תגובות לכתבה: ה Xtreamer
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ra,
הדבר היחיד שייתכן ובעייתי בשל בקרת איכות הינו הרעש מהמאוורר. מכיוון שכבר וידאתי כי ברשותי היחידה בעלת המאוורר המשופר, זה ירד מהפרק.
כל עוד לא מודדים באמצעים אובייקטיבים את רמת הרעש, מה שמהווה מטרד רעש עבור אדם אחד, ייתכן ולא יהווה מטרד עבור אדם אחר. קח לדוגמה את קונסולת ה PS3, גם הדעות לגבי הרעש שהוא יוצר מגוונות.
הדבר היחיד שייתכן ובעייתי בשל בקרת איכות הינו הרעש מהמאוורר. מכיוון שכבר וידאתי כי ברשותי היחידה בעלת המאוורר המשופר, זה ירד מהפרק.
כל עוד לא מודדים באמצעים אובייקטיבים את רמת הרעש, מה שמהווה מטרד רעש עבור אדם אחד, ייתכן ולא יהווה מטרד עבור אדם אחר. קח לדוגמה את קונסולת ה PS3, גם הדעות לגבי הרעש שהוא יוצר מגוונות.
זיו גם אני חושב שביקורות אחרות צריכות לעניין. אף אחד לא חלק עליך.אם כי יש לסייג את העובדות שציינת לגבי הכתוביות - סימנים למשל- אם כמה משתמשים ציינו שלא קרה אצלם בכלל וגם בביקורות אחרות זה לא עלה. כנ"ל לגבי השורות השלישית שקופצת(שוב,הדבר קורה בתדירות נמוכה מאוד מאוד) אז או שהחמרת יותר מדי או שיש בעייה אחרת במכשיר הספציפי שלך.לכן אני חושב שכל סוקר צריך להתחשב בביקורת אחרת ואפשר לסייג את זה.ziv_r כתב:,
RONY255,
ביקורות באתרים אחרים מעניינות אותי כקליפת השום, אין לי מושג מה רמת הידע של הסוקר, האובייקטיביות שלו ובכלל ביקורות שמציגות כי הכל תקין לא אמינות בעיני.
....
לגבי מידת האובייקטיביות של הסוקרים האחרים - אני לא נאיבי וכולנו יודעים באיזה עידן אנו חיים ואיך העולם עובד.אני לא מטיל בך דופי!!!
אבל עד כמה שאני זוכר מהתקופה לפני חשיפת ה- C200 מאוד אהבת לספר על ידיעות מבפנים מהחברה המייצרת את הפופקורן. קשרים זה דבר טוב ולכולם יש ולכן אי אפשר להתעלם מהם. ושוב לא מטיל בך דופי כלל אבל אין מה לעשות אנחנו לא אנשים אובייקטיבים
זיו, תודה.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
לגבי ביקורות מאתרים אחרים. אף אחד לא רמז על בעיות אובייקטיביות. מצד שני הממצאים שונים. למה זיו צריך להתעניין מה כותבים במקומות אחרים. יש לו את המכשיר ואת התוכן והוא לא זקוק לעזרה...
אני אישית נוטה שלא לקרוא ביקורות ממקומות אחרים לפני שאני עושה סקירה בכדי למנוע מצב של הטיה או משיכה לדעותיו של הכותב השני.
אני לא מבין מה מטריד אנשים, שהביקורת לא יצאה מושלמת או שיש הבדלי גישה ודעות בין אתרים שונים?
בקיצור. תקראו ותגיבו על המאמר הזה. אם יש שאלות לכותבים אחרים אני ממליץ בחום להירשם לפורום שלהם ולשאול אותם.
אני אישית נוטה שלא לקרוא ביקורות ממקומות אחרים לפני שאני עושה סקירה בכדי למנוע מצב של הטיה או משיכה לדעותיו של הכותב השני.
אני לא מבין מה מטריד אנשים, שהביקורת לא יצאה מושלמת או שיש הבדלי גישה ודעות בין אתרים שונים?
בקיצור. תקראו ותגיבו על המאמר הזה. אם יש שאלות לכותבים אחרים אני ממליץ בחום להירשם לפורום שלהם ולשאול אותם.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

eb73,
בנוגע לכתוביות, ייתכן ומשתמשים אחרים לא שמו לב לבעיה, אחרים אולי לא נתקלו בזה עדיין. הבעיה קיימת, הזכרתי אותה והצגתי הוכחות לכך. אני לא מבין מה הסיפור, היה עדיף שלא הייתי מזכיר? היה עדיף שהייתי רושם שהכל בסדר עם התמיכה בכתוביות כפי שראיתי בביקורות זרות? בעיה חומרתית במכשיר לא תיצור בעיות כאלו, זוהי בעיה של התוכנה ב Xtreamer בלבד.
לגבי קשרי עם Syabas, זה ממש לא סוד שאנחנו בקשרים טובים. כפי שרשמת, אני נוטה לפרסם בפורום ידיעות פנימיות אשר מותרות לפרסום, מעביר באגים לחברה ועוד. באותה מידה אני מקיים שיתוף פעולה דומה עם חברת DViCO או כמעט עם כל חברה אחרת. אל תשליך מפרסום ידיעות שהגיעו מהחברה לבין חוסר אובייקטיביות. ואם אתה איכשהו רומז כי אני תמיד מפזר מילים טובות עליהם, אני מציע כי תעשה חיפוש על ההודעות האחרונות שלי בהקשר ה C-200, אני מאמין שתשנה את דעתך.
אם עדיין לא ברור לאחר וותק של 4.5 שנים ופרסום אינספור ביקורות על ציוד, אני אובייקטיבי לחלוטין.
בנוגע לכתוביות, ייתכן ומשתמשים אחרים לא שמו לב לבעיה, אחרים אולי לא נתקלו בזה עדיין. הבעיה קיימת, הזכרתי אותה והצגתי הוכחות לכך. אני לא מבין מה הסיפור, היה עדיף שלא הייתי מזכיר? היה עדיף שהייתי רושם שהכל בסדר עם התמיכה בכתוביות כפי שראיתי בביקורות זרות? בעיה חומרתית במכשיר לא תיצור בעיות כאלו, זוהי בעיה של התוכנה ב Xtreamer בלבד.
לגבי קשרי עם Syabas, זה ממש לא סוד שאנחנו בקשרים טובים. כפי שרשמת, אני נוטה לפרסם בפורום ידיעות פנימיות אשר מותרות לפרסום, מעביר באגים לחברה ועוד. באותה מידה אני מקיים שיתוף פעולה דומה עם חברת DViCO או כמעט עם כל חברה אחרת. אל תשליך מפרסום ידיעות שהגיעו מהחברה לבין חוסר אובייקטיביות. ואם אתה איכשהו רומז כי אני תמיד מפזר מילים טובות עליהם, אני מציע כי תעשה חיפוש על ההודעות האחרונות שלי בהקשר ה C-200, אני מאמין שתשנה את דעתך.
אם עדיין לא ברור לאחר וותק של 4.5 שנים ופרסום אינספור ביקורות על ציוד, אני אובייקטיבי לחלוטין.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
ביקורת מצויינת.
אני חושב שזה די ברור שהמוצר יצא לשוק טרם בשלות.
החברה ככל הנראה עשתה עסקה טובה, כי מכרה כמויות גדולות מאוד של המוצר, במידה והבאגם יתוקנו, אז גם הרוכשים במחיר הנמוך הזה גם עשו עיסקה טובה.
זיו,תודה על הביקורת ,כאחד שהמכשיר ברשותו מ10.07.09 לדעתי נתת משקל מוגזם לנושא הכתוביות שאני לא מוצא שום פגם שמונע את חווית הצפייה כמו שתארת. כמו כן לא ניתקלתי בקירטועים של הכתוביות.נכון שבעדכון הקושחה הראשון היו בעיות בתרגום וביכולות הזרמת התכנים אך הם נפתרו בעידכון 1.02 .לעניין רעש המאוורר במרחק של 4.5 מטר בצפייה בסרט אין סיכוי שתשמע את המאוורר!!!
הביקורת לעניין הכתוביות הלא מושלמות לדעתך ורעש המאוורר שזמזם והפריע לדעתך הרשים כאילו זה מעפיל על יכולות המכשיר בהזרמת תכנים ויכולותיו בהתמודדות עם קבצי הוידאו.הרושם שמקבלים הקוראים לדעתי מוטעה ואינו פוגם בחווית השימוש שלשמו המכשיר נועד.
הביקורת לעניין הכתוביות הלא מושלמות לדעתך ורעש המאוורר שזמזם והפריע לדעתך הרשים כאילו זה מעפיל על יכולות המכשיר בהזרמת תכנים ויכולותיו בהתמודדות עם קבצי הוידאו.הרושם שמקבלים הקוראים לדעתי מוטעה ואינו פוגם בחווית השימוש שלשמו המכשיר נועד.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחלה ביקורת - אני חושב שכשמשתמש מעל שנה במזרימדיה אחר, אני יכול רק לחשוב על הזמנים לפני הרשת הקווית - כלומר שהייתי רץ כמו ליצן בבית עם הHDD החיצוני, מחכה להעתקות וכד' - ועד שחיברתי את הרשת הפנימית ומאז אני מנגן דרכה ומאושר.
חשוב שמי שלא מבין ידע - כי הבעייה בקצב הנתונים דרש הרשת למי שרוצה לנגן HD שלא לדבר על קבצי M2TS - יכולה בהחלט לפגוע בהחלטה לרכוש.
חשוב שמי שלא מבין ידע - כי הבעייה בקצב הנתונים דרש הרשת למי שרוצה לנגן HD שלא לדבר על קבצי M2TS - יכולה בהחלט לפגוע בהחלטה לרכוש.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

davidler,
מי שתר היום אחר מזרימדיה, לא רוצה כזה אשר לא שומעים את הרעש שלו ממרחק מסויים. אחד טוען שהמאוורר לא שמיע ממרחק 2.5 ואחר ממרחק של 4.5
אתה תמליץ לאנשים להתחיל למדוד את מרחק הישיבה שלהם מהמזרימדיה טרם הרכישה?
אתה מוכן להגיד לי מהי "חווית השימוש שלשמו המכשיר נועד"? אני חשבתי כי המטרה שלו לנגן קבצי וידאו, לא?
עבור 720p @ mkv, המכשיר עושה את העבודה שלו בסטרימינג, גם עבור חלק קטן מקבצי ה 1080p בו התקלתי אותו. עבור קבצי 1080p @ mkv כבדים יותר או קבצי m2ts, אין ל Xtreamer כיום פתרון.
אתה לא חייב להסכים איתי כמובן, אך אתה תראה בעצמך כי היצרן הולך לשחרר בשבוע הבא (כנראה) עדכון קושחה שמשפר את יכולות הסטרימינג.
אתה יכול להתנחם בעובדה כי התכנים שלך כנראה לא תובעניים יותר מידי ולכן לא נחשפת לבעיה.
אגב, בעיה זו של יכולות Streaming חלשות משותפת לכל מזרימי המדיה מבוססי Realtek. היא כבר נפטרה בגרסת ה SDK האחרונה ששוחררה ליצרנים השונים ובדיוק בימים אלו הם משלבים אותה בגרסאות הקושחה הבאות שלהם.
מי שתר היום אחר מזרימדיה, לא רוצה כזה אשר לא שומעים את הרעש שלו ממרחק מסויים. אחד טוען שהמאוורר לא שמיע ממרחק 2.5 ואחר ממרחק של 4.5
davidler כתב:הביקורת לעניין הכתוביות הלא מושלמות לדעתך ורעש המאוורר שזמזם והפריע לדעתך הרשים כאילו זה מעפיל על יכולות המכשיר בהזרמת תכנים ויכולותיו בהתמודדות עם קבצי הוידאו.הרושם שמקבלים הקוראים לדעתי מוטעה ואינו פוגם בחווית השימוש שלשמו המכשיר נועד....
אתה מוכן להגיד לי מהי "חווית השימוש שלשמו המכשיר נועד"? אני חשבתי כי המטרה שלו לנגן קבצי וידאו, לא?
עבור 720p @ mkv, המכשיר עושה את העבודה שלו בסטרימינג, גם עבור חלק קטן מקבצי ה 1080p בו התקלתי אותו. עבור קבצי 1080p @ mkv כבדים יותר או קבצי m2ts, אין ל Xtreamer כיום פתרון.
אתה לא חייב להסכים איתי כמובן, אך אתה תראה בעצמך כי היצרן הולך לשחרר בשבוע הבא (כנראה) עדכון קושחה שמשפר את יכולות הסטרימינג.
אתה יכול להתנחם בעובדה כי התכנים שלך כנראה לא תובעניים יותר מידי ולכן לא נחשפת לבעיה.
אגב, בעיה זו של יכולות Streaming חלשות משותפת לכל מזרימי המדיה מבוססי Realtek. היא כבר נפטרה בגרסת ה SDK האחרונה ששוחררה ליצרנים השונים ובדיוק בימים אלו הם משלבים אותה בגרסאות הקושחה הבאות שלהם.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
רק אני מקבל את הרושם שיש פה הרבה בעלי Xtreamer שמרגישים צורך עז להגן על המוצר שהם רכשו?
אין לי כוונה רעה - אבל זה נראה כמו שרשור תגובה לספקנות המקורית כנגד המכשיר - כל אלו שרכשו למרות הספקנות מנסים להוכיח שזיו טועה...
אין לי כוונה רעה - אבל זה נראה כמו שרשור תגובה לספקנות המקורית כנגד המכשיר - כל אלו שרכשו למרות הספקנות מנסים להוכיח שזיו טועה...
אתם עושים רעש בגלל מאורר מרעיש בקוטר של 1" ?
מזל שהשרשור הוא לא על "המשך דיון - סיקור על החיפושית של פולקסוואגן"
אני משוכנע שמי שכלכך פדאנט והמאוורר הקטן מעיר את ביתו הקטנה באמצע הלילה יכול להוסיף עוד חמישה יורו ולקנות מאוורר קטן חלופי וקצת יותר איכותי שלא יעשה רעש, להרכיב ולפרק ארבעה ברגים, ועדיין ישאר לו הרבה נפח בכיס לעומת סטרימרים אחרים
מזל שהשרשור הוא לא על "המשך דיון - סיקור על החיפושית של פולקסוואגן"
אני משוכנע שמי שכלכך פדאנט והמאוורר הקטן מעיר את ביתו הקטנה באמצע הלילה יכול להוסיף עוד חמישה יורו ולקנות מאוורר קטן חלופי וקצת יותר איכותי שלא יעשה רעש, להרכיב ולפרק ארבעה ברגים, ועדיין ישאר לו הרבה נפח בכיס לעומת סטרימרים אחרים
אני פשוט מרוצה.אפילו בביקורת של זיו לא נאמר שהמכשיר נחות מהמתחרים לדעתי להיפך וב670 שח עד הבית שזה המחיר שאני שילמתי אין ויכוח לגבי התמורה! בעלות של פחות מחצי מהמכשיר המתחרה בעל הפונקציות הזהות.זאת רכישה כדאית בכלמובן וגם לפי תגובתו של זיו חלק מהבעיות שהועלו יפתרו בעידכון הבא אז מה הטענה בעצם?uriler כתב:רק אני מקבל את הרושם שיש פה הרבה בעלי Xtreamer שמרגישים צורך עז להגן על המוצר שהם רכשו?
אין לי כוונה רעה - אבל זה נראה כמו שרשור תגובה לספקנות המקורית כנגד המכשיר - כל אלו שרכשו למרות הספקנות מנסים להוכיח שזיו טועה......
זיו אני לא בא לבקר את הביקורת שלך.ואינני בקבל אחוזים מחברת אקסטרימר.אני משתמש מרוצה שבאמת לא מרגיש בחסרונות שהעלתה .יתכן שאני הכן לא משתמש תובעני במיוחד.אך אל נא תשכח שהמכשיר עולה פחות מחצי מהמכשירים שהשוותה מולם ביקורת לא אמורה להיות הוגנת בהתחשב בתמורה למכשיר? כמו שלא הייתה מצפה מרכב שעולה100000 שווה בתכונותיו לרכב שעולה 250000 אך דווקא במקרה הזה האקסטרימר כן מתחרה בתכונותיו למכשירים היקרים ואף מסופק עם משושה (אנטנה) חינם.מה שמצריך עלות נוספת במתחרים .לדעתי אף מתקדם יותר הן בזמן התגובה והן במעבר בין התפריטים.לגבי הזרמת התכנים ברשותי נתב DLINK 524 בתקן G ממרחק של חדר סמוך כ- 4 מטר מצליח להזרים קבצי 720P ללא בעיהziv_r כתב:davidler,
davidler כתב:הביקורת לעניין הכתוביות הלא מושלמות לדעתך ורעש המאוורר שזמזם והפריע לדעתך הרשים כאילו זה מעפיל על יכולות המכשיר בהזרמת תכנים ויכולותיו בהתמודדות עם קבצי הוידאו.הרושם שמקבלים הקוראים לדעתי מוטעה ואינו פוגם בחווית השימוש שלשמו המכשיר נועד....
אגב, בעיה זו של יכולות Streaming חלשות משותפת לכל מזרימי המדיה מבוססי Realtek. היא כבר נפטרה בגרסת ה SDK האחרונה ששוחררה ליצרנים השונים ובדיוק בימים אלו הם משלבים אותה בגרסאות הקושחה הבאות שלהם....
ובכן
קראתי הנהנתי הרמתי גבה וגרדתי בפדחת.
יש לי את המכשיר מהגל הראשון. אוהב אותו. עושה בפשטות
כל שנדרש. לגבי סרטים תובעניים אין ברירה. כמו אצל מכשירים אחרים
יהיה צורך לקום מהכורסה ולעשות את המעשה המורכב של הצמדת דיסק
חיצוני לסטרימר. אהה דרך אגב לאחר עדכון הקושחה הראשון נעלם רעש המאוורר.
והאקס עולה על הHDX שהיה לי ונפל חלל.
נראה שהויכוח לגבי המכשיר הוא של אנינות טעם. לגבי רוב המשתמשים
לא יורגשו בעיות....שתעלמנה בעדכונים הבאים.
וכנאמר ע"י היצרן: why pay more?
יש לי את המכשיר מהגל הראשון. אוהב אותו. עושה בפשטות
כל שנדרש. לגבי סרטים תובעניים אין ברירה. כמו אצל מכשירים אחרים
יהיה צורך לקום מהכורסה ולעשות את המעשה המורכב של הצמדת דיסק
חיצוני לסטרימר. אהה דרך אגב לאחר עדכון הקושחה הראשון נעלם רעש המאוורר.
והאקס עולה על הHDX שהיה לי ונפל חלל.
נראה שהויכוח לגבי המכשיר הוא של אנינות טעם. לגבי רוב המשתמשים
לא יורגשו בעיות....שתעלמנה בעדכונים הבאים.
וכנאמר ע"י היצרן: why pay more?
שאלת תם
שלום לכם,
אני חדש באתר אולם חובב מאוד את התחום עם ידע מסויים מעברי.
הזמנתי את הטלוויזיה של פיליפס, ה- 7404 שאמורה להגיע אלי בשבוע הבא.
מתכוון לשדרג את הממיר של יס ל HD, לרכוש מעבד תמונה כמו ה EDGE של DVDO וגם STREEMER.
לדעתי, המימשוק בין המסך לאינטרנט הוא העתיד האולטימטיבי בעתיד הרחוק והסטרימרים של היום זה קצה הקרחון והסנוניות הראשונות בתחום.
שאלתי היא בסיסית יותר:
בהנחה והתקציב לא מהוווה גורם, למה בעצם לא לחבר למסך מחשב מלא שיתמוך כמובן ברזולוציה הגבוהה, שיהיה מחובר לרשת ויכיל את כל התוכנות הרלוונטיות להורדת קבצי אודיו/וידאו והצגתם בצורה האופטימלית ?
למה בעצם לא ?
האם זו לא התצורה האופטימלית .
אשמח להתייחסות.
ביי.
מתכוון לשדרג את הממיר של יס ל HD, לרכוש מעבד תמונה כמו ה EDGE של DVDO וגם STREEMER.
לדעתי, המימשוק בין המסך לאינטרנט הוא העתיד האולטימטיבי בעתיד הרחוק והסטרימרים של היום זה קצה הקרחון והסנוניות הראשונות בתחום.
שאלתי היא בסיסית יותר:
בהנחה והתקציב לא מהוווה גורם, למה בעצם לא לחבר למסך מחשב מלא שיתמוך כמובן ברזולוציה הגבוהה, שיהיה מחובר לרשת ויכיל את כל התוכנות הרלוונטיות להורדת קבצי אודיו/וידאו והצגתם בצורה האופטימלית ?
למה בעצם לא ?
אשמח להתייחסות.
ביי.
ע"פ קריאת התגובות של האנשים שרכשו את המכשיר זה נראה שרק את מקבל את הרושם.uriler כתב:רק אני מקבל את הרושם שיש פה הרבה בעלי Xtreamer שמרגישים צורך עז להגן על המוצר שהם רכשו?...
אם היינו קונים רכב ובנסיעה שלו היינו מרגישים קרטועים - נראה לך כי לא הייתי חוזר ליבואן רק כדי להגיד שעשיתי אחלה עיסקה? זו לא התנהגות ילדותית משהו? קרא את התגובות של בעלי הX ותראה מה אומר גל אחד על 2 התקלות הספציפיות
זיו לא טועה,אולי מגזים בהערכה של 2 חסרונות ספציפית.אולי.uriler כתב: אין לי כוונה רעה - אבל זה נראה כמו שרשור תגובה לספקנות המקורית כנגד המכשיר - כל אלו שרכשו למרות הספקנות מנסים להוכיח שזיו טועה......
אני למשל כמו שכבר כתבתי לא הייתי קונה את המכשיר אם הייתי מחכה עד היום וקורא את חוות הדעת של זיו. חד משמעית. "רעש" המאוורר ונושא הכתוביות היו מרתיעים אותי.
הפקתי לקח חשוב ולמדתי עוד משהו על עצמי.
זיו,
כרגיל, קבל חח על הביקורת המרשימה והמקיפה
מדהים אותי כל פעם מחדש כמות האנרגייה שאתה מוציא על מנת לכסות כל פינה וצ'ופצ'יק
במוצרים שאתה בוחן
אגב, שאלה קטנה,
האם מישהו יכול לענות לי בהודעה אחת קצרה (בלי לשנות את נושא השרשור המרכזי),
תוך כמה זמן מקבלים את המכשיר במשלוח הביתה מרגע ההזמנת המוצר באתר מחו"ל? (מהשרשור הארוך על הנושא זה לא נשמע טוב)
כרגיל, קבל חח על הביקורת המרשימה והמקיפה
מדהים אותי כל פעם מחדש כמות האנרגייה שאתה מוציא על מנת לכסות כל פינה וצ'ופצ'יק
במוצרים שאתה בוחן
אגב, שאלה קטנה,
האם מישהו יכול לענות לי בהודעה אחת קצרה (בלי לשנות את נושא השרשור המרכזי),
תוך כמה זמן מקבלים את המכשיר במשלוח הביתה מרגע ההזמנת המוצר באתר מחו"ל? (מהשרשור הארוך על הנושא זה לא נשמע טוב)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: שאלת תם
ברוך הבא.ניסססו כתב:שלום לכם,
שאלתי היא בסיסית יותר:
למה בעצם לא ?
אשמח להתייחסות.
ביי....
נא לקרוא את המאמר הראשון בדביק הבא:
http://www.hometheater.co.il/vt62697.%D ... 7%95%D7%93
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
אולי אנשים מפספסים את המטרה של ביקורת. הרעיון הוא לזהות את כל הדברים שעובדים טוב או רע במכשיר כלשהו.
אין מכשיר מושלם. הביקורת אצלנו תשקף את זה. אם הבעיות שאנחנו מזהים הן מינוריות עבור הקורא אז סבבה, הרווחתם.
התחושה שלי היא שאלה שרכשו את המכשיר היו מוכנים מנטלית לבעיות או שהם מוכנים בעבור המחיר הזול לעשות פשרות. יתכן גם שיש כאלה שהבעיות לא מטרידות אותם. זה בסדר גמור שאנשים מוכנים לסבול רעש בלילה או שזה חלש מדי עבורם והם לא שומעים את זה.
מצד שני, היינו מפספסים בגדול אם היינו בוחנים רק תכנים קלים או סיטואציות נפוצות בלבד.
קחו ביקורת רכב. האם הביקורת צריכה להקיף כל צ׳ופצ׳יק ברכב? אם הרכב זול זה בסדר שהפלסטיק גמיש ויש שברים בפינות? האם הכתב צריך לכתוב שהמהירות 99 קמ״ש באיילון האוטו גימגם? ברור. אז מה אם אתם בד״כ נוסעים באיילון ב 30 קמ״ש...
אין מכשיר מושלם. הביקורת אצלנו תשקף את זה. אם הבעיות שאנחנו מזהים הן מינוריות עבור הקורא אז סבבה, הרווחתם.
התחושה שלי היא שאלה שרכשו את המכשיר היו מוכנים מנטלית לבעיות או שהם מוכנים בעבור המחיר הזול לעשות פשרות. יתכן גם שיש כאלה שהבעיות לא מטרידות אותם. זה בסדר גמור שאנשים מוכנים לסבול רעש בלילה או שזה חלש מדי עבורם והם לא שומעים את זה.
מצד שני, היינו מפספסים בגדול אם היינו בוחנים רק תכנים קלים או סיטואציות נפוצות בלבד.
קחו ביקורת רכב. האם הביקורת צריכה להקיף כל צ׳ופצ׳יק ברכב? אם הרכב זול זה בסדר שהפלסטיק גמיש ויש שברים בפינות? האם הכתב צריך לכתוב שהמהירות 99 קמ״ש באיילון האוטו גימגם? ברור. אז מה אם אתם בד״כ נוסעים באיילון ב 30 קמ״ש...