Lost - עונה 6
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
RoyalVitz,
זה כבר ככה מספר פרקים - יש פוקוס על מישהו ספציפי, אבל הם כבר לא מראים אך ורק את הקטעים שרלוונטים אליו בלבד אלא מראים עוד הרבה.
זה כבר ככה מספר פרקים - יש פוקוס על מישהו ספציפי, אבל הם כבר לא מראים אך ורק את הקטעים שרלוונטים אליו בלבד אלא מראים עוד הרבה.
כןsam22 כתב:בן,
אתה מתכוון ליד של ג'ק?...
לאds123 כתב:השבוע יש פרק?...
בין פרק 13 ל-14, יש דילוג של שבוע.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
הרגתם אותי, הרי הקעקועים שלו נחשפו בתחילת העונה הראשונה... יש לו כמה וכמה כאלה, על הכתף, מתחת ליד ואם אני זוכר נכון על החזה ועל הגב.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
ייתכן וג'ייקוב גייס ילדים פוטנציאלים בעלי יכולות מסויימות בגיל צעיר כדי להיות "שומרי האי" או משהו כזה- כדי לשמור מפני סמוקי. לא יודע אם אני מדייק אבל אולי זה הכיוון.OferL כתב:הילדים בהחט אינם סמוקי
בפרק הקודם כשהלך עם דזמונד שניהם ראו ילד וסמוקי אמר לדז להתעלם ממנו
היה די נסער
יש למישהו רעיון מיהם הילדים?...
כיוון נוסף שיכול להיות, הוא שהילדים גויסו בשלב מסויים, אבל סמוקי באיזשהו שלב הרג אותם, ועכשיו הם מופיעים כמתים. בגלל זה סמוקי הופתע כשסוייר ראה את הילד בפעם האחרונה.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
keyser כתב:ייתכן וג'ייקוב גייס ילדים פוטנציאלים בעלי יכולות מסויימות בגיל צעיר כדי להיות "שומרי האי" או משהו כזה- כדי לשמור מפני סמוקי. לא יודע אם אני מדייק אבל אולי זה הכיוון.OferL כתב:הילדים בהחט אינם סמוקי
בפרק הקודם כשהלך עם דזמונד שניהם ראו ילד וסמוקי אמר לדז להתעלם ממנו
היה די נסער
יש למישהו רעיון מיהם הילדים?...
כיוון נוסף שיכול להיות, הוא שהילדים גויסו בשלב מסויים, אבל סמוקי באיזשהו שלב הרג אותם, ועכשיו הם מופיעים כמתים. בגלל זה סמוקי הופתע כשסוייר ראה את הילד בפעם האחרונה....
Enjoy the Silence
בדקתי את זה, בעונות האחרות לא היה לו את הקעקוע הזה..sam22 כתב:גם לדעתיNba כתב:נכון אבל יש לו אחד חדש דנדש......
יאללה מי הולך לבדוק מהעונות הקודמות...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לי נראה שהעניין עם סאן שלא יכולה לדבר הוא בשביל שהיא לא תדבר עם לוק, ואז עדיין תהיה לה היכולת להרוג אותו.
כמובן שאם זה באמת מה שיהיה, זה יהיה מעפן, כי לוק דיבר אליה, וכבר ראינו שמספיק שלוק מדבר אליך בשביל שלא תוכל להרוג אותו (כשסעיד ניסה). או שהם פישלו בקטע הזה, או שיש להם תכנית אחרת. בכל מקרה, נראה לי מאוד ברור שהם בכוונה לקחו לה את היכולת לדבר בשביל שהיא לא תדבר עם לוק.
אגב, בטוח שזה לא בגלל "צרידות", כי באותם פרקים היא עדיין דיברה - היא המשיכה לדבר קוריאנית (אני לא מתייחס לזה שהיא דיברה במציאות המקבילה, כי הקטעים האלה מן הסתם צולמו בימים אחרים).
כמובן שאם זה באמת מה שיהיה, זה יהיה מעפן, כי לוק דיבר אליה, וכבר ראינו שמספיק שלוק מדבר אליך בשביל שלא תוכל להרוג אותו (כשסעיד ניסה). או שהם פישלו בקטע הזה, או שיש להם תכנית אחרת. בכל מקרה, נראה לי מאוד ברור שהם בכוונה לקחו לה את היכולת לדבר בשביל שהיא לא תדבר עם לוק.
אגב, בטוח שזה לא בגלל "צרידות", כי באותם פרקים היא עדיין דיברה - היא המשיכה לדבר קוריאנית (אני לא מתייחס לזה שהיא דיברה במציאות המקבילה, כי הקטעים האלה מן הסתם צולמו בימים אחרים).
Malcontent, לא-לוק לקח לה את היכולת לדבר..אז למה שיעשה דבר כזה על פי התאוריה שלך?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
NBA - זה קרה כשהיא ברחה ממנו, אבל הם גם דיברו לפני שהיא ברחה, אז אם הם ישתמשו בזה בתור תירוץ לזה שהיא יכולה לפגוע בו זה בכלל יהיה עלוב. אני מקווה שזה לא באמת הכיוון שאליו זה הולך, אבל אני מאמין שכן הייתה סיבה לאיבוד יכולת הדיבור שלה, ולא סתם "השחקנית הייתה צרודה".
למי שרוצה ניתוח של הפרק האחרון
http://www.mouse.co.il/CM.television_ar ... 8540,.aspx
http://www.mouse.co.il/CM.television_ar ... 8540,.aspx