מיקרוסופט נותנת באן ל 600000 קונסולות פרוצות

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #41 

למה צריך להעליב? אני לא יודע, אתה זה שהתחיל להציע לקנות ממני דולרים, אז אל תבכה שמעליבים אותך.
לקנות מבן אדם פרטי? לא ידעתי ש newegg זה בן אדם פרטי. ולקנות באיביי, כשמשלמים עם פייפאל, זה גם לא בדיוק כמו לקנות מבן אדם פרטי. אף אחד לא קונה את הכרטיסים האלה ישירות ממיקרוסופט.
ובקשר לזה שלא היית משלם על הדברים האלה גם 50 ש"ח, אני מוכרח לשאול - ניסית פעם את שירותי הרשת של מיקרוסופט? כי הדברים האלה נשמעים זניחים, אבל אחרי שמתנסים בהם, קשה מאוד לחזור חזרה לרשת של סוני.

yaronco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #42 

Malcontent כתב:למה צריך להעליב? אני לא יודע, אתה זה שהתחיל להציע לקנות ממני דולרים, אז אל תבכה שמעליבים אותך.
לקנות מבן אדם פרטי? לא ידעתי ש newegg זה בן אדם פרטי. ולקנות באיביי, כשמשלמים עם פייפאל, זה גם לא בדיוק כמו לקנות מבן אדם פרטי. אף אחד לא קונה את הכרטיסים האלה ישירות ממיקרוסופט.
ובקשר לזה שלא היית משלם על הדברים האלה גם 50 ש"ח, אני מוכרח לשאול - ניסית פעם את שירותי הרשת של מיקרוסופט? כי הדברים האלה נשמעים זניחים, אבל אחרי שמתנסים בהם, קשה מאוד לחזור חזרה לרשת של סוני.
...
בעבר היה לי חשבון LIVE שקיבל BAN אחרי 8 חודשי שימוש (כאשר שיחקתי רק במשחקים מקוריים ONLINE)
ובמשחקים פרוצים בOFFLINE בלבד
ומכיוון שאין לי כל כוונה להחזיק את הXBOX כקונסולה לא פרוצה, 50 $ שכאלו הם על כסף קרן הצבי ולכן משחקים ONLINE אני משחק בסוני במיוחד שמבחינתי כמו שאמרתי ההבדלים זניחים

עובדקה
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #43 

sierra13 כתב:החיים פשוטים כשאין לך ברירה.

האקסבוקס שלי חטפה BAN אז אני יכול לתת קצת פרטים ממה שאני יודע וקראתי.
עקרונית מדובר בגל שקורה פעם או פעמיים בשנה - MS מבצעת בדיקות לאורך כל השנה בצורות שונות על מנת לזהות מכונות פרוצות - כמו שנאמר, זו מכונה שחיה אונליין ותמים מי שחושב שהוא מוגן מזיהוי כאשר בכל דקה כשהוא מחובר השרתים של MS יכולים להריץ איזה שאילתא שהם רוצים מול המכונה שלו.
MS רושמת את מי שהיא זיהתה בפנקס שחור קטן או משהו מקביל וכשמגיע הגל (הם לא ממש מסתירים את זה מטבע הדברים) שנמשך לתקופה משתנה, הם מתחילים לחסום. החסימה היא חסימה של המזהה האישי של הקונסולה בשרתים המרוחקים של הלייב וגם שינוי של מידע מקומי על המכונה הנחסמת עצמה הגיימר טאג לא נחסם ב- BAN רגיל.
החסימה עצמה היא מניעה של כל גישה לשירותי האונליין. לכל עניין ודבר מה שקורה למי שחטף BAN זהה לחלוטין כאילו למצב שבו הוא מנתק את הכבל רשת מהמכונה ולא מחזיר אותו אף פעם.
לכל מי שיש שאלה "האם ה- BAN ימנע ממני X?" תחשוב שנייה האם X דורש חיבור לרשת האינטרנט - אם התשובה היא כן אז כן - ה- BAN ימנע ממך לעשות את זה.
אני בטוח ש-MS היו מתים לשלוח איזו פקודת פורמט למכונות האלו אבל יש עם זה בעיות משפטיות אז זה מה שהם עושים במקום - שזה לא מעט בהתחשב בכך שה- XBOX נשענת רבות על שירותי הרשת שלה.

לגבי הכונן: אפשר להמשיך לשחק משחקים צרובים באופליין ואפשר לשמור משחקים לכונן הקשיח (הכוונה לשמירות save של התקדמות במשחק), כמו כן תוכן שנקנה במרקט פלייס עובד בינתיים, אבל אי אפשר שום דבר אחר.
השנה בנוסף, הם חסמו את האפשרות להתקין משחקים להרד דיסק - שיש אנשים שזה מפריע להם פלצות בגלל הרעש שהמכונה מייצרת בקריאת דיסקים.
למי שמסתכל קדימה לגבי קניית מכונה חדשה (חוקית או לא) אי אפשר להעביר את הכונן הקשיח סתם ככה ממכונה שחטפה BAN למכונה אחרת. כל המידע שקיים על המכונה החסומה לא קריא במכונה אחרת. אפשר להעביר את הכונן ולפרמט אותו ולשחזר את הגיימר טאג מהשרתים של הלייב לאותו מצב שהוא היה ביום הנעילה. תצטרך להוריד מחדש תכנים שנרכשו ואין אפשרות להעביר משחקים שמורים מהמכונה הישנה.
אם ההרד דיסק לא היה מחובר למכונה ברגע החסימה ולא חובר אליה לאחר מכן אז הדיסק "עוד לא יודע" שהוא חסום ולכן אפשר להעביר אותו למכונה חדשה כמו שהוא.

מה זה BAN ולמה?
עד עכשיו, הכללים היו פשוטים - היה הליך מסויים שצריך לעבור לפני שמעלים משחק צרוב בשביל לצמצם את הסיכוי ל-BAN וזה פחות או יותר היה מספיק.
לגבי הגל הנוכחי - ההיקף הגדול של ה-BAN והעובדה שמשתמשים מכל הסוגים (כולל רבים שצייתו "לכללים" וגרסאות שונות של הפריצה) נחסמו מעלה את הסברה ש-MS עלו על דרך לגלות את הפריצה נוכחית גם אם נעשו הבדיקות שעד עתה "הבטיחו" שהמשחקים הצרובים לא יזוהו - שוב, מי שחשב שזה לא יקרה היה תמים. זה לא ש-MS לא יכלה לפרוץ מכונה אחת במעבדות ולהתחיל לבדוק לאיזה שאילתא היא עונה אחרת ממכונה לא פרוצה..

עד כאן דיווח יבש שמבוסס על מה שאני חוויתי ויודע.
מכאן דעתי האישית:
קניתי את המכונה בגלל שרציתי להיות בטוח שאני אהנה מכל מה שיש לדור הנוכחי של הקונסולות להציע (יש לי גם את ה-PS3). מבחינתי ביום הקנייה האמינות והמחיר המקומי שלה הגיעו למקום סביר .
פרצתי אותה מהסיבות שלי כאשר אני ידעתי כל הזמן שאני חי על זמן שאול.
צייתתי לכללים בבדיקת המשחקים כמו ילד טוב אבל לא ציפיתי שזה ימשך לנצח ולכן כאשר חטפתי את ה- BAN התבאסתי לרגע והמשכתי הלאה.
It's been a fun ride כמו שנאמר. יצאה להם מכונה מצויינת עם מערך משחקים ושירותים נלווים מעולים שנתנה לי שעות רבות של הנאה.
משעשע אותי לראות אנשים שמקללים את MS על החסימה ומתעצבנים על כך ש-MS "העיזה" לחסום להם את הלייב. חמודים אבל בלי מוח.
אני כרגע שוקל לרכוש מכונה נוספת שתפעל באופן חוקי למהדרין עם אותם משחקים שאני רוצה לשחק עם חברים ברשת ותתן לי גישה לשאר שירותי הרשת אבל עוד לא נסגרתי על זה.
ה- PS3 היא גם מכונה מעולה ועם uncharted 2 ועוד כמה אקסלוסיביים שלא הקדשתי להם זמן לא חסר לי מה לעשות אבל לדעתי כל הנושא של משחקים ברשת באקסבוקס מנצח ומה לעשות יש לי יותר חברים עם אקסבוקס (חוקית. הם לא יחסמו).

עד כאן.
...
תודה רבה לך!
אני צריך שתענה לי בבקשה על עוד שתי שאלות שנוגעות אליי אישית.
אני הושהיתי גם כן אבל אני באמת רכשתי GOLD MEMBER רק מה שעשיתי זה להשתמש בג'וק שיזכה לי אפשרות לשחק עם דיסקים פרוצים באינטרנט.
1) האם תעזור בקישת מחילה ממיקרוסופט וחזרה למוטב להחזיר לי את חשבוני? שווה לנסות?
2) האם יצירת משתמש חדש ורכישת GOLD MEMBER על שמו תפתור את הבעיה?
תודה, מצפה לתשובתך!

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #44 

Malcontent, Yaronco אלוהים יישמור... אתם יצאתם מדעתכם.. למרות שקשה להאשים אתכם. זה הצד האפל של הרשת - האפשרות לכתוב מאחורי המסך מנפחת את האגו לשמיים.. פתאום כל מי שלא מסכים איתך הוא אידיוט ולא פחות מזה..
אתם קולטים שאתם מתווכחים במשך עמוד על משהו ששווה ערך לשאלה מה עדיף וניל או שוקו?
ברור לשניכם שאם זה היה דיון פנים אל פנים זה בחיים לא היה מגיע לזה.
הייתם מסכמים שאחד חושב שלייב עדיף והשני מעדיף PSN , כל אחד היה חושב בלב שהוא צודק והשני טועה והייתם הולכים איש לדרכו.
רק בגלל שזה ברשת אז פוסט על BAN והמשמעויות שלו הפך למשהו שאם היה מגיע אחד מנוער העתיד שלנו מ-FXP הוא היה מרגיש בבית...

עובדקה... רק בגלל שאני במצב רוח חינוכי ובגלל שהשם שלך מזכיר לי את הסביח של עובד אני אענה לך אבל לא לפני שאני אטיף לך...
נראה לי שבאת מלא רצון טוב להרים שאלה נורמאלית בפורום אבל בחייייאת רבאק - למה לצטט פוסט של קילומטר למה? להבא: אם אתה חייב לצטט (למשל לשאלות שלך לא היית צריך) תלחץ על צטט - תמחק את את כלללל מה שלא קשור לשאלה שלך ותשאיר רק את החלק שכן קשור..

ועכשיו אליך:
1. לצערנו הרב, באופן לא מפתיע בכלל, שום בקשת מחילה, סליחה, זחילה על הרצפה ו/או צחצוח הנעליים של כל מחלקת האקסבוקס לא יעזרו. בכלל אם מדובר במצב שבו הסיבה ל- BAN היא מכשיר פרוץ. זה לא בית משפט עם נסיבות מקלות ושינוי סעיפי אישום - מבחינת MS העניין פשוט: פרצת? נתפסת? == BAN.
ולפני שאחרים יגידו לך את זה גם:
השתמשת במכונה פרוצה. בחרת לא לשלם על משחקים שעולים כסף.
זה שפתחת משתמש גולד לא משנה כלום. אתה עדיין השתמשת במכונה פרוצה עם משחקים צרובים.
אני לא צדיק ולא מנסה להיות אחד. יש סיכון ויש לו תוצאות. זה הסיכון שלקחת כמו כל אחד שיש לו מכונה פרוצה - ואלו התוצאות שלו.
2. אני אסביר את זה שוב: אם לא קיבלת מייל שהמשתמש שלך חסום אלא רק קיבלת הודעה על האקסבוקס שהיא ב- BAN, המשתמש שלך עדיין תקין.
לא קרה לו כלום והוא מחכה ליום שתקנה אקסבוקס חדשה.
החסימה לא קשורה למשתמש - החסימה היא של המכונה שלך ושום דבר לא יגרום למכונה שלך לצאת מהחסימה.

yaronco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #45 

sierra13 כתב:]Malcontent, Yaronco אלוהים יישמור... אתם יצאתם מדעתכם.. למרות שקשה להאשים אתכם. זה הצד האפל של הרשת - האפשרות לכתוב מאחורי המסך מנפחת את האגו לשמיים.. פתאום כל מי שלא מסכים איתך הוא אידיוט ולא פחות מזה..
.
...
צודק ב100 אחוז, אני מיציתי את הנושא ועובר ל ASSASSINS CREED 2 שהרגע סיים לרדת :D

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #46 

yaronco כתב:צודק ב100 אחוז, אני מיציתי את הנושא ועובר ל ASSASSINS CREED 2 שהרגע סיים לרדת :D
...
:?
לפעמים אני מקנא באלה שקיבלו באן, שכבר לא סובלים מהפרנויה הזאת. רק בשביל השנה שהשבוע האחרון הוריד לי מהחיים לא היה שווה לי לפרוץ את הקונסולה.

yeuda
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1647
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #47 

אחת מתופעות הלוואי של הבאן המסיבי - מתחילות להופיע קונסולות למכירה :wink:

שאלות :
כמה שווה arcade jasper עם באן ?
בהנחה שאני במילא לא רוצה לשחק בלייב האם יש בעיה לקנות קונסולה כזאת ?
( אני מבין שאין בעיה לעדכן את המכשיר עצמו גם ללא ה live )

שאלה עקיפה - בכל הפריצות מדברים על שצריך לבצע משהו כדי שלא לקבל באן - למה הכוונה ?

תודה מראש

yaronco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #48 

yeuda כתב:

שאלה עקיפה - בכל הפריצות מדברים על שצריך לבצע משהו כדי שלא לקבל באן - למה הכוונה ?

תודה מראש
...
ברור לך מהכותרת של השרשור שיש כרגע לפחות 600,000 איש שחשבו שיש משהו לבצע כדי לא לקבל באן אבל מיקרוסופט חשבה אחרת :oops:

yeuda
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #49 

yaronco כתב: ברור לך מהכותרת של השרשור שיש כרגע לפחות 600,000 איש שחשבו שיש משהו לבצע כדי לא לקבל באן אבל מיקרוסופט חשבה אחרת :oops:
...
הבנתי שיש בעיה - השאלה היתה כדי להכיר את הנושא.
בדקתי מאז והבנתי שצריך להריץ על האימג' תוכנה כלשהיא לפני הצריבה.

השאלה היא האם עדיין ניתן להריץ משחקים צרובים ללא התוכנה הזאת אם לא אכפת מה BAN
או אם לא משחקים אוןליין ?
כמו גן כל מיני מונחים כמו wave3/4 - האם המשמעות פריצה חדשה או דרך חדשה של מיקרוסופוט
לגלות שהמכשיר לא חוקי - כלומר שוב במידה שבמילא המכשיר נעול האם הפריצה שעליו
תתאים לכל המשחקים (גם אלה שעדין לא יצאו) ?
כמו כן אשמח לקבל תשובות לשאלות הקודמות :D

תודה

yaronco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #50 

yeuda כתב: הבנתי שיש בעיה - השאלה היתה כדי להכיר את הנושא.
בדקתי מאז והבנתי שצריך להריץ על האימג' תוכנה כלשהיא לפני הצריבה.

השאלה היא האם עדיין ניתן להריץ משחקים צרובים ללא התוכנה הזאת אם לא אכפת מה BAN
או אם לא משחקים אוןליין ?
כמו גן כל מיני מונחים כמו wave3/4 - האם המשמעות פריצה חדשה או דרך חדשה של מיקרוסופוט
לגלות שהמכשיר לא חוקי - כלומר שוב במידה שבמילא המכשיר נעול האם הפריצה שעליו
תתאים לכל המשחקים (גם אלה שעדין לא יצאו) ?
כמו כן אשמח לקבל תשובות לשאלות הקודמות :D

תודה
...
התוכנה שאתה מדבר עליה קוראים לה ABGX והיא מוודא שמשחק אכן מזוהה כמו המשחק המקורי קרי לפי פרמטרים ידועים כגון PFI,DMI,SS והVIDEO PARTITION
כל זה כאמור כנראה כבר לא עוזר כי מיקרוסופט כנראה מזהה את השינוי עצמו של המכשיר
לגבי השאלה שלך האם ניתן להריץ צרובים ללא התוכנה התשובה היא כן
WAVE מתייחס למחיצת הוידאו הקטנה שיש בכל משחק שתפקידה הוא בהכנסת משחק לנגן DVD להציג לך על המסך הודעה שזו משחק של XBOX ויש להכניס אותו למכשיר שכזה.
מפתחים משתמשים במחיצה זו גם כדי לעדכן את מערכת ההפעלה של הXBOX עבור משחקים שדורשים עדכון של מערכת ההפעלה כדרישה מקדימה.
WAVE 4 מכיל את עדכון מערכת ההפעלה האחרון והפריצות שהיו עד לאחרונה עד גירסת 1.6 לא העלו משחקים שהיה להם WAVE 4 כיוון שהם לא זיהו את מחיצת הוידאו הזו והניחו שמדובר במחיצה לא תקינה ולכן סרבו להעלות את המשחק כדי למנוע מהמשתמש להריץ משחק שעלול לגרום לו לBAN
פריצה 1.61 מאפשרת העלאת משחקי WAVE 4 שכן היא כבר לא בודקת את פרמטר הוידאו ונותנת למשחק לעלות ללא בדיקה זו.

yeuda
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #51 

תודה על התגובה המפורטת.
המשכתי לקרוא ולמיטב הבנתי אכן יש בדיקה של אותו אזור בדיסק.
בדרך כלל במידה ואין התאמה או שהגרסה לא מכירה את האזור הזה אז כדי להגן
על המשתמש הם לא מריצות את המשחק.
כמו כן במידה ולמישהו לא אכפת (למשל אם יש כבר באן) ניתן עם תוכנות מתאימות
לדרוס את אזור הווידאו הזה ואז להריץ גם משחקים חדשים על פריצות ישנות.
מוזר שמראש לא איפשרו למי שרוצה לוותר על הבדיקה הזאת ל"הגנתו".

מישהו אולי יודע כמה שווה arcade jasper עם באן ?

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #52 

yaronkle כתב:sierra13,
תודה על הדיווח.
האם אפשר לבצע ghost של המכונה לפני הפריצה ואז אם יש ban לחזור אחורה?
...
ה-BAN הוא למס' הסידורי של לוח האם של הקונסולה.
הדרך היחידה לצאת מברוך כזה היא בעזרת לוח חלופי או במילים אחרות קונסולה חדשה.
אין כאן שום דרך חזרה אחורה. למעשה יכול להיות מאוד שגם אם נגיד ופרצת את הקונסולה, בילית כמה שבילית ONLINE, נרשמת בפנקס השחור של LIVE, התחרטת והסרת את הפריצה ובכל זאת בא היום שקיבלת בו BAN.
הם לא שואלים שם שאלות מיותרות במיקרוסופט וטוב שכך.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73385
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #53 

yeuda כתב:אחת מתופעות הלוואי של הבאן המסיבי - מתחילות להופיע קונסולות למכירה :wink:

שאלות :
כמה שווה arcade jasper עם באן ?
בהנחה שאני במילא לא רוצה לשחק בלייב האם יש בעיה לקנות קונסולה כזאת ?
( אני מבין שאין בעיה לעדכן את המכשיר עצמו גם ללא ה live )

תודה מראש
...
גם אני שקלתי את זה - ירדתי מהרעיון מהר מאוד שהבנתי שאי אפשר יהיה לבצע עידכונים למכשיר (ומיקרוסופט מוציאה כל הזמן עידכונים שמוסיפים כל מיני פיטצ'רים למכשיר ולממשק) ושהכי חשוב - לא אוכל להוריד' פאטצ'ים למשחקים. לא שווה את זה.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #54 

למה אי אפשר?
חוץ מעדכון שנותן לנגן DivX ניתן להוריד את כל העדכונים מאתר מיקרוסופט ולבצע עדכון בעזרת USB.

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #55 

האם ניתן לשחק ברשת במכשיר פרוץ בלי לעשות עידכון?

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73385
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #56 

drorar כתב:למה אי אפשר?
חוץ מעדכון שנותן לנגן DivX ניתן להוריד את כל העדכונים מאתר מיקרוסופט ולבצע עדכון בעזרת USB.
...
בהנחה שזה אפשרי, מה תעשה לגבי פאטצים של משחקים? פשוט תוותר על כל משחק שיצא לו פאטץ? ומה עם DLC? דמואים? משחקי רשת? הורדת משחקים שלא יוצאים על דיסק? קונסולה עם באן זה מכשיר מוגבל בצורה יוצאת דופן :roll:

d2idan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #57 

אם יש לי IXTREME 1.4 איך אני אוכל להפעיל את משחקי ה WAVE 4 ?

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #58 

Huber כתב:
drorar כתב:למה אי אפשר?
...
בהנחה שזה אפשרי, מה תעשה לגבי פאטצים של משחקים? פשוט תוותר על כל משחק שיצא לו פאטץ? ומה עם DLC? דמואים? משחקי רשת? הורדת משחקים שלא יוצאים על דיסק? קונסולה עם באן זה מכשיר מוגבל בצורה יוצאת דופן :roll:
...

הי הובר, יש לי בעיה משמעותית עם מה שאתה אומר...
הבעיה היא לא בתגובה זו אלא בצורה הסיסטמטית שאתה מסנגר על PS3 ותמיד יש לך דברים רעים להגיד על XBOX.
אפילו כבעלים גאים של PS3 עם משחקים שנקנו (אולם תמיד במחירים מוזלים ולא במחיר מלא) אני לא מסכים עם מה שאתה אומר.

בעלי XBOX פרוץ לא צריכים DLC. אתה יודע למה? ניתן להוריד משחקים יומיים אחרי שיצאו בדיוק כמו שכולנו פה בפורום משיגים סרטי HD. בעלים של XBOX פרוץ לא צריכים דמואים .. שוב נחש למה. באופן כללי למי שלא משחק משחקי רשת (ואין לו בעיה לגנוב) הXBOX הוא פתרון הרבה הרבה יותר טוב מPS3.

ואגב הובר, תזכיר לי באיזה משחק רשת אתה משחק באופן קבוע?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #59 

מה הקשר בין צריבות ו DLC?
נניח שמישהו משחק ברוק בנד ומקבל באן. הוא לא יוכל להוריד יותר שירים, ואז מה עוזר לו שהוא יכול לצרוב דיסקים?
רוב מה שיוצא כ DLC הוא בלעדי ל DLC. נכון, יש את ההרחבות של GTA שיצאו על דיסק לא מזמן, אבל מה עם ההרחבה של הנסיך הפרסי? מה עם משחקים כמו Castle Crashers או Shadow Complex?
בקיצור, להגיד שלא צריך DLC זה פשוט לא נכון.

מצד שני, יש הרבה צורבים שלא מוכנים להוציא שקל על משחק, ואז אפילו משחקים כמו אלה שהזכרתי ונוספים, שהם גם מעולים וגם זולים, לא מעניינים אותם בכלל, כי הם יקנו משחק אך ורק אם הוא יהיה יותר זול מהמדיה ויגיע אליהם עד הבית.
אבל למשתמש ההגיוני, DLC הוא חלק מאוד חשוב מהחבילה.

בנוסף, יש את כל העניין של פאצ'ים למשחקים, שלפעמים מוסיפים תוכן חדש או משנים את הצורה שבה המשחק מתנהל, וגם את זה לא תקבל אם יש לקונסולה שלך באן.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #60 

רק שכחת לציין שמי שלא קונה משחקים בטח לא ישלם על DLC

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”