איפה אתם קונים את הסטייקים שלכם?
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
פילה - טעים, רך, נימוך, לא מי יודע מה עסיסי..... משעמם (כמו שהפרסי אמר לאישתו.....כל הביסים, אותו טעם).
אנטריקוט - טעים, פחות רך, פחות נימוך, עסיסי מאוד ........ מעניין ומסקרן! כל ביס מביא איתו הפתעה של מרקמים שונים של שומן ובשר עסיסי
אני איש של אנטריקוט
אנטריקוט - טעים, פחות רך, פחות נימוך, עסיסי מאוד ........ מעניין ומסקרן! כל ביס מביא איתו הפתעה של מרקמים שונים של שומן ובשר עסיסי
אני איש של אנטריקוט
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
על פי המילון:
נִימוֹחַ - נעשה נמס ורך
אומרים את זה כמו לברוח, לשכוח, וכו.
נִימוֹחַ - נעשה נמס ורך
אומרים את זה כמו לברוח, לשכוח, וכו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מחירים הזויים אתם מתארים כאן
קונה אצל דבאח,
80 סינטה
100 אנטריקוט עצמי
110 אנטריקוט "רמת הגולן"
130 פילה
80 קצבים
70 שייטל / פיקניה
3 קילו אסדו ב100 שקל
מעולם לא נפלתי אצלו.
תמונות להמחשה מלמעלה למטה פילה, אנטריקוט, סינטה, סינטה, טומהוק
[img2=309x550]https://www.htmag.co.il/files/15549~20 ... 120858.jpg[/img2]
[img2=550x309]https://www.htmag.co.il/files/15549~20 ... 115746.jpg[/img2]
קונה אצל דבאח,
80 סינטה
100 אנטריקוט עצמי
110 אנטריקוט "רמת הגולן"
130 פילה
80 קצבים
70 שייטל / פיקניה
3 קילו אסדו ב100 שקל
מעולם לא נפלתי אצלו.
תמונות להמחשה מלמעלה למטה פילה, אנטריקוט, סינטה, סינטה, טומהוק
[img2=309x550]https://www.htmag.co.il/files/15549~20 ... 120858.jpg[/img2]
[img2=550x309]https://www.htmag.co.il/files/15549~20 ... 115746.jpg[/img2]
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אז יום העצמאות עשינו על האש את האנטריקוט הזול של דבאח. כשר, נקנה בסניף עין המפרץ אחרי ההפניה שקבלתי מערן @Huber.
לקחנו משהו כמו 2 קילו אנטריקוט מופשר מיושן (לצערי לא נשארו יותר מידי אופציות כשהגעתי לשם בדקה 90 אז לקחנו מה יש) עלה 90 ש"ח לקילו. לא היה הסטייק הכי טוב שאכלתי בחיים שלי, אבל היה הרבה מעבר לסביר. סה"כ יצא טעים עסיסי ורך. לא איזה משהו מדהים, אבל כאמור - טוב. בטח ובטח ביחס למחיר.
לקחנו משהו כמו 2 קילו אנטריקוט מופשר מיושן (לצערי לא נשארו יותר מידי אופציות כשהגעתי לשם בדקה 90 אז לקחנו מה יש) עלה 90 ש"ח לקילו. לא היה הסטייק הכי טוב שאכלתי בחיים שלי, אבל היה הרבה מעבר לסביר. סה"כ יצא טעים עסיסי ורך. לא איזה משהו מדהים, אבל כאמור - טוב. בטח ובטח ביחס למחיר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73236
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
·Shayosef כתב:לא סתם אתה צייד דילים...
·Huber כתב:·......
לפני שבועיים היה אצלי מכר, עשינו על האש, הוא הביא סטייק של 180 ש"ח מהמרכז (לא בטוח מהיכן, אברר אם זה קריטי) ואני סטייק של 110 מדבאח. נחש מה? שניהם היו באיכות מצויינת, רק שההוא מהמרכז עלה כ 50 אחוז יותר.
אין פה עניין של איכות, ידוע שיוקר המחיה במרכז גבוה יותר כמעט בהכל (ולא, הובלה של עוד שעה וחצי זה לא הסיבה)....
לא, הוא פשוט גר ליד סניף של רשת סלח דבאח (כנראה מהצפון) כמוני - כבר ציינתי בעבר שהמחירים של הבשר אצלכם במרכז הזויים.
- Huber
- חבר במועדון HT

·jacko-il כתב:אז יום העצמאות עשינו על האש את האנטריקוט הזול של דבאח. כשר, נקנה בסניף עין המפרץ אחרי ההפניה שקבלתי מערן @Huber.
לקחנו משהו כמו 2 קילו אנטריקוט מופשר מיושן (לצערי לא נשארו יותר מידי אופציות כשהגעתי לשם בדקה 90 אז לקחנו מה יש) עלה 90 ש"ח לקילו. לא היה הסטייק הכי טוב שאכלתי בחיים שלי, אבל היה הרבה מעבר לסביר. סה"כ יצא טעים עסיסי ורך. לא איזה משהו מדהים, אבל כאמור - טוב. בטח ובטח ביחס למחיר....
המופשר מיושן זה מבשר קפוא - אני משתדל לא לגעת בזה (הקפאה משנה את המרקם של הבשר ולא לטובה). ב 110 ש"ח בקירוב (בלי עצם, 90 ש"ח עם עצם) הם מוכרים את האנטריקוט מבשר לא קפוא/טרי - וזה הסטייק הבאמת איכותי שלהם.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Huber
·
כן ידוע.
לצערי כאמור, זה מה שנשאר שבדקה ה- 90 כשהגענו לשם. לקחנו כי עדיף משהו ביד מאשר כלום..
לשמחתי הם היו יותר מבסדר. כבר יצא לי לשלם הרבה יותר על סטייקים הרבה פחות טובים. (לא בהכרח שם אלא בכלל).
העניין ערן שבשר טרי ולא מיושן, מנסיון שלי, לא יוצא טוב בצלייה על האש.
אז לפעמים אני מעדיף אפילו לקחת בשר שהופשר מהקפאה אבל עבר איזשהו תהליך של יישון לעומת בשר איכותי אבל טרי. בכל אופן, במקרה הזה לפחות לא היו לי בכלל אופציות. זה מה שהיה אז לקחתי.
(זה אחרי שבסופר ליד הביתה בקצבייה (נראה לי אדום-אדום) נשאר רק אנטריקוט טרי. אני משתדל כאמור לא לקחת טרי לעל-האש)
·
כן ידוע.
לצערי כאמור, זה מה שנשאר שבדקה ה- 90 כשהגענו לשם. לקחנו כי עדיף משהו ביד מאשר כלום..
לשמחתי הם היו יותר מבסדר. כבר יצא לי לשלם הרבה יותר על סטייקים הרבה פחות טובים. (לא בהכרח שם אלא בכלל).
העניין ערן שבשר טרי ולא מיושן, מנסיון שלי, לא יוצא טוב בצלייה על האש.
אז לפעמים אני מעדיף אפילו לקחת בשר שהופשר מהקפאה אבל עבר איזשהו תהליך של יישון לעומת בשר איכותי אבל טרי. בכל אופן, במקרה הזה לפחות לא היו לי בכלל אופציות. זה מה שהיה אז לקחתי.
(זה אחרי שבסופר ליד הביתה בקצבייה (נראה לי אדום-אדום) נשאר רק אנטריקוט טרי. אני משתדל כאמור לא לקחת טרי לעל-האש)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Huber
- חבר במועדון HT

שחר, אתה מוזמן אלי לפעם הבאה שאני עושה על האש (כמעט כל שבוע, רק תגיד מתי נוח לך) ואראה לך שגם סטייק לא מיושן על האש יכול לצאת תענוג. נכון מיושן יותר טוב, אבל כמעט בלתי אפשרי להשיג בצפון מיושן איכותי (והקפואים הללו לא נכנסים לקטגוריה הזו), וגם בשר לא מיושן כל עוד הוא איכותי יכול לצאת נפלא על האש.
תבוא ותדווח אח"כ פה איך היה
תבוא ותדווח אח"כ פה איך היה
·Huber כתב:·......
לא, הוא פשוט גר ליד סניף של רשת סלח דבאח (כנראה מהצפון) כמוני - כבר ציינתי בעבר שהמחירים של הבשר אצלכם במרכז הזויים....
·זה לא איטליז דבאח, זה נקרא בשרלה קצבים סניף אח"י אילת, אמנם הבשר של דבאח אבל הבעלים של הסניף מישן בעצמו את הבשרים שם, לא מקפוא. הוא הכניס אותי פעם אחת למקרר להראות לי מה יש לו שם. בנוסף יש לו כל מיני דברים מיוחדים וכל פעם אני מנסה משהו אחר, כמובן שלא כשר.Shayosef כתב:לא סתם אתה צייד דילים...
חוק ראשון של ציידי דילים:
- Huber
- חבר במועדון HT

·FIRE_WIRE כתב:על הפנים נסגר סניף דבאח באחי אילת קריות![]()
לאן עברה החנות?
איפה קונים עכשיו באזור הקריות ?
(בינתיים קניתי בביטון קרית ים)
shuali ?...
למיטב ידיעתי כרגע הכי קרוב אליך זה הסניף בעין המפרץ.