או יותר מסכים.
מישהו משמן יפה יפה את המחאה הזו. אני חושב שזה דווקא התחיל מ"להעיף את ביבי" ועכשיו הם מבינים שהם יכולים אולי להשיג משהו יותר משמעותי.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ufffnick
-
- גורו

Lior_M
נס ציונה היא לא במניין "הערים הגדולות",
מה גם שהאוכלוסייה בה נוטה שמאלה.
לראייה - ברחובות לא קמה שום פעילות בנושא.
נס ציונה היא לא במניין "הערים הגדולות",
מה גם שהאוכלוסייה בה נוטה שמאלה.
לראייה - ברחובות לא קמה שום פעילות בנושא.