פתח שרשור חדש ושים כמה תמונות תקריב של הנוקבוקס ועמדת הטימפור. מעניין לראות מה עשית שם
שרשור היכרות וציוד קפה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מה הולך שם עם הנוקבוקס הזה?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
בסיס הטמפר נעשה משני בסיסים של כסא
הבסיס עשוי מפליז והשרטוט האפשריות היחידות הינן בחלקו התחתון של הידית
לגבי הנוקבוקס עשוי מקופסת חשמל שחיברתי לה ציר ספר בין הבסיס למכסה
בחלקו הפנימי חברתי מוט אשר עטפתי אותו בשרינק ,הציר חובר בעזרת שני ברגים קונים
הבסיס עשוי מפליז והשרטוט האפשריות היחידות הינן בחלקו התחתון של הידית
לגבי הנוקבוקס עשוי מקופסת חשמל שחיברתי לה ציר ספר בין הבסיס למכסה
בחלקו הפנימי חברתי מוט אשר עטפתי אותו בשרינק ,הציר חובר בעזרת שני ברגים קונים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78783
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5377 פעמים
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יפה - איזו עוד מכונה מתחבאת שם? יש טמפר קטן שמתאים למנוף.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

רציני אתה... עוד טמפר רק לסינגל... יפה.
לא סיפרתי אל אצמי. שמי אנטון, עובד בארומה אשראל. מקם 3 באליפות הבריסטה הישראלי 2012. עד גיל 21-22 שתיתי רק נסקפה, ואז, אחרי שטעמתי באמיגו קפה נורמלי, התחלתי לחפור את הנושא. עכשיו ברכושי מאקינטה, 2 פרנצ' פרס, 2 איבריק ו-ECM Barista.
בתור בריסוה, אודה לך אם תחלוק מהתרשמותך לגביי ה K6 בהשווואה לדגם K1O barista.Nidgeh כתב:נכון ונכוןכפיר_ש כתב:אולי זה טמפר 41 מ"מ לסלסילה בודדת של LM ...
אני מזהה קומפאק K6 ?......
תודה ו.....ברוך הבא!!
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
תודה. לא היה לי ניסיון עם K10. בעבודה עומד Mazzer Super Jolly עם מחלק מנות, לתחרות הבאנו Mazzer Electronic לא זוכר איזה. בבית יש Graef CM80 ו-Compak K6. ביחס לMazzer Super Jolly, מתחנה K6 יותר כבדה, פחות מלכלך, אבל, לדעתי, טוחן איטי יותר ונותן יותר גושים (שמתפרקים ממש בקלות, אז לא כל כך קריטי). האיטיות, אולי, כי אני משתמש בK6 בלי hopper. תוצאות ביחס ל-Graef הרבה יותר עקביות וטעימות.
אז האמת שאני לא ממש חדש, אבל הגיע הזמן להציג את עצמי כמו שצריך:
אני עמיר, סטודנט בן 25, גר ברחובות בשכירות עם החברה. הסיפור התחיל בראש השנה לפני שלוש שנים, שסבא וסבתא רצו לקנות למשפחה מתנה לחג. אבא שלי חשב על מכונת קפה, ואני הייתי אחראי על סקר השווקים (בעיקר דרך "זאפ"). דיי במקרה (או שלא) החלטנו ללכת על גאג'יה פיור (שלדעתי היא אחלה בתור מכונת "פתיחה"), אחר כך הצטרפה מטחנת תבלינים חשמלית פשוטה ומשם כל הסיפור התדרדר
כמה חודשים אחר-כך הוחלפה הגאג'יה בסילביה עם מטחנת אסקסו I-STEEL. בשלב הזה החלו הניסיונות הראושונים של קלייה בייתית בתנור, והתוצאות היו לא רעות בכלל. שנה לאחר מכן, חסכתי וקניתי את VBM DOMOBAR JUNIOR ולא הרבה אחרי צירפתי את המאצר מיני אלקטרונית (שעברה שידרוג עם סכינים של הסופר ג'ולי). בשלב הזה קליתי עם חביתוש ידני, שהוחלף לפני ארבעה חודשים לקווסט M3. העקומת לימוד כידוע לא קטנה, אבל החוויה מעניינת וממכרת מאד, עם תוצאות שמשתפרות משבוע לשבוע. המזל הוא שבדירה חלק מהמרפסת תחום לחדר קטן בפני עצמו, אז אפשר לקלות בבית בלי לחנוק את החברה
אני עמיר, סטודנט בן 25, גר ברחובות בשכירות עם החברה. הסיפור התחיל בראש השנה לפני שלוש שנים, שסבא וסבתא רצו לקנות למשפחה מתנה לחג. אבא שלי חשב על מכונת קפה, ואני הייתי אחראי על סקר השווקים (בעיקר דרך "זאפ"). דיי במקרה (או שלא) החלטנו ללכת על גאג'יה פיור (שלדעתי היא אחלה בתור מכונת "פתיחה"), אחר כך הצטרפה מטחנת תבלינים חשמלית פשוטה ומשם כל הסיפור התדרדר
כמה חודשים אחר-כך הוחלפה הגאג'יה בסילביה עם מטחנת אסקסו I-STEEL. בשלב הזה החלו הניסיונות הראושונים של קלייה בייתית בתנור, והתוצאות היו לא רעות בכלל. שנה לאחר מכן, חסכתי וקניתי את VBM DOMOBAR JUNIOR ולא הרבה אחרי צירפתי את המאצר מיני אלקטרונית (שעברה שידרוג עם סכינים של הסופר ג'ולי). בשלב הזה קליתי עם חביתוש ידני, שהוחלף לפני ארבעה חודשים לקווסט M3. העקומת לימוד כידוע לא קטנה, אבל החוויה מעניינת וממכרת מאד, עם תוצאות שמשתפרות משבוע לשבוע. המזל הוא שבדירה חלק מהמרפסת תחום לחדר קטן בפני עצמו, אז אפשר לקלות בבית בלי לחנוק את החברה
נערך לאחרונה על ידי amiir ב 23/09/2012 2:57, נערך 7 פעמים בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: