שרשור תיאוריות עבור LOST (ספויילרים!)
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
המסך של הטלפון הלווני נראה ממש כמו iPhone 
Enjoy the Silence
- goodoffer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1943
נו - ראיתם את הפרומו?
כמו שחשבתי---- הפרק הבא יכניס את סאן למרכז העיניינים בכול הקשור לתינוק שלה וסיבות ההימצאות של ג'ולייט יחד עם החברים
על האי.
כמו שחשבתי---- הפרק הבא יכניס את סאן למרכז העיניינים בכול הקשור לתינוק שלה וסיבות ההימצאות של ג'ולייט יחד עם החברים
על האי.
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
מכינים את סיום העונה....
- goodoffer
-
- חבר ותיק

- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
מבנה העל של הסידרה...goodoffer כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3391686,00.html...
עלק
נראה לי בהאבודים האמיתיים הם הכותבים
הסידרה מדימה
הצילום
העריכה
הכל
אבל יש תחושה שמנסים לסחוט בכוח
מעניין אם במבנה העל יש להם סיום
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
אני לא מבין למה אי אפשר להתאזר קצת בסבלנות, ולא להנות מתחושת המתח?
למה חייבים לפרוש ישר את כל הקלפים? הם עושים את זה מעניין, ועד עכשיו בהחלט לא היו שום "דברים סותרים" כמו שהכתבה בYNET מנסה לטעון, בשביל לחזק טענות לא נכונות, והם אכן עם הזמן מראים שהכל מסתדר כמו שצריך. כבר ידוע שיש אלמנטים של מדע בדיוני בסדרה, אז לא צריך לחפש גם דברים מציאותיים בהכל. למה אתם מעדיפים שהם יספרו הכל ויסגרו את הבאסטה? אי קיום הסדרה עדיף מאשר קיומה? מצדי שימשיכו 15 עונות, רק שהכל יהיה בצורה מעניינת, כמו שהם יודעים לעשות בפרק הזה ו2 פרקים מקודם.
נו הנה, הסופרנוס למשל בעונתו האחרונה בהחלט, ולא יהיה יותר סופרנוס, מה טוב בזה?
למה חייבים לפרוש ישר את כל הקלפים? הם עושים את זה מעניין, ועד עכשיו בהחלט לא היו שום "דברים סותרים" כמו שהכתבה בYNET מנסה לטעון, בשביל לחזק טענות לא נכונות, והם אכן עם הזמן מראים שהכל מסתדר כמו שצריך. כבר ידוע שיש אלמנטים של מדע בדיוני בסדרה, אז לא צריך לחפש גם דברים מציאותיים בהכל. למה אתם מעדיפים שהם יספרו הכל ויסגרו את הבאסטה? אי קיום הסדרה עדיף מאשר קיומה? מצדי שימשיכו 15 עונות, רק שהכל יהיה בצורה מעניינת, כמו שהם יודעים לעשות בפרק הזה ו2 פרקים מקודם.
נו הנה, הסופרנוס למשל בעונתו האחרונה בהחלט, ולא יהיה יותר סופרנוס, מה טוב בזה?
- goodoffer
-
- חבר ותיק

העיניין הוא שהם סתם מושכים יותר מידיי את כול הפרקים שבהם יש רמזים קטנים על מה שקורה על האי...
מכול הסיפור של הגעת החברים למקום (האי) של האחרים אני חושב שהדברים העיקריים שתרמו להתקדמות הסדרה הם
מעטים מאוד - לדוגמא: הסיפור של ג'ולייט והדרך שבה הגיעה לאי... חוץ מזה כול הרקע של החיים אצלל האחרים היה יכול להיות
פרוס על פרק אחד וזהו...
כשמדובר על סדרות עם משהו בדיוני ובכלל המון חידות ודברים לא פתורים, הקהל לא יכול לחכות יותר מידיי ונמאס מהר מאוד.
הבעיה אצלנו זה שהחידות הגדולות לא התרקבו בכלל פתרות לדוגמא: למה בלתי אפשרי למצוא את האי או מה הוא פרויקט דהרמה
באמת או איך זה הגיוני כול הצירוף מקרים של החברים על האי או מהו העשן השחור...
אני בכול אופן בעל סבלנות ואני לא מתייאש אבל יש לי כבר כמה חברים שנטשו בסוף העונה השניה...
מכול הסיפור של הגעת החברים למקום (האי) של האחרים אני חושב שהדברים העיקריים שתרמו להתקדמות הסדרה הם
מעטים מאוד - לדוגמא: הסיפור של ג'ולייט והדרך שבה הגיעה לאי... חוץ מזה כול הרקע של החיים אצלל האחרים היה יכול להיות
פרוס על פרק אחד וזהו...
כשמדובר על סדרות עם משהו בדיוני ובכלל המון חידות ודברים לא פתורים, הקהל לא יכול לחכות יותר מידיי ונמאס מהר מאוד.
הבעיה אצלנו זה שהחידות הגדולות לא התרקבו בכלל פתרות לדוגמא: למה בלתי אפשרי למצוא את האי או מה הוא פרויקט דהרמה
באמת או איך זה הגיוני כול הצירוף מקרים של החברים על האי או מהו העשן השחור...
אני בכול אופן בעל סבלנות ואני לא מתייאש אבל יש לי כבר כמה חברים שנטשו בסוף העונה השניה...
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

הנה, למשל עכשיו מתחילים לענות על השאלה של "למה בלתי אפשרי למצוא את האי", סוף הפרק מתחיל להראות קצת פרטים. אני רואה שהבחורה הזאת שהם מצאו יודעת דבר או 2, ובניגוד לג'ולייט היא בנתיים לא מסתירה.
חוץ מזה, אני שמח שצדקתי בכך שדזמונד אכן לא מכיר אותה
חוץ מזה, אני שמח שצדקתי בכך שדזמונד אכן לא מכיר אותה
- OferL
-
- חבר מביא חבר

כולם על האי עברו סדנה אצל ג'ט לי?
ראיתם את הבעיטה של ג'ין לראש של הרוסי? ואני מזכיר לכם את מהירות התגובה של ג'ולייט לפני שני פרקים כשהיא הביאה סנדוויץ' לקייט. ממש מחול הפגיונות...
ולכל המלעיזים: זוכרים את ההתפתחות של תאוריית הקונספירציה ב x-files? לא נהניתם מהפרקים שלא היו "מקדמי עלילה"? לקח כמה עונות עד שהתאוריה נחשפה במלואה. והסידרה לא איבדה עניין לרגע. שימו לב כמה אנחנו כאן מכורים לאבודים וכמה פורומים ואתרים ברחבי האינטרנט קמו עבורה. אולי בכל זאת יש בה משהו... כמו בספר בלשי טוב שלא קופצים לעמוד האחרון לגלות מי הרוצח.
וכאן יש משהו שעוד לא ראינו. סידרה שלא הגדירה מראש באיזה ז'אנר היא. התחילה כסידרת אסונות וזיכרונות עברה לקונספירציה אחר כך שילבה אלמנטים של מד"ב. אותי מסקרן לדעת איזה קפיצת ז'אנר עוד מחכה לנו בהמשך. כל פרק יכול להביא לסגנון טלויזיוני/קולנועי אחר: כשמראים את חייה של קייט זה מזכיר סרטים כמו תלמה ולואיז עם אבות/בעלים מתעללים ואישה שפונה לפשע. סוייר נותן לנו נגיעות בז'אנר סרטי הנוכלים. זכרונות חייו של ג'ק הם משהו כמו ER וכו' וכו'. הדוגמאות הן בפשטנות אבל הגיוון הזה מבלבל ומחדש ומסקרן ומרענן. רוצים פתרונות ברורים: תראו heroes. מהפרק השני כבר ברור מה מטרת החבורה.
יאללה sit back and enjoy the show. זה כל מה שזה.
ראיתם את הבעיטה של ג'ין לראש של הרוסי? ואני מזכיר לכם את מהירות התגובה של ג'ולייט לפני שני פרקים כשהיא הביאה סנדוויץ' לקייט. ממש מחול הפגיונות...
ולכל המלעיזים: זוכרים את ההתפתחות של תאוריית הקונספירציה ב x-files? לא נהניתם מהפרקים שלא היו "מקדמי עלילה"? לקח כמה עונות עד שהתאוריה נחשפה במלואה. והסידרה לא איבדה עניין לרגע. שימו לב כמה אנחנו כאן מכורים לאבודים וכמה פורומים ואתרים ברחבי האינטרנט קמו עבורה. אולי בכל זאת יש בה משהו... כמו בספר בלשי טוב שלא קופצים לעמוד האחרון לגלות מי הרוצח.
וכאן יש משהו שעוד לא ראינו. סידרה שלא הגדירה מראש באיזה ז'אנר היא. התחילה כסידרת אסונות וזיכרונות עברה לקונספירציה אחר כך שילבה אלמנטים של מד"ב. אותי מסקרן לדעת איזה קפיצת ז'אנר עוד מחכה לנו בהמשך. כל פרק יכול להביא לסגנון טלויזיוני/קולנועי אחר: כשמראים את חייה של קייט זה מזכיר סרטים כמו תלמה ולואיז עם אבות/בעלים מתעללים ואישה שפונה לפשע. סוייר נותן לנו נגיעות בז'אנר סרטי הנוכלים. זכרונות חייו של ג'ק הם משהו כמו ER וכו' וכו'. הדוגמאות הן בפשטנות אבל הגיוון הזה מבלבל ומחדש ומסקרן ומרענן. רוצים פתרונות ברורים: תראו heroes. מהפרק השני כבר ברור מה מטרת החבורה.
יאללה sit back and enjoy the show. זה כל מה שזה.
Enjoy the Silence
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- OferL
-
- חבר מביא חבר

ועוד משהו: עם ספירת זרע פי 5 מהנורמלי איך זה שאף אחד לא עושה סקס על האי?
חוצמזה אחלה פרק וסוף מצויין!
חוצמזה אחלה פרק וסוף מצויין!
Enjoy the Silence
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

אולי החבר'ה ביוזמת דארמה שכחו לספק אמצעי הגנה?
- keyser
-
- עוסק בתחום

הסיום של הפרק הרג אותי.
יש מספר דברים מעניינים בפרק 18:
הגדר ההיא לא היתה אמורה ל"שפד" את מיכאיל ?
בקטע שמיכאיל מציל אותה (23:59) הטייסת אומרת משהו באיטלקית ומיכאיל אומר שהיא אמרה "תודה". הוא לא נראה אמין כשהוא אמר את זה. אם יש כאן מישהו שמבין איטלקית אולי יוכל לשפוך אור על העניין..
הטייסת הזו דיברה תוך כדי פציעה 4 שפות. מי היא??
והסוף.... אאאח הסוף. מסתבר שמצאו את האושיאניק 815 , ללא ניצולים. כולם מתים.
אם חשבתי שעד עכשיו הייתי סקרן... אז עכשיו אני באמת סקרן!
וגם גילינו שכנראה ג'ולייט התגנבה למשך שבוע, כדי לקחת דגימות מכל הנשים בחבורה.
אגב, מעניין למה ג'ייק היה כ"כ סקרן לגבי ההריון של סאן? האם הוא משת"פ?
לא כ"כ הבנתי מה הקשר של כל הפלאשבקים של סאן לעניין של ההורים של ג'ין.
סתם היה נראה לי מיותר...
יש מספר דברים מעניינים בפרק 18:
הגדר ההיא לא היתה אמורה ל"שפד" את מיכאיל ?
בקטע שמיכאיל מציל אותה (23:59) הטייסת אומרת משהו באיטלקית ומיכאיל אומר שהיא אמרה "תודה". הוא לא נראה אמין כשהוא אמר את זה. אם יש כאן מישהו שמבין איטלקית אולי יוכל לשפוך אור על העניין..
הטייסת הזו דיברה תוך כדי פציעה 4 שפות. מי היא??
והסוף.... אאאח הסוף. מסתבר שמצאו את האושיאניק 815 , ללא ניצולים. כולם מתים.
אם חשבתי שעד עכשיו הייתי סקרן... אז עכשיו אני באמת סקרן!
וגם גילינו שכנראה ג'ולייט התגנבה למשך שבוע, כדי לקחת דגימות מכל הנשים בחבורה.
אגב, מעניין למה ג'ייק היה כ"כ סקרן לגבי ההריון של סאן? האם הוא משת"פ?
לא כ"כ הבנתי מה הקשר של כל הפלאשבקים של סאן לעניין של ההורים של ג'ין.
סתם היה נראה לי מיותר...
- OferL
-
- חבר מביא חבר

היא אמרה "אני לא לבד"
Enjoy the Silence
- goodoffer
-
- חבר ותיק

ואלה? - אז יש למה לצפות בעיניין שלה...OferL כתב:היא אמרה "אני לא לבד"...
בכול אופן העניין מסתבך עוד יותר אחרי שהטייסת אמרה שמצאו את המטוס ואין ניצולים,
אז או שמישהו ניסה לכסות על הימצאותם של הניצולים על האי ואיכשהו פירסמו בכול
העולם שהטיסה נמצאה ואין ניצולים
או שבאמת אין ניצולים והחברים נמצאים במימד אחר או בחיים שלאחר המוות (פחות נראה לי)
- goodoffer
-
- חבר ותיק

- keyser
-
- עוסק בתחום

נראית לי יותר נכונה התיאוריה של עופר שניסו לכסות על העניין, ודאגו שיחשבו שאין ניצולים.
מעניין מאוד הקטע הזה. הרי בערוצי החדשות בתחנה של מיכאיל - אמרו ש"נעלם מטוס מעל האוקיינוס הפאסיפי" ,
הרי אם היה מתרסק מישהו היה רואה שהתרסק. כנראה שבאמת נעלם, ומישהו דאג להפיץ שאין ניצולים.
נחכה וניראה....
מעניין מאוד הקטע הזה. הרי בערוצי החדשות בתחנה של מיכאיל - אמרו ש"נעלם מטוס מעל האוקיינוס הפאסיפי" ,
הרי אם היה מתרסק מישהו היה רואה שהתרסק. כנראה שבאמת נעלם, ומישהו דאג להפיץ שאין ניצולים.
נחכה וניראה....
- OferL
-
- חבר מביא חבר

או שבסוף הכל יתברר כחלום של מישהו מהניצולים כשהוא מחוסר הכרה על החוף מייד אחרי ההתרסקות.... 
Enjoy the Silence
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

מה ז"א? זה כבר ידוע מזמן! אתה לא זוכר את הפרק עם הוגו והחבר הזה שלו דייב? הוא גילה לו את זה כבר מזמן 
- OferL
-
- חבר מביא חבר

צודק! 
Enjoy the Silence