Huber כתב:מסכים, בשביל 20 שח אני לא אזמין מחול. תודה.
...
אין שום יתרון בזולגיים שכן הם לא מחזיקים משחקים חדשים במלאי הם בעצמם מחכים לרשימה של 10 נרשמים ואז עושים הזמנה מחברה שוודית ואחרי שאתה מחכה עד 14 יום אתה מקבל את המשחק ב35שח יותר יקר מVGP
אם מדברים על עלילה... לא הבנתי כלום אני רק יורה באנשים פעם רוסים פעם ערבים אאני יודע...
לעומת הUNCHARTED 2 שזה יותר הרפתקאות כזה אבל לא רק שזה משחק חבל"ז יש שם עלילה ואתה מבין מהתחלה לפני מה אתה הולך
סיימתי. כמו שנאמר קודם, הבלאגן חוגג, אבל העיקר יורים, והרבה.
המשחק מסתיים בתחושת פרק ראשון, כאילו יש המשך, וסביר שיהיה.
הכרטיס 8800GTS שלי לא עמד בלחץ מעל 1366, יש הרבה אוביקטים בפריים.
8.5/10
חבר'ה כנסו לאשכול שפורסם ב IW בבקשה שיוסיפו את דגל ישראל בכותרת של המשחק באון ליין...
כל מי שיכול לכתוב - זה יעזור מאוד! צריך להפעיל לחץ כבד על מפתחי המשחק שיוסיפו זאת בעדכונים הבאים.
כרגע סיימתי אותו (PC). משחק מצויין לטעמי, גרפיקה מעולה ופסקול קצבי אבל קצת קצר (בערך 4 שעות). זה משחק ראשון מזה הרבה זמן שאני משחק ב PC (יש לי PS3) וזו היתה חוויה נהדרת, אין מה להשוות ל FPS בקונסולה.
לכל אלה שלא שמתקשים להבין את העלילה , בזמן העלאת השלב הבא המתינו בסבלנות ותקשיבו עד לסוף המעבר (שמסתיים כמה שניות אחרי שהשלב נטען).
שיחקתי קצת ואני לא מבין על מה כל ההתלהבות. כן המשחק מצויין (למרות שיש הרבה בלאגן על המסך בערך
כמו בסרט של מייקל ביי), אבל זה כמו העתק מוחלט של המשחק הקודם רק עם משימות חדשות...
אני מוצא בזה דבר לא רע בכלל
אני מאוד מרוצה מהסינגל.
מישהו פה כבר שיחק במולטי?
בזכות דואר ישראל שמקטינים את הראש אני אקבל את המשחק רק בשבוע הבא.
כי הכתובת של החברה שאני עובד בה שכמובן מקבלת דואר כל יום, היא מען בלתי מוכר
קיבלתי את המשחק ביום חמישי, התחלתי לשחק בו ביום שישי, היום יום שבת וכבר סיימתי אותו (כולל רב ה"ספיישל אופס" ב 2 כוכבים). את האמת? המשחק מצויין אבל משחק שמספק לי בקושי סופ"ש של פעילות בעיניי לא שווה 250 שח
גם הקודם היה קצר מאוד, סיימתי אותו בלילה אחד ובכלל חשבתי שסיימתי רק פרק או משהו, נורא התפלאתי שהמשחק נגמר. מאכזב לשמוע ש2 אפילו יותר קצר.
בכל אופן סיימתי הרגע את bordelands שהיה פשוט מדהים ומאוד ארוך, ממליץ בחום רב, אחד המשחקים הטובים שיצאו השנה לדעתי
מה שאני אוהב ב COD זה את הריאליזם (היחסי) שלו.
כלומר, אתה חייל בצבא ארה"ב, ויש פלישה עכשיו, יש חיילים רוסים במרכז המסחרי בשכונה שלך, ואתה נלחם בהם.
זה השינוי החיובי שקרה בגירסה 4, וממשיכה עכשיו, אבל דחילקום, לחכות שנתיים ל 10 סצנות חדשות?
מה הסיפור שלהם? כמה הייפ על כ"כ מעט משחק.
Huber כתב:קיבלתי את המשחק ביום חמישי, התחלתי לשחק בו ביום שישי, היום יום שבת וכבר סיימתי אותו (כולל רב ה"ספיישל אופס" ב 2 כוכבים). את האמת? המשחק מצויין אבל משחק שמספק לי בקושי סופ"ש של פעילות בעיניי לא שווה 250 שח
...
המשחק הזה מתחיל ונגמר במשחק רשת. הSingle Player כאן וברוב ה FPSים היום הוא לצורך Intro בלבד
Pavelz, מסכים, וזו בעייה רצינית לכל מי שלא "חי" על משחקי רשת. זוהי תופעה שהתחילה רק ב 2-3 שנים האחרונות והולכת וצוברת תאוצה. אני אישית להבא לא אשלם על משחק שמושתת רובו על משחק רשת, אין לזה שום הצדקה מבחינתי